جلسه کمیته دستمزد چهارشنبه برگزار می‌شود

گروه اقتصادی الف،   3981002107

عضو شورای عالی کار با اشاره به اینکه جلسه کمیته دستمزد کارگران با یک ماه تأخیر در تاریخ ۴ دی ماه برگزار می‌شود گفت: باید تورم کالا‌هایی که در زندگی کارگران تأثیر مستقیم دارد را به عنوان ملاک تعیین دستمزد قرار داد.

به گزارش تسنیم، محمدرضا تاجیک، نماینده کارگری در شورای عالی کار، درباره برگزاری جلسات شورای عالی کارگران گفت: جلسه شورای عالی کار سه شنبه ۳ دی ماه ساعت ۴ برگزار می شود. دستور کار این جلسه، تعاونی مسکن کارگران و بررسی تامین مسکن ارزان برای این قشر اعلام شده است.

وی  با بیان اینکه چهارشنبه 4 دی ماه کمیته دستمزد با دستور کار سبد معیشت و بررسی دستمزد 99 برگزار می شود افزود: از ابتدای سال تا کنون دو جلسه کمیته دستمزد برگزار شده است.جلسه اول در تاریخ ۱۳ آبان ماه برگزار و در این جلسه مقرر شد دولت با توجه به وظیفه حاکمیتی خود اطلاعات تورم و قیمت اقلام خوراکی را به اعضای کمیته دستمزد ارائه دهد، زیرا سبد معیشت خانواده از دو بخش اقلام خوراکی و غیر خوراکی تشکیل شده است.

نماینده کارگری در شورای عالی کار تصریح کرد: بخشی از اطلاعات قیمت اقلام خوراکی که در تاریخ ۲۷آبان ماه برگزار شد، در اختیار اعضا قرار گرفت.

تاجیک گفت: با افزایش قیمت بنزین تمام برآورد‌های ما درباره سبد معیشت خانواده در سال آینده تغییر کرد، زیرا ما اعتقاد داریم افزایش قیمت بنزین بر روی قیمت کالا‌های دیگر تأثیر دارد، به همین دلیل قرار شد برای تعیین تأثیر قیمت اقلام خوراکی در سبد معیشت خانواده‌ها در سال آینده بررسی بیشتری داشته باشیم.

وی با بیان اینکه اقلام غیر خوراکی سبد معیشت خانواده شامل بهداشت و درمان، آموزش و مسکن و پوشاک می‌شود، گفت: جلسه بعدی کمیته دستمزد با یک ماه تأخیر در تاریخ ۴ دی ماه برگزار می‌شود.

عضو شورای عالی کار بیان کرد: ماده ۴۱ قانون کار به دو موضوع تورم و هزینه‌های زندگی می‌پردازد؛ در بحث هزینه‌های زندگی باید قیمت کالا‌ها را در فرمول‌هایی قرار دهیم و میزان سبد معیشت را به دست آوریم. در تأثیر تورم در حقوق کارگران باید تورم کالا‌هایی که در زندگی کارگران تأثیر مستقیم دارد در نظر گرفته شود، نه تورم کلی کشور که هیچ ارتباطی با کارگران ندارد و واقعی نیست.

وی با بیان اینکه سبد معیشت خانواده کارگری با ۳.۳ جمعیت از ۳ میلیون و ۷۵۲هزار تومان به ۵ میلیون و ۵۵۰ هزار تومان تا ۶ میلیون تومان رسیده است، گفت: هر سال درصد پیشنهادی افزایش حقوق کارگران بر مبنای پایه حقوق آن‌ها سنجیده می‌شود که درست نیست و باید بر مبنای سبد معیشت خانواده‌ها افزایش حقوق داشته باشیم، به عنوان مثال اگر میزان افزایش حقوق را ۴۰ درصد در نظر بگیریم و این افزایش برمبنای پایه حقوقی کارگران که یک میلیون و ۵۰۰ هزار تومان است در نظر گرفته شود، حدود ۶۰۰هزار تومان خواهد بود، در صورتی که اگر آن را بر مبنای سبد معیشت که حدود ۶ میلیون تومان است تعیین کنیم، میزان افزایش حقوق ۲ میلیون و ۴۰۰ هزار تومان می‌شود و همین موضوع باعث می‌شود فاصله حقوق و نیاز‌های خانواده‌ها بیشتر شود.

عضو شورای عالی کار با بیان اینکه کارفرمایان و دولت حقوق واقعی کارگران را پرداخت نمی‌کنند، گفت: در حد امکان باید میزان افزایش حقوق کارگران بر حسب سبد معیشت افزایش یابد تا فاصله بین حقوق و سبد معیشت کاهش پیدا کند، اما هر ساله این فاصله افزایش می‌یابد، در حالی که حقوق کارگران به حدی نیست که جوابگوی نیاز‌های خانواده آن‌ها باشد.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  14. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  19. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  20. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  21. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  22. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  23. واکنش ضرغامی به طرح نور و بازگشت گشت ارشاد

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین