عملیات فریبِ دونالد ترامپ؟!

بیژن ایرانی، گروه اقتصادی الف،   4040506056 ۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار
عملیات فریبِ دونالد ترامپ؟!

کمتر کسی است که تردید داشته باشد دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا، یک شومنِ تمام عیار است. لولا داسیلوا رئیس جمهور برزیل مدتی قبل به طعنه خطاب به ترامپ گفت که "بهتر است وی یاد بگیرد که کشورش به یک رئیس جمهور نیاز دارد نه اینفلوئنسر فضای مجازی". با این همه، جنجال سازی و شانتاژ تبلیغاتی و به راه انداختن جنگ روانی، بخشی مهم از فلسفه رفتارهای ترامپ در عرصه سیاسی است. 

در این راستا، یکی از حربه هایی که وی به کرات از آن استفاده کرده و تحلیلگران آمریکایی نیز بارها در مقالات خود به آن اشاره داشته اند این بوده که وی در برهه های زمانی حساس، یک جنجال تبلیغاتی را برجسته می‌کند تا حواس همه به سمت آن منحرف شود و سپس از پاسخگویی در مورد تبعات یک سیاست خاص خود فرار می‌کند و یا دستورکارهای دیگری را چراغ خاموش دنبال می کند. به نظر می رسد که آمریکا به تازگی شاهد یکی از جدی‌ترین عملیات های فریبِ دونالد ترامپ است. 

 در روزهای گذشته، پرونده جفری اپستین، سرمایه دار مشهور آمریکاییی که به تجارت جنسی کودکان مشغول بود و پس از دستگیری، به نحو مشکوکی در بازداشتگاه های آمریکا کشته شد، برجسته شده است. در این راستا، رسانه های آمریکایی نظیر شبکه سی ان ان، واقعیت های مختلفی را از نزدیکی جفری اپستین با دونالد ترامپ و دست داشتن وی در جرایم او منتشر کرده اند. 

حتی نشریه وال استریت ژورنال در گزارشی تاکید کرده که مقام های ارشد قضایی آمریکا دو ماه قبل به ترامپ اطلاع داده اند که نام او نیز در میان مجرمان پرونده اپستین دیده می شود. این مساله با سیلی از جنجال ها علیه دونالد ترامپ همراه شده است. البته ترامپ نیز سعی داشت در بحبوحه این جنجال ها، به زعم خود با قاطعیت رفتار کند و رسانه های افشاگر را به توطئه‌ورزی علیه خود متهم کند. با این همه، واقعیت این است که در همین مدت کوتاه که پرونده اپستین و نقش ترامپ در آن برجسته شده، الیزابت وارن سناتور آمریکایی، فهرستی از 338 بیمارستان محلی در آمریکا را منتشر کرده که در نتیجه سیاست های اقتصادی ترامپ، در معرض تعطیلی قرار گرفته اند. 

در عین حال، برخی رسانه های آمریکایی ها نیز گزارش داده اند که در نتیجه سیاست های مخرب ترامپ در حوزه اقتصادی، اکنون چیزی قریب به 90 میلیون نفر از مردم این کشور توانایی خرید خانه را ندارند. بحرانی که به نظر می رسد ابعاد جدی تری را نیز خواهد گرفت. کافی است توجه داشته باشیم که تحلیلگران آمریکایی هشدار می‌دهند که در نتیجه اجرای لایحه بودجه ای ترامپ موسوم به "لایحه بزرگ و زیبا"، بیمه بهداشت و درمان قریب به 10 میلیون آمریکایی به کل از بین خواهد رفت! 

حال با در نظر گرفتن این مسائل که تنها بخشی از واقعیت های منفی آمریکا در لوای ریاست جمهوری ترامپ هستند، اینطور به نظر می رسد که ترامپ با بازی پیدا و پنهان در مورد پرونده اپستین و تشدید جنجال سازی ها در این رابطه، سعی دارد یک عملیات فریب بزرگ را رهبری کند و مانع از افشای ناکارآمدی‌اش و ضربات جدی که سیاست های اقتصادی او به مردم کشورش وارد کرده ، شود. موضوعی که سطح هشدار صاحب‌نظرانِ آمریکایی نسبت به آن رو به روز بیشتر می شود. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۸۳۰۶۲۰۱:۵۳:۰۱ ۱۴۰۴/۵/۷
شومن نیست واقعا داره نقش شومن رو بازی می‌کنه اتفاقا خیلی هم باهوش و دروغگوست
amir۳۹۸۳۰۹۳۰۲:۳۰:۱۵ ۱۴۰۴/۵/۷
رشد اقتصادی آمریکا در ۳ ماه اول سال ۲۰۲۵ کاملا منفی شده درمقایسه با رشد اقتصادی ۳ درصدی دولت بایدن ! در ۳ ماه دوم وضع چند برابر خراب ترهم شده و باید منتظر آمار بود تا وضعیت فاجعه رو نشون بده آمریکا رسما در رکود اقتصادی هست که بهش میگند بحران بدهی ، و چاپ پول بیشتر مثل نمک رو زخم هست تورم واقعی بین ۱۵تا ۲۰ درصد بیکاری بشدت داره میره بالا قدرت خرید مردم نصف شده
11111۳۹۸۳۲۸۸۰۸:۲۸:۳۲ ۱۴۰۴/۵/۷
ترامپ یک فرد شیاد است
yektanetتریبون

آخرین عناوین