عادت‌های غذائی مرگبار را بشناسید

گروه سلامت الف،   3980626105

عادت مصرف برخی مواد غذائی در کنار هم عامل اصلی مشکلات گوارشی است.

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان، ما عادت داریم که غذاها را به صورت ترکیبی بخوریم. اما آیا متخصصان بهداشت این ترکیبات را مضر می‌دانند؟. این ترکیبات غذایی اغلب فرایندهای هضم را مهار می‌کنند و منجر به درد معده، حالت تهوع و خستگی می‌شوند.

در این مطلب با چندین ترکیب غذایی که باید از مصرف همزمان آن‌ها در برنامه غذائی خودداری کنید، آشنا می‌شوید.

کربوهیدرات‌ها و پروتئین‌های حیوانی

هنگامی که کربوهیدرات را با پروتئین می‌خورید (مانند گوشت با سیب زمینی یا نان)، این امر منجر به تولید گاز و نفخ می‌شود. هرچند ممکن است کسانی که سالهاست این ترکیب را می‌خورند عادت کرده باشند.

دو ترکیب پروتئینی با هم

استفاده از دو منبع پروتئینی مانند گوشت و لوبیا مدت زمان زیادی برای هضم نیاز دارد و درنتیجه در فرآیند هضم اختلال ایجاد می کند.

غذا و آب یا آب میوه

نوشیدن آب یا آب میوه همراه با غذا یکی از سمی‌ترین ترکیبات غذایی را تولید می‌کند. آب اسیدهای معده را رقیق کرده و اثر بخشی آن‌ها در تجزیه پروتئین ها، کربوهیدرات‌ها و چربی‌ها کاهش می‌دهد؛ بنابراین ۱۰ دقیقه قبل از غذا آب بنوشید. رعایت این نکته شما را از پرخوری و رقیق کردن آنزیم‌های معده نجات می‌دهد.

میوه با غذا

این ترکیب بسیار مضر است، زیرا میوه که به تنهائی بسیار سریع از دستگاه گوارش عبور می‌کند، در صورت مصرف همزمان با غذا در سیستم گوارش مدت‌ها باقی می‌ماند و قند موجود در آن شروع به تخمیر می‌کند.

ماست و میوه

ماست حاوی تعداد زیادی باکتری است که بر روی قند موجود در میوه اثر می‌کند. این امر منجر به تولید سموم، سرما و آلرژی می‌شود.

غلات همراه با شیر و آب پرتقال

شیر حاوی کازئین و آب پرتقال حاوی اسید است که در مصرف همزمان این موادغذائی باهم، آنزیم موجود در غلات نشاسته‌ای را از بین می‌رود. برای جلوگیری از این امر، حداقل یک ساعت قبل یا بعد از غلات، آب میوه میل کنید.

موز و شیر

تعداد بسیار کمی از مردم در زمین وجود دارند که این ترکیب را دوست نداشته باشند. اما این باعث می‌شود ترکیب غذایی خطرناکی تولید شود. سعی کنید از این ترکیب خودداری کنید.

لوبیا و پنیر

این ترکیب در غذاهای مکزیکی بسیار متداول است که باعث ایجاد نفخ و سایر مشکلات مربوط به هضم می‌گردد.

گوجه فرنگی و ماکارونی

گوجه فرنگی دارای اسیدهایی است که آنزیم لازم برای هضم نشاسته ماکارونی را تضعیف می‌کند.

عناوین مرتبط

پربحث‌های هفته

  1. آقای رئیس‌جمهور، اندکی سنجیده تر!..

  2. «پایتخت ۶» و شوخی‌های مبتذل با ارزش‌های اساسی جامعه

  3. کرونا اثبات کرد خدا فقط "رخنه پوش" نیست

  4. نمایندگان خواستار همسان سازی حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران کارگران شدند

  5. خوش بود گر محک کرونا آید به میان سلبریتی ها

  6. آقای مطهری، «دست الهی مجلس را تعطیل کرد»؟!

  7. طرح فاصله گذاری اجتماعی؛ لازم اما دیرهنگام

  8. پشت پرده مخالفت برخی مسئولین وزارت بهداشت با توزیع داروی موثر در درمان کرونا

  9. کرونا و برخوردهای جناحی

  10. سی ان ان: ترامپِ دروغ گو و مسئولیت ناپذیر، حریف کرونا نمی شود

  11. گرامیداشت روز جمهوری اسلامی، آن هم وسط بحران کرونا !؟

  12. طلاب ایرانی، پرستار سالمندان آمریکایی و اروپایی

  13. بی‌هراس از کرونا در جستجوی زندگی در سطل‌های زباله

  14. کرونا و اشک کباب! ...

  15. تکذیب ساخت داروی کرونا/ تحقیق روی درمان کرونا با «سلول بنیادی»

  16. وزیر بهداشت: به نقطه روشنی از کنترل بیماری‌های ویروسی رسیده‌ایم/ دستاوردی جدید به‌زودی ایران را در رتبه نخست دنیا قرار می‌دهد

  17. طبخ و توزیع غذای متبرک رضوی برای بیماران کرونایی

  18. پزشکی که تا آخرین لحظه عمر، خودش را وقف مردم کرد

  19. لطفا برای جهش تولید دنبال "راهکار" نروید، فقط موانع را بردارید !

  20. اتهام زنی پمپئو به ایران در خصوص اهداف کشورمان برای رفع تحریم‌ها

  21. ماجرای شبیه‌سازی پاندمی بیماری شبه کرونا در سال ۲۰۱۹ میلادی چه بود؟

  22. در عراق چه خبر است: کودتا، تهاجم نظامی یا عملیات فریب؟

  23. روحانی: طرح فاصله‌گذاری تا ۲۰ فروردین است/اختصاص ۱۰۰هزار میلیارد به کرونا

  24. فرصت طلبی ترامپ در عراق به بهانه کرونا

  25. وزیر کار؛ حقوق بازنشستگان ۱۵ تا ۷۷ درصد افزایش می‌یابد

آخرین عناوین