دلشوره دولت برای مردم به روایت ربیعی/ماجرای پرچم ایران در سفر ظریف به عراق/هدف میرسلیم از اتهام‌ به قالیباف/ زیباکلام: مردم دیگر به اصلاح‌طلبان رأی نمی‌دهند

گروه سیاسی الف،   3990431159 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنانکه اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار می‌کند. بسته خبری- تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه می‌کند.

دلشوره دولت برای مردم به روایت ربیعی/ماجرای پرچم ایران در سفر ظریف به عراق/هدف میرسلیم از اتهام‌ به قالیباف/ زیباکلام: مردم دیگر به اصلاح‌طلبان رأی نمی‌دهند

آخرین آمار کرونا در ایران

سیما لاری سخنگوی وزارت بهداشت درباره آخرین وضعیت آمار مبتلایان به کرونا در کشور توضیح داد: از دیروز تا امروز ۳۱ تیر ۱۳۹۹ و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، دو هزار و ۶۲۵ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شدند که یک هزار و ۹۷۷ نفر از آنها بستری شدند.

وی ادامه داد: مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۲۷۸ هزار و ۸۲۷ نفر رسید.

به گفته لاری، متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۲۹ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جان باختگان این بیماری به ۱۴ هزار و ۶۳۴ نفر رسید.

وی افزود: استانهای مازندران، فارس، آذربایجان های شرقی و غربی، خراسان رضوی، البرز، خوزستان، لرستان، گلستان، کرمان، زنجان و ایلام در وضعیت قرمز قرار دارند.

حسن خلیل‌آبادی، عضو شورای شهر تهران درباره وضعیت ابتلا به کرونا در پایتخت گفت: متأسفانه آمار متوفیان کرونا در تهران اکنون نسبت به اردیبهشت سه برابر افزایش یافته و این قضیه بسیار نگران‌کننده است.

وی تأکید کرد: مترو پایتخت جهت پیشگیری از شیوع بیشتر کرونا باید تعطیل و طرح ترافیک هم همزمان لغو شود.

این عضو شورای شهر تهران افزود: شهروندان باید از حضور در تجمع و جشن‌ها و مراسم‌های خانوادگی پرهیز کنند چرا که پیشگیری در حال حاضر نقش مهمی در کنترل کرونا دارد.

بیشتر بخوانید:

رکورد تازه ویروس کرونا در ایران/ فوت ۲۲۹ بیمار کووید ۱۹ طی شبانه روز گذشته/ شناسایی ۲۶۲۵ بیمار جدید

عضو شورای شهر: آمار متوفیان کرونا در تهران ۳ برابر شده/ مترو تعطیل شود

آیا ‌کرونا از طریق غذا و نوشیدنی منتقل می‌شود؟ ‌

***

گزینه های ریاست دیوان محاسبات معرفی شدند

علیرضا شهبازی، رئیس کمیته دیوان محاسبات و امور مالی و اموال مجلس  اظهار داشت: اعضای کمیسیون برنامه و بودجه مجلس مهرداد بذرپاش و لطف‌الله فروزنده را به عنوان دو گزینه نهایی این کمیسیون برای ریاست دیوان محاسبات به صحن علنی مجلس معرفی کردند. 

برپایه این خبر، ضرغام صادقی، عادل آذر، مهرداد بذرپاش و لطف‌الله فروزنده از گزینه‌های این کمیسیون برای ریاست دیوان محاسبات بودند که مهرداد بذرپاش با ۱۵ رأی، لطف‌الله فروزنده با ۱۳ رأی به عنوان گزینه کمیسیون به صحن علنی مجلس معرفی شدند.

رئیس کمیته دیوان محاسبات و امور مالی و اموال مجلس همچنین اظهار داشت: غلامرضا اسداللهی و کامیار به عنوان دو گزینه برای دادستانی دیوان محاسبات به صحن علنی مجلس معرفی می‌شوند.

بیشتر بخوانید:

بذرپاش و فروزنده؛ گزینه‌های نهایی ریاست دیوان محاسبات

***

توضیح سخنگوی دولت درباره نقش سعید حجاریان در واردات گندم

علی ربیعی، سخنگوی دولت در نشست خبری با اصحاب رسانه با تاکید بر اینکه خبرهای خوبی از آزادسازی پولمان در برخی کشورها می رسد بیان داشت: ما تحقق درآمد ۴۰ میلیارد دلاری را دنبال می‌کنیم. آقای زنگنه هم دارند برای فروش بیشتر نفت تلاش می کنند.

سخنگوی دولت در مورد نظارت بر قیمت کالاها گفت:  قیمت کالاها موثر از قیمت ارز است. اولویت بر بازدید از انبارها است و بطور مداوم دارد اینها کنترل می شود.

ربیعی تصریح کرد: زندگی مردم یک دلشوره برای دولت است و مدام دولت در این زمینه تلاش می‌کند.

ربیعی همچنین در پاسخ به سوالی مبنی حذف بودجه خودکفایی گندم و نقش سعید حجاریان در واردات گندم و فرآورده های مرتبط که از سوی یکی از نمایندگان مجلس مطرح شده است، گفت: من حذف بودجه گندم و همچنین نقش فردی در این موضوع که خارج از دولت است را تکذیب می کنم.

بیشتر بخوانید:

ربیعی: حادثه نطنز پیچیدگی خود را دارد/ زندگی مردم یک دلشوره برای دولت است/ قیمت واقعی ارز کمتر از نرخ فعلی است

***

«لواسانات» در صدر آمار زمین خواری در تهران

علی امراللهی مجد،رییس اداره حقوقی سازمان حفاظت محیط زیست تهران ضمن بیان اینکه اداره منابع طبیعی متولی اراضی ملی است و آمار دقیق‌تری از میزان تصرفات عرصه‌های طبیعی دارد، اظهار کرد: بیشترین میزان تصرفات و پرونده‌های مربوط به زمین‌خواری و کوه‌خواری در مناطق حفاظت شده استان تهران که تحت مدیریت سازمان حفاظت محیط زیست هستند در محدوده‌ای از پارک‌های ملی خجیر و سرخه حصار و بیشتر در بخش لواسانات اتفاق می‌افتد.

***

ماجرای پرچم ایران در سفر ظریف به عراق چه بود؟

محمدجواد ظریف، وزیرخارجه ایران روز یکشنبه در سفر به عراق در برنامه‌ای فشرده با تعدادی از مقامات این کشور دیدار کرد. پس از انتشار  اخبار و تصاویر مرتبط با این دیدارها برخی گزارش‌ها در فضای مجازی در انتقاد به نبود پرچم ایران در مذاکرات ظریف با برخی مقامات عراقی منتشر شد.

این در حالی است که گذاشتن پرچم کشور مهمان فقط در دیدار همتایان ضرورت دارد و در دیدار با مقامات بالاتر یاشخصیت‌های غیررسمی وجود پرچم مقام مهمان الزامی ندارد و مرسوم هم نیست. 

بیشتر بخوانید:

دلیل نبودن پرچم ایران در مذاکرات ظریف با برخی مقامات عراقی

***

داماد نعمت زاده متواری شد 

علی اشرف ریاحی، داماد نعمت زاده وزیر صنعت دولت یازدهم و از متهمان فساد ۶.۶ میلیارد یورویی پتروشیمی، متواری شده است. ریاحی متهم به معاونت در اخلال کلان در نظام اقتصادی و تحصیل مال از طریق نامشروع است.

گفته می‌شود وی همسرش زینب نعمت زاده را به همراه فرزندش روانه یک کشور خارجی کرده و خودش به دلیل ممنوع الخروجی در داخل کشور متواری شده است.

بیشتر بخوانید:

متهم فساد ۶.۶ میلیارد یورویی پتروشیمی، متواری شده است

***

مردم دیگر به اصلاح‌طلبان رأی نمی‌دهند 

صادق زیباکلام، تحلیلگر مسائل سیاسی درباره تکلیف جریان اصلاحات با انتخابات ۱۴۰۰ به اعتمادآنلاین گفت: اصلاح‌طلبان اصلاً و ابداً نمی‌توانند به فکر انتخابات ۱۴۰۰ باشند زیرا مردم دیگر به اصلاح‌طلبان رأی نمی‌دهند و به همین دلیل آنها هیچ شانسی نخواهند داشت. در واقع مردم در دوم اسفند ۹۸ نشان دادند به هیچ وجه با رویکرد فعلی جریان اصلاحات موافق نیستند.

او در ادامه سخنانش گفت: به نظر من جبهه اصلاحات باید برای خروج از این شرایط چاره‌اندیشی کند؛ یعنی اصلاح‌طلبان باید این را بپذیرند که چاره‌ای جز انتقاد از خود ندارند تا از این طریق دریابند چرا مردم از آنها روی برگرداندند و اصلاح‌طلبان چرا دیگر چهره‌های محبوبی نیستند. در واقع برای این طیف یک راه مانده و آن چیزی جز این نیست که به سمت مردم برگردند.

***

هدف میرسلیم از اتهام به قالیباف چیست؟ 

فرارو نوشت: مصطفی میرسلیم نماینده تهران و از چهره‌های شاخص اصولگرایان این روز‌ها چهره خبرساز مجلس است. او ناراضی است، از عملکرد هیات رئیسه مجلس شکایت دارد، در گرفتن پست‌های کلیدی مجلس ناکام مانده و حالا هم علیه قالیباف دست به کار شده است و اسنادی درباره او به قوه قضائیه ارائه کرده است. میرسلیم به دنبال چیست؟ 

 حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا می‌گوید: آقای میرسلیم هر چند وقت یک بار از این حرف‌ها می‌زند، اما ایشان در مجلس حضور دارند می‌توانستند اسنادشان را به کمیته بررسی صلاحیت‌ها ارائه کنند و آنجا موضوع را مطرح کنند. حالا هم اسنادش را برای قوه قضائیه ارسال کرده باید دید دستگاه قضایی چه می‌گوید.

کنعانی‌مقدم با اشاره به نارضایتی‌های میرسلیم گفت: باید از ایشان پرسید که اساسا از چه چیزی راضی است. ایشان همیشه ناراضی‌اند. ایشان یکی از محور‌های اصلی لیست تهران بودند باید همان زمان تنظیم لیست این مباحث را مطرح می‌کردند. چرا الان مطرح می‌کنند؟.

مشرق نوشت: بدیهیست که هم آقای قالیباف و هم خواص کشور بایستی از قوه محترم قضائیه درخواست کنند که ادعای میرسلیم بدون فوت وقت بررسی و نتیجه صراحتاً و بدون لکنت به افکار عمومی اعلام شود. نگه داشتن استخوان لای زخم و پژواک اظهارات پیاپی نماینده... که صراحتاً دشمن... شخص آقای قالیباف است؛ نه به صلاح ملک است و نه به صلاح مملکت.

***

احمدی‌نژاد و رسانه‌های وابسته به آمریکا، اسرائیل و عربستان درباره قرارداد ایران و چین به دروغ ادعاهایی را مطرح کردند

عباس سلیمی‌نمین، مدیر دفتر مطالعات تاریخ ایران در گفت‌وگو با اعتمادآنلاین اظهار داشت: مردم به این آگاهی رسیده‌اند که اگر آرامش از کشور به هر دلیلی برود، کشورهایی چون چین، هند و روسیه هرگز برای همکاری با ایران چراغ‌سبز نشان نخواهند داد. اگر چین برای قراردادی مهم با ایران پای میز مذاکره آمده است،‌ دلیلی غیر از آرامش فعلی ایران ندارد. به هر حال چین کشوری است که بیشترین ارز مازاد را دارد و طبیعی است دنبال همکاری اقتصادی با کشورها باشد.

سلیمی‌نمین ادامه داد: البته خیلی‌ها از جمله احمدی‌نژاد و همچنین رسانه‌هایی که توسط آمریکا و اسرائیل و البته عربستان اداره می‌شوند درباره قرارداد با چین به دروغ ادعاهایی را مطرح کردند تا مردم را نسبت به این قرارداد بی‌اعتماد کنند. اما مردم هیچ اعتنایی به این دروغ‌ها نشان ندادند تا ایران شرایط لازم را برای عقد قراردادی مهم پیدا کند.

***

اصلاح‌طلبان پوپولیست‌اند

سيدمصطفي هاشمي‌طبا، سياست‌مدار اصلاح‌طلب به آرمان ملي گفت: اگر اصلاح‌طلبان و اصولگرايان راه‌حلي براي بهبود شرايط مملکت دارند بگويند. آن موقع است که مردم از آنها استقبال مي‌کنند. مجلسي که الان در دست اصولگراها است، راه‌حلي ندارد. اصلاح‌طلبان نيز به همين منوال راه‌حلي ندارند. تنها راهي که براي هر دو طيف وجود دارد و مي‌تواند مردم را براي حضور در انتخابات تشويق کنند اين است که برنامه‌اي دقيق و مدون ارائه بدهند. 

وي افزود: هيچ‌کس حرف يا راه‌حلي براي اداره کشور ندارد. حالا که نه اصولگراها و نه اصلاح‌طلب‌ها برنامه‌‌اي براي اداره کشور ندارند، بايد همگي برويم و بميريم. هنگامي که طبقه برگزيده مملکت راه‌حلي براي ارائه دادن ندارند، اوضاع بهبود پيدا نمي‌کند و همه چيز به همين منوال باقي خواهد ماند.

هاشمي‌طبا گفت: من بارها گفتم در چنين شرايطي که در تحريم قرار داريم، يا بايد تسليم آمريکا بشويم يا اقتصاد رياضتي پيشه کنيم. نه اينکه شعارهاي بي‌خاصيت بدهيم. اگر قرار بر مقاومت است به مردم بگوييد که بايد رياضت بکشيد. اگر هم معتقد به ولنگاري هستيد پس با آمريکا سازش کنيد. زمينه اين اقتصاد رياضتي را هم مسئولان کشور بايد فراهم کنند. 

هاشمي‌طبا افزود: من تا حالا غیر از خودم کسی را ندیدم که نامی از اقتصاد ریاضتی ببرد. همه با رویه پوپولیستی‌شان به مردم وعده و وعید می‌دهند که اوضاع بهبود پیدا می‌کند. اصلاح‌طلبان پوپولیست‌اند. همه پوپولیستی حرکت می‌کنند.

***

بدعت مجلس

شرق نوشت: طبق قانون شورای نگهبان وظیفه تطبیق مصوبات مجلس شورای اسلامی با شرع و قانون اساسی را دارد، به این معنا که طرح یا لایحه باید در مجلس تصویب شود و بعد ازسوی شورای نگهبان مورد بررسی قرار گیرد. ورود این شورا به مراحل بررسی و تصویب قوانین در مجلس به قصد اعمال نظر در قانون پیش‌بینی نشده و خلاف مر قانون است.

همان‌گونه که شورای نگهبان در ارائه نظر خود مستقل است و با سازوکار قانونی خود مصوبات مجلس را بررسی می‌کند، مجلس هم در بررسی و تصویب قوانین مستقل است. ممکن است نظر این دو درنهایت مخالف هم باشد و رفت‌وآمد پیا‌پی یک طرح یا لایحه منتهی به نظر مجمع تشخیص مصلحت نظام شود؛ بنابراین راهکار قانونی لازم برای چنین مواردی هم وجود دارد.

‌بنابراین لازم به تأکید است که حضور اعضا یا مشاوران پژوهشکده شورای نگهبان منجر به اعمال نفوذ در روند قانون‌گذاری قبل از تصویب نهایی در مجلس خواهد شد و حتی بیم آن می‌رود که استقلال نمایندگان خدشه‌دار شود.

باید توجه داشت شورای نگهبان فقط بعد از تصویب و‌ ارسال لوایح یا طرح‌ها از مجلس اجازه بررسی و اظهار‌نظر دارد. حتی اظهار‌نظر شخصی راجع به قانون‌گذاری مانند آنچه در اصلاحیه قانون انتخابات که در روزهای پایانی مجلس دهم رخ داد، جز سلب اعتماد عمومی و ارسال این پیام که از این پس ۱۲نفر شورای نگهبان به‌جای ۲۸۰ نماینده مجلس تصمیم‌گیری خواهند کرد، نخواهد بود. البته هم‌اکنون هم همه مصوبات با نظر این شورا نهایی می‌شود اما کم نیست موارد اختلافی که نمایندگان مجلس و اعضا شورا با یکدیگر هم‌نظر نیستند اما نماینده طبق قانون مسئول کار خود است و اعضای شورای نگهبان هم مسئول تصمیم خود هستند؛ بنابراین قانون اجازه چنین بی‌قانونی‌ای را نخواهد داد.‌

***

باید فاصله بین اصلاح‌طلبان با بیت رهبری را کم کنیم

خبرآنلاين نوشت: «ترمیم رابطه با حاکمیت»؛ این ایده‌ای بود که از سوی بعضی از اصلاح‌طلبان مطرح شد؛ استدلال‌شان هم این بود که رابطه بهتر با نهادهای حاکمیتی هم سهم آنها از قدرت را افزایش می‌دهد و هم از این‌  طریق امکان ظهور و بروز اصلاحاتی که مدنظرشان است بیشتر خواهد بود، از همین‌رو «گفت‌وگوی ملی» «رایزنی با نهادهای حاکمیتی» و ... کلید خورد.البته نشست‌های جناح چپ تنها به رقیب خود ختم نشد و از سوی دیگر تلاش‌هایی برای دیدارهای مستقیم با رهبر انقلاب نیز صورت گرفت جلساتی که «رسول منتجب‌نیا» و «محسن رهامی» پرچمدار آن بودند.

رسول منتجب‌نیا در اين باره گفت: «من جلسه نداشتم و آقای رهامی جلسه داشت، البته من و آقای رهامی یک جریانی را دنبال می‌کردیم که در ارتباط با رهبری و ایجاد اتصال و ارتباط از بین بردن فاصله ها بین اصلاح طلب ها و بیت رهبری بود که ما این نقش را تا حدی دنبال کردیم و با هم ملاقات داشتیم و پیگیری می کنیم.»

دبیرکل حزب جمهوریت در پاسخ به این سوال که آیا این جلسات با رهبری همچنان ادامه دارد گفت: «ما مشتاق هستیم که خدمت ایشان برسیم و درخواست مکرر کرده ایم و منتظر اجازه ایشان هستیم تا خدمتشان برسیم البته در جلسات عمومی ما را دعوت می کنند و ما شرکت می کنیم و فعلا قضیه کرونا جلسات را بهم زده است.»

***

جهانگیری یک معاون اول تشریفاتی است

ناصر ایمانی، تحلیلگر مسائل سیاسی کمرنگ شدن نقش جهانگیری در دولت را ناشی از اختلافات و مشکلات وی با روحانی دانست و گفت: ظاهرا آقای روحانی اختیارات معاون اول را به یک تیم دیگری از اعضای دولت عبارت از آقای واعظی و آقای نوبخت واگذاری کرده و در واقع بیشتر به آن‌ها اعتماد کردند. همین هم موجب نوعی قهر اداری جهانگیری از دولت شد. منتها جهانگیری به دلایل دیگری ترک دولت و استعفا را صلاح ندانسته و ماند، اما به شکل کمرنگ و حتی بی رنگ. الان دیگرمی‌توان جهانگیری را یک معاون اول تقریبا تشریفاتی دانست که در اتخاذ تصمیمات اساسی که باید در این جایگاه اتخاذ شود؛ نقشی ندارد. او بیش ازسه سال است که در کلام معاون اول است. چیزی شیبه آقای مرحوم دکتر حبیبی در دولت مرحوم هاشمی رفسنجانی.

بیشتر بخوانید:

ایمانی: جهانگیری چندسالی است که از صحنه سیاسی خارج شده است

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۵۳۱۵۱۶۲۰:۵۶:۲۴ ۱۳۹۹/۴/۳۱
فساد 65 میلیارد تومانی اعلام شده از سوی اقای میر سلیم بطور واقعی برای مردم باید شفاف سازی شود و نباید به هیچ وجه لاپوشانی شود و با مرتکبین در هر سمتی باشند باید بشدت برخورد و در هرسمتی باشند از ان پست و سمت عزل و مجازات های قضایی در مورد انها اجرا شود
ناشناس۱۵۳۲۰۲۴۱۰:۰۶:۵۳ ۱۳۹۹/۵/۱
شفاف سازی نشه مگه چه اتفاقی میافته؟
ناشناس۱۵۳۲۱۱۳۱۰:۳۹:۵۲ ۱۳۹۹/۵/۱
فکر نمیکنید که علت واقعی تورم کشور ما مفسدان اقتصادی و فرار آنها با میلیاردها خروج ارز از کشور است ؟!
ناشناس۱۵۳۱۵۱۷۲۰:۵۹:۰۰ ۱۳۹۹/۴/۳۱
انرا كه حساب پاك است از محاسبه چه باک است. به هر حال مطالب زیادی در مورد آقای قالیباف مطرح است. بررسی قضایی کنند و جواب مخالفان عملا داده خواهد شد. آنگاه لازم به نیت خوانی آقای میرسلیم هم نیست.
ناشناس۱۵۳۱۵۲۰۲۱:۰۳:۱۹ ۱۳۹۹/۴/۳۱
اموات مردم اومده جلوی چشمشون آقای دلشوره
ناشناس۱۵۳۱۵۲۷۲۱:۱۳:۰۷ ۱۳۹۹/۴/۳۱
مدعی العموم باید نسبت به محاکمه نمایندگان رد صلاحیت شده مفسد اقتصادی مجلس دهم اقدام فرمایند وقاحت و بی شرمی تا انجا رفته که تعدادی از این نمایندگان رد صلاحیت شده در دولت و شرکت های تحت پوشش مشغول بکار شده اند
ناشناس۱۵۳۱۵۲۸۲۱:۱۶:۰۱ ۱۳۹۹/۴/۳۱
مردم دغدغه نان و شغل و گرانی دارند زیباکلام و اصلاح طلبان همچنان دغدغه رای و تکرار!
ناشناس۱۵۳۱۵۷۵۲۲:۱۱:۰۷ ۱۳۹۹/۴/۳۱
دختر مظلوم !!!! وزیر (نعمت زاده) به همراه فرزندانش و همسرش به خارج از کشور متواری شد.
ناشناس۱۵۳۱۵۷۷۲۲:۱۱:۴۸ ۱۳۹۹/۴/۳۱
زیباکلام : مردم از رای دادن به اصلاح طلبان سرخورده شده اند.
ناشناس۱۵۳۱۵۷۹۲۲:۱۳:۰۵ ۱۳۹۹/۴/۳۱
آیا سعید حجاریان سلطان گندم ایران است ؟!
ناشناس۱۵۳۱۹۶۰۰۹:۱۲:۳۶ ۱۳۹۹/۵/۱
یاد گریه های جهانگیری در مناظره ها افتادم بنده خدا برای خراب کردن رقیب چه کارهایی که برای روحانی نکرد .!
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. بازی با کلمات

  2. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  3. ۳۲ هزار مجوز استخدام فرزندان شهدا و ایثارگران اخذ شد

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. منظور: افزایش دائم دستمزدها به ‌رفاه مردم کمک نمی‌کند

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  18. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  21. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  22. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  23. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  24. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  25. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

پربحث‌های هفته

  1. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  2. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  3. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  4. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  5. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  6. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  7. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  8. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  9. سردار حاجی زاده با تسلیحات قدیمی و حداقلی به اسرائیل حمله کردیم /از موشک های هایپرسونیک ۲ استفاده نشد

  10. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  11. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  12. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  13. نظرات برگزیده مخاطبان الف: آموزش و تربیت در رعایت حجاب بیشترین تاثیر را دارد/ عملیات وعده صادق یک پیروزی بزرگ برای ایران بود

  14. خسارت در «اس-۳۰۰»؛ مدرکی که نیست و افتخاری که به نام اسرائیل می‌سازند!

  15. هزینه عملیات وعده صادق به ۲۰ میلیون دلار هم نرسید/ دست آخرین توان نظامی ایران هنوز رو نشده است

  16. اژه‌ای: در قضیه حجاب نمی‌خواهیم هر فردِ کم توجه به قوانین را کیفر کنیم  

  17. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

  18. وزیر کشور: پلیس با رعایت کرامت انسانی به عده کمی که قانون حجاب را رعایت نکنند تذکر می‌دهد

  19. توماج صالحی به حبس محكوم شد/مظلوم نمايي يك اغتشاشگر 

  20. عملیات "وعده صادق" ؛ بررسی ابعاد تسلیحاتی نظامی

  21. شبيه‌سازي جنگ ايران و آمريكا

  22. یک سیلی برای تنبیه

  23. رئیسی: می‌گفتند روی موشک‌ها شعار مرگ بر اسرائیل ننویسیم        

  24. نگاهی به جایگاه و موقعیت ارتش شاهنشاهی

  25. توضیحات سردار جعفری درباره تذکر رهبری پیرامون مبارزه با بی‌حجابی/ توصیه همتی درباره نرخ‌های متفاوت ارز

آخرین عناوین