بشقاب پرنده ها؛ موضوع بررسی کنگره آمریکا پس از نیم قرن

گروه جهان الف،   4010227093

مقام های بلندپایه اطلاعات دفاعی‌ ارتش‌ آمریکا پس از گذشت بیش از ۵۰ سال، توضیحاتی درباره اشیاء پرنده ناشناس "یوفو" در اختیار هیئتی از کنگره آمریکا قرار می‌دهند.

بشقاب پرنده ها؛ موضوع بررسی کنگره آمریکا پس از نیم قرن

به گزارش ایرنا از خبرگزاری رویترز؛ نشست کمیته فرعی اطلاعاتی مجلس نمایندگان آمریکا، ۱۱ ماه پس از آماده شدن مجموعه ای از اطلاعات و اسناد مشاهدات خلبانان نیروی هوایی ارتش آمریکا از ۲۰۰۴ به این سو در باره بیش از ۱۴۰ مورد آنچه که دولت آمریکا به صورت رسمی پدیده های ناشناس پرنده "UAP" می نامد، برگزار می شود.  

رونالد مولتیر معاون وزارت دفاع در امور اطلاعات و امنیت و اسکات برای معاون سازمان اطلاعات نیروی دریایی امریکا، پس از شهادت علنی در این نشست به صورت محرمانه در این باره توضیح خواهند داد.

این گزارش ژوئن گذشته (۲۰۲۱) بر پیامدهای احتمالی این پدیده برای امنیت ملی و ایمنی هوانوردی ایالات متحده متمرکز شده و به واژه مشهورتر و رایج تر آن به نام "یوفو" که از سالیان گذشته با ذهنیت فضاپیماها و سفینه های موجودات بیگانه همراه بوده، اشاره نکرده است.  

هر چند این مجموعه، برخی تصاویر ویدیویی از اشیاء مرموز پرنده را در بر می گیرد که پیش از این توسط پنتاگون انتشار یافته و بدون داشتن هرگونه ابزار و تجهیزات قابل مشاهده پیشرانه یا هوانوردی، سرعت و قابلیت تغییر مسیر فراتر از فناوری شناخته شده کنونی هوانوردی داشته اند. حاضران در نشست روز سه شنبه، یافته های گردآوری شده در دفتر مدیر سازمان اطلاعات ملی و یک کارگروه نیروی دریایی را که پنتاگون در ۲۰۲۰ تشکیل داد، دوباره بررسی می کنند.  

آدام شیف رئیس کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان در هنگام اعلام برگزاری این نشست، گفت که شهروندان ایالات متحده، شایسته شفافیت کامل هستند.  

در تجزیه وتحلیل های دفاعی و اطلاعاتی گنجانده شده در این ارزیابی، هیچ گونه یافته ای در باره منشا هر یک از این ۱۴۴ مشاهده ارایه نشده به جز یک مورد که به یک بالن بزرگ در حال سقوط اشاره شده است.  
کارگروه نیروی دریایی تهیه کننده این گزارش، در ماه نوامبر با یک سازمان تازه در وزارت دفاع به نام گروه هماهنگ سازی شناسایی و مدیریت اشیاء پروازی، جایگزین شد که زیر نظر مولتیر فعالیت می کند.

گزارش سال گذشته هیچ استنتاجی نکرده و تنها گفته است که شاید مشاهده این پدیده های پروازی، توضیح و علت های گوناگونی داشته باشند. برای تصمیم گیری و به نتیجه رسیدن در باره اینکه آیا این پدیده ها نوعی سامانه پروازی مرموز ساخت یک نهاد سری یا بازرگانی وابسته به دولت ایالات متحده باشد، یا یک قدرت بیگانه مانند چین یا روسیه، به داده ها اطلاعات و تجزیه و تحلیل بیشتری نیاز وجود دارد.  

با این حال این ارزیابی پس از ده ها سال نادیده گرفتن، بی اعتبار کردن و بی اهمیت شمردن موارد مشاهده اشیاء پرنده ناشناس و بشقاب پرنده ها در دولت ایالات متحده که به دهه ۱۹۴۰ بازمی گردد، هنوز هم نقطه عطف قابل توجهی به شمار می رود.

این نشست نخستین نشست علنی کنگره در باره این پدیده پس از پایان یافتن برنامه بدون نتیجه نیروی هوایی آمریکا به نام رمزی "پروژه بلو بوک" در باره یوفو در سال ۱۹۶۹ به شمار می رود. بلوبوک در دوره ۱۷ ساله گذشته موجودیت، فهرستی از ۱۲ هزار و ۶۱۸ مورد مشاهد یوفوها گردآوری کرده که ۷۰۱ مورد آن در برگیرنده اشیائی است که هنوز به صورت رسمی ناشناس باقی مانده اند. هر چند نیروی هوایی بعدا اعلان کرد که نشانه ای از وجود تهدید نسبت به امنیت ملی یا شواهدی از سفینه های فرازمینی نیافته است.  

جرالد فورد در سال ۱۹۶۶ به عنوان عضو جمهوری خواه مجلس نمایندگان آمریکا و رهبر وقت جمهوری خواهان در این نهاد قانونگذاری، در واکنش به ده ها مورد مشاهده نورهای درخشنده عجیب و غریب و شکل های بزرگ در ارتفاع پائین در میشیگان، نشست همانندی برگزار کرد. یک مقام نیروی هوایی در آن هنگام این پدیده را ناشی از انتشار گاز مرداب توصیف کرد. فورد ۱۰ سال پس از آن به مقام ریاست جمهوری ایالات متحده رسید.  

 

 
 
  
  

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  19. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  20. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  21. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  22. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  23. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین