لاف زنی‌ برای فرار از مشکلات

بیژن ایرانی، گروه جهان الف،   4040707126 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار
لاف زنی‌ برای فرار از مشکلات

رژیم صهیونیستی و آمریکا در طی تحولات ماه های اخیر در غرب آسیا و البته در سطح کلانِ بین‌المللی، مدام سعی داشته اند اینطور وانمود کنند که دستِ برتر را دارند و روند تحولات به نحوی است که در راستای منافع آن‌ها قرار دارد. به بیان ساده تر، این بازیگران بر آن بوده اند تا با اتکا به شعار ادعایی "برقراری صلح از طریق اعمال قدرت"، تفکرات هژمون‌گرایانه خود در محیط بین المللی را برنده معرفی کنند. با این حال، گا و بیگاه شاهد آشکار‌شدن واقعیت هایی هستیم که نشان می دهند این قبیل روایت‌‎سازی‌ها تا چه اندازه ساده‌لوحانه و عوام‌فریبانه هستند. 

اول اینکه به تازگی شبکه سی ان ان گزارش داده که سیل قابل توجهی از نخبگان علمی آمریکا، با ناامیدی از کشورشان در حال مهاجرت به چین هستند. بر اساس آمارهای ارائه شده از سوی سی ان ان، از ابتدایی سال ۲۰۲۴ تاکنون، دست کم ۸۵ دانشمند آمریکایی از جمله شماری فیزیکدان هسته ای و پژوهشگر هوش مصنوعی به موسسات تحقیقاتی چین نقل مکان کرده اند و البته که از این آمار، نیمی از آن ها متعلق به سال ۲۰۲۵ است. 

این قبیل آمارها عملا حاکی از این هستند که آمریکا بیش از هر زمان دیگری یکی از اصلی‌ترین بنیان های قدرت خود که در حوزه علمی است را سُست و لرزان می بیند و جذابیت این کشور نیز برای دانشمندان و پژوهشگران رو به افول است و همین مساله پیام های معناداری را برای هژمون‌گرایی رهبران آمریکا دارد. در واقع، هرچه دولتمردان آمریکایی در ظاهر از تلاش های موفق خود در ارتقا جایگاه بین المللی کشورشان حرف می‌زنند، در صحنه عمل، ما شاهد چنین موضوعی نیستیم و حتی روندهای معکوسی نظیر مهاجرت دانشمندان آمریکا به دیگر کشورها که بعضا مثل چین رقیب آمریکا هستند نیز خود را به نمایش می گذارند. 

در تحولی دیگر، به تازگی مرکز آمار رژیم اشغالگر قدس در گزارشی قابل تامل اعلام کرده که حدودا نیمی از همسران نیروهای ذخیره ارتش رژیم صهیونیستی گفته اند که خدمت نظامی موجب آسیب رسیدن به زندگی آن‌ها شده است. ۳۴ درصد هم گفته‌اند که در نتیجه این آسیب ها، از همسر خود که در عضویت ارتش اسرائیل بوده جدا شده اند. 

پیش از نیز بارها و بارها گزارش های مختلفی در مورد وضعیت آشفته روانی و اجتماعی و اقتصادی خانواده هایی که عضوی از آن ها در ارتش رژیم اسرائیل حضور دارد منتشر شده با این حال، علنی شدن این موضوع که در پشت جبهه جنگ‌افروزی‌های اسرائیل، حتی ساکنان اراضی اشغالی نیز آماده اعلام حمایت قاطع خود از ارتش اسرائیل نیستند پیامی روشن دال بر این مساله است که اساسا اسرائیل برخلاف لاف‌زنی های مقام های ارشد این رژیم، در بن‌بست های جدی گرفتار شده و برای فرار از آن ها، با ایجاد سر و صدا سعی در تغییر معادلات میدانی دارد. موضوعی که نباید فریب آن را خورد. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۳۴۲۸۷۱۳:۴۸:۲۵ ۱۴۰۴/۷/۸
آقای ایرانی نتیجه گیری شما از این گزاره ها عجیب است انتشار پی در پی نوشتارهای جنابعالی باعث سطحی شدن تحلیل ها گردیده است. اولا باید دید در این مدت متقابلا چند نفر از نخبگان چین به آمریکا رفته اند و در مقایسه نتیجه گیری کنید. دوم اینکه خدمت نظامی موجب آسیب رسیدن به زندگی آن‌ها شده است که موضوع غریبی نیست در هر جنگی برای هر کشوری این اتفاق می افتد. قصدم مخالفت با نوشته شما نیست اما برای اثبات عدم موفقیت امریکا و اسراییل دلایل محکم تر و قابل پذیرش تری می توانستید بیان کنید
ناشناس۴۰۳۴۲۸۹۱۳:۵۴:۴۸ ۱۴۰۴/۷/۸
ترامپ امریکا را ویران میکنه همانطور که روحانی اقتصاد ایران را ویران کرد.
امیر۴۰۳۴۴۴۱۱۹:۱۱:۳۳ ۱۴۰۴/۷/۸
فقط میخوام بدونم تمامی اقتصاددانان عالم که میگفتن چین تا سال 2025-2026 از آمریکا پیشی میگیره چرا با کارهایی که ترامپ کرده نظرشون عوض شده! تولید ناخالص داخلی آمریکا کم کم داره به دو برابر چین میرسه!!!
ناشناس۴۰۳۴۴۸۰۲۰:۲۷:۰۹ ۱۴۰۴/۷/۸
برادران یمنی کابل های اینترنت جهانی را در باب المندب قطع کنند تا اروپا و امریکا به عصر حجر بروند
ناشناس۴۰۳۴۵۸۴۰۰:۳۶:۴۹ ۱۴۰۴/۷/۹
بارها این نظرو دادی و دوستان پاسخ دادند که اولا کابلهای اینترنت اروپا از باب المندب نمیگذره. ثانیا اکنون داره اینترنت ماهواره‌ای راه میافته.
ناشناس۴۰۳۴۳۶۳۱۶:۰۵:۰۸ ۱۴۰۴/۷/۸
شما که راست می گویید ولی چرا فرزندان برخی مسئولان به جای روسیه و چین التماس کانادا و امریکا را می کنند که اقامت بدهند؟؟؟
ناشناس۴۰۳۴۵۰۶۲۱:۰۴:۲۷ ۱۴۰۴/۷/۸
چون اسمش کلاس داره
ناشناس۴۰۳۴۴۴۷۱۹:۲۷:۲۰ ۱۴۰۴/۷/۸
کسانی که از آمریکا به چین رفتند درمقابل کسانی که از چین به آمریکا مهاجرت می‌کنند قطره در مقابل دریاست
ناشناس۴۰۳۴۴۶۶۲۰:۰۰:۲۵ ۱۴۰۴/۷/۸
به فکر مشکلات داخلی باشید
متعجب۴۰۳۴۴۹۹۲۰:۵۶:۵۷ ۱۴۰۴/۷/۸
قیمت دلار چنده؟
ناشناس۴۰۳۴۵۸۶۰۰:۳۹:۰۵ ۱۴۰۴/۷/۹
آقای بیژن ایرانی! دلار هم آمریکاییه. تحلیلت در این مورد چیه؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین