نظر زیباکلام درباره دولت پنهان/ عباس عبدی: چرا دادگاه‌های سیاسی علنی برگزار نمی‌شود؟/ «داستان اتم»؛ گاندوی دوم یا عامل جدید دوقطبی‌سازی؟

گروه سیاسی الف،   3980616122 ۲۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار مهمی در رسانه ها در حوزه های مختلف منتشر می شود. بعضاً این اخبار توسط خبرگزاری ها و رسانه ها مورد توجه قرار می گیرد و تحلیل می شود اما ممکن است برخی از اخبار چندان دیده نشود. الف در نظر دارد بسته خبری ویژه ای را منتشر نماید که اخبار مهم آن روز به صورت خلاصه جمع آوری شده و مخاطبان می توانند برای اطلاع کامل تر درباره آن موضوع به اصل خبر مراجعه کنند.

نظر زیباکلام درباره دولت پنهان/ عباس عبدی: چرا دادگاه‌های سیاسی علنی برگزار نمی‌شود؟/ «داستان اتم»؛ گاندوی دوم یا عامل جدید دوقطبی‌سازی؟

نظر زیباکلام درباره دولت پنهان

صادق زیباکلام در روزنامه آرمان نوشت: «آيا به‌راستي در ايران يک دولت سايه يا دولت پنهاني وجود دارد که شبانه روز درصدد برنامه‌ريزي جهت فلج کردن دولت روحاني است؟ در پاسخ مي‌بايستي گفت که بسياري از اين دست تصورات و ذهنيات، درحقيقت معلول توهمات توطئه و فرضيه‌هاي دايي جان ناپلئوني است.

مشکل در وجود ماهيتي به نام دولت پنهان نيست يا درست‌تر گفته باشيم، اساسا ذات يا ماهيتي به نام دولت پنهان وجود خارجي ندارد بلکه واقعيت به گونه‌اي ديگر است. واقعيت آن است که نظام مديريتي کلان کشور مدت‌هاست که به دو بخش انتصابي و انتخابي تقسيم شده است.

اين تقسيم‌بندي نه توطئه است، نه به صورت پنهاني است يا برنامه‌ريزي شبه کودتا بلکه روندي بوده که ده‌ها سال است ادامه داشته و روز‌به‌روز ابعاد آن گسترده‌تر شده است. به اين معنا که ساختار حکومتي در ايران از نظر اجرايي به دو بخش انتصابي و انتخابي تقسيم شده است. بخش انتصابي قدرتش و اختياراتش بيشتر است و عندالزوم هم بايد اشاره کرد که در حد انتظار مردم پاسخگو نيست. به عبارت ديگر پاسخگويي در قبال تصميمات، سياست‌ها وعملکردش کمتر وجود دارد...

در مقابل بخش انتخابي قرار دارد که عمدتا شامل قوه مجريه مي‌شود. اختيارات اين بخش بسيار محدود و جداي از آنکه مجبور است حَسَب قانون عمل نمايد، پاسخگو نيز است. ابتدائا به مجلس شوراي اسلامي و در مرتبه بعدي به مطبوعات، رسانه‌ها و افکار عمومي. اين وضعيت در حقيقت همان است که آقاي پزشکيان و ديگران به آن عنوان دولت سايه يا دولت پنهان مي‌دهند.

اما همانطور که گفتيم، هيچ مخفي‌کاري در مورد آن وجود ندارد. به بيان ساده‌تر، قوه‌اي هم هست هرآنچه انجام بدهد، درست است و هر آنچه هم انجام ندهد آن هم درست است و در پايان هم پاسخگويي چنداني در مورد عملکردش ارائه نمي‌شود. صداوسيما، شوراي عالي انقلاب فرهنگي و نهادهاي تبليغاتي، فرهنگي و غيره هم بخش‌هاي ديگري از بخش انتصابي هستند که با وجود اختيارات وسيع پاسخگويي متناسب با مسئوليتشان ندارند.»

