دعوت به خشونت، قتل و آشوب توسط جوکر + عکس

گروه جهان الف،   3980906054 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار
دعوت به خشونت، قتل و آشوب توسط جوکر + عکس

العالم نوشت: نمونه های متعددی از تقلید کورکورانه از غرب در جوامع ما وجود دارد؛ جوانان ما بدون اطلاع از عواقب وخیم این اقدام به تقلید کورکورانه از غرب روی می آورند؛ از جمله تقلید از غرب در نحوه لباس پوشیدن و غذا خوردن و سخن گفتن و حتی آرایش مو. تمام قهرمانان ما، قهرمانان فیلم های آمریکایی و غربی هستند حتی اگر جنایتکار و یا منحرف باشند.

تازه ترین مورد از تقلید های کورکورانه از جوامع غربی در تظاهرات لبنان نمود پیدا کرد. برخی از تظاهرکنندگانِ پسر و دختر چهره جوکر بر چهره خود ترسیم کردند؛ زیرا بر این باورند که این نقاب نماد "سرکشی و نافرمانی" است. در حالی که واقعیت چنین نیست؛ و به گواه امریکایی ها و غربی ها، این نقاب نماد "خشونت"، "قتل"، "جنایت" و "انحراف جنسی " است.

رسانه های غربی می گویند که "جوکر" یک فیلم آمریکایی است که زندگی یک کمدین شکست خورده(دلقک) و ناموفق، منحرف، دارای اختلال عقلی و حرام زاده را بازگو می کند که در کودکی مورد تجاوز قرار گرفته بود. جزییات این داستان تخیلی در سال 1981 در شهری به نام گاتهام اتفاق می افتد.

این دلقک تلاش می کند تا از پدر نامشروع خود کمک بگیرد تا آنها را از فقر برهاند. زمانی که به نزد پدرش می رود متوجه می شود زنی که او را بزرگ کرده است، مادر واقعی او نیست. این زن به او بی توجهی کرده و به دوست خود اجازه می داد تا او را کتک بزند. ناپدری اش چنان او را کتک می زد که از ناحیه سر به شدت آسیب می بیند و پس از آن به ارتکاب جنایت در شهر گاتهام روی می آورد.

فیلم جوکر از زمان اکران تاکنون با بحث و جدل بسیاری همراه بود. برخی از تماشاگران هنگام اکران فیلم سینما را ترک کرده و آن را فیلمی آزاردهنده عنوان کردند. بسیاری نیز خواستار منع اکران فیلم شدند. آنها می گویند که این فیلم خشونت را تبلیغ می کند و برخی را به ارتکاب جنایت تشویق می کند. در حاشیه پخش فیلم برخی حوادث و اتفاقات روی داد؛ از جمله آنکه نیروهای پلیس نیویورک، برخی از حاضران در سینما را به بیرون سالن منتقل کردند؛ زیرا پس از هر صحنه قتل فریاد می کشیدند و دست می زدند چنانکه ترس دیگر تماشاگران را برانگیختند.

تماشاگران برای اظهار نقطه نظرات خود درباره فیلم به "توئیتر" روی آوردند؛ بسیاری از آنها توئیت کردند که به خاطر خشونتهای بسیار در فیلم که باعث ترس و وحشت آنها شده بود، سینما را ترک کردند. آنها تاکید کردند که این فیلم به ارتکاب خشونت و تیراندازی تشویق می کند و این علاوه بر اینکه سلامت روانی افراد را تحت تاثیر قرار می دهد بخصوص آنهایی که دچار مشکلات روحی روانی هستند.

بسیار از منتقدان آمریکایی نیز می گویند که جامعه آمریکا در حال حاضر تاب تحمل چنین فیلمی را ندارد. علت آن نفرت پراکنی در جامعه، تکرار حوادث تیراندازی و افزایش خشونت های مسلحانه است که در سایه دولت نژادپرست و تندرو دونالد ترامپ به مشخصه بارز امریکا بدل شده است.

