نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

  4030906173 ۳۷ نظر، ۱ در صف انتشار و ۱۸ تکراری یا غیرقابل انتشار

بینندگان «الف» هر روز با ارائه نظرات خود در تکمیل و تعمیق محتوای ارائه‌شده مشارکت می‌کنند. بسیاری از این نظرات، گویای دقت و توجه مخاطبان و داوری عمومی آن‌ها نسبت به وقایع روز است. گزیده‌ای از نظرات مخاطبان «الف» را ذیل سه مطلب پر بحث هفته به انتخاب تحریریه «الف» بخوانید.

نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

مخاطبان «الف»، نظرات خود را ذیل یادداشت «تکرار بازی سیاسی با مذاکره؟!» بیان کردند که تعدادی از آن‌ها را می‌خوانید:

* برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی شود.

* پیام مردم در انتخابات احیای مذاکرات با غرب بود و دلیل اصلی رأی آوردن پزشکیان اعتماد مردم به ظریف بود.

* خیال خام هست که فکر کنید با امتیاز دادن به غربی ها مشکلات رفع میشود. کسانی که انتظار و اعتقاد دارند تحت هر شرایطی مذاکره کنیم .ادم رو یاد قاجار میندازه که از ترس روسیه مناطق زیادی از ایران عزیز رو دادند رفت. اگه آن زمان مقاومت می‌کردند مسیر تاریخ برای ایران طور دیگری بود و کشور ما خیلی بزرگتر از اینی بود که هست و مطمئنا قوی تر و تاثیر گذارتر بودیم.

* برجام دقیقا چه ضربه ای زده؟ قبلا ۲۰ درصد غنی سازی میکردیم الان ۶۰. همه تاسیسات غنی سازی هم که سر جاشه فقط به لطف برجام دو سه سال ما مردم عادی نفس کشیدیم.

* ایراد اصلی برجام این است که سبب طلبکاری طرف مقابل شد. امریکا و اروپا به هیچکدام از تعهدات برجامی خود عمل نکردند حالا از ایران که به تمام تعهدات برجام خود عمل کرده طلبکار شده اند.

* اصلاح طلبان با شکست برجام و تشدید تحریمها میگفتن برجام تصمیم نظام بود !!! حالا دوباره بدنبال مذاکره اند در حالیکه با برجام تحریمها لغو نشد بلکه تشدید شد.

* برجام با عدد و رقم بهترین اتفاقی بود که در عرصه ی سیاست خارجی برای کشور رخ داده بود مردم هم مزد آن را با رای بالاتر به رییس جمهور وقت دادند آرامشی که در جامعه برقرار بود یادمان هست امیدی که به آینده داشتیم یادمان هست اتفاقاتی که بعدش افتاد ارزش برجام را زیر سوال نمی برد.

* آنچه به وضوح دیده میشود ، روند افزایش فشار اقتصادی و فشارهای دیگر ( مثل قطع برق ) بر مردم از یک طرف و زمزمه حل مشکلات با مذاکره است . به نظر میرسد دولت این مسیر را در پیش گرفته : ایجاد موج عمیق نارضایتی در کشور و هدایت آن برای پشتیبانی از مذاکره و موافقت با دادن هر نوع امتیازی به آمریکا.

* مذاکرات قبلی ایران رو از بند هفت شورای امنیت خارج کرد. تمام کشورهایی که وارد بند هفت شدند آخر وارد جنگ شدن ایران تنها کشوری بود که بدون جنگ از آن خارج شده.

* یکی از استراتژی های جنگ ترکیبی، وادار کردن حریف به تصمیم و رفتار ظاهرا عقلانی است اما در بازی بازی ساز. به طور مثال بالابردن سطح تهدید برای افزایش تمایل به تغییر دکترین نظامی از غیر هسته ای به هسته (که بارها ادعا شده چنین قصدی در کشور مان نیست) میتواند بهانه را از همکاران ایران در شورای امنیت برای حمایت از ایران و دفاع مشروع ایران از خودش بگیرد و زمینه تحریم یا حمله نظامی بیشتر را فراهم کند. پس مذاکره، NPT همکاری با آژانس انرژی اتمی و ... تاکتیکی برای مدیریت تنش است نه بازی از روی نا آگاهی یا ضعف.

******

یادداشت «فردوسی‌پور و فرش قرمزی که پهن نشده!» با نظرات و واکنش همراهان «الف» مواجه شد:

* فردوسی پور باید دست از سیاسی کاری بردارد برنامه های ورزشی جای سیاسی کاری نیست.

* آقایان چون سخنان آقای عادل فردوسی پور را برنمی تابیدند و باصطلاح مطابق گروه خونی سیاسی خودشان نبود! ایشان را به اتخاذ موضعگیری های سیاسی در برنامه نود متهم می کردند اما چنانچه همین ایشان هم مواضع و سخنانی باب میل از ما بهتران می داشتند بی تردید تشویق هم می شدند و برنامه نود نیز تعطیل نمی گردید.

* اگر فردوسی پور استاد موقعیت شناسی است صدا و سیما هم استاد موقعیت سوزیست. در همه جای دنیا تلویزیون آرزوی چهره شدن یک فرد را دارد تا توسط او مخاطب جذب کند البته نکته اساسی در این میان مسئولیت داشتن تلویزیونها در قبال جذب مخاطب است که اگر اهمال شود توبیخ و جریمه و اخراج در پی دارد و در ایران چون هیچ پاسخگویی در قبال هیچ موضوعی در کار نیست تنها و تنها میزان غرور و لجبازی یک مدیر میتواند طومار پر مخاطب ترین برنامه تلویزیونی را در هم بپیچد.

* مدیری ، علی دایی، فردوسی پور ، رسول خادم ، پرویز پرستویی، یحیی گل محمدی ، کریم باقری و خیلیهای دیگه عضوی از اجتماع 80 میلیون ایرانی هستند و باید رای و نظر خودشون را در همه مسائل اجتماعی و سیاسی و اقتصادی آزادانه و بدون ترس و واهمه بیان کنند.

* هزاران بهتر از عادل و .....توی این کشور هستند که فقط باید دیده شوند. همه هنرمندان از هر قشری چه بازیگر و چه فوتبالیست و ورزشکار و......نباید به خاط هنرشان سر کسی منت بگذارند. در قبال هنرشان حقوق و مزایا دریافت میکنند دیگر چرا منت میگذارند ما فقط بنده خداییم و در قبال هنرمان مسئولیت باید داشته باشیم به امید ظهور آقا امام زمان بیاید و بساط این منت گذاشتن ها و منت کشیدن ها و فخر فروختن ها و ناعدالتی ها را جمع کند.

* چرا کسی نمی پرسد دلیل مدیر محترم شبکه سه برای حذف فردوسی پور چه بوده است؟

* چرا این افراد را بزرگ میکنید؟! انگار که دانشمندی یا چیزی بوده است. یک مجبری و گزارشکر فوتبال که در صدا و سیما بزرگ شد و از همان صدا و سیما هم اخراج شد. یک فرد معمولی بدون داشتن هیچ ویژگی خاصی.

* عادل فردوسی موج سوار خوبی است. در چند سال اخیر بر روی امواج احساسی جامعه سوار شد و از آن استفاده کرد.

* برای فردوسی پور موضوع نتراشید ایشان ادمی است که به اخلاق و اصول خود پایبند است.

* فریب این حرفها رو نخورید. فردوسی پور تبدیل به یک نماد برای مخالفت با سیاست های فرهنگی شده. قبلا شجریان و الآن فردوسی پور و مدیری و .... اگه فردوسی پور هم الان تو صدا و سیما بود، یکی دیگه رو سیبل میکردن و می گفتن صدا و سیمای میلی. مگه قبلا که برنامه نود پخش می شد کسی از سعه صدر صدا و سیما نسبت به ایشون حرف میزد؟!

******

یادداشت «مکالمه خيالی «جک» و «آرش»، فردای تحقق بازدارندگی هسته ای!» با نظرات متعدد کاربران همراه شد که تعدادی از آنها را می‌خوانید:

* این مکالمه بخوبی میتونه رویکرد ما در قبال آمریکای ترامپ رو مشخص کنه. در دولت قبلی ترامپ ما هیچ چیزی برای چانه زنی نداشتیم و فقط و فقط فشار تحمل کردیم. الان در دولت دوم ترامپ باید عوامل چانه زنی را بیشتر و قوی تر کنیم.

* باید قدرت متعارف و نامتعارف گرفت مذاکره بدون قدرت چیزی جز تحمیل خواسته ای بی انتهای آنها نیست یک قدم عقب بنشینید ده قدم جلو میآیند در وضعیت فعلی درگیری غرب و شرق و در وضعیتی که تا تنفیذ قدرت به تندروهای جمهوری خواه مانده بهترین فرصت قدرت گیری است آنها باید با دستان پر ایران مواجه شوند نه آنچه که حامیان برجام در بوق و کرنا کرده‌اند و تمام مسایل را بزرگنمایی و یا با گران کردن اقلام سعی بر بزرگنمایی تحریم و مجاب کردن سایرین به پذیرفتن برجامهای ۲ و ۳ ..دارند.

* اول بدست آوردن قدرت بازدارنده همتراز که مکرراً با آن تهدید علنی شده ایم سپس مذاکره بر مبنای منافع ملی و اقتصادی ...اصول حاکم به خاورمیانه با مناطق دیگر دنیا متفاوت است اول قدرت بازدارنده متنوع متعارف و نامتعارف داشته باشید ، بعد آنها شما را به مذاکره فرا می‌خوانند ...وگرنه مذاکره گرگ و میش عایدی نخواهد داشت تجربه قبلی اثبات این مدعاستو

* همان عوامل پیشین تحمیل گران برجام بی فرجام اکنون با داشتن قدرت اجرایی با اعمالی نظیر زمزمه افزایش قیمت بنزین و دامن زدن به نارضایتی مردم با افزایش قیمت ها سعی بر راندن مجدد ایران به سمت میز تحمیل تخریب صنعت هسته ای دارند سیاستی تکراری در زمان شیخ مدعی اصلاحات که با اعلام خالی بودن صندوق کشور آغاز شد.

* واقعا شناخت دوستان از امریکایی و ژاپنی و چینی و اروپایی خیلی کمه! اغلب فکر می کنیم که امریکایی جماعت عاقل و اهل کیاست و حساب و کتاب نبست و راحت میشه دورشون زد. هرگز گفته نمیشه کمی هم به خودمون نگاه کنیم. از ابتدای انقلاب دولتها چه در الجزیره چه در ۵۹۸ چه در حمله امریکا به صدام یا طالبان و هسته ای و... بارها با امریکا مستقیم و غیر مستقیم مذاکره و تعامل شده. ولی در تمام موارد هدف طرف ایرانی تاکتیکی بوده. مثلا چون صدام یا طالبان برای ایران خطر بودند بهتر که امریکا درگیر با صدام و طالبان بشه. خلاصه در تمام این دوران دولتمردان ایرانی هرگز و هرگز اراده و خواست واقعی حل مسایل با امریکا بصورتی که چین و ویتنام انجام دادند نداشتند.

* بمب اتمی و بالاتر از آن باید باشه. توی یک جنگل زندگی می کنیم که به هیچ انسانی رحم نمی کنند بخصوص اگر ایرانی باشی که تکه تکه ات می کنند اگر فکر می کنید از میز مذاکره با ترامپ دلار ارزون برایتان گیر می اید اشتباه می کنید.

* این مکالمات فقط توی خیال می تواند تحقق یابد. حالا دو کلمه از گفتگوی جک و آرش را گوش کنید. جک: آرش جان از فردا دیگه نمی تونی وارد اینترنت بشی و دنیارو بترسونی؟ آرش : چه جوری؟ جک: از فردا دسترسی به ویندوز برای کل ایران بسته می شود!!! آرش: در افق محو شد. چرا هیچ وقت واقع بین نمی شوید. ما در مقابلمان کره شمالی را داریم که سالها قبل این راه را رفته. یک کشور نام ببرید که آویزان روس ها باشد و کشور موفق و پیشرفته ای باشد؟!!! فقط یک کشور.

* با همه این خیالبافی ها نهایتا به کشوری مثل چین یا روسیه تبدیل می شیم. الان کشورهایی مثل ژاپن، مالزی، عربستان یا آلمان که عملا فاقد این تخیلات نظامی هستند از مردم چین و روسیه خیلی بهتر زندگی می کنن و آزادی، رفاه و امنیت پایدارتری دارن.

* ایران مثل کره شمالی نمی‌تواند بشود چونکه ایران بزرک خیلی خیلی منابع خدادادی دارد وفقط فقط احتیاج به قدرت دارد و اون قدرت با هواپیما و تانک اینجور چیزا درست نمی‌شود و فقط فقط و اول و اول احتیاج به بمب اتمی دارد بعدش ایرانی‌های باهوش سراسر جهان خود به خود سرازیر ایران بزرگ می‌شوند و چنان کشوری با تکنوژی میسازن که دنیا به خود ندیده وآن وقت یک ایرانی ودوست دار ایران بزرگ معنی یک زندگی زیبا وپر افتخار به معنی واقعی کلمه راخواهد چشید به امید خدا.

* برخی داخلی ها با یک سخنرانی تحت سناریو خود و مشاورش موجب تضعیف مقاومت و جری شدن نیروهای متخاصم علیه مقاومت شدند و خسارتش را می‌بینیم ....یادمان نرفته زمانی که برخی هم پیمانان اینها اظهار عجز. با خالی شدن خزانه کردند و تحریم ها چند برابر شد و اکنون در این دولت باز با مشاوران پیشین که دم از توانایی دشمن می‌زدند و برجام یک تخریبگر صنعت هسته ای را به کشور تحمیل کردند و اینک همان اتقافات با سخنرانی با دخالت همان عوامل ...در خاورمیانه باید به قدرت متعارف و نامتعارف مجهز بود وگرنه تحت نسل کشی و تجزیه و سلاخی قرار می‌گیرید منطق منطق زور است ...نفوذ را دریابید.

 

 

دیدگاه کاربران

mostafa.kamali95@yahoo.com۳۶۷۷۸۱۰۱۷:۰۲:۱۶ ۱۴۰۳/۹/۹
عادلو سوژه کردند برجامو پله کردند مردم ذله کردند
ناشناس۳۶۷۷۸۱۴۱۷:۰۶:۳۹ ۱۴۰۳/۹/۹
مرکل: ترامپ به بازی برد-برد اعتقاد ندارد؛ کار با او سخت است ۸ آذر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۸ 4030908035 صدراعظم پیشین آلمان با اشاره به اینکه دونالد ترامپ به مصالحه و بازی برد-برد اعتقاد ندارد، گفت همکاری میان کشورهای غربی در دوره ریاست‌جمهوری وی دشوار خواهد بود ...دارید با کی مرام ه میکنید اروپایی که در تحریم ها هیچکاره است ...مذاکره ای که قبلا هیچ عایدی برای کشور نداشت جز پاره کردن آن و پوزخند به لبخند ملیح ...باید قبل از روی کار آمدن ترامپ قدرت نامتعارف داشته باشیم و دست پر در مذاکرات شرکت کرد. ....ترامپ مشتاقا دنبال مذاکره با کره شمالی بود آن هم نه بخاطر لبخند ملیح بلکه بخاطر قدرت اتمی کره شمالی
ناشناس۳۶۷۷۹۳۵۱۹:۲۶:۳۳ ۱۴۰۳/۹/۹
فردوسی پور چرا این همه ادا و اطوار در میاره
ناشناس۳۶۷۸۴۱۲۰۹:۴۱:۱۱ ۱۴۰۳/۹/۱۰
اونکه با کسی کاری نداره و داره زندگیش را میکنه.
ناشناس۳۶۷۸۸۸۴۱۵:۵۶:۱۱ ۱۴۰۳/۹/۱۰
واسه نونه
ناشناس۳۶۷۸۳۰۱۰۷:۳۸:۳۷ ۱۴۰۳/۹/۱۰
گیریم به قدرت نامتعارف ( بمب اتم مورد نظرتان) رسیدیم،بعدش چی؟ کجا رو میخواید هدف قرار دهید؟ کره شمالی که سمبل و الگوی شماست، الان چه امتیازی از بمب‌های اتمش در مذاکرات گرفته؟ کمی واقع بین باشید.
ناشناس۳۶۷۸۴۶۸۱۰:۳۲:۱۹ ۱۴۰۳/۹/۱۰
حتی خود امریکا جرات تعرض به کره شمالی را ندارد تولید سلاح اتمی در جهت بازدارندگی از جنگ الزامی است.
ناشناس۳۶۷۷۸۱۶۱۷:۰۹:۵۰ ۱۴۰۳/۹/۹
تنها راه نجات کشور و انقلاب و اقتصاد طغیان و بروز خشم توده های مردم و ایجاد کمیته های مجازات مردمی برای مسولانی که در طی دوران انقلاب باعث انحراف انقلاب از آرمان های امان خمینی شدند و با تصرف ثروت های گنج قارونی و افسانه ای باعث‌ از بین رفتن توازن و تعادل اقتصادی شدند تشکیل و‌ بصورت انقلابی پ صحرایی اقدام به اجرای حکم کنند
ناشناس۳۶۷۷۸۱۷۱۷:۱۱:۲۵ ۱۴۰۳/۹/۹
برجام را به همه پرسی بگذارید تا جواب سوالهایتان را دریافت کنید. اینکه بعد از خروج ترامپ از برجام، دلار روی 1000 تومان گرانتر شد چه ربطی به روحانی داشت و نتیجه کدام تصمیم اقتصادی دولت وی بود؟ آثار تحریمها هم که از در و دیوار عیان شده
ناشناس۳۶۷۷۹۲۰۱۹:۰۹:۵۹ ۱۴۰۳/۹/۹
باید از صرافی غیر مجاز برخی اقوام افراد ارشد ریاست جمهوری در زمان روحانی پرسید که چقدر عایدشان در تغییرات ارز شد
ناشناس۳۶۷۸۰۱۳۲۰:۵۶:۵۵ ۱۴۰۳/۹/۹
اولا این اینطور توافقات غیر قانونی هست و دست از سرتان هم برنمی‌دارند.. دوم هم چرا در 2 سال قبل برجام دلار بالا نمی رفت؟ چرا یک سال اول دولت رییسی بالا نمی رفت؟! و چرا به غیر آن و 6 سال دولت احمدی‌نژاد همه سال های دیگر بالا می‌رفت از زمان جنگ به بعد ؟؟!! چرا لیر ترکیه چندین سال است بالا نمی‌رود در ایران
ناشناس۳۶۷۸۰۲۳۲۱:۰۵:۴۳ ۱۴۰۳/۹/۹
خبرگزاری دانشجو کد خبر: ۴۹۲۶۶۱۰۹:۰۸ - ۱۱ اسفند ۱۳۹۴ ابهامات صرافی فریدون دولت/ چرا روحانی چیزی نمی گوید؟! ابهامات صرافی فریدون دولت/ چرا روحانی چیزی نمی گوید؟! آقای حسین فریدون در ترکیب هیئت مدیره یک صرافی حضور دارد. پرسش این است آیا این آقا همان بزرگواری است که اکنون دستیار ویژه رئیس جمهور است؟ اگر هست چطور می‌شود یک صراف، کارمند دولت یا مدیر یا یک مقام دولتی باشد؟ پس تکلیف قانون منع تصدی دو شغل چه می‌شود؟ به گزارش گروه فضای مجازی خبرگزاری دانشجو، روزنامه رسالت از حسین فریدون خواست درباره ابهامات مربوط به اداره یک صرافی و حضور همزمان در دولت توضیح دهد.
ناشناس۳۶۷۸۰۲۴۲۱:۰۸:۵۷ ۱۴۰۳/۹/۹
آقای میرسلیم زمان روحانی می گفتند چرا بنزین رو گران کردید ؟! الان خودشون میگن چرا گران نمی کنید !! ۲۰۶ و لندکروز هم یکی هستن !!
ناشناس۳۶۷۸۰۳۳۲۱:۲۳:۳۰ ۱۴۰۳/۹/۹
روحانی پاسخگو باشد چطور ترامپ بی هیچ هزینه ای از برجام خارج شد و تحریم ها را تشدید کرد ؟!
ناشناس۳۶۷۸۰۷۰۲۲:۰۰:۱۶ ۱۴۰۳/۹/۹
این که روحانی و تیمش گفتن فکر نمی کردیم ترامپ خارج شود و هیچ برنامه ی جانشینی نداشتن تقصیر کی هست؟
ناشناس۳۶۷۷۸۱۹۱۷:۱۲:۵۴ ۱۴۰۳/۹/۹
روحانی میگفت هیچ توافقی را امضاء نمی کنیم مگر اینکه تحریم ها همان روز و بالمره لغو شوند اما توافقی را امضاء کردند که تحریم ها نه تنها بالمره لغو نشد بلکه روز به روز بیشتر شد !
ناشناس۳۶۷۷۹۲۴۱۹:۱۰:۵۲ ۱۴۰۳/۹/۹
هدف جلوگیری از قدرت گیری ایران بود اگر ایران قدرت نامتعارف داشت آنها امروز جرات تهدید ایران را نداشتند
ناشناس۳۶۷۷۹۳۶۱۹:۲۸:۵۷ ۱۴۰۳/۹/۹
ماجرای پرونده صرافی غیر مجاز حسین فریدون چه شد
ناشناس۳۶۷۸۰۱۵۲۰:۵۷:۴۶ ۱۴۰۳/۹/۹
وحتی بعد خروج امریکا توازن هم ایجاد نمی کرد!
امیر حسین سلطان/تهران۳۶۷۷۸۴۴۱۷:۴۶:۲۸ ۱۴۰۳/۹/۹
«برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی شود» پیشنهاد می کنم واژه مذاکره از لغتنامه ها و فرهنگ ها به ملی حذف گردد! از آنانی که چنین ادعایی را و آنهم مرتبا تکرار می کنند باید پرسید اصلا شما آقایان محترم تعریف تان از منافع ملی چیست که ادعا می کنید با مذاکره تامین نمی شود و برجام را هم به عنوان شاهد خودتان ذکر می کنید؟! اگر حقیقتا کوچکترین تعلق خاطری به معنا و مفهوم منافع ملی می داشتید این چنین مذاکره را سکه یک پول نمی کردید و مشکل را درجای دیگری جستجو می کردید. وقتی یک طرف احساس می کند که در واقعه برجام بزعم خودش کلاه سرش رفته است نکته ظریفی است که شما به صرفه خودتان نمی بینید روی آن قدری تأمل نمایید و لذا در یک حکم کلی برجام و منافع ملی و مذاکره و همه و همه را می خواهید زیر سئوال ببرید چرا که معمولا ساده ترین راه ها همین انکار و پاک کردن صورت مسأله است. کافی است از تاریخ نه چندان دور خودمان زیاد فاصله نگیریم و یادتان بیاید وقتی قرارداد ۱۹۷۵ الجزایر میان دولت های ایران و عراق منعقد گردید ایران به نسبت عراق در موقعیت برتر و قدرتمندتری قرار داشته است و همین نکته ظریف بعدها بهانه را به صدام حسین رئیس جمهور بعدی عراق داد تا با پاره کردن آن قرارداد و احساس اینکه قبلا در موضع ضعف قرار داشته اند و ناگزیر به امضای آن بوده اند ولی حالا چون احساس قدرت می کنند پس به هر قیمتی ولو تهاجم نظامی به ایران می خواستند جبرانش کنند و قضیه برجام و خروج آقای ترامپ از برجام هم متاسفانه تقریبا بی شباهت با عهدشکنی صدام حسین و تحمیل جنگ هشت ساله به ایران نیست و لذا بخواهیم صرفا در یک حکم کلی اهمیت و ارزش منافع ملی و اصل مذاکره و ارزش و اهمیت برجام را زیر سئوال ببریم کمکی به حل مسأله نکرده ایم. البته علل و عوامل خروج آمریکا از برجام همانطور که قبلاً هم به تفصیل ذیل بسته خبری ویژه الف نوشته ام نیازمند یک تحقیق جامعی بوده است که متاسفانه تاکنون به انجام نرسیده است. والله اعلم
امیر حسین سلطان/تهران۳۶۷۸۹۴۶۱۷:۰۳:۴۷ ۱۴۰۳/۹/۱۰
در سطر اول کامنتم (به کلی) اشتباها (به ملی) ارسال شده است. لطفا اصلاح کنید.
ناشناس۳۶۷۷۸۹۹۱۸:۴۰:۴۳ ۱۴۰۳/۹/۹
فردوسی پور باید بخاطر حوادث دانشگاه شریف در سال ۱۴۰۱ دستگیر و محاکمه میشد
ناشناس۳۶۷۷۹۹۴۲۰:۳۶:۰۰ ۱۴۰۳/۹/۹
حال كه يك « فردوسي پور » ورزشي داريم چه خوب است كه چند فردوسي پور داشته باشيم : فردوسي پور اقتصادي فردوسي پور سياسي فردوسي پور محيط زيستي فردوسي پور فرهنگي فردوسي پور هنري ووووو
ناشناس۳۶۷۸۷۳۱۱۴:۱۰:۰۷ ۱۴۰۳/۹/۱۰
اینکه می‌شود هرکی هرکی و دلقک بازی بیشتر
ناشناس۳۶۷۸۰۷۲۲۲:۰۴:۲۲ ۱۴۰۳/۹/۹
چیز عجیبی که در ایران الان حتی در بین دولتمردان گفته می شود ساخت بمب هسته ای برای بازدارندگی است که به نظر استراتژی اشتباه است چون داشتن بمب باعث بازدارندگی نخواهد شد چون استفاده از تبعات خیلی خیلی زیادی خواهد داشت بعنوان مثال دو کشور روسیه و اسرائیل دارای بمب هستند ولی عملا قادر به استفاده نیستند و در ضمن بازدارندگی هم برای آنها بوجود نیاورده ساخت بمب هسته‌ای عملا بحران و تنش با سایر کشورها را بیشتر می کند و حتی روسیه و چین نیز خواهان یک ایران دارای بمب نیستند و پشتیبان ما نخواهند بود .
معلم۳۶۷۸۰۸۸۲۲:۲۰:۳۰ ۱۴۰۳/۹/۹
مملکت صاحب دارد اینطور نیست که در برجام دولت هر کار دلش خواست کرد. ضمنا فراموش نکنید که برحام ظرف ۲۰ دقیقه علیرغم مخالفت بعضی ها تصویب شد.
پدرام۳۶۷۸۱۲۶۲۳:۰۴:۴۷ ۱۴۰۳/۹/۹
مشکل کشور ما از آنجاست که مراکز سیاست گذاری و تصمیم گیری متعدد است .
ناشناس۳۶۷۸۲۱۲۰۰:۴۰:۱۷ ۱۴۰۳/۹/۱۰
مذاکرات جک و آرش در دنیای موازی.
ناشناس۳۶۷۸۲۳۳۰۱:۲۶:۵۲ ۱۴۰۳/۹/۱۰
بر جام نشان داد كه منافع ملي ما با مذاكره تامين نمي شود ! ____________________________________________________________ خب ! « برجام » دو حالت دارد : الف : برجامي كه به آن عمل نشد ! ب : برجامي كه مي توانست به مرحله عمل برسد ! برجامي كه عمل نشد ، نتيجه آن معلوم شد كه چه شد اما معلوم نيست اگر برجام اجرا و عمل شده بود ، نتيجه آن چه مي شد ! نتيجه : در مورد نتايج برجام با قاطعيت نمي توان سخن گفت !!
ناشناس۳۶۷۸۳۰۹۰۷:۵۶:۱۴ ۱۴۰۳/۹/۱۰
اکثریت مردم با نظرات کارشناسان شما موافق نیستند
ناشناس۳۶۷۸۳۱۵۰۸:۰۵:۵۶ ۱۴۰۳/۹/۱۰
در این موقعیت بد و شرایط افتضاح اقتصادی و نارضایتی عمومی نباید نمک به زخم زد. هر کسی می داند که حذف یک گزارشگر فوتبال فقط باعث نارضایتی می شود.
ناشناس۳۶۷۸۳۱۸۰۸:۰۷:۰۳ ۱۴۰۳/۹/۱۰
فکر کنید الان تعدادی بمب اتمی داریم!!! خب چه اتفاق خوبی می تواند برای ما بیافتد. الان تحریم امریکا هستیم و اگر بمب اتمی هم درست کنیم تحریم های شورای امنیت هم اضافه می شود. خب فردا می خواهیم با داشتن بمب اتمی نفت صادر کنیم به چین ، ترامپ می گوید اگر چین نفت ما را بخرد تحریم می شود و صادراتش به امریکا متوقف می شود. خب حالا نقش بمب اتمی را در این وسط بفرمایید. می خواهیم هواپیما تکنولوژی و مواد اولیه و دارو بخریم می گویند تحریم هستیم نمی فروشیم. بفرمایید نقش بمب اتمی در این میان چیست.
ناشناس۳۶۷۸۴۷۸۱۰:۳۶:۴۵ ۱۴۰۳/۹/۱۰
فروش هواپیما و دارو و تکنولوژی به ایران همین الان هم تحریم است صادرات نفت ایران هم تحریم است.
ناشناس۳۶۷۸۴۲۰۰۹:۴۷:۰۴ ۱۴۰۳/۹/۱۰
یک گوینده ورزشی باید حدو اندازشو بدونه و تو قدوقوارش حرف بزنه. این آقا از 25 سالگی تو صداسیما کار کرده و معروف شده و پول درآورده و باید به اهداف سازمان خود وفادار باشد وگرنه جایش آنجا نیست.
ناشناس۳۶۷۹۱۹۷۲۱:۰۷:۴۷ ۱۴۰۳/۹/۱۰
نظر برگزیده مخاطبان این است: بجای تمرکز بر ساختن بمب اتمی و سرپوش گذاشتن بر آن به بهانه ی استفاده صلح آمیز، بر اقتصاد و ارتباط منطقی با سایر کشورها تمرکز کنید تا مانند مردم همه ی کشورهای دنیا بتوانیم زندگی معمولی داشته باشیم
محمد۳۶۸۰۱۶۵۱۳:۵۵:۱۹ ۱۴۰۳/۹/۱۱
فردوسی پور با شیوه ای خاص جوانان فوتبال دوست را بسمت پرخاشگری و ناهنجاری اجتماعی سوق میداد.
حسن قلی خان۳۶۸۰۳۱۴۱۵:۴۹:۰۵ ۱۴۰۳/۹/۱۱
اگر منافع ملی با مذاکره تامین نمی شود پس با چه می شود؟
yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

  2. بدل کردن امر مقدس به امر مبتذل!

  3. قانون عفاف و حجاب/ ۱۵ میلیون تومان جریمه برای دو بار پیامک «بی حجابی» در فضای حقیقی و مجازی/ جریمه ۱۶۵ میلیون تومانی در چه شرایطی اعمال می‌شود؟

  4. توهین به قالیباف فقط به‌خاطر یادآوری قانون/ جنجال پسر پزشکیان/ دعوت مدام به چالش با رهبری نظام

  5. وزیر کشور:‌ دیگر توان پذیرایی از اتباع خارجی را نداریم‌

  6. پاسخ محکم ایران به اقدام اروپایی ها

  7. سخنان علی جنتی علیه بشار اسد/ وفاق، اسم رمز باج‌گیری نیست/ فعال شدن گروه فشار رسانه‌ای برای تحمیل سازش

  8. واکنش پزشکیان به قانون حجاب

  9. سیمای صد روزه ۴ وزارتخانه کلیدی

  10. چند درصد دانشجویان علوم پزشکی‌ شاهد و ایثارگر هستند؟

  11. وقتی نقاب از چهره می افتد...

  12. اظهار نظر عباس عبدی درباره قانون عفاف و حجاب

  13. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

  14. رسایی: عارف به صراحت قانون دیگر معاون اول نیست!

  15. تحلیل «ظریف» از دستاورد بی‌نظیر جمهوری اسلامی / یک اشتباه ۲۵ساله در مذاکره ایران و غرب/ توصیه رسانه ای کرباسچی به پزشکیان

  16. قانونی حساس و بازتاب هایی حساس تر !

  17. وقتی فردوسی پور هم مجوز دارد، هم ندارد !

  18. ظریف: به کسی که فرزندش خارج از کشور است، به چشم تهدید نگاه نکنیم

  19. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

  20. مخالفت آیت الله جوادی آملی با قانون عفاف و حجاب ؛ مساله حجاب با بگیر و ببند حل نمی شود

  21. جنگ در سوریه و معمای شانتاژ رسانه ای

  22. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

  23. توضیح ساترا در باره جلوگیری از گزارش‌های فردوسی‌پور

  24. یک بام و دوهوای اصلاح طلبان

  25. عزل یک عضو ستاد امر به معروف و عذرخواهی از رییس‌جمهور

پربحث‌های هفته

  1. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

  2. قانون عفاف و حجاب/ ۱۵ میلیون تومان جریمه برای دو بار پیامک «بی حجابی» در فضای حقیقی و مجازی/ جریمه ۱۶۵ میلیون تومانی در چه شرایطی اعمال می‌شود؟

  3. توهین به قالیباف فقط به‌خاطر یادآوری قانون/ جنجال پسر پزشکیان/ دعوت مدام به چالش با رهبری نظام

  4. وزیر کشور:‌ دیگر توان پذیرایی از اتباع خارجی را نداریم‌

  5. سخنان علی جنتی علیه بشار اسد/ وفاق، اسم رمز باج‌گیری نیست/ فعال شدن گروه فشار رسانه‌ای برای تحمیل سازش

  6. واکنش پزشکیان به قانون حجاب

  7. سیمای صد روزه ۴ وزارتخانه کلیدی

  8. چند درصد دانشجویان علوم پزشکی‌ شاهد و ایثارگر هستند؟

  9. اظهار نظر عباس عبدی درباره قانون عفاف و حجاب

  10. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

  11. رسایی: عارف به صراحت قانون دیگر معاون اول نیست!

  12. تحلیل «ظریف» از دستاورد بی‌نظیر جمهوری اسلامی / یک اشتباه ۲۵ساله در مذاکره ایران و غرب/ توصیه رسانه ای کرباسچی به پزشکیان

  13. قانونی حساس و بازتاب هایی حساس تر !

  14. ظریف: به کسی که فرزندش خارج از کشور است، به چشم تهدید نگاه نکنیم

  15. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

  16. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

  17. یک بام و دوهوای اصلاح طلبان

  18. عزل یک عضو ستاد امر به معروف و عذرخواهی از رییس‌جمهور

  19. ظریف: ترامپ اقدامات عملی انجام دهد، ایران آماده گفت‌وگو است

  20. هدف صهیونیست‌ها از پذیرش آتش‌بس با لبنان چیست؟

  21. چه کسی باید ثابت کند به دنبال جنگ و ناآرامی نیست؟

  22. مجوز برای بی‌مجوزها/ ماجرای تذکر اتباع به زنان ایرانی در قانون چیست؟

  23. جلیلی: حرف از توافق جدید اشتباه است  

  24. چرا صحبت های قالیباف بر مذاق اصلاح‌طلبان رادیکال خوش نیامد؟

  25. سرلشکر سلامی: شکست خوردگان نبرد غزه و لبنان فرماندهی حملات وحشیانه به سوریه را در دست دارند

آخرین عناوین