نظارت برخط بر نانوایی ها

  4020824057 ۳۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

معاون عملیات طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان گفت: با راه‌اندازی سامانه نظارت‌ برخط نانوایی‌های کشور، اطلاعات عملکرد نانوایان به‌طور برخط در اختیار وزارت جهاد کشاورزی و بازرسان شورای آرد و نان قرار می‌گیرد.

 نظارت برخط بر نانوایی ها

به گزارش ایرنا، «کوروش نجم آبادی» درباره نحوه شناسایی و بازرسی نانوایی‌های سراسر کشور توسط طرح هوشمندسازی یارانه‌ها افزود: در سامانه طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان تمامی داده‌های خرید و فروش و تراکنش نانوایی‌ها از سراسر کشور تجمیع می‌شود و مورد بررسی قرار می‌گیرد.

معاون عملیات طرح هوشمندسازی یارانه آرد و نان اظهارداشت: آنچه در این سامانه قابل ردیابی است عملکرد واحدهای خبازی است که براساس آمارها خبازی های پرریسک شناسایی و رصد می شوند به طور مثال یک خبازی پرریسک با فروش ۱۶۰۰ قرص نان لواش از یک شماره کارت با ۴ تراکنش در ساعت های ۱۸:۲۱، ۱۸:۲۱، ۱۸:۲۲ و ۱۸:۲۳ تخلف کرده است که تمامی این تراکنش ها به صورت برخط قابل رصد می باشد.

وی تصریح کرد: بنابراین تمامی داده ها در اختیار وزارت جهاد کشاورزی قرار می گیرد و سامانه بازرسی که برای همکاران ایجاد شده امکان را فراهم کرده تا به شکل هوشمندتر بازرسی ها را انجام بدهند.

نجم آبادی گفت: بازرسینی که وارد نانوایی ها می شوند می توانند از دستگاه کارتخوان هوشمندسازی یارانه وارد منوی پذیرنده شوند و پس از ورود به منوی بازرسی و اسکن باردکد، وارد منوی خرید و فروش کالا می شوند که در این منو تمامی تخلفات ثبت و مشخص می شود.

وی اضافه کرد: پرونده افراد متخلف پس از ارجاع به سازمان تعزیرات حکومتی کشور، برای رسیدگی توسط کد سیمبا (سامانه مدیریت بازرسی؛ مبارزه با گرانفروشی) صادر می شود که تعزیرات می تواند از همان جا رای واحد متخلف را صادر کند.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۲۹۳۷۵۸۱۸:۱۷:۱۳ ۱۴۰۲/۸/۲۴
اینکه دیگه نون ساده وجود نداره چطور کنترل میشه‌. اینکه نایلون معادل پول دوتا نون حساب میکنن چطور کنترل میشه.دیگه کم مونده نون لواش کنجدی هم بزنن
ناشناس۳۲۹۳۸۴۷۲۰:۴۱:۲۰ ۱۴۰۲/۸/۲۴
بسیاری از نانواها چون نان کنجدی تحویل می دهند مشتری را مجبور می کنند تعداد نان بیشتری را در کارت خوان وارد کنند به این ترتیب آمارهای نان تولید با واقعیت زمین تا آسمان فرق دارد
ناشناس۳۲۹۳۸۷۶۲۱:۱۰:۴۹ ۱۴۰۲/۸/۲۴
این خبر در تیتر اصلی بود چرا خارج شد
ناشناس۳۲۹۳۷۶۵۱۸:۳۶:۴۹ ۱۴۰۲/۸/۲۴
تنها راه اصلاح دور ریز نان و جلوگیری از حجم زیاد ضایعات نان این است که ذائقه مردم را از نان گرم بی کیفیت به نان سرد و بسته بندی شده تغییر داد
ناشناس۳۲۹۳۸۶۳۲۰:۵۴:۵۳ ۱۴۰۲/۸/۲۴
یکی از علل مهم گران بودن نان این است که نانوایی ها مقدار بسیار مختصری کنجد بی کیفیت به نان میزنند مورد تایید اداره بهداشت نمی باشد ولی تا حالا هیچ کس موفق نشده جلوی این خلاف نانوایی ها را بگیرد لازم است قاطعانه جلوی این تخلف را بگیرند
ناشناس۳۲۹۳۸۷۹۲۱:۱۵:۲۹ ۱۴۰۲/۸/۲۴
در محله ما یک نانوایی هست که نان تافتون پخت میکند و با زدن مختصری کنجد مشتری مجبور است تعداد نان دریافتی را دوبرابر در کارتخوان وارد نماید بدین ترتیب آمار دخت نان کاملا اشتباه به دست مسولانی که سامانه را کنترل میکنند میرسد
ناشناس۳۲۹۳۸۸۲۲۱:۲۱:۵۵ ۱۴۰۲/۸/۲۴
مردم الان چطور براحتی شیر پاستوریزه و بهداشتی را هر وقت که بخواهند و نیاز داشته باشند از اکثر فروشگاه ها تهیه می کنند نان را هم مانند همین شیوه باید براحتی تهیه نمایند
ناشناس۳۲۹۴۰۶۰۰۸:۰۳:۱۵ ۱۴۰۲/۸/۲۵
آبگوشت با نان بسته بندی ؟ البته اگر گوشت برای آبگوشت فراهم باشد فقط با نان سنگک می چسبد به به
ناشناس۳۲۹۳۷۶۹۱۸:۴۰:۵۱ ۱۴۰۲/۸/۲۴
باید توسط نانوایی ها بصورت مشارکتی مجتمع های نان تشکیل داد و با فرصت لازم و تخمیر کامل خمیر نان با کیفیت تولید کرد و از طریق تمام فروشگاه های سطح شهرها توزیع کرد با این روش مردم هر وقت نان نیاز داشته باشند نان تازه به اندازه مناسب میخرند مهر نیاز به نگهداری نباشد با این روش ضایعات نان بشدت کاهش و نان با کیفیت و قیمت مناسب بدست مردم میرسد
ناشناس۳۲۹۳۸۸۱۲۱:۱۹:۰۰ ۱۴۰۲/۸/۲۴
از تلف شدن وقت مردم در صف و تردد تا رسیدن به نانوایی هم جلو گیری میشود که خود این موضوع را اگر در سطح کلان در نظر بگیریم باعث بهره وری و صرفه جویی زیادی میشود
ناشناس۳۲۹۳۷۷۴۱۸:۴۵:۴۳ ۱۴۰۲/۸/۲۴
سه فاکتور بسیار مهم در مورد نان این است یکی فرصت لازم دادن به خمیر برای تخمیر شدن یکی سرد نمودن مناسب نان و آخری نگهداری و انتقال نان در بسته و یا پارچه مناسب
ناشناس۳۲۹۳۷۷۷۱۸:۴۸:۵۸ ۱۴۰۲/۸/۲۴
دولت باید بفکر این موضوع مهم باشد که بتدریج پخت نان را از حالت سنتی و از سطح نانوایی ها بطرف مجتمع های نان سوق دهد و به بهره وری از پخت نان روی آورد
ناشناس۳۲۹۳۹۳۱۲۳:۰۲:۲۹ ۱۴۰۲/۸/۲۴
هر کس در این سرا وارد شد نانش دهید و از ایمانش مپرسید اهمیت نان خیلی زیاد است
ناشناس۳۲۹۳۸۰۰۱۹:۴۳:۵۷ ۱۴۰۲/۸/۲۴
شیوه پخت نان و توزیع نان نیاز به تحول اساسی دارد به همین منظور باید از تجربیات دیگر کشورها استفاده نمود و از سو استفاده از قوت لایموت مردم جلوگیری نمود گندمی را که به این سختی تهیه میشود و دولت هزینه های زیادی متحمل میشود نباید به این سادگی بیش از ۳۰ درصد آن دور ریز شود و بقیه هم با کیفیت بسیار پایین و به قیمت زیاد به دست مصرف کنندگان برسد اهل فن برای این موارد باید راهکار دهند و بطور آزمایشی و پایلوت در یکی از شهر ها آنرا اجرایی نمایند
mostafa.kamali95@yahoo.com۳۲۹۳۸۲۳۲۰:۰۷:۰۴ ۱۴۰۲/۸/۲۴
از مسولان مرتبط در امر نان در خواست میشود جهت ارایه راهکارهای عملی برای بهبود کیفیت پخت و توزیع و ایده های نو تبادل نظر داشته باشیم
ناشناس۳۲۹۳۸۴۲۲۰:۲۵:۳۹ ۱۴۰۲/۸/۲۴
چرا باید این آردی که به این سختی تهیه نانوا ها باعث شوند کیفیت آن بسیار نازل و دور ریز آن زیاد و پس از چند ساعت غیر قابل استفاده شوند
ناشناس۳۲۹۴۰۶۱۰۸:۰۷:۰۰ ۱۴۰۲/۸/۲۵
دقیقا همینه نان بربری محل ما طوری نان می پزد که نصف فرآیند تخمیر و ور آمدن خمیر در معده مشتری انجام می شه و اگر مصرف نشه هر نان برای دو تا نیم تخت کفش غول ها مناسبه از بس سفت و لاستیک ماننده چکار می کنن که نان اینطور می شه ؟
ناشناس۳۲۹۳۹۸۴۰۰:۳۴:۴۶ ۱۴۰۲/۸/۲۵
با سلام.چون در زمان دولت آقای احمدی نژاد قیمت نان آزاد گشت ، ویارانه نان حذف شد.و از میزان فروش وکیفیت بهتر نانوایی کسب وکارمیکرد.ودیگه اینکه سیاست بر این شد، ،تادولت کسب و کار را زیاد کنه،واز میزان بیکاری بکاهد ،ودولت برای اینکه رقابت ایجاد کند،به هرکه خواست مجوز نانوایی صادر کرد .ودیری نپایید این سیاست با شکست مواجه شد.ودولت دوباره نیمه یارانه‌ای کرد،قبلا یک شهر یا یک بخش بطور فرض اگه چهار یا پنج تا نانوایی داشت ،وهر نانوایی هفت یا هشت کیسه آرد میپخت،الان حدود ده یا دوازده نانوایی باز کرده‌اند ،در هر شهر ،وبه هر نانوایی چهار یا پنج کیسه آرد تخصیص داده‌اند. حالا مشکل اینجاست به نانوایی اصلأ با این هزینه ها صرف نمیکند.وبیچاره ها مانده اند، چکار کنند.
ناشناس۳۲۹۳۹۹۷۰۰:۵۸:۰۹ ۱۴۰۲/۸/۲۵
یک پروژه خوب و بزرگ دیگه .... مبارک مردم باشد
ناشناس۳۲۹۴۰۳۸۰۶:۵۶:۵۶ ۱۴۰۲/۸/۲۵
باسلام از مسولین محترم خواهش دارم رنگ کیسه ارد آزاد رو ازکیسه یارانه تغییر بدهند چون بعضی نانوا متخلف هستند ارد یارانه ای رو می‌گیرند وبه نرخ آزاد می‌فروشند آخر سر هم کارت چند نفر می‌گیرند میکشند
ناشناس۳۲۹۴۰۸۲۰۸:۵۲:۲۲ ۱۴۰۲/۸/۲۵
دولت چرا فقط نان ونانوا رو میبینه ..
ابوذر۳۲۹۴۰۸۴۰۸:۵۷:۰۷ ۱۴۰۲/۸/۲۵
تا موقعی که قیمت نون خشک از نون تازه. بیشتر باشه همینه،
محمد۳۲۹۴۱۰۷۰۹:۱۸:۵۳ ۱۴۰۲/۸/۲۵
باید ارد ازاد بشه . کیفیت نان هم بره بالا .ن دور ریز میشه ن اصراف .
ناشناس۳۲۹۴۱۳۴۰۹:۴۹:۱۴ ۱۴۰۲/۸/۲۵
خب تو این مرحله هزینه میشه و بازرس گذاشته میشه. بعد باید یه فکری بشه برای بحث نظارت بر بازرس‌ها تا متخلفین با پیشنهاد رشوه نخوان جریمه‌ها رو دور بزنن و . . . وقتی کار به اینجا میرسه، بدونید کار ایراد داره، به جای هزینه کردن مداوم در این مسیر، به مسیرهای جایگزین فکر کنید
احمدی۳۲۹۴۱۶۸۱۰:۱۳:۱۰ ۱۴۰۲/۸/۲۵
چهل سال همین داستان مافیا نانوایان هنوز هست تا وقتی طرف نانوایی اش رو 70 الی 100ملیون کرایه میگیره ماهی طرف مستاجر مجبور میشه ارد بفروش و از وزن بدزده به علاوه کرایه هزینه های کارگر و..چقدر باید دربیاره
سعیدروشن کرمانشاهی۳۲۹۴۲۳۳۱۲:۰۷:۲۱ ۱۴۰۲/۸/۲۵
سالها نظارت سنتی نانوایی هارابه سمت ارایه نان به صورت سفارسی کنجدی بزرگ و..نموده ...اشکال ازشیوه های نظارت هست
ناشناس۳۲۹۴۲۳۵۱۲:۰۸:۵۴ ۱۴۰۲/۸/۲۵
من خودم نانوا هیچ کس نمی گه آرد چه جور اردی فقط کیفیت نون بهترین راه برای حل این مشکل باید مثل کشورهای دیگر شرکتی بشه
ناشناس۳۲۹۴۳۹۴۱۵:۱۲:۴۶ ۱۴۰۲/۸/۲۵
نونوایی ها بگین کار خانه ارد ارد باکیفیت تولید کنه
ناشناس۳۲۹۴۳۹۸۱۵:۱۷:۱۲ ۱۴۰۲/۸/۲۵
چرا یارانه نان را نمیدی به خود مردم
نام شناس۳۲۹۴۴۴۰۱۵:۵۲:۴۸ ۱۴۰۲/۸/۲۵
برخی نانوایی‌ها کارت هدیه از بانکها گرفته و فروششان از طریق کارت هدیه انجام میدهند
ناشناس۳۲۹۴۴۴۱۱۵:۵۳:۴۲ ۱۴۰۲/۸/۲۵
س اگه بدانید نانوایی بدبخت چه می‌کشد اینجوری صحبت نمیکردید
توحیدلو۳۲۹۴۵۰۱۱۷:۰۸:۱۷ ۱۴۰۲/۸/۲۵
سلام،،زنده باشید تو،رو،خدا،رسیدگی،کنید،،آرد،یارانه ای،هدر،میرود،،بعضی،از نانواها،نصف،بیشتر،سهمیه،شونو،می‌فروشند، ،ونان،،با،کنجد،اجباری،می دهند،دست،مردم،،،خدا،خیرتون،،اتحادیه نانوایی ها،نظارت،نمیکنند،چون،خودشون،،چندین،نانوایی دارند،،،بسپارید،به،دست،شورای،محترم،آرد،نان،،،تشکر،،
مهدی۳۲۹۴۵۱۸۱۷:۴۴:۵۶ ۱۴۰۲/۸/۲۵
وقتی که خود نانوا کارت میکشد هر سو استفاده می تواند بکند
ناشناس۳۲۹۴۵۲۰۱۷:۴۸:۲۷ ۱۴۰۲/۸/۲۵
مگر قیمت نان خشکه ضایعات چنده؟
دست رنج۳۲۹۴۶۳۴۲۱:۲۳:۵۲ ۱۴۰۲/۸/۲۵
نون گرم بعدازیک ساعت قابل خوردن نمیباشد
......۳۲۹۴۶۳۵۲۱:۲۴:۵۹ ۱۴۰۲/۸/۲۵
اینهایی که شما میگید درست یه شما یه روز برید به اندازه یه ساعت به درد دل نانوا هم گوش بدید مهم تراز همه مشتری میاد ۵۰۰تومن میخواد بده به نون لواش زورش میاد اون وقت شما میخواهید نون صنعتی بیاد بازار
ناشناس۳۲۹۴۶۳۷۲۱:۳۲:۳۴ ۱۴۰۲/۸/۲۵
برخی مردم ۲ هزار تومن میدن بربری و انتظار دارن پیتزا تحویل بگیرن
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. نگاهی به مسیر بازیگرانی که مهاجرت کردند/ از بازیگری تا رقص و رانندگی تاکسی!

  3. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  4. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  5. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  6. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  7. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  8. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  9. جریان دائمی تجارت، به جای تعطیلی روز شنبه

  10. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  11. مشروبات تقلبی از جامعه پزشکی هم قربانی گرفت

  12. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  13. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  14. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  15. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  16. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

  17. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  18. آقای رئیس‌جمهور! لطفاً فراموش نکنید!

  19. آمریکا و ویتنامی دیگر؟۱

  20. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  21. نظر جالب شریعتمداری درباره طرح نور و لایحه حجاب/ پاسخ خلجی به انتقادات نمایندگان درباره قیمت دلار

  22. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

  23. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

  24. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

  25. خلجی: آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

آخرین عناوین