آنچه که نظر مطبوعات را در این خصوص جلب کرد، اقدام خواکین فینیکس هنرپیشه آمریکایی در مصاحبه با روزنامه تلگراف است. وی که نقش آرتور فلیک(جوکر) را ایفا کرده بود پس از مطرح کردن سوالی درباره فیلم جوکر، از ادامه دادن به مصاحبه خودداری می کند. از او پرسیده شد آیا این فیلم به خشونت و قتل در جهان واقعی تشویق می کند؟ وی پس از آنکه یک ساعت از مصاحبه امتناع کرد، بار دیگر بازگشت و در پاسخ به این سوال گفت که هنگام طرح این سوال احساس رعب و وحشت کرد و هیچ گاه به چنین سوالی فکر نکرده بود.

حال اگر نقاب جوکر حامل تمام آن معانی و مفاهیمی باشد که از مطبوعات آمریکایی و غربی نقل کردیم و اگر شخصیت قهرمان فیلم نیز دارای همان ویژگی هایی باشد که برشمردیم، پس چه لزومی دارد که برخی این نقاب را بر صورت خود بزنند؟ آیا این اقدام دعوت به خشونت و قتل و آشوب و انحراف است و یا تقلیدی کورکورانه؟

دیدگاه کاربران

سعید۱۲۰۹۶۰۹۱۱:۰۵:۰۴ ۱۳۹۸/۹/۶
در باور عمومی این نقاب یه نماده، نماد سرکشی و نافرمانی. بنابراین مهم نیست که اصلش چی بوده، مهم اینه که الان چیه
ناشناس۱۲۰۹۶۹۴۱۱:۳۴:۲۰ ۱۳۹۸/۹/۶
اتفاقا بهترین کار برای هشدار دادن به سیاستمداران غافل از مردم، استفاده از همین نمادهاست
ناشناس۱۲۰۹۸۱۰۱۲:۰۶:۵۳ ۱۳۹۸/۹/۶
عجب باید از تصویر المختار استفاده کنند تا مورد پسند ما باشند
ناشناس۱۲۰۹۸۴۷۱۲:۱۹:۳۵ ۱۳۹۸/۹/۶
برخی از جوانان ما سطحی نگر شدن اصلا در مطالب تعقل و تعمق نمیکنند بدون ریشه یابی واقعی و بدون دونست علت اصلی هر چیزی صرفا از روی احساسات فردی و یا کینه و نفرت از کسی اظهار نظر میکنن روزی نیست که داریوش و کوروش حسین پناهی و شریعتی ..بازیچه افکار سطحی این قشر نشن و اینها هر جمله ای که توی لحظه به ذهنشون میرسه رو به نام بزرگان منتشر میکنن و خودشون قبل از دیگران باورش میکنن
ناشناس۱۲۱۰۹۳۱۱۹:۲۵:۴۵ ۱۳۹۸/۹/۶
شخصیت جوکر در این فیلم نمایانگر شخصی است که نمیداند چه میخواهد اما میداند چه کسی یا چه چیز را نمی خواهد و بر اساس آن دست به خشونت میزند شاید جوکر بنوعی چهره نارضایتی های امروز خاورمیانه است
ناشناس۱۲۱۱۴۸۹۰۱:۰۰:۲۳ ۱۳۹۸/۹/۷
خلق را تقلیدشان بر باد داد . ای دو صد لعنت بر این تقلید باد.
علی۱۲۱۱۵۲۷۰۱:۴۵:۴۱ ۱۳۹۸/۹/۷
جوکر نه حرام زاده بود و نه منحرف . مادر ناتنی ایشان وی را مورد آزار جسمی قرار میداد . بحث تجاوز هم مطرح نبود . مردم ما هم فیلم جوکر را دیده اند
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  18. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. موفقیت ایران در ساخت موتور بنزینی ۶ سیلندر + تصاویر

  25. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

آخرین عناوین