با کره زمین سلفی بگیرید!

  4030911078

مهندس سابق ناسا ماهواره‌ای ساخته است که می‌تواند عکس‌های سلفی افراد روی زمین را همراه‌ با تصویر همان نقطه از کره‌ی زمین ثبت کند.

با کره زمین سلفی بگیرید!

به گزارش زومیت، مارک روبِر، یوتیوبر و مهندس سابق ناسا، با کمک گوگل و تی‌موبایل، ماهواره‌ای به نام SATGUS را برای گرفتن سلفی با کره‌ی زمین به مدار پرتاب کرده است. این ماهواره می‌تواند تصویر هر شخصی در هر نقطه‌ای از زمین را که با گوشی گوگل گرفته شده باشد، دریافت کند و تصویر کره‌ی زمین در همان لحظه را در پس‌زمینه‌ی آن قرار دهد.

روبر ادعا می‌کند که در هنگامی که ماهواره بالای سر شما قرار دارد، سلفی شما را خواهد گرفت و دقیقاً به شما می‌گوید که چه زمانی عکس گرفته می‌شود تا بتوانید دوباره در عکس بایستید. این ماهواره قرار است از سوی اسپیس‌ایکس در ژانویه‌ی ۲۰۲۵ (در مأموریت ترنسپورتر ۱۲) به فضا پرتاب شود و چند ماه بعد از آن، ثبت عکس‌های سلفی را آغاز خواهد کرد.

روبر در ویدیوی یوتیوب خود، ۶ مرحله‌ی کلیدی در ساخت و راه‌اندازی ماهواره را تشریح کرد که شامل طراحی، تحلیل، آزمایش و راه‌اندازی است. ابتدا فرایند طراحی به کمک کامپیوتر (CAD) انجام می‌شود که برای تجسم اجزاء و ساختار ماهواره ضرورت دارد. SATGUS یک CubeSat محسوب می‌شود که از ابعاد و اجزای استاندارد بهره می‌برد و به‌طور قابل توجهی هزینه‌ها و زمان توسعه را نسبت به ماهواره‌های سنتی کاهش می‌دهد.

روی ماهواره دو گوشی پیکسل و دو دوربین تخصصی فضایی قرار می‌گیرد که سلفی‌های با کیفیت بالا را تضمین می‌کنند و سیستم‌های پشتیبانی برای اطمینان از قابلیت را در بر می‌گیرند. برای حفظ جهت‌یابی دقیق در فضا، SATGUS از چرخش‌دهنده‌ها و میله‌های گشتاور استفاده می‌کند و همچنین از حسگرهای متعددی مانند GPS و ردیاب‌های ستاره بهره می‌برد.

رابر بر چالش‌های مهندسی ناشی از محیط فضایی تأکید کرد؛ از جمله مقاومت در برابر لرزش، مدیریت دماهای شدید و حفاظت در برابر تابش. تکنیک‌های پیشرفته‌ای مانند مدل‌سازی المان محدود برای تحلیل لرزش‌ها استفاده می‌شود، در حالی که سیستم‌های حفاظت حرارتی برای جلوگیری از گرم شدن یا یخ زدن بخش‌های الکترونیکی ماهواره طراحی شده‌اند.

انتظار می‌رود SATGUS به مدت یک تا سه سال عملیاتی باقی بماند و سپس در هنگام ورود به جو تجزیه شود، که این امر مطابق با مقررات بین‌المللی برای کاهش زباله‌های فضایی است.

روبِر از طریق ویدیوی کانال یوتیوب خود، به توضیح کامل مکانیزم ماهواره‌ی SATGUS پرداخته است. در واقع دوربین‌ها و گوشی‌های گوگل در دو طرف ماهواره برای ایجاد اطمینان نصب شده‌اند و تمام این سیستم توسط پنل‌های خورشیدی بزرگی تغذیه می‌شود که انرژی را به یک باتری ۱۲۰ وات‌ساعتی ارسال می‌کند.

yektanetتریبون

پربحث‌های دیروز

  1. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  2. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  3. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  4. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

  5. شمخانی: بررسی کنوانسیون پالرمو و CFT وطن‌فروشی نیست 

  6. «فلاکت مسکن» را پایانی هست؟

  7. افزایش امضاهای استیضاح همتی

  8. نامه ۱۲۰ نماینده مجلس به آملی‌لاریجانی: FATF هیچ فایده‌ای نداشته و راه‌های دورزدن تحریم را می‌بندد

  9. پیام تهدید‌آمیز ترامپ به نخست‌وزیر عراق درباره ایران

  10. جزئیات بزرگ‌ترین سرقت سوخت در جنوب کشور

  11. جاه‌طلبی هسته‌ای عربستانی‌ها: اورانیوم را غنی‌سازی می‌کنیم/ زنگ خطر برای ایران به صدا درآمد؟

  12. توافق آتش‌بس در مرحله پایانی/ ۳۳ اسیر در ازای عقب‌نشینی اسرائیل آزاد می شوند

  13. افشاگری کرباسچی از رای آیت‌الله هاشمی در دوم خرداد

  14. جزئیات موافقت‌نامه جامع بلندمدت ایران و روسیه

  15. اظهارات عجیب معاون پزشکیان، فضای مجازی را به هم ریخت!

  16. رئیس هلال‌احمر: آمریکا تنها خواستار کمک مالی است/ این درخواست، ضعف و خفت آن‌ها را نشان می‌دهد

  17. پاسخ محسن هاشمی به سوال همیشگی مردم:‌ ثروت خاندان هاشمی چقدر است؟

  18. شما نظر بدهید/ چه میزان افزایش حداقل دستمزد در سال آینده شرایط را بهبود می‌دهد؟

  19. اف ای تی اف؛ بد فهمی یا بهانه؟! / انتقال پايتخت از تهران؛ غلط و غيرمعقول/ پایان دیپلماسی یکسویه با روسیه

پربحث‌های هفته

  1. آتشی که به جان حکمرانان آمریکایی افتاد

  2. تمرین کشت بادمجان !

  3. هشدار جمهوری اسلامی درباره تهدیدهای جدی در مرزهای کشور: مسئولین هوشیار باشید!

  4. بیانیه دفتر «عبدالحمید» درباره اهانت اخیر یک مداح

  5. لایحه عفاف و حجاب در مجلس حاشیه ساز شد

  6. سخنان کوچک‌زاده در مجلس

  7. بن‌بست ترامپ در پرونده اتمی ایران

  8. تلاش برای ترمیم زخمی که دولت احمدی‌نژاد بر جای گذاشت

  9. هشدار «کسینجر» درباره کدخدا!

  10. وقتی حجاب از میان برود، سایر مرزهای اخلاقی فرو خواهد ریخت

  11. راه حل‌های طلایی برای ناترازی برق

  12. توصیه به ترامپ برای توافق با ایران / مکران؟ شوخی می‌کنید آقای عارف؟!/ یک مشت بنجل خارجی گرانقیمت!

  13. راه نجات

  14. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: باید به سلاح هسته‌ای و موشک قاره پیما مجهز شویم/ استیضاح وزرای دولت، سیاسی نیست

  15. پادگان شهری به نام اسرائیل

  16. کجا با این عجله؟!

  17. واکنش رئیس کمیسیون امنیت‌ملی مجلس به سخنان علم‌الهدی/ پیام مهم سپاه به دوستان و دشمنان/ سلبریتی‌نماهایی که بویی از فرهنگ نبرده‌اند

  18. رهبر معظم انقلاب: آمریکایی ها درباره ایران غالبا دچار خطای محاسباتی شدند

  19. فرمانِ امام علی(ع) برای تنبیه و تشهیرِ کارگزارِ خائن

  20. همتی: عده‌ای نمی‌خواهند قیمت ارز پایین آید/ فرزین: نرخ ارز کانال‌ها غیرواقعی است

  21. با ترامپ و ترامپیست ها چه کنیم؟

  22. پاسخ قالیباف به فریاد و ناسزای یک نماینده؛ روی مواضع اصولی خود ایستاده‌ایم

  23. اظهارات عجیب محسن هاشمی درباره فوت آیت‌الله هاشمی‌رفسنجانی تمامی ندارد

  24. یمن: ناوهواپیمابر آمریکا و تل‌آویو را هدف قرار دادیم

  25. ۵۰ ورزشگاهی که بعد از انقلاب اسلامی ساخته شد

آخرین عناوین