تغییر ساعت کاری ادارات استان تهران و تعطیلی پنج‌شنبه‌ها تا پایان تابستان

  4040218115 ۶ نظر، ۲ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران با اشاره به تغییر ساعت کاری ادارات استان از ۲۰ اردیبهشت ماه، اعلام کرد ساعات کاری ادارت از ساعت ۶ صبح الی ۱۳ خواهد بود و تعطیلی پنج‌شنبه‌ها در تمامی شهرستان‌های استان تا پایان شهریور ماه سال جاری اعلام می‌شود.

تغییر ساعت کاری ادارات استان تهران و تعطیلی پنج‌شنبه‌ها تا پایان تابستان

به گزارش ایسنا، مشیرالحق عابدی با اشاره به بخشنامه ابلاغی وزارت کشور، اظهار کرد: با هدف صرفه‌جویی در مصرف انرژی و مدیریت بار شبکه برق، ساعات کاری تمامی دستگاه‌ها، موسسات عمومی، بانک‌ها، بیمه‌ها و شهرداری‌های استان تهران از روز شنبه ۲۰ اردیبهشت‌ماه ۱۴۰۴ تا پایان شهریور، از ساعت ۶ صبح تا ۱۳ تعیین شده است.

معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری تهران، افزود: این بخشنامه شامل تمامی دستگاه‌های اجرایی، به‌جز مراکز امدادی و خدمات‌رسان است و بر اساس آن، فعالیت ادارات در روزهای پنج‌شنبه در تمام شهرستان‌های استان تهران تا پایان شهریورماه سال جاری تعطیل خواهد بود.

براساس گزارش استانداری تهران، عابدی تأکید کرد: تمهیدات لازم برای اجرای این مصوبه به دستگاه‌های مربوطه ابلاغ شده و از تمامی مدیران انتظار می‌رود نسبت به اجرای دقیق آن همکاری لازم را داشته باشند.

 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۸۱۵۷۱۰۰:۱۶:۳۹ ۱۴۰۴/۲/۱۹
چه عالی ، شهرکهای صنعتی اصفهان هم از این هفته دو روز در هفته تعطیلی دارند !!!
ناشناس۳۸۸۱۶۲۸۰۲:۰۵:۵۵ ۱۴۰۴/۲/۱۹
کلا کارمندا تو تهرون ماهی ۱۵ روز سر کار نیستن.بابا ببندید در این اداره ها را
ناشناس۳۸۸۱۷۴۷۰۸:۰۶:۳۳ ۱۴۰۴/۲/۱۹
با این حقوقی که می دن همان ۱۵ روز هم خیلی زیاده
ناشناس۳۸۸۱۷۲۹۰۷:۳۶:۵۸ ۱۴۰۴/۲/۱۹
دمتون گرم بابت این مدیریتتون
ناشناس۳۸۸۱۸۲۹۰۹:۲۲:۴۷ ۱۴۰۴/۲/۱۹
جالبه که اسم امسال سرمایه گذاری برای تولید است خوب برق رو میبرند کالا ها هم گران تمام میشود و هم کمبود میشه
ناشناس۳۸۸۱۸۳۳۰۹:۲۶:۰۸ ۱۴۰۴/۲/۱۹
باز تعطیل کردن مملکت شروع شد.
yektanetتریبون

آخرین عناوین