***

«داستان اتم»؛ گاندوی دوم یا عامل جدید دوقطبی‌سازی؟

پخش مستند «داستان اتم» از صدا و سیما با انتقادات مختلفی همراه شد. علی مطهری در یادداشتی در ایسنا با انتقاد از این مستند نوشت: «مستند داستان اتم که طی روزهای اخیر از شبکه ۳ سیما پخش شد در واقع تحریف تاریخچه برجام بود. آنچه در مجموع از این برنامه برداشت می‌شد این بود که برجام کلاهی بوده که توسط آمریکایی‌ها و اروپایی‌ها سر ایران گذاشته شده و در داخل کشور نیز عواملی مانند آقایان روحانی، ظریف و علی لاریجانی با آنها هماهنگ بوده و احیاناً خیانت کرده‌اند...

مستند داستان اتم با زیرکی مذاکره کنندگان برجام را یک طرف قرار داد و مقام رهبری را طرف دیگر. گویی مذاکره‌کنندگان راه خودشان را می‌رفته‌اند و رهبری هم راه دیگری داشته‌اند. این در حالی است که شروع مذاکرات و محتوای آن و امضای برجام همه با نظر مقام رهبری بوده است و نباید حساب ایشان را جدا کرد. اگر رهبر انقلاب توصیه‌هایی داشته‌اند، این، وظیفه یک رهبر و روش رهبری است که همیشه ایده‌آل‌ها و سقف مطالبه را اعلام کند تا مذاکرات به نفع ما پیش برود، و الاّ احتمالا خود ایشان هم می‌دانستند که طرف مقابل زیر بار برخی از این توصیه‌ها نمی‌رود و تا آنجا که زورمان می‌رسد پیش می‌رویم...

به هرحال مستند داستان اتم از انصاف به دور بود و می‌توان گفت گاندوی دوم بود.»

اما روزنامه فرهیختگان از زاویه دیگری به پخش این مستند انتقاد کرد. در یادداشت این روزنامه آمده است: «بزرگ‌ترین ایراد این مدل ورود به مساله هسته‌ای و انتقاد از مدل رفتاری روحانی- ظریف، ساختن یک دوقطبی جعلی در سیاست خارجی کشور است، به این معنا که «داستان اتم» تقویت‌کننده دوگانه‌ای دروغین ذیل «موافقان مذاکره - مخالفان مذاکره» است و به‌گونه‌ای کنش سیاسی و ایده سازندگان را نمایش می‌دهد که گویی کارگردان، تهیه‌کننده، پژوهشگر و ایده‌پرداز همگی مخالف هرگونه مذاکره‌ای هستند و دولتی‌ها مدافعان مذاکره. این البته سوای برداشت غلطی است که احتمالا برخی سیاسیون تندرو از آن برداشت می‌کنند و در حاشیه هم تلاش خواهند کرد مافوق دوگانه ذکرشده، حتی دوقطبی «صلح‌طلب - جنگ‌طلب» را بسازند.

خیلی ساده باید گفت این مستند به‌جای نقد ظریف و ایده و نوع نگاه دولت، خواسته یا ناخواسته دوقطبی ظریف – رسایی می‌سازد و در همان دقایق ابتدایی با نحوه طرح موضوع و اظهارنظرهایی که نمایش می‌دهد، درگیری اصلی و محوری را از محور درست و دقیق به چند پله پایین‌تر شیفت می‌دهد...

این مستند به‌جای اینکه ایده گذشته دولت که می‌گفت هر توافق بهتر از عدم توافق است و خود را مقابل جریانی فرض می‌کرد که در هر حالتی مخالف مذاکره و توافق هستند را نقد کند و بگوید منتقدان همواره معترض به توافق بد بوده و مدافع توافق خوب بوده‌اند، با بی‌سلیقه‌گی محض مردم را دوباره به طرفداری از همان دوقطبی جعلی و کاذب سُر می‌دهد.»

***

عباس عبدی: چرا دادگاه‌های سیاسی علنی برگزار نمی‌شود؟

عباس عبدی در اعتماد نوشت: «احكام بسيار سنگيني كه طي روزهاي گذشته عليه برخي از زنان صادر شده است و نيز نوار صوتي يك خانم زنداني پرسش‌هاي گوناگوني را مطرح كرده كه متاسفانه تاكنون بدون پاسخ مانده و در يك مورد هم كه سخنگوي محترم قوه قضاييه پاسخ داده به وضوح غيرقابل قبول است...

فرض مي‌كنم كه اين احكام عادلانه و حق است در اين صورت فوري به ذهن هر شخصي خطور مي‌كند كه آنان چه كاري كرده‌اند كه شايسته چنين احكام سنگيني هستند؟ كساني كه در مبارزه عليه رژيم گذشته فعال بوده‌اند و اكنون نيز به آن افتخار مي‌كنند هر كدام براي چه اقداماتي اين مقدار زندان برايشان تعيين مي‌شد؟ آيا اين افراد اتهامات سنگين‌تري از آنان داشته‌اند؟...

مجموعه اين استدلال‌ها ما را به اين ضرورت رهنمون مي‌كند كه همه دادگاه‌ها بايد علني باشند. به جز موارد خلاف عفت عمومي كه پذيرفتني است و نيز به جز مواردي كه انتشار آن براي امنيت ملي خطرناك است. مثل برخي از جاسوسي‌ها. در اين دو مورد نيز مردم مي‌پذيرند كه محاكمات غير علني باشد و به حكم صادره نيز احترام مي‌گذارند به شرطي كه در ساير موارد دادگاه‌ها علني برگزار شود.

با اين ملاحظات هيچ توجيهي براي غيرعلني بودن دادگاه‌هاي اين زنان وجود ندارد. مقامات قضايي مي‌گويند كه اين مساله در اختيار قاضي است. كاملا درست است ولي نه تنها قاضي بلكه هر كس ديگري بايد از اختيارات خود به نحو منطقي و مستدل دفاع كند. قاضي بايد توضيح دهد كه چرا برگزاري علني اين دادگاه‌ها مخل امنيت است؟ 

دستگاه قضايي خواهان شفافيت در امور دولت و ساير نهادهاست. اين ايده خوبي است ولي ابتدا بايد از خود آغاز كند. دادگاه‌ها نمي‌توانند براساس خواست شخصي قاضي از علني كردن رسيدگي‌ها پرهيز كنند. احكام كه قطعا بايد آشكار باشند. به عنوان آخرين نكته تاكيد مي‌كنم كه من واقعا نمي‌دانم احكام دادگاه‌هاي غيرعلني منصفانه هست يا خير؟ قانوني هست يا خير؟ تنها راه براي اعتبار بخشيدن به اين احكام، علني كردن دادگاه و انتشار كيفرخواست، دفاعيه و حكم است. پيش از اين اقدام نزد افكار عمومي اصل بر برائت متهم است.»

***

مسیر شفافیت مجلس از شفافیت آرای نمایندگان می‌گذرد

فارس در گزارشی نوشت: «تجربه‌ی طرح شفافیت آرا نشان می‌دهد نمایندگان هر چند در ظاهر از شفافیت حمایت می‌کنند و در محافل عمومی از موافقت با شفافیت سخن می‌گویند اما در عمل به آن رای نمی‌دهند. اینکه طرحی ۱۹۰ امضا دارد ولی ۶۹ رای می‌آورد به این علت است که امضای نمایندگان پای طرح‌ها شفاف است و به اطلاع عموم مردم می‌رسد اما آرای نمایندگان که تصمیمات هم براساس آن اتخاذ می‌شود، مخفیانه است و همین امر بیانگر لزوم شفافیت آراست. مادامی که آرا نمایندگان شفاف نباشد مطمئنا نباید انتظار داشت تا طرح‌هایی در موضوع شفافیت هزینه‌های انتخاباتی نمایندگان، شفافیت حضور و غیاب، شفافیت‌ سفر‌های خارجی و... در مجلس شورای اسلامی تصویب شود، چون احتمالا آن‌ها هم سرانجامی مشابه طرح شفافیت آرا خواهند داشت. بنابراین لازم است در ابتدا تنها به شفافیت آرای نمایندگان پرداخته شود و سپس به سراغ سایر طرح‌های شفافیتی مجلس رفت. بی‌شک با شفافیت آرا به تصویب سایر شاخص‌های شفافیت مجلس هم کمک خواهد شد.»

***

تاکید رئیسی بر حمایت از گزارشگران فساد

آیت الله سید ابراهیم رئیسی در گردهمایی فعالان حوزه امر به معروف و نهی از منکر گفت: کسی که اعلام فساد و تخلف می‌کند، دیگر شاکی خصوصی نیست چرا که اعلام‌کننده و گزارشگر است و باید مورد حمایت قرار گیرد و تمام لایه‌های نظام باید حامی آمر به معروف باشند که اگر نباشند، این موضوع با رویه کل نظام سازگاری نخواهد داشت.

