گروسی: بخش زیرزمینی نطنز آسیبی ندیده است / سطح پرتوزایی در خارج از سایت نطنز تغییری نکرده و در حد نرمال باقی مانده

  4040324109 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

 رافائل گروسی در نشست شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد که در پی حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نطنز، هیچ نشانه‌ای از حمله به بخش زیرزمینی تأسیسات وجود ندارد. این بخش شامل بخش‌هایی از تأسیسات اصلی غنی‌سازی و بخش‌های آزمایشی زیرزمینی است.  

گروسی: بخش زیرزمینی نطنز آسیبی ندیده است / سطح پرتوزایی در خارج از سایت نطنز تغییری نکرده و در حد نرمال باقی مانده

به گزارش فارس، مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی تصریح کرد که هیچ نشانه‌ای از حمله به بخش زیرزمینی تاسیسات نطنز وجود ندارد.

 رافائل گروسی در نشست شورای امنیت سازمان ملل اعلام کرد که در پی حمله اسرائیل به تاسیسات هسته‌ای نطنز، هیچ نشانه‌ای از حمله به بخش زیرزمینی تأسیسات وجود ندارد. این بخش شامل بخش‌هایی از تأسیسات اصلی غنی‌سازی و بخش‌های آزمایشی زیرزمینی است.

مدیرکل آژانس تأکید کرده است که سطح پرتوزایی در خارج از سایت نطنز تغییری نکرده و در حد نرمال باقی مانده؛ موضوعی که نشان می‌دهد این حادثه هیچ‌گونه تأثیر پرتویی خطرناک بر جمعیت یا محیط زیست اطراف نداشته است.

از طرف دیگر، معاون امنیتی استان اصفهان اعلام کرده هیچ نشت پرتویی یا مصدومیتی در نطنز رخ نداده و خسارت‌ها تنها سطحی بوده‌اند.

 گروسی با این‌حال مدعی شده است که بخش روی‌زمینی سایت غنی‌سازی سوخت که در آن ایران اقدام به تولید اورانیوم با غنای ۶۰ درصد می‌کرد، تخریب شده است.

سخنگوی سازمان انرژی اتمی بهروز کمالوندی تاکید کرده «این حمله تروریستی علیه تأسیسات هسته‌ای بود… تلفات نداشتیم و نشت پرتویی خطرناک نبوده است.» 

وی ادامه داد که اراده ایران محکم‌تر شده، فناوری‌های هسته‌ای گسترش می‌یابد و «این راه را تا پای جان ادامه خواهیم داد»

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۹۳۲۶۸۵۱۶:۵۲:۴۰ ۱۴۰۴/۳/۲۴
این جاسوس این اطلاعات را از کجا دارد .دارد گرا می دهد که با بمب های سنگر شکن باید بزنید تا به نتیجه برسید
ناشناس۳۹۳۲۷۹۰۲۰:۰۱:۳۸ ۱۴۰۴/۳/۲۴
دقیقا
mostafa.kamali95@yahoo.com۳۹۳۲۶۸۹۱۶:۵۵:۲۳ ۱۴۰۴/۳/۲۴
تحت هیج شرایطی این جاسوس را دیگر به ایران راه ندهید گزارش آژانس دستاویز حمله اسراییل به ایران شد
ناشناس۳۹۳۲۷۳۴۱۸:۱۰:۳۹ ۱۴۰۴/۳/۲۴
چرا، این آقا در این شرایط باید از سلامت تأسیسات زیرزمینی، بعد از حمله اطلاع داشته باشه؟ اگر، کلام، درست باشه، یعنی، داره اطلاع داده میشه که دوباره حمله کن، چون کاملاً تخریب نشده!!!!
ناشناس۳۹۳۲۷۳۸۱۸:۲۲:۱۸ ۱۴۰۴/۳/۲۴
این خبیث داره گرا میده برای تنظیم حملات بعدی
ناشناس۳۹۳۲۷۴۴۱۸:۲۸:۳۵ ۱۴۰۴/۳/۲۴
حال گروسی گرفته شد .
ناشناس۳۹۳۲۷۸۸۲۰:۰۰:۰۹ ۱۴۰۴/۳/۲۴
این مامور موساد و اسرائیل هست. اگه اومد ایران بازداشت و بازجویی بشه
yektanetتریبون

آخرین عناوین