۳ دلیل فرید زکریا برای شکست هریس از ترامپ

  4030821147

فرید زکریا کارشناس مشهور هندی-آمریکایی با تحلیل نتیجه انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا، به سه دلیل عمده شکست دموکرات‌ها از ترامپ اشاره کرد.

۳ دلیل فرید زکریا برای شکست هریس از ترامپ

به گزارش ایسنا، «فرید زکریا» مجری و کارشناس مشهور هندی-آمریکایی با انتشار ویدیویی از تحلیل خود درباره شکست «کامالا هریس» نامزد حزب دموکرات در برابر «دونالد ترامپ» در انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا توضیح داد که دموکرات‌ها چطور به سه‌دلیل عمده جدی نگرفتن نگرانی‌های مهاجران، بهره‌بردن از اتهامات علیه ترامپ و تقویت «سیاست هویتی» در این رقابت شکست خوردند.

این کارشناس شبکه سی‌ان‌ان می‌گوید: انتخابات ریاست‌جمهوی ۲۰۲۴ آمریکا در میان آشفتگی‌هایی که دامنگیر کشورهای جهان شده بود، از جمله شکست حزب محافظه‌کار انگلیس در انتخابات سراسری این کشور، فروپاشی دولت ائتلافی آلمان، شکست حزب «امانوئل ماکرون» رئیس‌جمهور فرانسه در انتخابات پارلمانی این کشور، پیروزی حزب مخالف کره جنوبی در انتخابات پارلمانی، خارج شدن کنترل اکثریت مجلس نمایندگان ژاپن از دست حزب حاکم لیبرال دموکرات «ال‌دی‌پی»، از قبل قابل پیش‌بینی به نظر می‌آمد و شکست هریس محتمل بود.

او در ادامه با بررسی سوابق عملکرد ترامپ در رقابت‌های انتخاباتی چند سال اخیر، گفت: دونالد ترامپ توانمندی‌های زیادی به عنوان یک چهره سیاسی برخوردار است اما ضعف‌های زیادی نیز دارد. به یاد داشته باشیم که پس از ۶ ژانویه ۲۰۲۱، میزان تایید همگانی ترامپ در یک نظرسنجی شبکه سی‌ان‌ان به ۳۴ درصد رسید و یک سال بعد، در یک نظرسنجی دیگر، بایدن با کسب آرای ۴۳ درصد از رای‌دهندگان نسبت به ترامپ که ۳۳ درصد از رای‌دهندگان او را ترجیح می‌دادند، پیشتاز بود.

او با اشاره به این که جمهوری‌خواهان در انتخابات میان‌دوره‌ای ۲۰۲۲ عملکرد بسیار بدی داشتند، گفت: میزان محبوبیت ترامپ در نظرسنجی سی‌ان‌ان به ۳۱ درصد رسید. وضعیت او حتی جمهوری‌خواهان را نیز سرخورده و مایوس کرده بود. در این برهه، ترامپ در حالی رهبری حزب جمهوری‌خواه را بر عهده داشت که اکثریت مجلس نمایندگان آمریکا را در ۲۰۱۸ از دست داده بود.

زکریا در ادامه توضیحات خود بیان کرد: «ران دی‌سانتیس» یکی از کاندیداهای حزب جمهوری‌خواه در دسامبر در میان جمهوری‌خواهان دیگر در یک نظرسنجی روزنامه وال ‌استریت ژورنال پیشتاز بود. این یکی از حساس‌ترین فرصت‌ها برای حزب دموکرات از زمان ورود ترامپ به عرصه سیاست بود اما آن را از دست دادند.

دورویی دموکرات‌ها

زکریا توضیح داد: کنترل تورم جهانی نیز دشوار بود. اما عوامل دیگری نیز در کار بود که دموکرات‌ها درباره آن مرتکب اشتباهات بزرگی شدند که مخالفانشان را خشمگین و خودشان را تضعیف کرد. اولین اشتباه آن‌ها نادیده گرفتن فروپاشی نظام مهاجرت و آشوب برپاشده در مرزها بود. یک سازمان کوچک پناهندگی که به افراد تحت تعقیب اختصاص داشت، از سوی یک میلیون برای ورود قانونی مورد استفاده قرار می‌گرفت. لیبرال‌ها به جای تعطیل کردن آن، هر کسی را که به فعالیت آن اعتراض می‌کرد، سنگدل و نژادپرست می‌نامیدند. در چند سال اخیر، تغییر بزرگی در افکار عمومی آمریکا از نظر آن‌ها دور مانده بود.

او در این راستا بیان کرد: در سال ۲۰۲۰، درصد آمریکایی‌هایی که خواستار کاهش نرخ مهاجرت بودند، تنها ۲۸ درصد بود اما در سال ۲۰۲۴ به ۵۵ درصد رسیده است. وقتی از هریس سوال شده بود که چگونه عملکرد متفاوتی نسبت به بایدن خواهد داشت، او اساسا، به جای این که بگوید هیچ فرقی نخواهد داشت، باید می‌گفت «فورا و شدیدا، مرزها را می‌بندم».

زکریا با گفتن این که اشتباه دوم دموکرات‌ها «سوءاستفاده افراطی از قانون برای محاکمه ترامپ» بود، در این باره توضیح داد: برجسته‌ترین آن پرونده تحت نظر «الوین برگ» دادستان منطقه‌ای منهتن در نیویورک بود که خود او هم نسبت به آن تردیدهایی داشت اما گفته شده از سوی یکی از چپگراها تحت فشار بوده تا آن را پیگیری کند. برخی پرونده‌ها نیز مانند پرونده جورجیا قانونی بودند. اما تعداد زیادی از آن‌ها این احساس را ایجاد کردند که از نظام قضایی برای بازداشت ترامپ استفاده ابزاری می‌شود. این موضوع بیانگر این بود که دموکرات‌ها افراد دورویی بودند که وقتی به نفعشان بود، حاضر بودند قوانین و هنجارها را تحریف کنند.

تبدیل بازنده به قربانی

در یک نظرسنجی شبکه سی‌ان‌ان، اکثریت ۵۸ درصدی از رای‌دهندگان بر این باور بودند ترامپ معتقد است تهدیداتی علیه دموکراسی وجود دارد. ترامپ از یک بازنده به یک قربانی تبدیل کرد. کمک‌های مالی به کارزار انتخاباتی او افزایش پیدا کرد و آرای او در نظرسنجی‌ها تثبیت شد.

خبرنگار سی‌ان‌ان با اشاره به غلبه «سیاست هویتی» بر جناح چپ آمریکا به عنوان خطای آخر انتخاباتی دموکرات‌ها، گفت: این موضوع جناح چپ را به پافشاری بر تمامی سیاست‌های «تنوع، برابری و شمول»(دی‌ای‌آی) وامی‌داشت که بیشتر ناشی از یک تفکر شهری آکادمیک است اما باعث شد رای‌دهندگان اصلی به حاشیه رانده شوند. این باعث شد دموکرت‌ها بیش از حد مردم را با هویت قومیتی، نژادی یا جنسیتی آن‌ها ببینند و روی آوردن طبقه کارگر آمریکایی‌های لاتین‌تبار به ترامپ از نظر آن‌ها دور بماند. 

تجربه شکست

ذکریا در پایان گفت: یک راه آسان برای فکر کردن به تجربه‌ این انتخابات و درسی که به ما داد، این است که لیبرال‌ها نمی‌توانند از روش‌های غیرلیبرال به اهداف لیبرال خود دست پیدا کنند، فارغ از این که تا چه اندازه درست باشد.

yektanetتریبون

پربحث‌های هفته

  1. انتخاب دشوار غرب؛ ایران هسته ای با سلاح یا بدون سلاح؟!

  2. بدل کردن امر مقدس به امر مبتذل!

  3. قانون عفاف و حجاب/ ۱۵ میلیون تومان جریمه برای دو بار پیامک «بی حجابی» در فضای حقیقی و مجازی/ جریمه ۱۶۵ میلیون تومانی در چه شرایطی اعمال می‌شود؟

  4. وزیر کشور:‌ دیگر توان پذیرایی از اتباع خارجی را نداریم‌

  5. توهین به قالیباف فقط به‌خاطر یادآوری قانون/ جنجال پسر پزشکیان/ دعوت مدام به چالش با رهبری نظام

  6. جنگ در سوریه شعله‌ور شد / کنترل مناطق درگیر در سوریه با چه کسانی است؟

  7. پاسخ محکم ایران به اقدام اروپایی ها

  8. سخنان علی جنتی علیه بشار اسد/ وفاق، اسم رمز باج‌گیری نیست/ فعال شدن گروه فشار رسانه‌ای برای تحمیل سازش

  9. پزشکیان: نخواهیم گذاشت سفره و معیشت مردم دچار مشکل شود

  10. وقتی نقاب از چهره می افتد...

