موافقت مجلس با اصلاح دوباره قانون استخدام معلمان حق التدریس

گروه اجتماعی الف،   3960711079

با وجود مخالفت کمیسیون تخصصی آموزش و تحقیقات و با راه حل خاص نایب رئیس مجلس، نمایندگان با اصلاح دوباره قانون تعیین تکلیف معلمان حق التدریس موافقت کردند.

به گزارش مهر، در جلسه علنی صبح امروز مجلس شورای اسلامی، بررسی گزارش کمیسیون آموزش و تحقیقات درباره رد طرح یک فوریتی الحاق یک ماده به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در دستور کار قرار گرفت؛ کمیسیون آموزش و تحقیقات پیش از این طرح را به دلیل عدم احصاء دقیق آمار جامعه هدف توسط وزارت آموزش و پرورش و فقدان نظر قطعی در این زمینه و نیز به دلیل مشخص نبودن راه تأمین بار مالی آن رد کرده بود و امروز باید نظر مجلس درباره قبول یا رد این طرح به دست می آمد.

اما با وجود صراحت آئین نامه داخلی مجلس و نیز مخالفت مجدد کمیسیون آموزش و تحقیقات و مخالفت نماینده دولت، علی مطهری نایب رئیس دوم مجلس که اداره جلسه علنی را بر عهده داشت به جای آنکه «رد طرح» را به رأی بگذارد، کلیات آن را به رأی گذاشت و نمایندگان نیز با آن موافقت کردند.

براساس ماده واحده این طرح که کلیات آن با ۱۶۰ رأی موافق ۶۲ رأی مخالف و ۱۱ رأی ممتنع از مجموع ۲۴۱ نماینده حاضر در صحن به تصویب رسید «یک ماد ه به عنوان ماده ۱۷ مکرر به شرح زیر به قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب ۱۵ مهر ۱۳۸۸ الحاق می شود:

ماده ۱۷ مکرر- دولت مکلف است از تاریخ تصویب این قانون حداکثر ظرف یک سال، کلیه نیروهای حق التدریس مشمول قانون الحاق یک تبصره به ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سواد آموزی در وزارت آموزش و پرورش، مصوب ۲۸ مرداد ۱۳۹۴ و قانون اصلاح تبصره ۱۰ ماده ۱۷ قانون تعیین تکلیف استخدامی معلمان حق التدریس و آموزشیاران نهضت سوادآموزی در وزارت آموزش و پرورش مصوب سوم شهریور ۱۳۹۵ را همراه با طی دوره های آموزشی حداکثر ۶ ماه بنا به تشخیص وزارت آموزش و پرورش و بدون نیاز به شرکت در آزمون، به استخدام آموزش و پرورش درآورد.

بار مالی ناشی از اجرای این قانون از محل حق الزحمه نیروهای حق التدریس که هم اکنون مشغول به کار هستند و نیز اضافه تدریس کارکنان رسمی و خروج بازنشستگان تأمین می شود.»

به این ترتیب و براساس نظر نایب رئیس مجلس و طبق ماده ۱۴۳ آئین نامه داخلی، چون نظر گزارش کمیسیون تخصصی بر رد این طرح بوده، فعلاً کلیات آن مصوب تلقی می شود و جزئیات آن به صورت حضوری در کمیسیون آموزش و تحقیقات بررسی و مجدد به به صحن مجلس ارجاع خواهد شد.

جمشید انصاری معاون رئیس جمهور و رئیس سازمان امور اداری و استخدامی کشور که به عنوان نماینده دولت در مخالفت با این طرح سخن می گفت، تأکید کرد: تصویب این طرح عملاً به معنای تعطیلی دانشگاه فرهنگیان در سالهای آینده است.

سید حمایت میرزاده سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات نیز در توضیح دلایل مخالفت این کمیسیون با طرح مذکور تصریح کرد: این نهمین بار است که در این مجلس و مجلس قبل در مورد این طرح تصمیم گیری می شود، و هیچ کدام از طرح ها نیز نتوانسته مشکلات معلمان حق التدریس را حل کند و در همه موارد نیز دولت مخالف بوده است.

وی تأکید کرد: به جای این طرح ها که جامع نیست، وزارت آموزش و پرورش لایحه جامع و کاملی را به کمیسیون آموزش و تحقیقات ارائه دهد.

yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. بازی با کلمات

  3. کوچه زیباکلام هنوز تیر چراغ برق دارد؟!

  4. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  5. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  6. توافق جدید ایران و آمریکا چه ویژگی‌هایی باید داشته باشد؟

  7. رئیسی هم به گشت ارشاد تذکر داد؟/ روایت فضائلی از علت تاکید رهبری بر وحدت

  8. یادداشت حسین شریعتمداری؛ دوستانه با برادر فضائلی

  9. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  10. مجلس مقابل این اقدام بایستد

  11. اطلاعیه شماره ۳ فراجا درباره اجرای «طرح نور»  

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. چرا این همه " در پوستینِ خَلق" می افتیم؟!

  15. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  16. تاکید رئیسی بر اجرای قانون عفاف و حجاب

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. واکنش بلینکن به حادثه اصفهان/ به مجازات ایران پایبند هستیم!  

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. برخی مسئولان بدلیل کارهای بی‌قاعده در زمینه حجاب تذکر گرفتند        

  21. واکنش مشاور قالیباف به حواشی اخیر گشت ارشاد/ روایت ظریف از علت عدم مذاکره با ترامپ

  22. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  23. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

  24. اشتباه برخی گروه‌ها در مقابله با توئیت فضائلی

  25. مشکل اصلی صهیونیست ها با عملیات "وعده صادق" چه بود؟

آخرین عناوین