عادت‌های غذائی مرگبار را بشناسید

گروه سلامت الف،   3980626105

عادت مصرف برخی مواد غذائی در کنار هم عامل اصلی مشکلات گوارشی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ما عادت داریم که غذاها را به صورت ترکیبی بخوریم. اما آیا متخصصان بهداشت این ترکیبات را مضر می‌دانند؟. این ترکیبات غذایی اغلب فرایندهای هضم را مهار می‌کنند و منجر به درد معده، حالت تهوع و خستگی می‌شوند.

در این مطلب با چندین ترکیب غذایی که باید از مصرف همزمان آن‌ها در برنامه غذائی خودداری کنید، آشنا می‌شوید.

کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌های حیوانی

هنگامی که کربوهیدرات را با پروتئین می‌خورید (مانند گوشت با سیب زمینی یا نان)، این امر منجر به تولید گاز و نفخ می‌شود. هرچند ممکن است کسانی که سالهاست این ترکیب را می‌خورند عادت کرده باشند.

دو ترکیب پروتئینی با هم

استفاده از دو منبع پروتئینی مانند گوشت و لوبیا مدت زمان زیادی برای هضم نیاز دارد و درنتیجه در فرآیند هضم اختلال ایجاد می کند.

غذا و آب یا آب میوه

نوشیدن آب یا آب میوه همراه با غذا یکی از سمی‌ترین ترکیبات غذایی را تولید می‌کند. آب اسیدهای معده را رقیق کرده و اثر بخشی آن‌ها در تجزیه پروتئین ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها کاهش می‌دهد؛ بنابراین ۱۰ دقیقه قبل از غذا آب بنوشید. رعایت این نکته شما را از پرخوری و رقیق کردن آنزیم‌های معده نجات می‌دهد.

میوه با غذا

این ترکیب بسیار مضر است، زیرا میوه که به تنهائی بسیار سریع از دستگاه گوارش عبور می‌کند، در صورت مصرف همزمان با غذا در سیستم گوارش مدت‌ها باقی می‌ماند و قند موجود در آن شروع به تخمیر می‌کند.

ماست و میوه

ماست حاوی تعداد زیادی باکتری است که بر روی قند موجود در میوه اثر می‌کند. این امر منجر به تولید سموم، سرما و آلرژی می‌شود.

غلات همراه با شیر و آب پرتقال

شیر حاوی کازئین و آب پرتقال حاوی اسید است که در مصرف همزمان این موادغذائی باهم، آنزیم موجود در غلات نشاسته‌ای را از بین می‌رود. برای جلوگیری از این امر، حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غلات، آب میوه میل کنید.

موز و شیر

تعداد بسیار کمی از مردم در زمین وجود دارند که این ترکیب را دوست نداشته باشند. اما این باعث می‌شود ترکیب غذایی خطرناکی تولید شود. سعی کنید از این ترکیب خودداری کنید.

لوبیا و پنیر

این ترکیب در غذاهای مکزیکی بسیار متداول است که باعث ایجاد نفخ و سایر مشکلات مربوط به هضم می‌گردد.

گوجه فرنگی و ماکارونی

گوجه فرنگی دارای اسیدهایی است که آنزیم لازم برای هضم نشاسته ماکارونی را تضعیف می‌کند.

پربحث‌های هفته

  1. حمله وحشیانه با قمه به صاحب مغازه در کرمانشاه

  2. آیا پیروزی بایدن بر ترامپ به نفع ایران است؟

  3. بازگشت به سیاست‌های هاشمی ؟!

  4. وعده سربسته روحاني درباره گشايش اقتصادي/ گرهي گشوده مي شود؟!

  5. املاک بنیاد مستضعفان و فرصت‌های برابر

  6. هشدار احمد توکلی به روحانی: نام ساقط کردن کشور «گشایش» است؟/ دولت‌های بعد شما، بدهی خود را چگونه بپردازند؟

  7. گشایش اقتصادی برای مردم یا دولت؟

  8. توصیه های جمعیتی مسوولان به مردم از کنار گود

  9. دستورالعمل اخذ مالیات بر خانه‌های خالی یکماهه تدوین می شود + جزئیات

  10. صحبت‌های «فتاح» درباره کاخ مرمر، مدرسه حدادعادل، ساختمان مرکز پژوهش‌ها و املاک در دست نیروهای مسلح

  11. صحنه آهسته انفجار بیروت

  12. ثبت واکسن روسی کرونا؛ پایان رنج بشر یا تبلیغات زودهنگام؟!

  13. برجام ۹۹ به روایت زیباکلام/واکنش کدخدایی به اظهارات علی مطهری/احمدی‌نژاد دوباره ردصلاحیت می شود؟

  14. زیباکلام: باید برجام ۹۹ را با آمریکا امضا کنیم!

  15. واکسن روسی کرونا و فرهنگ ترجیح جمع بر فرد

  16. ۸+۱ مورد از باورنکردنی ترین فواید استفاده از کولرهای گازی در خانه

  17. زمان توزیع عادلانه یارانه بنزینی فرا رسیده است؟

  18. صفر تا ۱۰۰ داستان وضع مالیات بر محتکران خانه

  19. انتقاد حسین شریعتمداری از پرویز فتاح

  20. ستاد کرونا با تعویق کنکور مخالفت کرد/ برگزاری کنکور در موعد مقرر قبلی

  21. خبر خوش واعظی درباره پایان تحریم ها و سیگنال مثبت کشورهای اروپایی و آسیایی

  22. مافیا در بورس هم وجود دارد/ مخالف ورود مردم به بورس نیستم اما نگرانم/ باید یک شبکه تلویزیونی بورس داشته باشیم/ قیمت‌های بورس با واقعیت اقتصادی همخوانی ندارد

  23. گوژپشت نوتردام، زيباترين زن پاريس و دشنه ظريف عروس خاورميانه

  24. ترامپ: اگر در انتخابات پیروز شوم سریع با ایران به توافق می‌رسیم

  25. ۵ شرط رئیسی برای موافقت با طرح دولت/هشدار توکلی به روحانی/تغییر سیمای کرونا در پاییز/ نماینده سابق مجلس بازداشت شد

ابر آروان

آخرین عناوین