اوکراین جت‌های اف-۱۶ را در خارج از کشور نگهداری خواهد کرد

  4030321104

فرمانده نیروی هوایی اوکراین روز دوشنبه گفت که برای حفظ جت‌های اف-۱۶ اهدایی، از پایگاه‌های هوایی خارج از خاک اوکراین استفاده خواهد شد

گروه بین‌الملل خبرگزاری فارس؛ فرمانده نیروی هوایی اوکراین روز دوشنبه گفت برخی جنگنده‌های اف-15 اهدایی غرب را برای در امان ماندن از حمات روسیه در پایگاه‌های هوایی دیگر کشورهای اروپا نگهداری خواهند شد. به گزارش منابع خبری؛ «سرگئی هولوبتسوف» فرمانده نیروی هوایی اوکراین در این باره گفت:«شماری از این جنگنده‌ها در پایگاه‌های هوایی امن خارج از اوکراین نگهداری می‌شوند تا هدف قرار نگیرند.»
فرمانده نیروی هوایی اوکراین از پاسخ به سئوالی در باره زمان دقیق ورود جنگنده‌های اف-16 خودداری کرد.در حال حاضر، چهار کشور متعهد شده‌اند که جنگنده اف-16 به اوکراین بدهند.در حالیکه امکان استفاده از جنگنده‌ها و موشک‌های کروز توسط اوکراین علیه اهدافی در خاک روسیه قوت گرفته، با این حال اجرایی شدن آن با توجه به قدرت پدافند روسیه در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.چنین عملیاتی به دلیل قابلیت‌های جت های سوخو-24 کنونی اوکراین با محدودیت‌هایی روبرو خواهد بود. این جت‌ها برای پرتاب موشک‌ها باید به مرز روسیه نزدیک شوند و در مقابل پدافند هوایی روسیه آسیب پذیر هستند. هلند و دانمارک اولین کشورهایی بودند که با ارائه جنگنده‌های اف-16 به اوکراین موافقت کردند.

yektanetتریبون

آخرین عناوین