به گزارش روز دوشنبه ایرنا، نشریه گلوبال تایمز در شبکه اجتماعی ایکس (توئیتر) دراین باره نوشت: مائو نینگ، سخنگوی وزارت امور خارجه چین، روز دوشنبه (امروز به وقت محلی) در پاسخ به این سوال که آیا چین در روند منتهی به توافق احتمالی بین آمریکا و ایران برای توقف جنگ در خاورمیانه نقش دیپلماتیک ایفا کرده است و چین از چنین نتیجهای چه انتظاری دارد، گفت: موضع چین در مورد وضعیت ایران بسیار روشن است.
بنابراین گزارش مائو گفت: این درگیری هرگز نباید اتفاق میافتاد و نیازی به ادامه آن نیست، یک راه حل زودهنگام به نفع منافع آمریکا و ایران و همچنین کشورهای منطقه و جهان است.
سخنگوی وزارت امور خارجه چین گفت: چین همیشه معتقد بوده که گفتگو و مذاکره مسیر درستی است و استفاده از زور به جایی نمیرسد، از آنجایی که (اکنون) باب گفتگو باز شده است، نباید دوباره آنرا بست.
مائو افزود: مهم است که روند کاهش تنش حفظ شود، به مسیر حل و فصل سیاسی متعهد بمانیم و از طریق گفتگو و مشورت به دنبال راه حلی باشیم که نگرانیهای همه طرفها را در نظر بگیرد.
به گزارش ایرنا، مارکو روبیو، وزیر امور خارجه آمریکا، روز دوشنبه در سخنانی در دهلی نو ادعا کرد که امکان حصول توافق با ایران برای پایان دادن به جنگ «امروز» وجود دارد.
روبیو در اشاره به توافق احتمالی اضافه کرد: «فکر میکردیم شاید دیشب خبری بشنویم، شاید هم امروز — اما زیاد روی آن حساب نکنید.»
درهمین حال اسماعیل بقایی سخنگوی وزارت امور خارجه ایران شنبه گذشته در مورد نتایج سفر هیات پاکستانی به تهران گفته بود: ما در مرحله نهاییسازی این یادداشت تفاهم هستیم. موضوعاتی نیز که در این مرحله درباره آنها بحث میشود ــ همانطور که اشاره کردم ــ به طور کلی بر خاتمه جنگ متمرکز است.




نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.