رئیسی با تأکید بر اینکه جامعه اسلامی باید پاک بماند گفت: در حوزه مسائل اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی، آنچه از بایدها و نبایدها مهم است، باید تضمین شود و این موضوع که امر به معروف و نهی از منکر، حس مسئولیت‌پذیری در همه آحاد جامعه است، باید تبیین شود. این دیگر «به شما مربوط نیست»، محسوب نمی‌شود. اگر فسادی رخ داد، مردم با احساس مسئولیتی که دارند، در مورد آن عمل کنند البته که سازمان‌های مربوطه که وظیفه نظارت‌گر دارند، باید کار خود را انجام دهند اما مردم باید نظارت همگانی در باب امر به معروف و نهی از منکر داشته باشند و این احساس مسئولیت باید در کل آحاد جامعه وجود داشته باشد.

بیشتر بخوانید:

رئیسی: بی‌مسئولیتی در برابر رشوه گرفتن کم کاری است/ فضای امروز کشور، فضای مقاومت است نه مذاکره

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۰۸۴۰۶۹۲۰:۴۷:۲۲ ۱۳۹۸/۶/۱۶
مشکل کشور ما اقتصاد لیبرالی و رانتی است. لذا دستگاه‌های نظارتی باید دوچندان به مقابله جدی با آن بپردازند.
ناشناس۱۰۸۴۰۷۱۲۰:۴۸:۰۰ ۱۳۹۸/۶/۱۶
بی‌تفاوتی مسئولین مترو به ایام عزاداری در ماه محرم بنده را متاثر کرده است. چرا حتی یک پرچم عزای محرم در ایستگاه‌های مترو نصب نشده است؟
ناشناس۱۰۸۴۰۷۴۲۰:۴۸:۳۰ ۱۳۹۸/۶/۱۶
برای جلوگیری از مزاحمت برای مردم و از دست نرفتن فضیلت نماز صبح نیروی انتظامی و صدا و سیما با صدور اطلاعیه از تمامی هیئت‌های مذهبی و عزاداران حسینی بخواهند حداکثر ساعت 24 برنامه‌های عزاداری را به اتمام برسانند و از زدن طبل‌های بزرگ پس از این ساعت پرهیز نمایند و از مصرف برق خودداری کنند. در صرف نذورات از اسراف و تبذیر بپرهیزند. همچنین در حفظ شئونات و نگهداری حریم اهل‌بیت و اعتقادات دینی به توصیه‌‌های بزرگان و عالمان دین توجه جدی کنند.
ناشناس۱۰۸۴۰۷۶۲۰:۴۹:۲۱ ۱۳۹۸/۶/۱۶
خودروی ساینا تولید داخل با سه نقطه‌کور خطرناک برای راننده چرا و با کدام مجوزهای لازم از اداره استاندارد در حال تولید و عرضه به بازار است؟ پایین بودن صندلی راننده، با عدم دید هنگام دنده عقب و عدم دید نسبت به سرگلگیرهای جلو از جمله نقص‌های آشکار این خودرو است.
ناشناس۱۰۸۴۰۷۷۲۰:۵۰:۰۸ ۱۳۹۸/۶/۱۶
در سفری که به تنگه چهل چای مینو دشت داشتم از بی‌توجهی برخی از مدیران استان گلستان نسبت به تخریب محیط‌زیست در عمق 20-30 کیلومتری جنگل و ساخت و ساز انجام شده، بسیار متاثر شدم. از دستگاه‌ قضایی و بازرسی‌ کل کشور درخواست برخورد با این مدیران متخلف را دارم.
ناشناس۱۰۸۴۰۸۰۲۰:۵۳:۲۵ ۱۳۹۸/۶/۱۶
زمان امضاء برجام آنرا حاصل دیپلماسی دولت و فتح الفتوح میدانستن و به ظریف لقب امیرکبیر می دادند اما حالا که برجام شکست خورده و تحریم ها تشدید شده آنرا به رهبری نسبت می دهند که این جفای بزرگی است.
ناشناس۱۰۸۴۵۸۵۱۰:۴۸:۲۷ ۱۳۹۸/۶/۱۷
شما مردم باید هوشیار باشید و دام این بازی ها نروید
ناشناس۱۰۸۶۰۷۳۱۵:۲۷:۵۷ ۱۳۹۸/۶/۱۸
رهبری دستور مذاکره رو داده بعدا رییس جمهور مامور انجام شده
ناشناس۱۰۸۴۰۸۴۲۰:۵۸:۵۰ ۱۳۹۸/۶/۱۶
رهبر معظم انقلاب : برخی اوقات گفته می شود که جزئیات این مذاکرات زیر نظر رهبری است در حالیکه این سخن دقیق نیست.(94/1/20)
ناشناس۱۰۸۴۰۸۷۲۱:۰۲:۳۹ ۱۳۹۸/۶/۱۶
وقتی صنعت 30 میلیارد دلاری هسته ای تخریب و بتن ریزی شده و تحریم ها نه تنها لغو نشده بلکه تشدید هم شده اند علی مطهری بفرماید اگر این کلاه گشاد نبود پس چی بود ؟!
ناشناس۱۰۸۴۰۸۹۲۱:۰۳:۴۲ ۱۳۹۸/۶/۱۶
گاندو نئو لیبرال های وطن فروش را رسوا کرد.
ناشناس۱۰۸۴۰۹۱۲۱:۰۴:۵۶ ۱۳۹۸/۶/۱۶
عباس عبدی باید درباره بالا رفتن از دیوار سفارت امریکا پاسخگو باشد و فرافکنی نکند.
ناشناس۱۰۸۴۰۹۷۲۱:۰۸:۴۸ ۱۳۹۸/۶/۱۶
داستان اتم برای سیاست هرچه باشد یا داستان برجام اما برای مردم تماما سراب شد
ناشناس۱۰۸۴۱۰۱۲۱:۱۰:۱۲ ۱۳۹۸/۶/۱۶
مستند اتم کاملا"درست بود آیا توصیه های رهبری و خطوط قرمز و شروط 9 گانه ایشان در برجام لحاظ شد که برجام را به ایشان نسبت می دهند ؟!
ناشناس۱۰۸۴۱۰۳۲۱:۱۳:۳۰ ۱۳۹۸/۶/۱۶
با زیباکلام موافقم فرضیه دولت پنهان توهمی بیش نیست و اساسا"ماهیتی بنام دولت پنهان وجود خارجی ندارد.
ناشناس۱۰۸۴۱۰۶۲۱:۲۰:۲۳ ۱۳۹۸/۶/۱۶
کسانی که دست شون رو می شود و مناسبات سیاسی و ساده لوحی و تعلل آنها برملا می شود قطعا"نمی پسندند که سریال های مانند گاندو و مستندهایی مانند اتم ساخته شود.
ناشناس۱۰۸۴۱۰۸۲۱:۲۲:۰۴ ۱۳۹۸/۶/۱۶
گاندو هنرمندانه حقایق تلخ نفوذ پذیری برخی مسئولان را به تصویر کشید.
فرهاد۱۰۸۴۱۳۳۲۲:۰۴:۵۷ ۱۳۹۸/۶/۱۶
جناب زیباکلام اصلاح طلبان که اخیرا ۲وزارت میراث و آموزش پرورش را گرفتند پس چطور از کارنامه روحانی فرارمیکنید؟ کی‌بود کی بود ما نبودیم؟؟؟
ناشناس۱۰۸۴۱۵۹۲۲:۲۳:۱۱ ۱۳۹۸/۶/۱۶
آقای زیباکلام تمام دولت ها بعد از اتمام دوره ریاست جمهوری گفتن که ما تدارکاتچی بودیم و شما هم قبول کنید که درکشور دولت سایه هست که تصمیم می گیرد.
ناشناس۱۰۸۴۵۴۷۱۰:۱۷:۲۶ ۱۳۹۸/۶/۱۷
ببخشید دو تا از این دولتها دولت خاتمی و هاشمی بودند و در سال 92 و 96 خودشان را به آب و آتش زدند تا ریاست جمکهوری را مال خود کنند می شود بگویید اگر تدارکاتچی بودند چرا این همه جوش می زدند تا این پست ال آنها شود؟؟ این قدر این دروغ را گوبلز وار تکرار کرده ایدو کرده اند که باورتان شده است. درست آن است که آن که پاسخگو نیست همین ریاست جمهوری است زیرا هیچگاه پاسخگوی سیاست های نادرست بین المللی و داخلی خودش نبوده هر جا خوب شده سینه سپر کرده و می کنند که ما هستیم رستم دستان و هر جا خراب شده دیگران را متهم کرده اند باید از آقای زیباکلام و شما که معتقد به این هستید که قوه مجریه پاسخگو می باشد پرسید یک مثال از پاسخگویی این قوه را مشخص کنید؟؟ ما که هر چه دیدیم بزک نمایی از قوه مجریه توسط روزی نامه و کیب بر به مزدان فضای مجازی بوده ایم و متهم کردنو فراافکنی به دیگران
ناشناس۱۰۸۴۱۷۷۲۲:۴۵:۴۶ ۱۳۹۸/۶/۱۶
اگر بخش انتخابی قدرت نداره خب لطف بفرمایید اینقدر برای حضور در پاستور و بهارستان خودکشی نفرمایید
ناشناس۱۰۸۴۱۸۱۲۲:۴۹:۱۱ ۱۳۹۸/۶/۱۶
تحول دیدگاه اقای زیبا کلام که یکی از نظریه پردازان قدیمی دولت موازی اند را تبریک وتهنیت میگویم به شرط آنکه بر سر گفته خود بمانند
ناشناس۱۰۸۴۵۸۸۱۰:۵۰:۳۸ ۱۳۹۸/۶/۱۷
عزیزم کل بودجه دست دولت است که چگونه خرج کند در ضمن سود بانکی و تعیین نرخ ارز توسط بانک مرکزی که زیر نظر دولت است این ها را گفتم که بدونی این چیزها است که مسیر اقتصاد یک کشور را تعیین می کند نه چیزهای حاشیه ای دیگرت
ناشناس۱۰۸۴۲۵۱۰۰:۳۸:۲۰ ۱۳۹۸/۶/۱۷
راهکار تضعیف صداوسیما نیست بلکه راهکار تقویت صداوسیما با رویکار آمدن افراد معتدل هست، رویکرد فعلی مدیران سیما بخصوص مدیریت ضعیف شبکه سوم که علنا به ایجاد فضای دوقطبی و مقابله با خواست مردم و جوانان، خیلی خیلی مشکل دارد ارگان های نظارتی به دلیل ظاهرسازی برخی مدیران خفته و خاموشند گویی اصلا وجود ندارند.
ناشناس۱۰۸۴۴۵۹۰۹:۲۲:۴۵ ۱۳۹۸/۶/۱۷
سلام رهبری سقف مذاکرات را بیان نکردند بلکه کف و حداقل مطالبات را بیان فرمودند و آقایان در کسب حداقل ها هم ناتوان عمل کردند
محسن۱۰۸۴۴۷۶۰۹:۳۳:۲۹ ۱۳۹۸/۶/۱۷
خداحافظی با گاندوهای مجلس ان شا الله به زودی
علی 671۱۰۸۴۵۱۶۰۹:۵۵:۵۰ ۱۳۹۸/۶/۱۷
آقای زیبا کلام ...حرف هایش از مایه بی اساس بوده و ... می باشد که به قیمت روز حرف می زند .تمام منتقدین برجام آگاهانه همان اول که اصلاح طلبان برجام را فتح الفتوح ، آفتاب تابان و دیواره ی شکست تحریم و تعظیم خارج به ایران اعلام کردند کلاه گشادی سر ملت ایران گذاشتند و روحانی و امثالکم با توهین پاسخ دلسوزان نظام را از موضع قدرت دادند.و امروز همه مشخص شده و خودشان هم می دانند و هر چه التماس می کنند راه به جایی نمی برند و روغن ریخته شده دیگر روغن بشو نیست .رهبری نظر خود را اعلام کرده بود و این آقایون بودند که اعلام کردند از نظر رهبری عدول کردند .و نمی خواهند شکست را بپذیرند که مجبورند در آخر بپذیرند .و خواهند پذیرفت .با این همه مصائبی که برای مردم فراهم کردند .گاندو و اتم هم واقعیتی هست که وجود داشته .و اتفاق افتاده .
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین