چرا در آیلتس موفق نمی شویم؟

گزارش بازرگانی،   3990612035 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

این سوال متداولی است که خیلی ها از ما می پرسند، مخصوصا کسانی که به صورت Self-study خودشان را برای آزمون IELTS آماده می کنند. اما مشکل بزرگ تر اینجاست که بسیاری از دوستان، حتی با گرفتن کلاس های بسیار گران قیمت خصوصی با اساتید نامی آیلتس، باز هم موفق نمی شوند!

تجربه ی چندین ساله ی ما دلایل عدم موفقیت در آزمون (شاید دشوار) آیلتس را به وضوح نشان می دهد. این دلایل به شرح زیر بوده و راه حل های آن نیز ارایه شده است:

 

شما می خواهید برای موفقیت در آیلتس، مسیری را بروید که نا مشخص است.

از آن جایی که در ایران، معمولا افراد با توجه به تلاش و مطالعه و زحمات خودشان به هرجا که هستند رسیده اند، و ظاهرا سیستم های آموزشی کارا و موفق نیستند، عوام می پندارند که دست آخر باید خودشان، خودشان را برای آزمون آماده کنند؛ دریغ از اینکه نمی دانند ساختار این آزمون، به شکلی متفاوت است که نمی توان بر آن، از راه های متداول مدرسه ای و دانشگاهی  چیره شد. در دانشگاه می توان با حفظ لغات و ساختارهای گرامری، تهیه ی پروژه، یافتن جزوات قدیمی و ... نمره ی قابل قبولی کسب کرد و از شر آن درس خلاص شد! اما آیلتس، داستان دیگری دارد. البته اخیرا به لطف تکنولوژی و زحمات اکسیر خوداموز ایلتس هم می تواند با متد تلکس امکان پذیر باشد اما آن هم میان بری نیست بلکه روش درست و اصولی است. بهتر است اینگونه بگوییم که هیچ میان بُر و راه حل خاصی برای موفقیت در این آزمون وجود ندارد!

صراط مستقیم در آیلتس به چه معناست؟

می دانید که انجام هر کاری می تواند راه های درست و غلطی داشته باشد. ممکن است هدف یکی باشد، اما تاثیرات آن بر روی شما بسیار بِسِزا می باشد. متاسفانه، شاید شما بتوانید با پرداخت هزینه ای گزاف، مدارک تافل، آیلتس، PTE و غیره را بخرید به شکلی که حتی قابل استعلام گیری باشد و بسیاری از مخاطبان ما نیز به دنبال خرید این مدرک می باشند اما فکر می کنید با خرید مدرک داستان به سر می آید؟ برای مثال، مراجعه کننده ای، حدود 8 هزار دلار برای مهاجرت خود به کانادا پرداخت کرده بود و تنها 3 ماه وقت داشت تا آیلتس 7 بگیرد و در آن زمان، در حد 3 بود. پکیج خوداموز زبان را گرفت و زورش را زد تا نمره بگیرد. بعد از این که برای ایشان توضیح دادیم مسیر طولانی تری برای آمادگی برای آزمون آیلتس دارید، ایشان متاسفانه به سراغ خرید این دسته مدارک رفتند اما سرانجام به خاطر نداشتن تسلط در زبان انگلیسی در مصاحبات خود با افسر مهاجرت و دیگر مصاحبه کنند ها در پروسه ی مهاجرتشان دچار مشکل شدند. اکسیر از همان اول متذکر شده بود که میان بُری وجود ندارد و حتی هم اگر به صورت موقت بتوانند کار خود را جلو ببرند، حتی با پرداخت هزینه های گزاف، در آینده ای نزدیک در دام خواهند افتاد. ایشان پس از این اتفاق، پروسه ی مهاجرت شان را عقب انداخته و برای مدتی میهمان آکادمی اکسیر بودند. سپس با اخذ نمره ی دلخواه و قطعا توانایی استفاده از چهار مهارت ارتباطی، بالاخره توانستند به کانادا بروند.

 

صراط مستقیم در آیلتس، یعنی کسب دانش و مهارت های لازم برای نمره ی ای که احتیاج است. اگر شما نمره ی 6 می خواهید، باید تقریبا بر سطح Upper-intermediate زبان انگلیسی (B2 طبق CEFR) تسلط داشته و به همان اندازه آشنا و مسلط بر مهارت های چهارگانه ی آیلتس باشید. سعی کنید قضیه را شلوغ نکنید! هر مهارتی با تمرین و ممارست در طول زمان کسب می شود، درست مثل رانندگی. حال ممکن است هوش شما، با هوش دیگری متفاوت باشد. این می تواند به این معنی باشد که شما در مهارت Speaking سریع تر رشد می کنید و ایشان در مهارت Reading. برای برخی یک خوداموز زبان همه کار را انجام می دهد اما فرد دیگری ممکن است نیاز به صد جلسه کلاس خصوصی داشته باشد.

نا امید و بی انگیزه می شوید.

پس از آنکه راه اشتباهی را رفتید، و احتمالا دو تا 10 بار در آزمون شرکت کرده و موفق نشدید، تمام امید خود را از دست داده، بی انگیزه و بی حوصله شده، و کلمه ی IELTS به کابوسی خوف ناک برای تان تبدیل می گردد! اما سوال اینجاست که پس از شکست در بار اول، چه عاملی باعث شد که فکر کنید دفعه ی دوم موفق می شود؟ دفعه ی سوم چه؟ قطعا ناامیدی و بی انگیزه شدن، دردی از شما دوا نخواهد کرد و تنها دوبار امتحان دادن را به هفت هشت بار تبدیل خواهد کرد. چرا این کار را می کنید؟

 

 

به حرف استاد خود گوش نمی دهید.

شاید به ندرت پیش آمده باشد که با توصیه های اساتید خود، موفقیت را تجربه کرده باشید. پس احتمالا فکر می کنید که خودتان بهتر می دانید چطور می توانید خود را آماده کنید. اما اگر واقعاً چنین است، چرا کلاس می روید؟ گاهی هم پکیج آموزشی زبان می گیرید اما اصلا نمی خوانید. توجه می کنید دارید چه کار می کنید؟!

در حالتی دیگر، ممکن است به حرف های استاد آیلتس خود گوش ندهید. برای مثال، ما به زبان آموزان مان می گوییم که حفظ کردن لغت، یک کار فرسایشی بوده و تقریبا تاثیر چندانی بر موفقیت شما در مهارت Reading آیلتس ندارد.

 

فکر می کنید با چندبار امتحان دادن بالاخره موفق می شوید.

درست است که آیلتس، کمی شانسی می باشد اما شانسی بودن آن هم به خاطر خودتان است. چطور؟ آیلتس شانسی است چرا که ممکن است شما راجع به موضوعات خاصی، هیچ ایده و اطلاعاتی نداشته باشید و یا بر بعضی ساختار ها تسلط داشته باشید و بر برخی دیگر نه؛ نتیجتا، عملکرد شما پایین خواهد آمد. ممکن است در امتحان امروز، شما نمره ی خوبی در آیلتس بگیرید اما اگر فردای آن آزمون، مجددا در آزمون آیلتس دیگری شرکت کنید، نمره ی قابل قبولی نگیرید چرا که موضوعات و مباحث زبانی متغیرند.

اما راه حل این نیست که بارها در آزمون شرکت کنیم تا بالاخره نمره ی مورد نیاز را بدست آوریم. داستان "سنگ مفت گنجشک مفت" نیست چرا که هیچ چیز در این آزمون مفتی نمی باشد! نه هزینه ی آن، و نه زمان و انگیزه و انرژی ای که شما می گذارید. راه حل اما آن است که شما خود را برای نمره ی دلخواه آماده کنید به شکلی که هرچه اتفاق افتاد، شما همچنان بتوانید نمره ی دلخواهتان را کسب کنید. مطمئن شوید در یک اموزشگاه زبان انلاین خوب آموزش می بینید.

 

دستتان را روی زانوی خودتان می گذارید.

بسیار پسندیده است که برای موفقیت در امور زندگی، شما روی کسی حساب نکرده و دستتان را روی زانوی خودتان بگذارید. اما این اصطلاح زمانی استفاده می شود که شما چشم به راه کمک از طرف دیگران هستید و خودتان تلاشی نمی کنید؛ اما به این معنا نیست که از دیگران مشورت و راهنمایی نگیرید. به توصیه ی رابرت کیوساکی، شما در هر کاری، باید سعی کنید از راهنمایی مشاورین و مربیان حاذق استفاده کنید و یک مربی خوب، نقش چراغ راه شما را بازی می کند. البته این به این شرط است که ایشان، حاذق و کاردرست باشد. ترجیحا به سراغ یک سیستم درست و اصولی یک موسسه زبان بروید.

 

به خودتان زمان نمی دهید.

برای کسب هر مهارتی در زندگی، شما نیاز به تمرین و ممارست در طول زمان دارید و هیچ میان بر و آمپولی برای زودتر رسیدن به آن وجود ندارد. آزمون آیلتس نیز دارای چهار مهارت می باشد که جز با تمرین کردن در طول زمان تسلط حاصل نخواهد شد. اگر می خواهید به سرعت رشد کرده و موفق بشوید، نمی شوید!

 

به دنبال معجزه و یا آمپولی برای موفقیت هستید.

معجزه ی واقعی زمانی اتفاق می افتد که با نگاه به گذشته، مدت زیادی در مساله ای سخت کوشی شده است. به قول مدیران ارشد شرکت های بزرگ دنیا، موفقیتی یک شبه (An Overnight Success)، در واقع ده سال تلاش و کار صادقانه پشتش می باشد. در آزمون آیلتس نیز، موفقیت به همین شکل کسب می شود اما مدت زمان آن با توجه به متقاضی آیلتس متغیر است.

ExirAcademy.org

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۵۸۳۹۴۱۰۸:۱۹:۵۱ ۱۳۹۹/۶/۱۴
بسیار سپاسگزارم،توضیحاتتون خیلی مفید بود.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های دیروز

  1. کیهان: لایحه عفاف و حجاب ترویج‌کننده پدیده پلشت بی‌حجابی است/ امید است این لایحه ناکارآمد کنار گذاشته شود

  2. پیرامون پشت‌پرده افشای فایل‌صوتی «ظریف»...

  3. سپاه برای مقابله با مواد مخدر مسئولیت گرفت‌

  4. رئیسی: برخی به‌دنبال معامله بر سر موشک‌هایمان بودند/ به‌بهانه دورکردن سایه‌جنگ،برجام‌های ۲ و ۳ را دنبال می‌کردند

  5. نگرانی شبکه اماراتی از دیپلماسی پهپادی ایران/ اختیار چهار پایتخت عربی، در دست تهران است!

  6. آذری جهرمی سخنان رئیسی را تحریف کرد + فیلم

  7. کمال خرازی: اگر موجودیت ایران تهدید شود، ناچاریم دکترین هسته‌ای خود را تغییر دهیم

  8. انتشار پیام مهم و معنادار نسرین به نیکا شاکرمی/ آتش چرا در شب مرگ نیکا او را از خانه بیرون کرده بود؟!

  9. ماجرای خرابکاری اسرائیل در اصفهان چه بود؟/ توضیح «خرازی» درباره ظرفیت تولید بمب اتم توسط ایران

  10. درخواست ابطال افزایش ۳۵ درصدی دستمزد کارگران به دیوان عدالت اداری

  11. فیلمی تکان‌دهنده از تیراندازی مرگ‌بار در عروسی/ جشن به عزا تبدیل شد

  12. بانک مرکزی پاسخ ادعای «همتی» را داد

  13. چرا صهیونیست ها چشم دیدن الجزیره را ندارند؟!

  14. شهادت یکی از پاسداران نیروی زمینی سپاه در جنوب‌شرق کشور

  15. اینکه می‌گویند بچه نیاورید اشتباه است/ فرزند نمی‌آورند چون نگهداری سگ و گربه راحت‌تر است

  16. چه کسی صدام را برای حمله به ایران تحریک کرد؟/ پاسخی به ادعای عجیب «زیباکلام»

  17. علی‌رغم اعلام قبلی، ترکیه اجازه صادرات کالا به اسرائیل را داد

  18. انتقاد نماینده مجلس از وزیر آموزش و پرورش: «ساسی‌مانکن» از دفاتر پرورشی شما موثرتره!

  19. تجارت آمریکا و ایران ۲ برابر شد

پربحث‌های هفته

  1. قبل از مهاجرت، بعد از مهاجرت!

  2. نیش و کنایه های «بومرنگی» روحانی!

  3. کیهان: لایحه عفاف و حجاب ترویج‌کننده پدیده پلشت بی‌حجابی است/ امید است این لایحه ناکارآمد کنار گذاشته شود

  4. حقوق خبرنگار جنجالی صدا و سیما چقدر است؟/ پاسخ «یوسف سلامی» به میزان درآمد ماهیانه خود

  5. «عبدالحمید» تازه از کما بیدار شده/ مواضعش تلفیقی از بی‌خردی و بی‌سوادی است/ او هیچ‌چیز نمی‌داند

  6. چرا این همه بد اخلاقی؟

  7. جدال روایت ها در ماجرای مسمومیت پزشکان شیرازی

  8. درباره توبه تتلو

  9. حرف طلافروشان را باید شنید، اما...

  10. ادعای عجیب روحانی: ما بورس را رشد دادیم، اینها بورس را زمین زدند!

  11. هزینه ای که هیچ دولتی حاضر نشد بپردازد!

  12. نظرات برگزیده مخاطبان الف: دولت در گام اول باید مشکلات را انکار نکند/ رانندگان اسنپ و تپ‌سی باید حمایت شوند

  13. واکنش وزیر بهداشت به ماجرای مسمومیت پزشکان در شیراز

  14. بازداشت عوامل پشتیبان گروهک جیش‌الظلم در راسک

  15. هشدار دیوان کیفری بین‌المللی به آمریکا و رژیم اسرائیل

  16. راه‌حل ماجرای روحانی و شورای نگهبان چیست؟/ نظر ضرغامی درباره گسترش شادی و نشاط در جامعه

  17. پیرامون پشت‌پرده افشای فایل‌صوتی «ظریف»...

  18. کیهان: دیدید ورود زنان به ورزشگاه غلط بود؟!

  19. سردار رادان: کشف حجاب به خاطر مسائل اقتصادی نیست

  20. سپاه برای مقابله با مواد مخدر مسئولیت گرفت‌

  21. تنوری که هنوز سرد است...

  22. ایثارگران را بدنام نکنید !

  23. توضیحات «لیلاز» درباره فایل صوتی «ظریف»/ ادعای عجیب «آخوندی»

  24. تأملي در راهبرد ائتلاف از شاهزاده تا تاجزاده !

  25. افشای فایل صوتی ظریف عمدی بود؟

آخرین عناوین