۲ پیام اقدام بی‌سابقه اعراب در مساله فلسطین

بیژن ایرانی، گروه جهان الف،   4040509017 ۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۵ تکراری یا غیرقابل انتشار
۲ پیام اقدام بی‌سابقه اعراب در مساله فلسطین

یکی از نکاتی که در بحبوحه جنگ غزه و تداوم یافتن کارزار جنایت و نسل کشی رژیم اشغالگر قدس علیه مردم بیگناه غزه، به وضوح خودنمایی کرده و می کند، همدستی برخی رژیم های عربی منطقه با ماجراجویی‌های صهیونیست ها است. رژیم هایی که البته در طی ماه های اخیر تا جای ممکن سعی داشته اند حفظ ظاهر کنند و از جانبداری صریحِ رژیم صهیونیستی نیز خودداری کرده اند. معادله ای که تا حد زیادی ناشی از هراس آن ها از افکار عمومی شان بوده است.

به تازگی دولت های عربستان سعودی، قطر، و مصر، در موضع گیری مشترکی خواستار خلع سلاح حماس و پایان حکومت آن در نوار غزه شده اند. رویدادی که با بازتاب های گسترده ای همراه شده و تحلیل و تفسیرهای مختلفی را به همراه داشته است.

تنها اندکی پس از این موضع گیری رژیم های مذکور، شاهد بوده ایم که چهره های افراطی حاضر در رژیم شاغالگر قدس، به صراحت از ضرورت جدی‌تر شدن بمباران نوار غزه و تشدید نسل‌کشی مردم این منطقه صحبت می کنند. در واقع، رژیم های عربی مذکور، با نمایش صریح خیانت خود نسبت به مساله فلسطین، بار دیگر نشان دادند که چیزی بیشتر از مهره میدانی برای جهان غرب و صهیونیست ها نیستند. 

این موضع رژیم های عربی در شرایطی مطرح می شود که عمده افکار عمومی در جهان عرب، بر پایه نظرسنجی‌های مختلفی که نهادهای معتبر نظیر "مرکز افکارسنجی عربی" انجام داده اند، بر حمایت جدی خود از مردم فلسطین در برابر تجاوزات صهیونیست ها بارها و بارها تاکید داشته اند. از این رو، موضع سه دولت عربی مذکور تا حد زیادی حتی مورد تایید مردم خودِ آنها نیز نیست. 

دیگر اینکه بار دیگر اثبات شد که ریشه اصلی درد و رنجی که مردم فلسطین در شرایط کنونی می‌کشند چیست. خیانت حکام عرب و خنجرزدن های آن ها از پشت به آرمان قدس شریف، یکی از عمده دلایلی است که رژیم اشغالگر قدس را در اقدامات مجرمانه اش علیه مردم فلسطین جسورتر کرده است. 

 اگر این واقعیت سال های سال چندان جلوی چشم نبوده، اکنون به صریح‌ترین شیوه ممکن پیش چشم جهانیان قرار گرفته است. موضوعی ای که خود یک رسوایی بزرگ برای این دسته از رژیم های عربی محسوب می‌شود و در آینده ای نه چندان دور می تواند حامل چالش های امنیتی جدی و عدیده ای برای آن ها باشد. البته که از چشم‌اندازی کلان، همدستی حکام عرب با رژیم اشغالگر قدس در اعمال جنایت علیه مردم فلسطین، در آینده ای نه چندان دور، خودِ آن ها را نیز با تهدیدات جدی از ناحیه صهیونیست ها رو به رو خواهد کرد. موضوعی که حتی تحلیلگران جهان عرب نیز به صراحت نسبت به آن هشدار می دهند. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۸۵۵۰۸۱۱:۰۴:۵۱ ۱۴۰۴/۵/۹
لطفا بیشنر مسئله ی فلسطین را به خود اعراب بسپارید .
ناشناس۳۹۸۵۷۸۲۲۳:۰۴:۴۲ ۱۴۰۴/۵/۹
همه ی مسلمانان جهان در قبال کشتار و گرسنگی کودکان و زنان مظلوم فلسطین مسئول هستند و روز قیامت پاسخگو باشند.
ناشناس۳۹۸۵۸۱۰۰۰:۴۶:۱۸ ۱۴۰۴/۵/۱۰
بعد از اون واسه جنابعالی و کشورت نقشه می ریزند
ناشناس۳۹۸۵۸۶۰۰۹:۱۹:۰۹ ۱۴۰۴/۵/۱۰
بویی از انسانیت هم نبردید
ناشناس۳۹۸۵۵۲۲۱۱:۱۵:۱۶ ۱۴۰۴/۵/۹
اسرائیل محور شرارت در منطقه است و باید از صفحه روزگار محو شود.
ناشناس۳۹۸۵۵۸۱۱۳:۲۶:۰۲ ۱۴۰۴/۵/۹
ایران برای نجات مردم غزه چکاری انجام داده؟
ناشناس۳۹۸۵۵۹۸۱۴:۲۱:۴۴ ۱۴۰۴/۵/۹
صلاح مملکت خویش خسروان دانند.
ناشناس۳۹۸۵۷۸۴۲۳:۰۶:۲۰ ۱۴۰۴/۵/۹
بنی ادم اعضای یکدیگرند / که در افرینش ز یک گوهرند تو کز محنت دیگران بی غمی / نشاید که نامت نهند ادمی
ناشناس۳۹۸۶۲۷۸۰۸:۴۳:۴۵ ۱۴۰۴/۵/۱۱
جناب ایرانی در تحلیل هاتون عمدا حماس را معادل کل مردم مظلوم فلسطین قرار می دهید نظر کشورهایی که نام بردید این است که حماس کنار رود تا امکان خاتمه جنگ میسر شود
yektanetتریبون

آخرین عناوین