کاوه: اخبار خوبی در مورد یزدانی وجود دارد

  4030225017

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد تأکید کرد که یونس امامی بعد از باخت در لیگ و تورنمنت کرواسی، روند خوبی داشته و کادرفنی را نسبت به المپیک امیدوار کرده است.

کاوه: اخبار خوبی در مورد یزدانی وجود دارد

محسن کاوه در گفت‌وگو با تسنیم، درباره عدم کسب سهمیه در وزن 57 کیلوگرم توسط علیرضا سرلک اظهار داشت: در وزن 57 کیلوگرم بچه‌های دیگر آماده‌تر بودند، او هم تلاشش را کرد. پیش‌بینی می‌شد سهمیه نگیریم. باید برای المپیک و اوزانی که سهمیه گرفتیم، تجهیز شویم. در 5 وزن دیگر با آمادگی کامل به المپیک برویم و برای 57 کیلوگرم هم فکری اساسی کنیم.

وی در مورد آزمون میلاد والی‌زاد، ابراهیم خواری، احمد جوان و حالا هم علیرضا سرلک در مسابقات مختلف در وزن 57 کیلوگرم و ناکامی همه آنها در کسب مدال و سهمیه المپیک تصریح کرد: باید قبول کنیم امیدوارکننده‌ترین نتیجه ما در چند سال اخیر پنجمی المپیک رضا اطری و بعد هم دومی سرلک در جهانی نروژ بود. حتی در مسابقات آسیایی هم نتوانستیم مدال بگیریم. فکر می‌کنم بچه‌هایی که از جوانان به این وزن تزریق شدند، یک مقدار با مشکل اضافه وزن مواجه هستند و باید روی بچه‌هایی که سبک‌تر هستند سرمایه‌گذاری کنیم.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره اینکه آیا رضا اطری بعد از شکست در مسابقات قهرمانی آسیا، شانس حضور در مسابقات جهانی اوزان غیرالمپیکی را از دست داد؟، گفت: به اطری گفتیم در جام تختی کشتی بگیرد، هرچند سنش بالا رفته، اما تجربه کشتی‌گیری‌اش با سنش نمی‌خواند. قابلیت‌های خیلی خوبی دارد اما از حداقل قابلیتش استفاده می‌کند. در بیشکک می‌توانست اول شود اما دو کشتی را باخت. کشتی اول را برده بود و باید 20 ثانیه آخر را مدیریت می‌کرد. باید زحمت بکشد، بچه‌های جوانتر را هم داریم و بعد از جام تختی باید یکسری جوان را هم به اردو اضافه کنیم.

کاوه درباره وزن 57 کیلوگرم که سهمیه المپیک را نگرفتیم و اینکه آیا بعد از این کشتی‌گیران مدعی این وزن در اردوی المپیکی حضور خواهند داشت؟، عنوان کرد: همه را گفتیم در جام تختی کشتی بگیرند، سرلک فقط می‌تواند در جام تختی کشتی نگیرد چون فاصله‌اش با گزینشی جهانی زیاد نیست. با جوان هم صحبت کردم، فقط این نیست که کشتی‌گیر سر وزن برسد، مهم این است که بتواند سر وزن خوب کشتی بگیرد، بنابراین جوان در 61 کیلوگرم کشتی خواهد گرفت. خواری هم به اردوی جوانان رفته و والی‌زاده هم وزنش سنگین نیست. حتما ًباید برای آینده 57 کیلوگرم از امروز کار کنیم.

وی درباره اینکه باتوجه به کشتی‌گیرانی که در 65 کیلوگرم کسب سهمیه کردند، چقدر برای مدال‌آوری رحمان عموزاد در المپیک شانس قائل است، گفت: بعد از مسابقات قرقیزستان، در تمرینات خیلی خوب بود و روحیه‌اش هم خیلی خوب شده، 65 کیلوگرم وزن پرترافیکی است و نفرات را کنار هم بگذاریم یک نفر ممکن است بگویی طلا می‌گیرد و با یک تحلیل دیگر ممکن است همان نفر حذف شود. نمی‌توانیم بگوییم حتماً یک نفر در المپیک مدال می‌گیرد، کار رحمان سخت است اما ما امیدوار هستیم.

کاوه درخصوص 3 وزن 70، 74 و 79 کیلوگرم یادآور شد: امیرمحمد یزدانی برای جهانی انتخاب شده و باید کار کند. چیزی که از یونس امامی در چند وقت اخیر دیدم این است که انگیزه‌اش بیشتر شده و به لحاظ روانی برای اینکه بهتر تمرین کند، شرایط مناسب‌تری دارد. در مسابقات کسب سهمیه هم نمایش خوبی داشت و از زمان لیگ و تورنمنت کرواسی، در رقابت‌های کسب سهمیه آسیایی، خیلی جلوتر بود. یونس با همین روند جلو برود، خیلی به او امیدوار می‌شویم و یکی از شانس‌های خوب ما در المپیک است. محمد نخودی هم انتخاب شده و آسیب‌دیدگی از ناحیه کتف دارد که به او استراحت دادیم.

وی درباره اینکه باروز احتمالاً برای مسابقات جهانی برمی‌گردد و نخودی قبلاً چند شکست متوالی را مقابل این حریف تجربه کرده، گفت: در مسابقات انتخابی آمریکا، باروز حتی به فینال هم راه پیدا نکرد، سال گذشته هم در 79 کیلوگرم ملی‌پوش نشد. امسال از آن سال‌هاست که نخودی می‌تواند برنده جدال با باروز و سایر رقبایش باشد.

سرمربی تیم ملی کشتی آزاد درباره وضعیت انتخاب ملی‌پوش 86 کیلوگرم به تسنیم گفت: خبرهایی که در مورد حسن یزدانی شنیده می‌شود، اخبار خوبی است، اما یزدانی باید در مسابقات رنکینگ‌دار مجارستان کشتی بگیرد تا اطمینان کامل از نظر آسیب‌دیدگی‌اش داشته باشیم. مشکلی پیش نیاید، گزینه اول ماست. کامران قاسم‌پور هم کشتی‌گیری است که تلاش می‌کند. کامران را نگه داشتیم اگر خدای ناکرده اتفاقی برای حسن یزدانی رخ داد بتوانیم از او استفاده کنیم.

کاوه در مورد اینکه  آیا امیرحسین فیروزپور به عنوان ملی‌پوش انتخاب شده و شانس مدال‌آوری امیرعلی آذرپیرا در المپیک، گفت: فیروزپور جوان خوبی است، در چرخه انتخابی تیم ملی هم در قهرمانی کشور و هم قهرمانی آسیا، اول شده و باید جلوتر برویم تا نفر منتخب ما انتخاب شود. به امیرعلی آذرپیرا هم در 97 کیلوگرم امیدوار هستم. بعد از نمایش خوبش در کرواسی، در مسابقات کسب سهمیه، آن چیزی که ما می‌خواستیم نبود اما تلنگری به او وارد شد. آذرپیرا یکی از نفرات خوب ماست و ان‌شاءالله بتواند خودش را نشان دهد.

وی درخصوص امیرحسین زارع که اکنون همه او را شانس اصلی مدال طلای کشتی ایران در بازی‌های المپیک می‌دانند، خاطرنشان کرد: او در 3-4 سال گذشته روند خیلی خوبی داشته و فاصله‌اش از رقبا را زیاد کرده اما باید بداند کار است و باید حتماً برای طلای المپیک تلاش کند.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

    1. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

    2. رویای پوچ گاوچران آمریکایی!

    3. فتوای هسته ای رهبری را تضعیف نکنید!

    4. رهبر انقلاب:۲۲بهمن امسال یک قیام مردمی و حرکت بزرگ ملی بود/سخنان رئیس جمهور مکمل حرکت مردم

    5. مهاجرانی: تلگرام و یوتیوب تا قبل از عید رفع فیلتر می شود

    6. تاریخ جلسه استیضاح همتی مشخص شد/ وزیر اقتصاد غزل خداحافظی را می‌خواند؟

    7. چرا ترامپ روی ترس ما حساب کرده؟/ ترامپ در تحریم ایران تنها نیست / وقتی ترجمه وفاق، «کمیته رفع حصر» می‌شود!

    8. واکنش تند رسایی به اظهارات اژه‌ای درباره جواد ظریف

    9. توضیح وزارت نفت خطاب به وزارت نیرو درباره خاموشی‌های اخیر

    10. خبر جدید یک نماینده مجلس از افزایش تعطیلات/ تعطیلی پنج‌شنبه‌ها قطعی شد؟

    11. بالاگرفتن تنش میان دو وزارت‌خانه درباره قطعی برق/ وزارت نیرو پاسخ وزارت نفت را داد:‌ برخی نیروگاه‌ها سوخت ندارند!

    12. یک گام عقب‌نشینی در طرح حنجالی غزه؛ ترامپ تهدید علیه اردن و مصر را پس گرفت

    13. توضیحات وزیر نفت درباره خاموشی سه شنبه شب در تهران

    14. گزارش رئیس کل بانک مرکزی درباره مدیریت بازار ارز و طلا به هیئت دولت

    پربحث‌های هفته

    1. تودهنی بزرگ به ترامپیست‌ها...

    2. حکم رئیس اسبق هلال‌احمر تایید شد/ محکومیت پیوندی به حبس، جزای نقدی و انفصال دائم از خدمات دولتی

    3. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

    4. قالیباف: به دنبال یک تحول اقتصادی هستیم/ خیانت ممنوع!

    5. رهبر انقلاب: مذاکره با آمریکا غیرعاقلانه، غیرهوشمندانه و غیرشرافتمندانه است/ تنها استثنایی که در زمینه مذاکره وجود دارد، آمریکا است

    6. از ترامپ، به خوشبین ها در تهران!

    7. نقطه پایان هزینه از رهبری/ نشان طلایی وقاحت! / ترامپ به روایت آخوندی 

    8. نباید در تله ترامپ افتاد!

    9. قیمت دلار تخت‌گاز می‌تازد/ از وعده‌های دلاری همتی چه خبر؟/ وزیر اقتصاد یا سکوت می‌کند یا می‌گوید به من مربوط نیست

    10. مذاکره چه نتیجه ای خواهد داشت؟

    11.   طرد یک میلیون و ۱۰۰ هزار اتباع غیرمجاز/ اتباع فرصت‌های شغلی زیادی از کشور گرفتند  

    12. تحقیر نخست‌وزیر هند توسط ماکرون/ رئیس‌جمهور فرانسه با «مودی» دست نداد

    13. گزافه‌گویی جدید ترامپ درباره ایران: توافق را به بمباران ترجیح می‌دهم/ هیچ‌کس نمی‌خواهد بمیرد

    14. نامه مهم اساتید دانشگاه به پزشکیان، قالیباف و اژه‌ای درباره مذاکره ایران و آمریکا

    15. واکنش حسابگرانه دبیر و آنچه دایی باید بیاموزد/ اعتراض داریم آقای پزشکیان! / حمله به حداد عادل

    16. پزشکیان: نقشه‌های آمریکا با کمک ملت نابود خواهد شد / ترامپ ادعای مذاکره دارد اما اهل مذاکره نیست

    17. دبیر: یک گردن کلفت باید این‌ها را جمع کند/ اظهار نظر دوباره درباره علی دایی

    18. پزشکیان: وعده‌هایم را فراموش نکرده‌ام  

    19. رهبر انقلاب: تهدیدهای آمریکا، هیچ تاثیری در ذهنیت ملت و مسئولین ما ندارد

    20. مردم و نگاه صاحب‌اختیارانه به انقلاب اسلامی

    21. سر دادن شعار علیه ظریف در نماز جمعه تهران

    22. اتفاقی عجیب در کرمان/ خاک پاشیدن به صورت وزیر آموزش و پرورش در مراسم تشییع یکی از دانش‌آموزان

    23. محمدجواد ظریف با تیپ متفاوت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

    24. آقای عطاران اگر قرار بود به سوالی جواب ندهید چرا در نشست خبری شرکت کردید؟

    25. طرفداران مذاکره پاسخ بی‌شرمانه ترامپ را بشنوند! / با ترامپ چه باید کرد؟

    آخرین عناوین