  11. واکنش پزشکیان به قانون حجاب

  12. رسائی : ظریف هرهر می خندد و مجلس را مسخره می‌کند و می‌گوید قرار است من را عزل کنند!

  13. چند درصد دانشجویان علوم پزشکی‌ شاهد و ایثارگر هستند؟

  14. دروغی که خود صهیونیست ها هم باور ندارند

  15. کلاهتان را قاضی کنید آقای میرسلیم !

  16. مجوز برای بی‌مجوزها / دست پزشکیان را بگیرید/ مذاکره برای منافع ایران نه اروپا

  17. ظریف: به کسی که فرزندش خارج از کشور است، به چشم تهدید نگاه نکنیم

  18. نظرات برگزیده مخاطبان «الف»: برجام نشان داد که منافع ملی ما با مذاکره تامین نمی‌شود/ اگر فردوسی‌پور استاد موقعیت‌شناسی است، صدا و سیما هم استاد موقعیت‌سوزی است

  19. چرا صحبت‌های قالیباف بر مذاق اصلاح‌طلبان رادیکال خوش نیامد؟

  20. قالیباف: انتصاب ظریف غیرقانونی است/ دولت تدبیر کند

  21. وقتی فردوسی پور هم مجوز دارد، هم ندارد !

  22. مخالفت آیت الله جوادی آملی با قانون عفاف و حجاب ؛ مساله حجاب با بگیر و ببند حل نمی شود

  23. دومین گفت‌وگوی تلویزیونی پزشکیان با مردم/ باید مردم را مطمئن کنیم که از نظر معیشتی مشکل پیدا نمی کنند

  24. توضیح ساترا در باره جلوگیری از گزارش‌های فردوسی‌پور

  25. یک بام و دوهوای اصلاح طلبان

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های هفته

    1. جنگ در سوریه شعله‌ور شد / کنترل مناطق درگیر در سوریه با چه کسانی است؟

    2. پاسخ محکم ایران به اقدام اروپایی ها

    3. وقتی نقاب از چهره می افتد...

    4. دروغی که خود صهیونیست ها هم باور ندارند

    5. جنگ در سوریه و معمای شانتاژ رسانه ای

    6. ترامپ برای آزادی اسیران صهیونیست ضرب الاجل تعیین کرد

    7. فرصت طلبی ترکی- تکفیری!

    8. ۲ ابرچالش جدید ترامپ در مواجهه با ایران

    9. ۲ پیام مهم سفرهای «عراقچی»

    10. ادعای تروریست‌ها در مورد پیشروی در غرب حلب

    11. کشته شدن جولانی، رهبر تحریرالشام تایید شد

    12.  آتش بس؛ پیروزی یا شکست؟

    13. پیروز كیست شكست‌خورده كدام است؟!

    14. واکنش رسمی ترکیه به تحولات سوریه

    15. جایی برای صهیونیست‌ها امن نیست !

    16. تروئیکای اروپایی: گفت‌وگوهای دیپلماتیک با ایران ادامه دارد

    17. آمریکا علت عدم عقب نشینی فوری اسرائیل از خاک لبنان را اعلام کرد

    18. مقام آمریکایی: در وقایع سوریه نقش نداریم و غافلگیر شدیم!

    19. امانی : اتفاقات دهه۹۰ در حلب تکرار نخواهد شد

    20. صهیونیست‌ها: معادله حزب‌الله تحمیل شد/ آتش‌بس یعنی رسوایی

    21. رئیس امارات: تمام قد در کنار سوریه ایستاده ایم

    22. رژیم صهیونیستی ۱۸ بار توافق آتش بس را نقض کرد

    23. عراقچی: یک بار دیگر حزب‌الله افسانه شکست‌ناپذیری اسرائیل را فروریخت

    24. حزب‌الله: رژیم اشغالگر دست برتر را نخواهد داشت

    آخرین عناوین