سلیمی‌نمین، ابعاد حمایت رسانه‌های اصلاح‌طلب از کودتای آمریکایی ونزوئلا را تبیین کرد؛ ونزوئلا بهانه است، اصل مقاومت نشانه است

گروه جهان الف،   3971114055 ۲۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۲ تکراری یا غیرقابل انتشار
ونزوئلا بهانه است، اصل مقاومت نشانه است

عباس سلیمی نمین، مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران و تحلیلگر مسائل سیاسی درمورد اتفاقات ونزوئلا و حمایت برخی رسانه های داخلی از کودتای آمریکا در این کشور ضمن تاکید بر کودتاهای متعدد آمریکا در کشورهای آمریکای لاتین در گفت‌وگو با رسالت گفت: تلاش آمریکایی‌ها برای براندازی حکومت های مستقل و مردمی در آمریکای لاتین مسبوق به سابقه است، آمریکایی ها جنایت ها و کودتاهای متعددی در آمریکای لاتین انجام داده‌اند تا این منطقه به طور کامل در اختیارشان درآید، آن‌ها می‌خواهند این کشورها حیاط خلوت خودشان باشد و منافع و ثروت آن ها را چپاول کنند.

وی با اشاره به کودتاهایی که آمریکا در شیلی و گواتمالا انجام داد با بیان این که آمریکا با تک محصولی کردن این کشورها آن‌ها را مجبور به پذیرفتن زیاده خواهی‌های خود می‌‌کند، ادامه داد: به طور مثال قتل عام هایی که در شیلی و گواتمالا انجام دادند که هر کدام حدیث بسیار تلخی است، این‌ها کشورهای کوچکی هستند به همین دلیل اقتصاد آن ها را به شکل تک محصولی درآوردند تا سلطه بر آن‌ها آسان شود، خریدار همه محصولاتشان هم آمریکایی‌ها یا غربی‌ها هستند و با این شیوه می توانند آن‌ها را به طور کامل تحت فشار قرار دهند تا مجبور شوند به زیاده خواهی‌های آمریکا تن دهند.

سلیمی نمین افزود: در جایی هم که مقاومت می کنند و آمریکایی‌ها نمی توانند اراده‌شان را از طریق مکانیزم های  اقتصادی بر آن‌ها تحمیل کنند با مشت آهنین بر سر آن ها می‌کوبند، به همین دلیل کودتاهایی که آمریکا در آمریکای لاتین انجام داده، فراوان است.این تحلیلگر با اشاره به کشتار شیلی، گفت: یک مثال که بسیار مشابه کودتای ونزوئلا است، کشتاری‌ است که در شیلی صورت گرفت، آلنده رهبر این کشور که دموکراتیک و با انتخابات روی کار آمده بود اما آمریکایی ها به این خواسته دموکراتیک ملت شیلی تن ندادند و زمانی که ملت شیلی مقابل آمریکا مقاومت کرد و در کنار آلنده ایستاد، کشتاری بی سابقه به راه انداختند و جمعیت را به استادیوم بردند و همه را به رگبار بستند و قتل عام کردند.

وی در ادامه بیان داشت: امروز هم در ونزوئلا این موضوع برای همه روشن است و پنهان نیست که آمریکایی ها از استقلال این کشور ناراضی هستند.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران با بیان این که ملت ونزوئلا در برابر تحریم ها ایستادگی کردند اما اکنون آمریکا به شیوه‌ دیگری وارد عمل شده، خاطرنشان کرد: اما بسیاری از نارضایتی ها و فشارهایی که امروز در ونزوئلا شاهدیم ناشی از تحریم هایی است که آمریکا علیه این کشور انجام داد، با این وجود در این مدت ملت ونزوئلا مقاومت و ایستادگی کردند ، اما اکنون آمریکا به شیوه‌های دیگری دست آویز شد تا بتواند از طریق یک  کودتای نرم حکومت مستقل ونزوئلا را سرنگون کند.

