خبر واردات یک تن طلا توسط زنجانی صحت ندارد؛ ماجرای توقیف طلا در گمرک

  4040609030 ۵ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی گفت: محموله ۱۳ کیلویی طلای منتسب به بابک زنجانی به دلیل نداشتن استاندارد قانونی در وزن و عیار شمش‌ها و با دستور بانک مرکزی مرجوع شد.

خبر واردات یک تن طلا توسط زنجانی صحت ندارد؛ ماجرای توقیف طلا در گمرک

سید یاسر رایگانی، مدیرکل روابط عمومی سازمان تعزیرات حکومتی در گفتگو با خبرنگار مهر، درباره توقیف ۱۳ کیلو طلای منتسب به بابک زنجانی اظهار کرد: این محموله به دلیل رعایت نکردن آئین‌نامه واردات شمش طلا مرجوع شد. طبق آئین‌نامه، وزن هر شمش باید یک کیلوگرم و عیار آن ۹۹۵.۵ باشد. شمش‌های این محموله کمتر از حد مجاز بوده و بانک مرکزی دستور مرجوع شدن آن را صادر کرده است.

رایگانی افزود: ملاک عمل گمرک در بررسی محموله‌ها، آئین‌نامه‌های موجود است و فارغ از مالک محموله، همه محموله‌ها باید استانداردهای قانونی را رعایت کنند. به همین دلیل این ۱۳ کیلو طلا، بدون توجه به مالک آن، مرجوع شد.

وی همچنین تأکید کرد: خبر واردات یک تن طلا توسط نامبرده صحت ندارد و کل محموله تنها ۱۳ کیلوگرم بوده است. سازمان تعزیرات حکومتی نیز در این پرونده صرفاً نظارت بر اجرای قوانین و آئین‌نامه‌ها را بر عهده دارد و هیچ اقدام تعزیراتی ویژه‌ای علیه مالک محموله صورت نگرفته است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۰۱۳۹۳۰۱۲:۵۵:۰۷ ۱۴۰۴/۶/۹
واحد جهانی برای وزن طلا اونس هست. تعزیرات نظری راجع به گرانفروشی طلا توسط بانک مرکزی نداره؟
علیجانی۴۰۱۳۹۵۸۱۳:۴۱:۳۳ ۱۴۰۴/۶/۹
بهترین بهانه برای جلوگیری از سرمایه گذاری استاندارد . چه کسی این حرف را باور میکنه
ناشناس۴۰۱۳۹۹۶۱۵:۰۱:۰۴ ۱۴۰۴/۶/۹
حاکمیت مالی باید دست از انحصار و رانت اولیگارشی برداره
ناشناس۴۰۱۴۱۵۲۱۷:۲۷:۲۲ ۱۴۰۴/۶/۹
دست اصلاحاته ۴۰ ساله دستشون هربار مردم رو با حرفهای آزادی جنسی فریب میدن رای میارن
ناشناس۴۰۱۴۲۸۴۱۹:۴۰:۴۵ ۱۴۰۴/۶/۹
یعنی چی استاندارد نداره؟ مس بوده؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین