خبری از افزایش سرعت اینترنت نیست

گروه فناوری الف،   3980208029

برنامه‌هایی که اعلام می‌کنند توانایی افزایش سرعت اینترنت را دارند، ادعاهایی دروغین دارند زیرا در اکثر موارد کار مفیدی انجام نمی‌دهند و تنها با هدف نمایش تبلیغات و کنترل گوشی کاربر منتشر شده‌اند.

خبری از افزایش سرعت اینترنت نیست

ایسنا نوشت: برنامه‌نویسی با سیستم‌های عاملی مانند اندروید، این قابلیت را برای توسعه‌دهندگان ایجاد کرده که بتوانند با داشتن دانش کافی، به نوشتن برنامه‌های متعددی اقدام کرده و این برنامه‌ها را درمارکت‌های آن‌لاین قرار دهند. کاربران هم می‌توانند با مراجعه به این مارکت‌ها، به دانلود رایگان اقدام کرده و یا برای اپلیکیشن‌های پولی، با پرداخت هزینه‌ی مورد نظر، از امکانات برنامه استفاده کنند.

با وجود این به نظر می‌رسد در کنار توسعه‌دهندگان، خلافکاران سایبری هم دست روی دست نگذاشته و برنامه‌های مخرب و یا تبلیغاتی مورد نظر خود را از راه‌های مختلف، در معرض تماشای کاربران قرار می‌دهند و در صورتی که کاربر هنگام مواجهه با این اپلیکیشن‌ها هوشیاری کافی را نداشته باشد، در دام آن‌ها گرفتار می‌شود؛ یکی از انواع این برنامه‌ها، با هدف افزایش سرعت اینترنت است.

برنامک‌های متعددی تحت عنوان «افزایش سرعت اینترنت» در فروشگاه‌های برنامک‌های اندروید وجود دارند. در حالی که بنا به گزارش مرکز ماهر (مدیریت امداد و هماهنگی رخدادهای رایانه‌ای) این برنامک‌ها با ظاهرسازی و ادعاهای دروغین سعی در ترغیب کاربران به نصب برنامک را دارند اما هیچ‌کدام نمی‌توانند منجر به افزایش سرعت اینترنت شوند، چراکه چنین کاری در دنیای واقعی عملی نیست.

این برنامک‌ها به محض شروع اعلام می‌کنند که سرعت اینترنت پایین است، سپس با نمایش اعلان‌هایی و بعد از چند ثانیه، ادعا می‌کنند که سرعت اینترنت افزایش یافته است. در حالی که این برنامک‌ها در پس‌زمینه هیچ کار مفیدی انجام نمی‌دهند و تنها با هدف نمایش تبلیغات و کنترل گوشی کاربر منتشر شده‌اند.

برخی از این برنامه‌ها سرعت آپلود و دانلود را به صورت لحظه‌ای در قالب یک نمودار نشان می‌دهند و پس از کلیک روی دکمه فعال‌سازی، برنامک با نمایش یک دیالوگ ادعا می‌کند که در حال انجام عملیات افزایش سرعت اینترنت است.

برخی برنامه‌ها نیز با استفاده از سرویس‌های فایربیس و پوشه به کارهای مختلفی مانند نمایش دیالوگ تبلیغاتی، باز کردن صفحه نظردهی به برنامک در فروشگاه‌های مختلف، باز کردن لینک تلگرامی، دانلود برنامک‌های دیگر، نمایش ویدئو تبلیغاتی و مخفی کردن آیکون برنامک اقدام می‌کنند.

ترغیب کاربران با هر روش

در این باره، امیر صفری فروشانی -کارشناس نرم‌افزارهای امنیتی حوزه فناوری اطلاعات- در گفت‌وگو با ایسنا، درباره‌ی این‌که ادعاهایی مانند افزایش سرعت اینترنت تا چه اندازه می‌تواند درست باشد، اظهار کرد: خلافکارانسایبری از هر روشی برای ترغیب کاربران به اینکه رفتار مد نظر آن‌ها را داشته باشند، استفاده می‌کنند، در حالی که باید نصب چنین اپلیکیشن‌هایی جدا خودداری کرد.

وی ادامه داد: وقتی ادعایی مطرح می‌شود، برای مثال تبلیغی به کاربران نشان می‌دهند و یا ترغیبشان می‌کنند کهاپلیکیشنی را مانند اپلیکیشن تعیین جنس بچه، تعیین سن کاربر از روی عکس و یا افزایش سرعت اینترنت نصب کنند، خود کاربر باید این موارد را با شک و تردید نگاه کند و هنگام مواجهه با تبلیغات این اپلیکیشن‌ها، احتیاط لازم را به خرج دهد.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

    2. بازی با کلمات

    3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

    4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

    5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

    6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

    7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

    8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

    9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

    10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

    11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

    12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

    13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

    14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

    15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

    16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

    17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

    18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

    19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

    20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

    21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

    22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

    23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

    24. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

    25. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

    آخرین عناوین