عباس سلیمی نمین ضمن بیان این که برخی از ‌روشنفکران داخلی با وجود اطلاع از جنایت‌ها و زورگویی های آمریکا از این حرکت حمایت می‌کنند، تاکید کرد: این موضوع بر روشنفکران ما روشن است و همه کسانی که به تاریخ منطقه آشنایی دارند این مطلب را می دانند، اما چرا برخی رسانه های ما در ایران علی‌رغم اطلاع از این حرکت آمریکایی‌ها، از آنها حمایت می‌کنند و این حدیث تلخی است که ما هم در ایران با آن مواجه هستیم.

وی با اشاره به حمایت برخی رسانه‌ها از کودتای آمریکا در ونزوئلا با بیان این که برخی در ایران به یک الگوی حرکتی بومی اعتقاد ندارند، گفت: طوری که حتی اوایل انقلاب  بعضی از روشن گرایان اصرار داشتند که باید به سمت سوسیالیسم و کمونیسم برویم و برخی هم اعتقاد داشتند باید مجدد به سمت غرب رفت نه مانند قبل از انقلاب که روابط ناعادلانه بود، می گفتند باید این بار روابط عادلانه ای با غرب داشته باشیم.

این کارشناس ادامه داد: این روشنفکران، نه غرب را خوب می‌شناسند و نه توانمندی‌های ملت ایران را می‌دانند، این افراد طرفدار الگوی حکومتی هستند که سایر کشورها آن را بر اساس فرهنگ و اعتقادات خودشان ساختند، این افراد می‌گویند باید راه آن‌ها را طی کنیم تا بتوانیم مشکلات جامعه را حل کنیم.

وی با تاکید بر این که این قشر به جای این‌که به عنوان یک روشنفکر از استقلال ونزوئلا دفاع کنند از کودتا علیه‌شان حمایت می‌کنند، افزود: متاسفانه این قشر در مورد کشور ونزوئلا بسیار زشت و غیر اصولی عمل می کنند؛ به جای این که به عنوان یک روشنفکر بگویند ملت ونزوئلا باید خودشان سرنوشت‌شان را تعیین کنند، با این که پیشینه رفتار آمریکایی ها را می دانند و از سابقه کودتاهای آن‌ها خبر دارند، به صراحت از این کودتا دفاع می کنند و این تلخ است.

سلیمی نمین با تشریح این که چنین افرادی روزی از دخالت بیگانه در کشورمان حمایت می‌کنند و این یک مقدمه برای گام دیگری در مسیر تلخی‌ است که همواره روشنفکران جهان سوم در آن قرار داشتند.

وی این افراد را روشنفکران جهان سومی که به منافع ملی کشورشان متعهد نیستند دانست و تشریح کرد: روشنفکران جهان سوم هرگز متعهد به مسائل ملی خودشان نبوده‌اند؛ این چنین که یک آلودگی از ابتدای روشنفکری وابسته به وجود آمده است که همواره منافع کشورهای مسلط را پی می‌گرفت و این تفکر را القا و طرفداری می‌کرد.

کارشناس مسائل سیاسی در ادامه با اشاره به برخی مطالب روزنامه‌های داخلی در راستای اتفاقات نزوئلا، گفت: اکنون هم در مورد مشکلات پیش آمده در ونزوئلا، صفحه نخست روزنامه سازندگی در تاریخ ششم بهمن ماه، این کشور را بین دو انقلاب ترسیم کرده، یکی انقلابی که از سلطه آمریکا خارج شدند  و یکی انقلاب جدید، اما با زیرکی عکس مادورو را در پس زمینه سیاه و عنصر کودتاچی، گوایدو، که آمریکا از او حمایت می کند را در پس زمینه سفید قرار داده است، روزنامه آرمان هم در همین روز این شیوه را دنبال کرد، و این مشخص است این روزنامه به طور کامل دموکراسی غربی را بر دموکراسی بومی ترجیح می دهد.

وی ادامه داد: یعنی دموکراسی بومی که انقلابی و بر نفی سلطه آمریکا بوده است سیاهی است و آنچه که اخیرا آمریکایی‌ها در این کشور اجرا می کنند سفیدی و روشنایی است.

وی با بیان این که برخی در داخل به گونه‌ای عمل می‌کنند تا طرح‌های آمریکا در ایران موفق شود، ابراز کرد: چنین روشنفکری، به طور کامل تفکر و اندیشه خودش را تعطیل می‌کند و هر آنچه که از غرب می رسد را به تعبیر دکتر شریعتی بهترین چیز تلقی می کند، این رفتارها با توجه به گذشت ۴ دهه از انقلاب ایران برای خارج شدن از زیر سلطه بیگانه مقداری غیر قابل هضم است و واقعیتی است که هنوز هم عده ای و جریانی در داخل کشور در زمینه اقتصاد، سیاست و فرهنگ به گونه ای عمل می کنند که طرح های آمریکا بتواند در ایران موفق شود.

سلیمی نمین با بیان این که این افراد خودشان را پست‌تر از غربی‌ها می‌دانند، افزود: این تفکر؛ به دنبال این است که ما در برخورد با سیاست های آمریکا تضعیف و ناگزیر به پذیرش خواسته های ناحق آن‌ها شویم و این بسیار غیرقابل پذیرش است که افرادی نام خودشان را روشنفکر بگذارند اما خودشان را پست تر از غربی‌ها بدانند و بگویند هرطور شده باید تسلط غربی ها به ما تکرار شود زیرا ما به هیچ وجه لیاقت اداره کشور خودمان را نداریم.

وی افزود: می‌بینیم که در شرایط سختی کشور به جای همراهی، در همه زمینه‌ها چوب لای چرخ مقاومت ملت می گذارد و این تاسف و تاثر دارد که تلاش می کنند فشارهای بیگانه بر ما تشدید یا موثر واقع شود.

این کارشناس با تاکید بر این که ما باید از هر حرکت استقلال‌طلبانه در جهان حمایت کنیم در غیر این صورت این مسئله متوجه کشور خودمان هم خواهد بود، یادآور شد: ما می‌بایست از هر حرکت استقلال طلبانه حمایت کنیم چرا که هر حرکتی که منجر به تقویت سلطه طلبان و زورگویان شود، درمورد ما هم تاثیر خواهد داشت و متوجه کشورمان هم خواهد شد.

وی با اشاره به این که ما هم با کشورهای آمریکای لاتین به لحاظ استقلال طلبی سرنوشت مشابهی داریم، تاکید کرد: این موضوع  نه تنها ما، بلکه متوجه تمام ملت هایی است که می‌خواهند خودشان منشا تصمیم باشند و بر امور کشورشان مسلط باشند، با وجود دخالت‌های دشمنان ما همواره در مبارزات‌مان تلاش کردیم سرنوشت کشورمان را خودمان تعیین کنیم، به طور مثال آمریکایی‌ها چندین بار در ایران علیه خواست ملت عمل کردند و کودتاهایی به‌راه انداختند و امروز هم به دنبال همین هستند، بنابراین ما هم با کشورهای آمریکای لاتین سرنوشت مشابهی داریم؛ چرا که می خواهند مستقل باشند اما آمریکایی ها مانع تراشی می‌کنند و به روش‌های مختلف این استقلال طلبی را سرکوب می کنند.

وی خاطرنشان شد: اما ما ملت قوی تر و با جمعیت بیشتری هستیم، کشورهای آمریکای‌ لاتین کشورهایی هستند که آمریکا مانند بختک بر منابع‌شان افتاده، بنابراین تاریخ‌شان بسیار تلخ و اقتصادشان بسیار نحیف است.

مدیر دفتر مطالعات و تدوین تاریخ ایران در پایان با تاکید بر این که وظیفه انسانی ما‌ست که نگذاریم زورگویان خواست‌شان را بر ملت ها تحمیل کنند، گفت: حال اگر ما به این مسئله توجه نکنیم و آمریکا بتواند آزادی خواهی و استقلال طلبی را در جهان سرکوب کند، مسلما این مسئله متوجه ما و آیندگان هم خواهد شد، اما وظیفه انسانی و دینی ما این است که نگذاریم زورگویان اراده‌اشان را بر ملت‌ها تحمیل کنند.

دیدگاه کاربران

تحلیل۷۵۵۸۸۵۱۰:۰۸:۲۹ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
خداوکیلی کشوری که تورمش خردکننده ترین تورم جهان هست بعد رییس جمهورش میره تو رستوران گرونترین سیگار برگ رو میکشه چطور شما اسمش گذاشتین مقاومت ؟؟؟؟
ناشناس۷۵۶۱۱۴۱۱:۴۱:۵۸ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
حالا شما این اطلاعات دست اول رو از کجا آورده اید ؟
ناشناس۷۵۷۰۲۹۱۶:۴۷:۱۹ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
عصر اطلاعات و ارتباطات هست. یه جستجوی ساده کنید فیلمش رو هم میتونید پیدا کنید.
ناشناس۷۵۶۱۲۹۱۱:۵۰:۴۵ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
....این رهبر مقاومت .. در ونزوئلا، از پشت کامیون آمده، در پشت مردم سنگر گرفته، با همسر گرام سفر سیاسی میره و گران ترین رستوران ها را طی طریق می کنه و دشمنانش فیلم می گیرند و از طریق سلاح تهاجم فرهنگی فیلم را پخش می کنند! ... هیچ ملتی را با زور یا ستم یا دروغ نمی توان همراه کرد هرقدر هم که آمریکا بد باشد! ملت ها اگر رهبران را باور کنند در پشتشان می ایستند، اگر هم نه که پشتشان خالیست و حق دارند نگران مقابلشان باشند! چنین رهبرانی نمی توانند از ملت لشگر بسازند. ...ایشان نهایتا بتوانند از ملت سپر انسانی بسازند ...
ناشناس۷۵۵۹۱۵۱۰:۲۲:۱۱ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
... ملتش میرن کلمبیا تن فروشی میکنن از بدبختی بیشترین نفت رو دارن ...
ناشناس۷۵۵۹۳۳۱۰:۳۲:۳۱ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
...مردمش به فلاکت افتاده بودن قیام کردند
ناشناس۷۵۵۹۴۳۱۰:۳۵:۱۶ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
....اگر مقامات یک کشور در جهت عدالت وصلاح مملکتشون گام بردارند با رانت وفساد مبارزه کنند مگر مردم مریضند مقابل حکومت قرار بگیرند .ونزویلا تحریم بالای 1000درصدداره ومردم این کشور نفت خیز دچار قحطی وفقر مطلق هستند به نظر شما اشکال کار کجاست؟...
سعید۷۵۵۹۵۶۱۰:۴۳:۴۰ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
جناب نمین:احتراما از شما میپرسم که دستاورد حکومت چاوز و نیکلاس مادارو آیا جز فقر و بدبختی در کشور ثروت مندی مثل ونزوئلا بیشتر بوده؟ ...چرا شما فکر میکنید خودتان میفهمید و بقیه نمیفهمند؟
آرش از روستا۷۵۵۹۸۳۱۰:۵۴:۱۷ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
... این چه دموکراسیه که فقط چاوز و جانشیناش میتونن رئیس جمهور بشن؟ بعدش اگه به دموکراسی ...
ناشناس۷۵۶۰۰۶۱۱:۰۵:۳۴ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
