بقایی: نشست آتی در عمان سنگ بنای تضمین ثبات و امنیت منطقه خلیج فارس است

  4050621044 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سخنگوی وزارت امور خارجه درباره نشست روز دوشنبه در عمان، تاکید کرد که این نشست سنگ بنای اصلی تضمین ثبات و امنیت در منطقه خلیج فارس خواهد بود.

بقایی: نشست آتی در عمان سنگ بنای تضمین ثبات و امنیت منطقه خلیج فارس است

به گزارش ایسنا، اسماعیل بقایی، سخنگوی وزارت امور خارجه امروز شنبه در جریان سفر به شهرستان لامرد با شبکه خبری المیادین گفت‌وگو کرد.

سخنگوی وزارت امور خارجه در این مصاحبه اظهار کرد: هر موشک آمریکایی که سالن ورزشی شهر لامرد را هدف قرار داد، حاوی ۱۸۰ هزار ترکش بود.

بقایی گفت: پیام ما به کشورهای منطقه این است که ایران، این کشورها را هدف قرار نداده، بلکه پایگاه‌های آمریکایی را که منشأ حملات بوده‌اند، هدف قرار داده است.

سخنگوی وزارت امور خارجه کشورمان در ادامه این مصاحبه نیز اعلام کرد نشستی که قرار است روز دوشنبه در کشور عمان برگزار شود، سنگ بنای اصلی تضمین ثبات و امنیت در منطقه خلیج فارس خواهد بود.

او در نشست تبیینی پس از تماشای مستند جنایت رخ داده در لامرد تاکید کرد این جنایت فقط علیه مردم لامرد نبوده، بلکه علیه کل ایران و علیه کل بشریت بوده است و این تجاوز باید مستندسازی و ثبت جهانی شود.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۲۳۹۴۹۵۱۳:۳۹:۵۱ ۱۴۰۵/۶/۲۱
... نشست با شورای همکاری خلیج فارس در حالی که هنوز ادعای مالکیت بر جزایر ایرانی را دارند و همچنان پایگاههای آمریکای متجاوز در آنها قرار دارد و همچنان هزینه این پایگاهها را پرداخت میکنند ( یعنی هزینه جنگ آمریکا با ایران یا حد اقل بخشی از این هزینه را دارند پرداخت میکنند ) ، کجا سنگ زیربنای ثبات و امنیت در منطقه است ؟؟؟ !!!!
ناشناس۴۲۳۹۶۲۸۰۹:۱۲:۴۲ ۱۴۰۵/۶/۲۲
شرکت در اینجور نشستها برای ایران لازمه و برای بیرون راندن آمریکا و اتخاذ تصمیم برای منطقه با حضور کشورهای منطقه اگر هم اختلاف نظری داریم که داریم بهتر در این نشستها مطرح بشه
yektanetتریبون

آخرین عناوین