غذای سالم، بهداشتی، باکیفیت و خوش طعم، حق همه افراد و همچنین کارکنانی است که غذای سازمانی دریافت میکنند و بیشترین سهم روزانه خود را در محیط کار سپری میکنند. به همین دلیل سازمانها در تلاش هستند تا با کترینگی قرارداد غذای شرکتی را منعقد کنند که فاکتورهای ذکر شده را داشته باشد و به این ترتیب، در جهت رضایت سازمانی گام بردارند. اما نکته اینجاست که فقط با ارائه غذای باکیفیت و خوشمزه، پرسنل خوشحال و راضی نخواهند بود و موضوع مهم دیگری به غیر از کیفیت و طعم و بوی غذا، برای پرسنل اهمیت دارد. درست حدس زدید؛ ارائه لیست متنوعی از غذاها یکی از رموز موفقیت کترینگها و البته سازمانهایی است که غذای سازمانی را در لیست رفاهیات انگیزشی پرسنل خود گنجاندهاند. اما یک منوی متنوع چه ویژگیهایی دارد؟ متنوعترین منوی غذای سازمانی را در کدام کترینگها میتوان مشاهده کرد؟ با ما در ادامه همراه باشید تا در این باره بیشتر بدانید.
چرا کارمندان منوی متنوع را میپسندند؟
این یک حقیقت است که خوشمزه و باکیفیتترین غذا هم اگر در فواصل کوتاه به کارمندان ارائه شود، نارضایتی را در پی دارد. به همین دلیل مسئولین عقد قرارداد غذای سازمانی، تلاش میکنند با کترینگهایی قرارداد همکاری منعقد کنند که منویی متنوع شامل انواع غذاهای ایرانی، فرنگی، رژیمی و... ارائه میدهد. میتوان گفت که بهترین منو غذای شرکتی، منویی است که طیف وسیعی از سلیقه کارمندان و عادات غذایی آنها را در نظر بگیرد.
از طرف دیگر در عصر غذاهای فرآوری شده و با شیوع بیماریهای مختلف مانند دیابت، اضافه وزن، فشار خون و ... کم نیستند افرادی که ناچار به رعایت رژیمهای پیشگیرانه و خوردن غذاهای رژیمی هستند؛ بنابراین بهترین منو غذای شرکتی باید شامل غذاهایی باشد که سلیقه این گروه از سفارشدهندگان را نیز در بر بگیرد.
سفارش آنلاین غذای شرکتی برای پرسنل، از کترینگی که نه تنها استانداردهای اولیه تولید غذا را رعایت میکند، بلکه با تدوین یک منوی غذایی متنوع، به سلیقه و شرایط طیف وسیعی از مشتریان خود احترام میگذارد، باعث پیوند هر چه بیشتر مدیران و کارکنان میشود. چرا که پرسنل به روشنی در مییابند که صحت و سلامتشان جزئی از خط مش اخلاقی سازمان است.
با توجه به موارد یادشده صاحبان کترینگها نباید فراموش کنند که داشتن منو غذایی متنوع در کنار استفاده از مواد اولیه مرغوب، رعایت اصول بهداشتی، استفاده از سیستمهای مکانیزه طبخ غذا و ارسال غذا به صورت گرم در بسته بندیهای بهداشتی، همگی جزو فاکتورهایی هستند که آنها را از سایر رقبایشان متمایز میکند.
کدام کترینگها متنوع ترین منوها را دارند؟
در حال حاضر کترینگهای نام آشنا در سطح شهر به ارائه خدمات تهیه و توزیع غذای سازمانی و بیرونبر میپردازند؛ اما منوی بیشتر این کترینگها را غذاهایی تشکیل میدهد که به صورت صنعتی و در حجم انبوه تهیه شدهاند. نتیجه چنین چیزی ارائه غذا با عطر و طعمی متفاوت از غذاهای سنتی است. در برخی از موارد هم منوی کترینگهای مطرح بسیار محدود و شامل لیستی از کبابها، خورشتها، چند نوع خوراک ساده و تعداد محدودی سالاد و پیش غذاست. اگر انتظار شما از یک منوی متنوع چیزی بیش از این حرفهاست، توصیه ما به شما این است که برای سفارش غذای باکیفیت و خوش طعم از میان یک منوی متنوع، کترینگ کیبو را امتحان کنید.
کیبو با بیش از یک دهه فعالیت در عرصه تهیه و توزیع انواع غذاهای شرکتی و امکان سفارش غذای تک با منویی متنوع، متشکل از انواع غذاهای ایرانی، فرنگی، خانگی، سنتی، رژیمی و ... میتواند تمام سلائق غذایی پرسنل شما را پوشش داده و روزانه ده هزار پرس غذا را در هر شیفت با بهترین بسته بندی و بالاترین کیفیت ارائه کند. این کترینگ با ترکیب آشپزی سنتی و صنعتی، در محیطی کاملا بهداشتی، غذاهایی خوش طعم و سالم را به شما و پرسنلتان ارائه میدهد. برای سفارش ناهار از این آشپزخانه مدرن در تیراژ بالا، همین حالا میتوانید با خط مستقیم ۴۳۰۰۰۰۴۲ تماس حاصل کرده و با اطمینان خاطر، سفارش غذای سازمانی و یا غذای تک خود را از میان طعم و مزههای منو متنوع شرکتی این کترینگ انتخاب و ثبت کنید.