عادت‌های غذائی مرگبار را بشناسید

گروه سلامت الف،   3980626105

عادت مصرف برخی مواد غذائی در کنار هم عامل اصلی مشکلات گوارشی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ما عادت داریم که غذاها را به صورت ترکیبی بخوریم. اما آیا متخصصان بهداشت این ترکیبات را مضر می‌دانند؟. این ترکیبات غذایی اغلب فرایندهای هضم را مهار می‌کنند و منجر به درد معده، حالت تهوع و خستگی می‌شوند.

در این مطلب با چندین ترکیب غذایی که باید از مصرف همزمان آن‌ها در برنامه غذائی خودداری کنید، آشنا می‌شوید.

کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌های حیوانی

هنگامی که کربوهیدرات را با پروتئین می‌خورید (مانند گوشت با سیب زمینی یا نان)، این امر منجر به تولید گاز و نفخ می‌شود. هرچند ممکن است کسانی که سالهاست این ترکیب را می‌خورند عادت کرده باشند.

دو ترکیب پروتئینی با هم

استفاده از دو منبع پروتئینی مانند گوشت و لوبیا مدت زمان زیادی برای هضم نیاز دارد و درنتیجه در فرآیند هضم اختلال ایجاد می کند.

غذا و آب یا آب میوه

نوشیدن آب یا آب میوه همراه با غذا یکی از سمی‌ترین ترکیبات غذایی را تولید می‌کند. آب اسیدهای معده را رقیق کرده و اثر بخشی آن‌ها در تجزیه پروتئین ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها کاهش می‌دهد؛ بنابراین ۱۰ دقیقه قبل از غذا آب بنوشید. رعایت این نکته شما را از پرخوری و رقیق کردن آنزیم‌های معده نجات می‌دهد.

میوه با غذا

این ترکیب بسیار مضر است، زیرا میوه که به تنهائی بسیار سریع از دستگاه گوارش عبور می‌کند، در صورت مصرف همزمان با غذا در سیستم گوارش مدت‌ها باقی می‌ماند و قند موجود در آن شروع به تخمیر می‌کند.

ماست و میوه

ماست حاوی تعداد زیادی باکتری است که بر روی قند موجود در میوه اثر می‌کند. این امر منجر به تولید سموم، سرما و آلرژی می‌شود.

غلات همراه با شیر و آب پرتقال

شیر حاوی کازئین و آب پرتقال حاوی اسید است که در مصرف همزمان این موادغذائی باهم، آنزیم موجود در غلات نشاسته‌ای را از بین می‌رود. برای جلوگیری از این امر، حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غلات، آب میوه میل کنید.

موز و شیر

تعداد بسیار کمی از مردم در زمین وجود دارند که این ترکیب را دوست نداشته باشند. اما این باعث می‌شود ترکیب غذایی خطرناکی تولید شود. سعی کنید از این ترکیب خودداری کنید.

لوبیا و پنیر

این ترکیب در غذاهای مکزیکی بسیار متداول است که باعث ایجاد نفخ و سایر مشکلات مربوط به هضم می‌گردد.

گوجه فرنگی و ماکارونی

گوجه فرنگی دارای اسیدهایی است که آنزیم لازم برای هضم نشاسته ماکارونی را تضعیف می‌کند.

پربحث‌های هفته

  1. یک درس مهم ظریف در سیاست خارجی

  2. آيا چين واقعا جزيره كيش را خريده است؟!

  3. چرا خودروسازی ایران از ترکیه عقب افتاد؟

  4. ايران و چين و بوقچی های آن ور آبی !

  5. مجلس به تهدیدهای تاجگردون چه پاسخی می‌دهد؟

  6. مدیریت ناکارآمد کرونا در ایران/ اقدامات محدودکننده برمی‌گردند؟

  7. اعتبارنامه تاجگردون رد شد

  8. رمزگشایی از پشت پرده مانتوهای جلوباز

  9. واکنش کاربران توییتر به رد اعتبارنامه تاجگردون؛ مجلس از اولین آزمون بزرگ خود سربلند بیرون آمد/ حالا نوبت تلاش مضاعف برای حل مشکلات است

  10. مردم اندونزی حیوانات را در آتشفشان ریختند

  11. تاجگردون کیفش را از مجلس برداشت و رفت

  12. یک نماینده مجلس فیش حقوقی‌اش را منتشر کرد + عکس

  13. پرواز عمودی خلبان ایرانی با بمب افکن F ۴

  14. چگونه جمهوری اسلامی را از چشم مردم بيندازيم !

  15. جزئیات طرح ساخت ۶میلیون مسکن؛ تامین ۶۰درصد هزینه با وام ارزان و زمین رایگان

  16. شهردار تهران: ۹ میلیون دلار ضرر کردیم

  17. نمکی: دلم نمی‌خواست با چنین تاوان سنگینی حرف‌هایم را جدی بگیرند

  18. ۱۵ استان در وضعیت قرمز یا هشدار کرونا/روایت جدید از همکاری ۲۵ ساله ایران و چین/تابوشکنی احمدی‌نژاد/ روحانی استیضاح می‌شود؟

  19. ظریف: ترامپ فرقی با دولت‌های قبلی آمریکا ندارد/بزرگترین دستاوردم برجام بود

  20. دولت روحانی رکورددار جهش ارز در تمام دولت‌ها است/ چرخ اقتصاد از کار افتاده/ نتیجه سیاست دلار ۴۲۰۰ تومانی چه بود؟

  21. اولین واکنش تاجگردون به رد اعتبارنامه‌اش

  22. موسوی: نه از واگذاری جزایر ایرانی خبری است و نه حضور نیروی نظامی

  23. کرونا جان ۲۰۰ نفر دیگر را در ایران گرفت/ ۱۹ استان در شرایط قرمز و هشدار

  24. بیانیه رئیس کمیسیون تحقیق مجلس درباره اعتبارنامه تاجگردون: همه مراحل تحقیق را با انصاف و رعایت بی‌طرفی انجام دادیم

  25. دیوان محاسبات اظهارات میعاد صالحی را تکذیب کرد

ابر آروان

آخرین عناوین