چرایی، ضرورت و دستاورد های جشنواره میراث فرهنگی

دکتر علی دارابی،   4030820058
چرایی، ضرورت و دستاورد های جشنواره میراث فرهنگی

۱. برگزاری جشنواره بیانگر « ثبات و امنیت در ایران» است. دشمنان ما تصویر نادرستی از ایران هراسی در جهان براه انداخته اند تا مانع آمد و شد توریسم و گردشگران باشند. در جشنواره سوم «بعد بین الملل» جشنواره و حضور جمعی از مسئولان کشورهای دیگر و ارائه آثار آنان به جشنواره باطل السحر این ادعای غلط دشمنان است. 
۲. بزرگترین دورهمی هنرمندان است
کدام رخداد می تواند هنرمندان دست اول کشور را در یک مکان دور هم جمع کند. مردم و هنرمندان بدون واسطه و مستقیم با هم ملاقات می کنند. شادی و نشاط انفتاح فضای فرهنگی، اجتماعی انسجام ملی و افزایش اتحاد میان اقوام، همه در سایه برگزاری جشنواره تحقق یافته است. 
۳. جشنواره موجب رونق کسب و کار، افزایش اشتغال، گسترش گردشگری و بالا رفتن سهم اقتصاد کشور و استان می شود. از هتل ها، بوم گردی ها، آژانس های مسافرتی، خطوط هوایی، حمل و نقل ریلی، گردش مالی بازار و خرید... از دستاوردهای مهم برگزاری جشنواره است. 
۴. موجب افزایش سواد میراثی می شود. این همه آثار که در حوزه فیلم، موسیقی، شعر، پویانمایی (انیمیشن) سینما، تئاتر، رادیو، تلویزیون، پادکست، فضای مجازی، عکس و ... برای جشنواره تولید و به میدان رقابت ارسال می شود. اولاً نوعی اولویت بخشی را به هنرمندان میدهد، ثانیاً تمرکز تولیدات بر حوزه میراث صورت می گیرد و حضور اصحاب رسانه و مطبوعات که در تنویر افکار عمومی، آگاهی بخشی، اطلاع رسانی و افزایش دانش عمومی جامعه نقش دارند موجب می شود که مردم بهتر و بیشتر به مواریث تاریخی و تمدنی  فرهنگی کشور آشنا شوند. 
۵. جشنواره به رقابت سالم و سازنده و استانداردسازی تولیدات کمک می کند. در جشنواره است که آثار امکان رقابت سالم و سازنده را پیدا می کند. هنرمندان کمتر دیده شده بیشتر مورد توجه قرار می گیرند. اختصاص «جایزه شیراز» به عنوان بخش میزبان تولیدات زیادی را به این حوزه سوق می دهد. افزون بر این جشنواره موجب می شود که شاخصه ها و معیارهای اثر تراز و استاندارد برجسته شود و برای آِینده مبنا قرار گیرد. 
۶. آشنایی گسترده با استان میزبان از دیگر دستاوردهای جشنواره استاستان میزبان حداقل به مدت یک سال در افکار عمومی بر سر زبان ها می افتد. هنرمندانی که به استان می آیند با آشنایی بهتر از داشته های فرهنگی و تاریخی آن در بازگشت به سفیران و مبلغان آن استان تبدیل می شوند. هنرمندان استانی فرصتی می یابند که آثار خود را عرضه کنند و با هنرمندان برجسته کشوری در کارگاه انتقال تجربه شرکت کنند. 
جشنواره ها فرصتی برای ترویج فرهنگ، هنر، ادبیات، زبان، تاریخ، تمدن، صنعت، توسعه گردشگری، رونقش اقتصادی، آشنایی ملل، رونق کسب و کارها است. آن را به مثابه سرمایه گذاری ببینیم. در فرانسه سالانه بیش از ۲۰۰۰ جشنواره برگزار می شود که بزرگترین فرصت برای معرفی فرهنگ و هنر و کسب بالاترین درآمد گردشگری در جهان است.

yektanetتریبون

پربحث‌های اخیر

    پربحث‌های دیروز

      پربحث‌های هفته

      1. چرا اسد رفت؟!

      2. ذوق زدگان وطنی در فردای سوریه !

      3. چرا ارتش سوریه نمی جنگد؟!

      4. مطالبه به حق یا فشارِ ناحق؟!

      5. مزد خوش خدمتی جولانی به اسراییل

      6. نماینده مجلس : بی حجابی ، اعتراض به عملکرد ماست / مردم ناراضی هستند، ابتدا باید مشکلات اقتصادی آنها را حل کنیم

      7. کنایه‌های شمخانی به احمدی‌نژاد و جلیلی/ اظهارات عجیب فائزه هاشمی درباره حجاب/ زنگ خطر برای امنیت‌ ملی

      8. هیولای نئولیبرالیسم «اسد» را بلعید!

      9. آغاز «نمی‌گذارند»‌های پزشکیان/ کمی هم به اقتصاد بپردازید آقای همتی!/ توصیه زیدآبادی به افرادی که از سقوط بشار اسد شاد شده‌اند

      10. اجرای قانون حجاب به تاخیر افتاد/ جزئیات تصمیم شورای امنیت ملی کشور

      11. رهبر انقلاب: وقایع سوریه محصول نقشه آمریکایی و صهیونیستی است/ یک دولت همسایه هم ایفای نقش می‌کند/ بدون شک مناطق تصرف‌شده‌ آزاد خواهد شد

      12. دردسرهای اردوغان با سوریه جدید

      13. اتهام‌افکنی‌های عجیب علیه قالیباف/ انتقاد شرق از سخنان جواد لاریجانی/ یک ادعا درباره رویگردانی بشار اسد از ایران

      14. تحلیل "نیویورک تایمز" از سقوط بشار اسد

      15. عاقبت «با دشمنان مدارا»/ یک کنایه تند به شمخانی/ نگاه عبدی به ضعف شناختی‌ ایران پیرامون وقایع سوریه

      16. بزک کردن تروریست ها !

      17. بگومگوی رسانه‌ای پزشکیان با وزیر | پزشکیان: اتاق من از نمایشگاه شما سردتره/ وزیر: مثلا آمدیم نمایشگاه هی بهم چیز می‌گید!

      18. شغل جدید بشار اسد مشخص شد!

      19. اردوغان:‌ رهبر واقعی یکی منم، یکی پوتین !

      20. جریمه‌ها در قانون حجاب بر چه اساسی تعیین شد؟

      21. راه پرپیچ و خم بنزینی به کجا ختم می‌شود؟

      22. نامه مجتبی ذوالنوری به ظریف: بدون هرگونه تعلل از سمت غیرقانونی خود کناره گیری کنید

      23. نظر «مهاجرانی» درباره اوضاع سوريه

      24. از آخر اول شدیم!؛ رکورد شکنی تهران در هوای آلوده

      25. نظام اداری در ایران؛ بی قواره و گردن کلفت!

      آخرین عناوین