بازدید سرزده پزشکیان از خیریه بهشت امام رضا (ع)      

  4030916080

رئیس جمهور پیش از ظهر امروز ضمن بازدید از یکی از مراکز ۹ گانه نگهداری از معلولین بی‌سرپرست بهشت امام رضا (ع)، دستوراتی برای پیگیری و رفع مشکلات و نیاز توانجویان صادر کرد.

بازدید سرزده پزشکیان از خیریه بهشت امام رضا (ع)        

به گزارش تسنیم، مسعود پزشکیان رئیس‌جمهور پیش از ظهر امروز جمعه با همراهی احمد میدری وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی،‌ علی ربیعی دستیار اجتماعی رئیس جمهور و سید جواد حسینی رئیس سازمان بهزیستی از یکی از مراکز 9 گانه بهشت امام رضا (ع) ویژه نگهداری از معلولین بی‌سرپرست بازدید کرد.

 رئیس‌جمهور در جریان بازدید از این مرکز در فضایی صمیمی پای درد و دل توانجویان و مسئولین خیریه بهشت امام رضا (ع) نشست و در جریان مسایل و مشکلات آنان در زمینه اشتغال، مسکن، امکانات متناسب برای فعالیت‌های ورزش و هنری، متناسب سازی محیط جامعه، آموزش به‌روز و مناسب توانجویان، کمک به توانمند سازی معلولین برای ورود به جامعه و صدور مجوز برای توسعه مراکز بهداشتی و درمانی توانجویان بی‌سرپرست قرار گرفت.

خیریه بهشت امام رضا (ع) در حال حاضر در مراکز 9 گانه خود‌ پذیرایی بیش از 500 توانجوی بی‌سرپرست و سالمند رها شده است و به آنان خدمات متنوع درمانی و ورزشی از جمله دندانپزشکی، فیزیوتراپی، گفتار درمانی، شنوایی سنجی، بینایی سنجی و همچنین استخر و باشگاه بدنسازی به صورت رایگان ارائه می‌دهد.

پزشکیان در سخنانی در جمع توانجویان این مرکز با بیان اینکه تحقق عدالت شعار محوری دولت چهاردهم و یکی از مصادیق آن حمایت از توانجویان است، بر اهتمام ویژه دولت نسبت به پیگیری و رفع مشکلات آنان تأکید کرد.

رئیس جمهور همچنین ناظر به درخواست‌ها و مطالبات توانجویان به وزیر تعاون،کار و رفاه اجتماعی دستور داد علاوه بر پیگری موضوع اشتغال و مسکن توانجویان، در اسرع وقت نسبت به تدوین طرح ادغام مدارس استثنایی با مدارس عادی و همچنین تسهیل زندگی بیماران فلت بک (بدون ستون فقرات) با استفاده از الگوها و تجربیات موفق بین‌المللی اقدام کند.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. اطلاعیه قوه قضاییه درباره قاضی حسینعلی نیری

  2. لیست بلند موفقیت‌های دولت رئیسی بدون برجام، بدون FATF

  3. مسلمانی ما و نامسلمانی آنها!

  4. تاکید عبدی بر گران‌کردن قیمت سوخت/ دلایل مخالفت برخی با FATF چیست؟/ هشدار تند نبویان به پزشکیان

  5. وقتی دختر، پدر را تخریب می کند!

  6. چند نکته در باره یک توافق راهبردی

  7. هم فرصت، هم تهدید!

  8. جلیلی: دولت شهید رئیسی بدون FATF نفت فروخت و واکسن خرید  

  9. چرا ترامپ با اروپا در افتاده است؟!

  10. لطفا جوگیر نشوید!

  11. ظریف: داخل یک سکوی سانتریفیوژ خریداری شده در سازمان انرژی اتمی مواد منفجره بود

  12. عبدالعلی زاده: آماده مذاکره مستقیم با آمریکا هستیم/ شاید ۲ تا ۳ ماه بعد از شروع مذاکرات به توافق برسیم/آمریکا می تواند در ایران سرمایه گذاری کند

  13. دیوانه یا عاقل؟!

  14. انتقاد تند کیهان از برخی واکنش‌ها به خودکشی ابراهیم نبوی/ جرزنی بعد از قدرت

  15. بیانیه سپاه پاسداران در پی توافق آتش‌بس در غزه  

  16. مخالفت سردار کوثری با پیوستن ایران به FATF

  17. چرا اتاق بازرگانی خواستار استرداد لایحه جدید تجارت است؟

  18. رئیس‌جمهور تاجیکستان به افتخار پزشکیان فرودگاه را گلباران کرد

  19. رمزگشایی از توئیت مرموز ایلان ماسک

  20. بن گویر: آتش بس شود از کابینه استعفا می‌دهم

  21. روسیه جنگنده فرانسه را با «اس ۴۰۰» هدف گرفت

  22. نتانیاهو در پرتگاه جهنم!

  23. احساسی کردن فضا علیه FATF/ پوردهقان: اعضای مجمع مسئولان ما هستند نه آمریکایی یا اسرائیلی/ زارع: تصویب FATF به نفع کشور است

  24. فائزه هاشمی: از بی‌حجاب حمایت می‌کنم/ پدرم به میدان اعتقادی نداشت!

  25. پنج دلیل عضو رسانه ای دفتر رهبری برای نفی مذاکره ایران و امریکا/ نه مذاکرات برجام موفق بود و نه گفتگو در باره گروگان‌های لانه جاسوسی

آخرین عناوین