مصوبه قطعی مجلس؛ افزایش ۲۱ تا ۴۳ درصدی حقوق به صورت پلکانی

  4041127019 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: مصوبه قطعی کمیسیون تلفیق افزایش ۲۱ تا ۴۳ درصدی حقوق شاغلان و بازنشستگان به صورت پلکانی معکوس است و سایر اظهار نظر ها در این زمینه نظر شخصی است.

مصوبه قطعی مجلس؛ افزایش ۲۱ تا ۴۳ درصدی حقوق به صورت پلکانی

به گزارش ایسنا، مجتبی یوسفی، سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی، در جریان جلسه علنی نوبت صبح امروز (دوشنبه ۲۷ بهمن) مجلس و در جریان بررسی ردیف ۱ در الزامات مصارف لایحه بودجه ۱۴۰۵ مربوط به حقوق و مزایای کلیه دستگاه‌ها گفت: در بررسی بخش مصارف لایحه بودجه، مهم‌ترین محور  به موضوع افزایش حقوق و دستمزد اختصاص دارد.

وی در ادامه اظهار کرد: پیش‌بینی افزایش ۲۰ درصدی حقوق در لایحه تقدیمی دولت موجب نگرانی شاغلان و بازنشستگان شده بود؛ چراکه با توجه به تورم رسمی بیش از ۴۰ تا ۴۵ درصد، افزایش ۲۰ درصدی عملاً به کاهش قابل توجه قدرت خرید منجر می‌شد.

سخنگوی کمیسیون تلفیق مجلس شورای اسلامی تصریح کرد: بر همین اساس، نمایندگان در کمیسیون تلفیق با اصلاح پیشنهاد دولت، افزایش حقوق شاغلان و بازنشستگان را به صورت پلکانی معکوس و در بازه ۲۱ تا ۴۳ درصد تصویب کردند. این مصوبه به عنوان تصمیم قطعی مجلس اعلام شده و هرگونه اظهارنظر دیگر در این زمینه نظر شخصی افراد تلقی می‌شود.

وی در ادامه با بیان اینکه مقرر شد برای بازنشستگان، ۳۰ درصد پایانی نیز برای متناسب‌سازی به این افزایش اضافه شود  تصریح کرد: هدف این است تا بخشی از فشار معیشتی آنان جبران شود.  در بخش دیگری از مصوبات، مستمری مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و سازمان بهزیستی که در لایحه دولت افزایش ۳۰ درصدی برای آن پیش‌بینی شده بود، با پیشنهاد نمایندگان به ۵۰ درصد افزایش یافت. همچنین افزایش حقوق مستمری والدین معظم شهدا نیز از ۲۰ درصد پیشنهادی دولت به ۵۰ درصد ارتقا پیدا کرد.

یوسفی افزود: در موضوع پاداش پایان خدمت، سقف ۷۵۰ میلیون تومان مطابق پیشنهاد دولت در نظر گرفته شد، هرچند برخی مطالبات و دغدغه‌ها در این زمینه مطرح است که مقرر شد مورد توجه قرار گیرد.

وی در ادامه با بیان اینکه افزایش حقوق سربازان، به‌ویژه سربازان متأهل، از دیگر محورهای مورد تأکید مجلس بود گفت: در سه سال گذشته حقوق سربازان رشد قابل توجهی داشته و از حدود ۵۰۰ هزار تومان به ارقامی بین ۵ تا ۷ میلیون تومان رسیده است و برای سال آینده نیز افزایش بیشتری برای آنان پیش‌بینی شده است.

یوسفی در ادامه با تاکید بر اینکه با وجود درک کامل از مطالبات اقشار مختلف از جمله معلمان، فرهنگیان حق‌الزحمه‌ای، بازنشستگان و کارکنان دستگاه‌های مختلف، محدودیت‌های قانونی از جمله اصول ۷۴ و ۷۵ قانون اساسی، امکان افزایش بیش از این میزان را بدون پیش‌بینی منابع مالی از سوی دولت فراهم نمی‌کند گفت: بر این اساس، افزایش ۲۱ تا ۴۳ درصدی حقوق شاغلان و بازنشستگان به صورت پلکانی معکوس، به همراه اجرای مرحله سوم متناسب‌سازی برای بازنشستگان، مصوبه نهایی مجلس در بخش حقوق و دستمزد لایحه بودجه سال آینده است.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۵۷۵۸۱۱۱:۰۴:۳۲ ۱۴۰۴/۱۱/۲۷
افزایش حقوق یعنی چاپ اسکناس بیشتر که پشتیبانه ندارد نتیجه اونم تورم بیشتر
ناشناس۴۱۵۷۵۹۵۱۱:۱۸:۱۲ ۱۴۰۴/۱۱/۲۷
خلق پول بیشتر فقط باعث تورم میشه
امیر حسین سلطان/تهران۴۱۵۷۶۱۶۱۱:۳۰:۴۸ ۱۴۰۴/۱۱/۲۷
ایکاش آقایان و خانم های نماینده محترم مجلس کوچکترین عنایتی هم به نامه سرگشاده عده ای از اهالی علوم اجتماعی و اقتصادی به رئیس جمهور محترم می داشتند که چندی پیش صریحا خواستار حذف و یا کاهش بودجه بخش هایی در لایحه بودجه کل کشور شده بودند. بلی وقتی به علل مختلف امکان افزایش درآمدها نبوده و نیست کاهش و حذف هزینه ها(بودجه بخش های اضافی و ناکارآمد) می تواند این امکان را به دولت و مجلس دهد تا بتوانند با تامین منابع افزایش حقوق کارکنان شاغل و بازنشسته را دقیقا مطابق و منطبق بر نرخ تورم برای سال آینده از تصویب نهایی بگذرانند چرا که این افزایش های اعلام شده کنونی به هیچوجه تناسبی با میزان تورم و کاهش ارزش ریال طی سالهای اخیر نداشته و ندارد. لطفا تا دیر نشده است با کاستن از بودجه های اضافی(نیاز به نام بردن از بخش های مشمول هم نیست!) لااقل برای یک بار هم که شده میزان افزایش حقوق ها را برای جبران کاهش شدید ارزش پول ملی در دستور کارتان قرار دهید. همین و بس! والله اعلم
ناشناس۴۱۵۷۷۳۱۱۳:۰۴:۲۵ ۱۴۰۴/۱۱/۲۷
از سازمان محترم اطلاعات سپاه درخواست میشود عناصر سایبری فتنه و شبیخون فرهنگی را که در این چند ساله باعث شدند جامعه بشدت افسارگسیخته شود و گستاخ شوند و دست به آشوب و تخریب و کشتار بزنند را شناسایی و تحویل قوه قضاییه دهند
ناشناس۴۱۵۷۶۳۲۱۱:۵۰:۲۱ ۱۴۰۴/۱۱/۲۷
برای اصلاح و ترمیم متناسب سازی لازم است حقوق بازنشستگان را دو برابر شاغلان افزایش دهید تا متناسب سازی با سرعت بیشتری اصلاح شود و مجددا دوباره شاهد فاصله حقوقی بین بازنشستگان و شاغلان نباشیم
ناشناس۴۱۵۷۷۴۱۱۳:۱۰:۰۱ ۱۴۰۴/۱۱/۲۷
خوش به حال بازنشستگان الان که بالاخره یک پولی میگیرن 10 سال دیگه حجم عظیمی از مردم بازنشسته خواهند شد و تعداد بیمه شده های در حال کار به شدت کاهش خ.اهد یافت دیگری تامین اجتماعی پولی نخواهد داشت که به کسی بدهد این بماند به یادگاری
ناشناس۴۱۵۷۷۰۹۱۲:۵۰:۰۷ ۱۴۰۴/۱۱/۲۷
تورم رسمی بیش از ۴۰ تا ۴۵ درصد است. و مصوبه افزایش حقوق حداقل ۲۱ درصد و حداکثر ۴۳ درصد که حداکثرش هم کمتر از تورم رسمی است. البته تورم واقعی خیلی بیشتر است.
yektanetتریبون

آخرین عناوین