چیزی که من دیدم این بود که وضع ونزوئلا افتضاح شده بود مردم هم چندین ماهه دارن اعتراض می کنند چند روز پیش هم میلیونها نفر اومدن میدانهای اونجا و اینکه چرا ما باید از دولت ونزوئلا که کمونیست هم هست حمایت کنیم جای تعجب است اروپا هم دیگه دولت ونزوئلا را به رسمیت نمیشناسه همه مردمش هم فرار کردن کشورهای اطراف و این نمیشه که وضع این باشه و بگیم حق با مادورو است باید انتخابات واقعی زیر نظر سازمان ملل برگزار بشه و ب درد و رنج ونزوئلا پایان داده بشه نظرم با نویسنده کاملا فرق داره
ناشناس۷۵۶۰۸۹۱۱:۳۲:۵۶ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
با سلام .... جمعیت میلیونی از فقر، گرسنگی و تورم چند هزار میلیاردی استخوان هاشون خرد شده و دارن نابود میشن، بعد شما از آمریکا حرف میزنین ... !! یکی از پایه های استقلال هر کشوری استقلال مالی، عدالت و نبود فقر فزاینده هست که در ونزوئلا چنین نیست.
ناشناس۷۵۶۱۰۰۱۱:۳۶:۳۹ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
پدر مردمش از فشار تورم درآمده، حق اعتراض ندارند؟
آریابان۷۵۶۱۲۳۱۱:۴۵:۰۱ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
زمینه و فرصتی دست داد و در اواخر قرن گذشته میلادی من چند سالی رو در ونزوئلای باشکوه و رویائی آن دوران گذراندم ؛ یعنی همون زمان هائیکه سرگرد هوگو چاوز به اتهام کودتاچی شکست-خورده هنوز در زندان بود ، دیگه چه برسه به شروع زمامداری وی و هم اندیشانش بر این کشور فلاکت زده فعلی !!!! ؛ ونزوئلا در اون زمان با جمعیت تقریبا 20 میلیونی اش درواقع یک سوم ایران جمعیت داشت و تقریبا باندازه ایران تولید نفت و درآمد نفتی !!!؛ پترولئوس دی ونزوئلا یعنی شرکت نفتش بعنوان پنجمین صادر کننده نفت جهان ، حدود 6 پالایشگاه و بیشتر از 13 هزار پمپ بنزین فقط در خود امریکا !!! داشت (فقط در ایالات متحده ، بدون احتساب کل قاره امریکا) و البته چاوز با بقدرت رسیدن باورنکردنی خودش ، از اولین کار هائی که کرد صادرات روزانه تقریبا یک صد هزار بشگه نفت رایگان !!! بود به کوبا ، بعنوان هدیه ای ناقابل به فیدل کاسترو !!!! و و و و ... وو ؛
حسین۷۵۶۱۶۷۱۲:۰۱:۵۷ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
واقعا خوابید؟ یا ... تورم بالا مردم ونزوئلا رو بیچاره کرده، زن هاشون به تن فروشی روی آوردن، جوون هاشون بیکارن تا کی میخواید ...به صورت جناحی گزارش بنویسید؟ اگه معنی مقاومت گرسنگی بیچارگان است...
نقدى۷۵۶۲۹۰۱۲:۳۵:۳۵ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
امريكا جنايتكار ميخواهد مردم ونزويلا زندگى حقير مردم عربستان و امارات داشته باشند همش بهانه
ناشناس۷۵۷۲۰۶۱۸:۲۸:۲۹ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
زندگی حقیر عربستان و امارات!!!! ثروتمند ترین مردمان جهان شدند حقیر ترین! صورت مسئله را اینطور پاک می کنید؟
ناشناس۷۵۷۲۱۱۱۸:۳۰:۱۵ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
مردم امارات و عربستان بالای ۵۰ میلیون در ماه درامد دارن و نرخ بیکاری در کشورشون صفر هست و مردم ونزویلا دارن با تورم چند میلیونی از گرسنگی میمیرن. به نظرت زندگی کدومشون حقیرانه هست؟امیدوارم ..
ناشناس۷۵۷۲۷۸۱۹:۳۰:۰۱ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
میشه حقارت رو تعریف کنی!!!؟؟؟مردم عربستان و امارات دارن از فقر کلیه میفروشن یا ایران؟؟!!!
ناشناس۷۵۶۳۹۶۱۳:۱۰:۲۷ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
... مقاومت باید از بالاترین مسئول کشور شروع بشه تا مردم ازش یاد بگیرن که مقاومت کنن اونهایی که به مردم توصیه میکنن گشنگی و نداری رو بچشن آیا خودشون شبها گرسنه سر به بالین میزارن؟ مادرو بهترین رستوران ترکیه گرونترین غذا رو میخوره بعد میتونه تو چشم مردم گرسنه اش نگاه کنه؟ شعار بس است...
حسن۷۵۶۴۶۲۱۳:۳۲:۱۴ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
از قدیم گفتن نه سوار از پیاده خبر داره نه سیر از گرسنه. اونهایی که نسخه مقاومت برای مردم داخل و خارج می پیچن همگی بدون استثنا حقوق ۲۰ میلیونی و انواع امکانات در اختیارشونه و بچه هاشون در بلاد کفر در ناز و نعمتند.نه بیمار رو دستشونه نه در خرج زندگی موندن.
محمد۷۵۶۶۹۹۱۴:۵۸:۱۸ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
خودتون رو به خواب زدید؟ اگه ونزوئلا نفت نداشت آمریکا وروسیه برای مادورو تره هم خورد نمیکردن
ناشناس۷۵۶۷۶۲۱۵:۲۲:۱۳ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
این دیدگاهها نشون میده سلیمی نمین درک درستی از انقلاب هم نداره چه برسه به مقاومت.
ناشناس۷۵۶۸۴۷۱۵:۴۵:۱۷ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
مادرو به جرم این همه سال ظلم و بدبختی که به سر مردم آورده باید جلو چشمان مردم سوزانده شود.
ناشناس۷۵۷۶۰۲۰۰:۱۵:۱۴ ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
میشه یکی از ظلم‌های ایشان را که شما دیدید بگوئید؟
ناشناس۷۵۷۰۲۱۱۶:۴۴:۵۷ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
کشورهای نفت خیز و دارای منابع عظیم و موقعیت سوق الجیشی مهم (مثل ایران و ونزوئلا و.....) لقمه چربی برای استعمارگر روسیه و امریکاست..............
بی نشان۷۵۷۳۰۹۱۹:۵۵:۰۵ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
نگاه کنید و نظر دهید : کره شمالی - اسد - ونزوئلا با روسیه هستند و وضع مردم که معلوم است . کره جنوبی و ژاپن و مالزی و قطر و امارات و .... با آمریکا هستند و وضع مردم خوب است ....
ناشناس۷۵۷۵۲۲۲۳:۰۵:۴۸ ۱۳۹۷/۱۱/۱۴
مدیر دفتر مطالعات سالوادور آلنده را با مادوره مقایسه میکند . بله آمدن ژنرال پینوشه به کمک آمریکا را هیچ انسان با شرفی تایید نمیکند و .. کمک کردن به مادورو برای ماندن در قدرت و بیچارگی و آوارگی بیشتر مردم ونزوئلا را هم هیچ آدم .....ی نباید تایید کند .
ناشناس۷۵۸۲۳۴۱۲:۴۷:۰۹ ۱۳۹۷/۱۱/۱۵
یه راننده کامیون شده رییس جمهور یک کشور نفت خیز و اقتصاد کشورش نابود کرده ، اونوقت مردم اون کشور نباید حق اعتراض داشته باشن؟ نباید این فرد برکنار کنند؟... همش همه را به تئوری توطئه نسبت می دهید .پس نقش مسئولان این کشور در بروز مشکلات چیه؟
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین