منبع مطلع: نگاه ایران به آمریکا واقع‌بینانه و توأم با بدبینی است

  4050304004

یک منبع مطلع به تسنیم گفت: نگاه ایران به آمریکا واقع‌بینانه و توأم با بدبینی است.

منبع مطلع: نگاه ایران به آمریکا واقع‌بینانه و توأم با بدبینی است

یک منبع مطلع به خبرگزاری تسنیم گفت: ایران هیچگونه خوش‌بینی به آمریکا ندارد و رد و بدل پیامها از طریق میانجی پاکستانی نیز دائماً با در نظر گرفتن بدبینی به دولت آمریکا صورت می‌گیرد. 

 وی خاطرنشان کرد: تا این لحظه تفاهم نهایی حاصل نشده است و چالش در بعضی بندها ادامه دارد، اما حتی اگر تفاهم اولیه‌ای نیز صورت بگیرد، به معنای تغییر نگاه ایران به آمریکا و اطمینان از اجرای تعهدات این دولت نیست. 

این منبع مطلع تاکید کرد: آمریکاییها سابقه بسیار بدی در مذاکرات دارند که بدبینی ها را تقویت و تثبیت می‌کند؛ لذا حتی اگر تفاهمی نیز صورت بگیرد ایران در طول روند پس از اعلام تفاهم، اقدامات آمریکا را زیر نظر خواهد گرفت و در صورتی که آمریکا در آن مرحله نقض عهد کند، ایران اهرمهای خود برای مواجهه با آن را حفظ خواهد کرد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین