هشدار هواشناسی؛ برف و باران در راه تهران

  4031026080

اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به بارش بارش برف و باران در استان و کاهش دما از جمعه (۲۸ دی‌ماه) هشدار داد.

هشدار هواشناسی؛ برف و باران در راه تهران

به گزارش ایسنا اداره کل هواشناسی استان تهران با صدور هشدار سطح زرد از فعالیت ناپیوسته سامانه بارشی خبر داد. بر همین اساس از روز جمعه (۲۸ دی‌ماه) تا یکشنبه ( ۳۰دی‌ماه) مه و بارش باران و برف گاهی وزش باد طی بعضی ساعات در نیمه شمالی استان، بارش برف گاهی کولاک برف در ارتفاعات و بارش پراکنده باران و برف گاهی وزش باد نسبتا شدید در نیمه جنوبی استان رخ خواهد داد.

لغزندگی جاده‌ها به‌ویژه در مسیرهای کوهستانی و گردنه‌ها و احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل، خطر لغزش و سقوط سنگ در نواحی کوهستانی، گاهی کاهش شعاع دید به‌ویژه در دامنه‌ها و ارتفاعات، احتمال تگرگ، احتمال وزش باد شدید موقت و خسارت به سازه‌های موقت و تجهیزات شهری و برون‌شهری و محصولات کشاورزی از آثار این مخاطره است.

همچنین اداره کل هواشناسی استان تهران نسبت به انباشت آلاینده‌ها و تشکیل مه‌دود در روزهای شنبه (۲۹دی‌ماه) و یکشنبه (۳۰دی‌ماه) در نواحی پرتردد شهری، کاهش 3 تا 6 درجه‌ای دما و ماندگاری هوای سرد و یخبندان شبانه تا پایان هفته و اختلال در انتقال حامل‌های انرژی نیز هشدار داد.

در این شرایط احتیاط در سفرها به‌ویژه در نواحی کوهستانی و گردنه‌ها، عدم تردد یا اتراق در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها، عدم جابجایی عشایر یا چرای دام در دامنه‌ها و ارتفاعات، پاک‌سازی دهانه پل‌ها و لایروبی کانال‌ها و آب‌روها، هشدار به بهره‌برداران عرصه منابع طبیعی، آمادگی راهداری‌ها و مهیا بودن تجهیزات برف‌روبی به‌ویژه در نواحی کوهستانی و گردنه‌ها، مدیریت حامل‌های انرژی و آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی توصیه می‌شود.

اداره کل هواشناسی استان تهران درادامه این هشدار از وزش باد شدید تا خیلی شدید خبر داد.

بر همین اساس افزایش سرعت وزش باد طی بعد از ظهر پنج شنبه (۲۷دی‌ماه) تا جمعه (۲۸دی‌ماه) به‌ویژه در نیمه غربی و جنوبی استان تهران پیش‌بینی شده است.

امکان سقوط اجسام از ارتفاع و خسارت به سازه‌های موقت مانند داربست‌ها و تابلوهای تبلیغاتی و تجهیزات موجود در نقاط مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها، احتمال شکستن درختان کهنسال و نهال‌ها، احتمال سقوط سنگ در ارتفاعات و ریزش بهمن حوالی قله‌ها از آثار این مخاطره است.

اطمینان از استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها، عدم استقرار در مکان‌های مرتفع مانند برج‌ها و دکل‌ها اجتناب از پرواز گلایدر و هواپیماهای سبک و بالگرد و تردد و توقف کنار درختان و سازه‌های ناتمام مستحکم سازی پوشش گلخانه‌ها، عدم سم یا محلول پاشی باغات و مزارع در هنگام وزش باد از توصیه‌های اداره کل هواشناسی استان تهران در این شرایط است.

همچنین اداره کل هواشناسی استان تهران اعلام کرد: امروز تا ظهر پنجشنبه (۲۶ تا ۲۷دی‌ماه) آسمانی صاف تا قسمتی ابری گاهی همراه با وزش باد ملایم پیش‌بینی می‌شود و طی این مدت در مناطق پرتردد شهری در بعضی ساعات غبار محلی کاهش کیفیت هوا و گاهی کاهش دید مورد انتظار خواهد بود.

توچال سردترین نقطه تهران در روز گذشته بود

بر اساس اعلام اداره کل هواشناسی استان تهران، توچال با کمینه دمای ۹- درجه سانتیگراد سردترین ایستگاه استان تهران در ۲۴ ساعت گذشته گزارش شده است.

پیش‌بینی وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده

آسمان تهران فردا پنجشنبه (۲۷دی‌ماه) صاف تا کمی ابری و غبار محلی، از بعد از ظهر افزایش ابر و وزش بادشدید با حداقل دمای ۷ و حداکثر دمای ۱۳ درجه سانتیگراد و طی ‌جمعه ( ۲۸دی‌ماه) قسمتی ابری تا نیمه ابری و وزش باد بتدریج افزایش ابر و بارش پراکنده با حداقل دمای ۶ و حداکثر دمای ۱۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

به گزارش ایسنا هشدار زرد رنگ به معنای این است که پدیده‌ای جوی رخ خواهد داد که ممکن است در سفرها و انجام کارهای روزمره اختلالاتی را ایجاد کند. این هشدار برای آگاهی مردم صادر می‌شود تا بتوانند آمادگی لازم را برای مواجهه با پدیده‌ای جوی داشته باشند که از حالت معمول کمی شدت بیشتری دارد. از سوی دیگر مسئولان نیز در جریان این هشدارها قرار می‌گیرند تا اگر لازم باشد تمهیداتی را بیندیشند.

به گزارش ایسنا صحت پیش‌بینی‌های هواشناسی حدود ۸۰ درصد است. 

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  2. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  3. بوق یا واقعیت؟!

  4. در کمین کوی/ آغاز پایان همتی/ وقتی خاموش‌کنندگان، فراموش‌کار می‌شوند!

  5. گنده‌گویی نتانیاهو پس از دریافت بمب‌های آمریکایی:‌ کار ایران را تمام می‌کنیم

  6. اشتباهاتی که هنگام خفت‌گیری نباید انجام دهید!

  7. ظریف: به جایی رسیده‌ایم که می‌توانیم لقمه چربی برای کسی نباشیم/ ضمن توجه به تهدیدها، نگاه‌مان تهدیدمحور نباشد

  8. این هم از «شنبهِ ترامپ»/ تهدید توخالی ترامپ

  9. بن سلمان برای میانجیگری میان ایران و آمریکا آماده می‌شود

  10. اسرائیل هواپیمای ایران را به حمله در صورت فرود در لبنان تهدید کرده بود؟ / فعلا خبری از پرواز به بیروت نیست

  11. در دستور کار قرار گرفتن اصلاح قانون جنجالی در مجلس/ مسیر ظریف برای ادامه فعالیت هموار می‌شود؟

  12. سال ۶۹ هم درباره آمریکا اشتباه کردید اما عبرت نگرفتید/ ماجرای ناتمام چند مذاکره نافرجام

  13. نقش عناصر گروهک‌های ضد انقلاب در ارتباط با قتل دانشجوی دانشگاه تهران/ روایتی از افرادی که مواد منفجره همراه خود داشتند

  14. چانه‌زنی دستمزد ۱۴۰۴ با پایه ۷ میلیون تومان توهین به کارگر است

  15. تصاویری از سید حسن نصرالله که برای اولین بار منتشر می‌شود

  16. گزافه‌گویی وزیر خارجه آمریکا در اسرائیل:‌ ایران هسته‌ای نمی‌تواند وجود داشته باشد

  17. ۱۴۰۴ هدیه ۱۰۰ میلیون ریالی برای بازنشستگان کشوری

  18. پرواز پهپادها از زیر آب | رونمایی از اولین پهپاد زیردریایی

  19. اجرای «کالابرگ» از سرگرفته شد/ پرداخت پیش از آغاز ماه رمضان

  20. دبیر کل حزب‌الله: انقلاب اسلامی ایران الگوی زندگی واقعی است

پربحث‌های هفته

  1. دلیل ممانعت از ورود هواپیمای ایران به لبنان از زبان نخست‌وزیر این کشور

  2. افسارگسیختگی دلار و سکوت آزاردهنده مسئولان/ تا دیر نشده به داد مردم برسید!

  3. وحیدی: مشکلات بانکی ما از FATF نیست

  4. قالیباف: به دنبال یک تحول اقتصادی هستیم/ خیانت ممنوع!

  5. نباید در تله ترامپ افتاد!

  6. رونمایی ایران از کابوس جدید اسرائیل

  7. فتنه جدید ضدایرانی در لبنان

  8. تحقیر نخست‌وزیر هند توسط ماکرون/ رئیس‌جمهور فرانسه با «مودی» دست نداد

  9. واکنش حسابگرانه دبیر و آنچه دایی باید بیاموزد/ اعتراض داریم آقای پزشکیان! / حمله به حداد عادل

  10. تشکیل تیم های ویژه برای دستگیری عاملان حمله به دانشجوی دانشگاه تهران

  11. پزشکیان: نقشه‌های آمریکا با کمک ملت نابود خواهد شد / ترامپ ادعای مذاکره دارد اما اهل مذاکره نیست

  12. راهبرد "مرد دیوانه" و یک سوتفاهم بزرگ!

  13. ... در این جهان چون جنگل !

  14. مدیری که حامی سرسخت پزشکیان بود، برکنار شد

  15. پزشکیان: وعده‌هایم را فراموش نکرده‌ام  

  16. زلنسکی و اوکراینی که عبرت دنیا شد!

  17. مردم و نگاه صاحب‌اختیارانه به انقلاب اسلامی

  18. مهاجرانی: تلگرام و یوتیوب تا قبل از عید رفع فیلتر می شود

  19. محمدجواد ظریف با تیپ متفاوت در راهپیمایی ۲۲ بهمن

  20.  تفسیر‌های خلاف واقع/ مهاجرانی و مذاکره/ شازده و برف مونیخ!

  21. پوتین و جولانی برای اولین‌بار پس از سقوط اسد گفت‌ و گو کردند

  22. تاریخ جلسه استیضاح همتی مشخص شد/ وزیر اقتصاد غزل خداحافظی را می‌خواند؟

  23. گروسی: زمان توافق درباره برنامه هسته‌ای ایران در حال اتمام است

  24. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برای ایستادگی مقابل آمریکا، مسئولان و مردم باید هزینه یکسان بدهند/ همتی رسماً ارز را گران کرد/ مذاکره، استراتژی فریب ترامپ است

  25. چند نمونه از بدعهدی‌های مکرر آمریکا در مورد ایران و جهان

آخرین عناوین