عبدالکریمی: گفتند اگر به این جلسه بروی خائن هستی/ نگاه منفی من به وزیر کشور تغییر کرد

  4010905128 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

بیژن عبدالکریمی استاد دانشگاه گفت: ما با دومین شکاف تمدنی و با بیشمار بحران فرهنگی روبه‌رو هستیم که نه تنها جمهوری اسلامی که روشنفکران هم نمی‌دانند با این شرایط جدید چطور خود را سازگار کنند.

عبدالکریمی: گفتند اگر به این جلسه بروی خائن هستی/ نگاه منفی من به وزیر کشور تغییر کرد

بیژن عبدالکریمی در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به حضور در نشست هم‌اندیشی جمعی از استادان دانشگاه‌های تهران با وزیر کشور، اظهار کرد: برای حضور در این نشست بسیاری پیشاپیش قضاوت کردند و برخی به من پیام دادند و گفتند تو خائن هستی که در این نشست حاضر شدی و من هم پاسخ دادم که نمی‌دانستم شما خدا و پیغمبر هستید و علم غیب دارید. کاملاً مشخص بود که یک فضای احساسی وجود دارد و پیشاپیش حکمی برای من صادر کردند.

وی افزود: انگیزه من برای رفتن به این جمع این بود که هر تلاشی از دستم برآید که یک قطره خون در این کشور یا هر گوشه از جهان کمتر ریخته شود، دریغ نکنم و فکر می‌کنم انگیزه همه مهمانان جمع هم چنین بود.

این استاد دانشگاه یادآور شد: حدود ۲۰ نفر در آن جلسه حضور داشتند و خود وزیر کشور هم تمام نکات را مشتاقانه یادداشت کرد. من همیشه چهره منفی از سردار وحیدی داشتم اما آن جلسه نگاه من را تغییر داد و او را آدم پخته‌ای یافتم.

عبدالکریمی با تاکید بر اینکه نتیجه بحث‌ها در این جمع بسیار قابل‌قبول بود، اظهار کرد: من در این جلسه اظهار کردم که مشکلات اقتصادی این کشور به این زودی حل نمی‌شود چرا که زمینه حل آن‌ها وجود ندارد و نه اینکه دولت کنونی نتواند بلکه ساختار اجتماعی و اقتصادی ما اجازه نمی‌دهد که مشکلات به این سرعت حل شود.

وی یادآور شد: همچنین در مورد مسئله برجام هم گفتم که این امر به این زودی حل نخواهد شد. آمریکا ما را ول نخواهد کرد و کوتاه نخواهد آمد. نظام سلطه با کشور ما جدا مسئله دارد به این دلیل که در زمان شاه ما حیاط خلوت آمریکا بودیم و حکومت دینی نداشتیم و در عوض یک حکومت همسو با غرب داشتیم.

این استاد دانشگاه تاکید کرد: در کل این صورت مسئله که بگوییم همه‌چیز تقصیر جمهوری اسلامی است - هرچند که من نمی‌گویم جمهوری اسلامی خطا نداشته یا فرصت‌سوزی نکرده - و اینکه حماقت برخی اپوزسیون به جایی رسیده که از آمریکا می‌خواهند ما را تحریم کنند تا به جمهوری اسلامی ضربه بزنند، دیگر حرف‌های غیرمنطقی و در زمین بیگانه بازی کردن است.

عبدالکریمی با اشاره به دشواری‌های عبور از شرایط اقتصادی فعلی، اظهار کرد: من در این جلسه گفتم که شرایط ما فعلاً قابل‌تغییر نیست. در دولت آقای روحانی ما به سوی آمریکا دست دراز کردیم که فضا را تغییر دهیم اما آمریکا به جای دست، پایش را برای ما آورد و ترامپ به سهولت از برجام خارج شد.

وی با تاکید بر اینکه این دولت انقلابی هم نمی‌تواند به زودی کار چندانی در زمینه حل مشکلات کشور انجام دهد، اظهار کرد: من در این جلسه بر فقدان یک نظام اندیشگی مناسب، بر شکاف اجتماعی و بر اینکه ما دولت ملت در یک کشور هستیم و بر اینکه در کشور یک میلیتاریسم حاکم است، اشاره کردم.

این استاد دانشگاه تصریح کرد: من در این جلسه گفتم ما با دومین شکاف تمدنی مواجه هستیم. ما با بیشمار بحران فرهنگی روبه‌رو هستیم که نه تنها جمهوری اسلامی که روشنفکران هم نمی‌دانند با این شرایط جدید چطور خود را سازگار کنند.

عبدالکریمی یادآور شد: در این جلسه وزیر کشور هم خیلی شنونده خوبی بود و هیچ‌کجا واکنش نشان نداد و شاهد بودم که با جدیت تمام نکات را یادداشت کرد. همچنین بر هدف غرب برای سرنگونی جمهوری اسلامی و جدیت آنان در این زمینه اشاره کرد و بر تلاش‌های داعش، منافقین و سعودی‌ها و اسرائیل در پشت این حوادث هم اشاره داشت.

دیدگاه کاربران

ناشناس۲۷۷۶۸۸۰۰۴:۱۲:۲۲ ۱۴۰۱/۹/۶
آقای عبدالکریمی مرد اندیشمندی است اما تعجب میکنم چرا از ناتوانی برای راه حل صحبت میکند. شاید به این دلیل که همه چیز را از زاویه فلسفه نگاه میکند. نگاهی به ریشه های اقتصادی و سیاسی انقلابها در کشورهای عربی و کره جنوبی و حتی ایران خودمان در انقلاب اسلامی و تعارضات میان ملی گرایی و اسلامگرایی به خوبی نشان میدهد که حتی بهبود اوضاع اقتصادی نمیتواند مانع این تعارضات شوند بلکه شدید تر هم میکنند بویژه که بازیگران خارجی در این روندهای تشدید تعارض ذینفعند. تنها کشورهایی توانستند از این بحرانها جان سالم به درببرند که اولا تساهل را در طرفین تعارضات ترویج کرده و اجرا کردند ثانیا میان منافع ملی و منافع بازیگران موثر خارجی تعادل ایجاد کردند و ثالثا اصلاحات عمیقی را پذیرفتند که در آن فشارهای داخلی راه برون رفت داشته باشد.
ناشناس۲۷۷۶۹۶۹۱۱:۴۳:۵۶ ۱۴۰۱/۹/۶
درسته که برنامه هسته ای ایران فرصتی رو در گذشته پدید آورد که آمریکا اجماع در بین غرب علیه ایران پدید بیاره اما الان اگر ما کل برنامه هسته ای رو هم نابود کنیم تحریمها فقط یک مدت کوتاهی ممکنه کم بشه و بعدش شدیدتر هم میشه چون ما ضعیفتر میشیم . همون اتفاقی که بعد از برجام افتاد و بعد از مدت کوتاهی تحریمها نه تنها شدیدتر شد بلکه مهمترین فرمانده نظامی ما رو هم علنا ترور کردند و تا نزدیک جنگ پیش رفتیم.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. درباره میدان شهید صدام حسین!

  2. احتمالاً مصوبه همسان‌سازی حقوق بازنشستگان در شورای نگهبان رد شود

  3. چیزهایی که درباره این «فساد دبش» نمی دانیم

  4. توضیحات قوه قضائیه درباره پرونده واردات چای/ آمار رئیسی از اقتصاد کشور

  5. عبدالحمید برای اسرائیل حق قائل است/ او طرفدار طرفدار پیمان ابراهیم و سخنانش درباره یک رژیم غاصب عجیب است

  6. چرا موسیقی تتلوها «سم» است؟

  7. ساسی مدیای آقای عبدی !

  8. در انتخابات به چه کسانی رای دهیم؟

  9.  زلنسکی، قهرمان شکست خورده یا نادان بازنده!؟

  10. کارخانه‌ها در به در به‌دنبال کارگر؛ کارگر حاضر به کار نیست!

  11. کاتولیک‌تر از پاپ؟!

  12. قوه‌قضائیه علیه «فساد ساسی‌مانکن» اقدام کند/ شکایت «زاکانی» از شایعه‌پردازان

  13. اولین تصویر از شهید مرزبان در سراوان

  14. حق انتخاب از میان دو مجرم !

  15. تصاویری از لحظه شلیک مستقیم به نظامیان صهیونیست

  16. ۳ نکته در مورد راهکار تشکیل دو دولتِ اسرائیلی و فلسطینی

  17. پرونده فساد چای دبش از دولت قبل است/ احساسات جامعه جریحه‌دار شد

  18. گزارش تحقیقی از ماجرای مهاجران؛ ستیز یا ساماندهی؟/ چه کسی به اقبالیه حمله کرد؟

  19. امیر تتلو به ایران تحویل داده شد

  20. زباله ها را هم نزنید !

  21. نظر فرزاد حسنی درباره مستند تازه شبکه منوتو

  22. واکنش بازرسی ویژه رئیس‌جمهور به فساد در واردات چای

  23. دفاع تمام‌قد قالیباف از عملکرد مجلس/ تاکید رئیسی بر ساخت یک میلیون مسکن در سال

  24. کاهش تورم تا پایان سال ادامه دارد

  25. صالحی: «اختلاس» با «عدم رفع تعهد ارزی» تفاوت دارد/ در پرونده چای، ارز ترجیحی داده نشده است

آخرین عناوین