تهران امسال هم "نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر" دارد؟

گروه فرهنگی الف،   3961204044
تهران امسال هم "نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر" دارد؟

آلودگی‌ بصری تهران چیزی از آلودگی‌های دیگرش کم ندارد، با این حساب باید فرصت تماشای یک اثر هنری در سطح آن را غنیمت بدانیم.

به گزارش ایسنا، «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» نام طرحی است که اولین‌بار اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۴ به مدت ۱۰ روز در تهران برگزار می‌شود و ۱۶۰۰ سازه تبلیغاتی را درگیر خود می‌کند. در این طرح آثار هنرمندان ایرانی و خارجی از دوره‌های مختلف در معابر تهران به نمایش درمی‌آید.

یک سال پس از آن و در روزهای پایانی اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۵ این طرح با نمایش آثار موزه‌ای به خیابان‌ها و اتوبان‌های تهران بازمی‌گردد. این‌بار آثار فاخر ایرانی که حتی در موزه‌های خارجی مانند متروپولیتن یا موزه‌های دانمارک هستند روی بیلبوردهای تبلیغاتی خودنمایی می‌کنند. اما در سال ۱۳۹۶ این طرح بنابر برخی دلایل از جمله انتخابات ریاست‌جمهوری اجرایی نمی‌شود.

ما بر اجرایی شدن این طرح مصر هستیم/ پیشنهادی برای دوسالانه شدن

سیدمجتبی موسوی ـ سرپرست معاونت فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی شهرداری تهران ـ درباره احتمال اجرایی شدن این طرح در سال آینده به ایسنا می‌گوید: با توجه به استقبال اهالی فرهنگ و هنر و مردم از این رویداد و انعکاس خوب آن در رسانه‌ها، ما پیشنهادهایی را مطرح کردیم که سال آینده بتوانیم بار دیگر «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» را برگزار کنیم. البته موضوع زمانبدی آن مطرح شده است که ببینم در چه زمانی می‌تواند بیشتر تاثیرگذار باشد.

او در ادامه تاکید می‌کند: البته ما در این زمینه (زمانبندی طرح) هنوز به نتیجه قطعی نرسیده‌ایم که امیدوارم برسیم. ما باید زمینه‌ها و جوانب کار را بسنجیم و در صورتی که همه جوانب به نتیجه برسد، برای آن برنامه اجرایی تهیه‌ کنیم.

موسوی با اعتقاد بر اینکه این کار کم‌هزینه و تاثیرگذاری آن فوق‌العاده است، می‌گوید: این طرح دو سال پی در پی اجرایی شد اما در سال ۹۶ به دلیل تعدد کارهای فرهنگی همزمان و برگزاری انتخابات اجرا نشد.

او با اشاره به اینکه برای اجرای این طرح از سهمیه فرهنگی سازه‌های تبلیغاتی تهران استفاده می‌کنند و مشکلی برای درآمد شهرداری ایجاد نمی‌شود، اظهار می‌کند: این رویداد به شکلی تعریف می‌شود که همزمان در تهران تمام سازه‌های تبلیغاتی درگیر آن شوند. این سازه‌ها در فعالیت‌های اقتصادی بزرگ درگیر هستند. ممکن است هرسال این طرح به دلیل محدودیت‌هایی اجرایی نشود و شاید آن را به یک دوسالانه تبدیل کنیم.

موسوی بیان می‌کند: نظر من این است «نگارخانه‌ای به وسعت یک شهر» به عنوان یک کار فرهنگی-هنری ویژه کشور، که برد جهانی دارد اجرا شود. اگر هر سال هم این کار اجرایی نشود می‌توانیم آن را به یک دوسالانه تبدیل کنیم.

سرپرست معاون فرهنگی و هنرهای شهری سازمان زیباسازی تاکید می‌کند: در هر صورت ما مصر هستیم این کار انجام شود و بازخوردهای آن مثبت بوده است.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. این نامه دلسوزانه است؟!

  2. واکنش قوه قضائیه به شایعه ای درباره زیباکلام

  3. کیهان: لایحه عفاف و حجاب ترویج‌کننده پدیده پلشت بی‌حجابی است/ امید است این لایحه ناکارآمد کنار گذاشته شود

  4. نامه روحانی به مردم ایران درباره دلایل رد صلاحیتش/ این دفاعیه‌ شخصی نیست، دفاع از جمهوریت نظام است

  5. فردا دیر است...

  6. آقای رئیس جمهور خاطرجمع نباشید

  7. حرف طلافروشان را باید شنید، اما...

  8. پیرامون پشت‌پرده افشای فایل‌صوتی «ظریف»...

  9. سپاه برای مقابله با مواد مخدر مسئولیت گرفت‌

  10. نظرات برگزیده مخاطبان الف: مردم عملکرد دولت روحانی را فراموش نکرده‌اند/ گسترش مصرف مشروبات الکلی زنگ خطری برای مردم و مسئولین است

  11. خودمان بیگناهان زیادی را کشتیم نمی توانیم از اسرائیل انتقاد کنیم

  12. جریمه کشف حجاب ۴ و نیم میلیون تومان است

  13. سردار رادان: کشف حجاب به خاطر مسائل اقتصادی نیست

  14. انتقاد روزنامه اصولگرا از وزیر ارتباطات/ واکنش فرزین به انتشار اطلاعات مالی موسسه رائفی‌پور

  15. تنوری که هنوز سرد است...

  16. واکنش روزنامه اصولگرا به زندانی‌شدن زیباکلام/ دستور اژه‌ای درباره پرونده چای دبش

  17. نتانیاهو: ‌صدها سرباز را از دست داده‌ایم

  18. نوش‌دارو بعد از مرگ سهراب!

  19. ایثارگران را بدنام نکنید !

  20. در آستانۀ سکولارشدنِ زیارت؟

  21. صادق زیباکلام روانه زندان شد

  22. بزرگ‌نمایی مشکلات به ضرر کشور است

  23. راه سخت قالیباف/ پیشنهاد جالب شریعتمداری درباره واکنش به اسرائیل

  24. توضیحات «لیلاز» درباره فایل صوتی «ظریف»/ ادعای عجیب «آخوندی»

  25. اعتراض بانوان به پوشش‌های نامناسب

آخرین عناوین