نظر رحیم‌پور ازغدی درباره مواضع روسای جمهور پس از مسئولیت/ هشدار رئیسی به سفیر جدید انگلیس/ چرا اصلاح‌طلبان مورد توجه جامعه نیستند؟

گروه سیاسی الف،   4000704092 ۲۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۴ تکراری یا غیرقابل انتشار

هر روز اخبار فراوانی در رسانه ها منتشر می شود که دنبال کردن آنها حتی برای آنان که اهل مطالعه اخبار هستند کار را دشوار می‌کند. بسته خبری-تحلیلی الف با رصد اخبار و رویدادهای مهم، همچنین تحلیل های صورت گرفته در این زمینه مخاطبان خود را از مهمترین وقایع روز آگاه می‌کند.

نظر رحیم‌پور ازغدی درباره مواضع روسای جمهور پس از مسئولیت/ هشدار رئیسی به سفیر جدید انگلیس/ چرا اصلاح‌طلبان مورد توجه جامعه نیستند؟

آخرین آمار کرونا در ایران

 بنابر اعلام وزارت بهداشت، از دیروز تا امروز(۴ مهرماه) و بر اساس معیارهای قطعی تشخیصی، ۱۳ هزار و ۷۹۲ بیمار جدید مبتلا به کووید۱۹ در کشور شناسایی شد که ۱۹۲۶ نفر از آنها بستری شدند.

بر این اساس مجموع بیماران کووید۱۹ در کشور به ۵ میلیون و ۵۳۳ هزار و ۵۲۰ نفر رسید.

متاسفانه در طول ۲۴ ساعت گذشته، ۲۸۸ بیمار کووید۱۹ جان خود را از دست دادند و مجموع جانباختگان این بیماری به ۱۱۹ هزار و ۳۶۰ نفر رسید.

آمار واکسیناسیون کرونا در ایران

بنابر اعلام وزارت بهداشت، تا کنون ۳۵ میلیون و ۴۹۱ هزار و ۷۲۷ نفر دُز اول واکسن کرونا و ۱۵ میلیون و ۴۶۷ هزار و ۲۵۵ نفر نیز دُز دوم را تزریق کرده اند و مجموع واکسن های تزریق شده در کشور به ۵۰ میلیون و ۹۵۸ هزار و ۹۸۲ دُز رسید.

همچنین در شبانه روز گذشته، یک میلیون و ۱۶۹ هزار و ۴۷۸ دُز واکسن کرونا در کشور تزریق شد.

***

چرا اصلاح‌طلبان مورد توجه جامعه نیستند؟

شرق نوشت:اصلاح‌طلبان به‌نوعی هر‌کسی را که نظراتی خلاف قطب مخالف یعنی اصولگرایان بدهد، اصلاح‌طلب در نظر می‌گیرند و این دایره در تمام این سال‌ها به قدری وسیع بوده است که به‌سختی می‌توان در بررسی آرای نیروهای اصلاح‌طلب یا نیروهای نزدیک به جبهه اصلاحات، تفکری واحد بیرون کشید.

چنین شرایطی به وضوح حکایت از نبود مانیفستی جامع در این جریان دارد؛ به نحوی که ممکن است از عضو جامعه روحانیت مبارز تا نیروهای نهضت آزادی و مشارکتی‌ها یا نیروهای نزدیک به دولت هاشمی همه ‌و همه را اصلاح‌طلب بدانیم بدون ‌آنکه رویه‌ای واحد میان ایشان پیدا کنیم.

روزگاری سعید حجاریان در وصف چنین شرایطی می‌گفت که اصلاحات «بین‌العباسین» شده است؛ یعنی از عباس عبدی تا عباس دوزدوزانی را می‌توان اصلاح‌طلب فرض کرد. این اصطلاح در ادبیات سیاسی به معنای باز بودن درهاي یک جبهه سیاسی تلقی می‌شود. به نظر می‌رسد حالا این «بین‌العباسین» بیش از گذشته مشاهده می‌شود و حتی چنین شرایطی به سیاست‌ورزی عملی اصلاح‌طلبان نیز سرایت کرده است؛ به‌خصوص از سال 92 برخی اصلاح‌طلبان چنین تصور کردند که برای درامان‌ ماندن از ردصلاحیت‌ها می‌شود با نیروهای اصولگرای «معتدل» به وحدتی انتخاباتی رسید.

این تجربه حتما آن‌طور که پیش‌بینی می‌شد موفق نبود اما سیاست ائتلافی جای خود را در اندیشه طیف‌هایی از اصلاح‌طلبان باز کرد. به بیان دیگر اگر زمانی اصولگرایان اصلاح‌طلب‌شده، یک امر واقع بودند و ناگزیر چرخش فکری و سیاسی آنها را به سمت اصلاحات سوق داده بود،

حالا اصلاح‌طلبان برای شرکت در هر انتخابات فانوس به دست می‌گیرند و دنبال نیرویی اصولگرا که قدری ولو در یک حوزه مانند سیاست خارجی شبیه به اصلاح‌طلبان باشد، می‌گردند تا بتوانند با او وارد انتخابات شوند؛ نمونه‌اش حمایت بسیاری از اصلاح‌طلبان از علی لاریجانی در انتخابات ریاست‌جمهوری 1400 است که البته ردصلاحیت لاریجانی از سوی شورای نگهبان موضوع را کن‌لم‌یکن کرد.

بازبودن درهای جبهه اصلاحات در نبود مانیفست واحد و لیدری منسجم یک پیامد منفی دیگر را هم به وجود آورده است؛ آنکه دیگر مردم با گزینه‌های بدلی اصلاحات به درخواست اصلاح‌طلبان تمکین نمی‌کنند و اگر روزگاری اصلاح‌طلبان می‌توانستند موج اجتماعی ایجاد کنند، در این سال‌ها دیگر چندان مورد توجه جامعه نیستند.

به‌ هر روی جبهه اصلاحات در مقطع کنونی باید مسیر آینده خود را روشن کند؛ اینکه قرار است باز هم هویت نامشخصی به سرمایه اجتماعی‌اش عرضه کند یا قرار است «اصلاحات» با «اصلاح‌طلبان» پیش برود؟»

***

واکنش کیهان به جوابیه عراقچی

کیهان درباره جوابیه عراقچی به این روزنامه نوشت: «درباره واکنش جناب عراقچی ذکر چند نکته ضروری است. نخست آنکه علیرغم همه انتقادهایی که به دست‌اندرکاران برجام وجود دارد، بی‌شک یک تار موی آنان با امثال شرمن که دشمنان قسم خورده جمهوری اسلامی ایران هستند قابل معاوضه نیست. گفتنی است این نکته را مدیر مسئول کیهان در مصاحبه چند سال پیش خود با خبرنگار روزنامه آمریکایی واشنگتن‌پست درمیان گذاشته بود که بازتاب گسترده‌ای داشت و جناب عراقچی نیز از آن باخبرند.

نکته دیگر آنکه نقد مذاکرات پیشین و محصول آن یعنی برجام، نیازی به استناد به خاطره شرمن هم ندارد. وضعیت امروز برجام خود گویای همه چیز است. مذاکره‌کنندگان برجام متاسفانه خطوط قرمز متعددی را نقض کردند و نتیجه آن شد که امتیازات نقد دادند و وعده‌های نسیه گرفتند و وقتی آمریکا از برجام خارج شد دست ایران عملاً به جایی بند نبوده و دولت پیشین حتی نتوانست براساس سازوکار برجام اقامه دعوا کند و مجبور به اقامه دعوا در لاهه براساس عهدنامه مودت که مربوط به رژیم طاغوت است، شد!

و بالاخره بدیهی است که خدای نخواسته قصد اهانتی درمیان نبوده است.»

***

نظر رحیم‌پور ازغدی درباره مواضع روسای جمهور پس از مسئولیت

به گزارش خبرگزاری دانشجو، حسن رحیم پور ازغدی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در مراسمی با بیان اینکه انتقاد از نظام باید عادلانه، دلسوزانه و در جهت حل مساله باشد و نه در جهت حذف افراد و گرفتن جای آنها، افزود: طبق قانون اساسی نمایندگان مجلس باید بر دولت و وزرا نظارت کنند و این نظارت نیز شامل وزارت کشور و عدم صدور مجوز برای انجام اعتراضات مردمی می‌شود؛ البته اگر مجلس نیز به وظیفه خود عمل نکند رسانه‌ها باید به این موضوع بپردازند و اگر رسانه‌ها نیز کوتاهی کردند می‌توان از ظرفیت فضای مجازی استفاده کرد. 

وی گفت: حکومت پهلوی، چون اصلاح ناپذیر بود و کسی حق نقد آن را نداشت یک سیستم فاسد بود و به صورت اتوماتیک وار به نشر فساد می‌پرداخت؛ اما امروز وضعیت کشور اینگونه نیست تا جایی که برخی روسای جمهور ما از بالا تا پایین قانون اساسی را زیر سوال می‌برند و اصلا مسئولان ما مسابقه می‌گذارند تا بگویند نسبت به دیگران اپوزیسیون‌تر هستند.

عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: هم اکنون سه چهار نفر اپوزیسیون در کشور حضور دارند که همگی جزو روسای جمهور سابق بوده اند و اپوزیسیون‌های دیگری نیز وجود داشته اند؛ مثلا یکی از این اپوزیسیون‌ها بازرگان بود که خودش زمانی همه کاره مملکت بوده و یا یک زمانی آقای منتظری اپوزیسیون شد که خودش قائم مقام امام و نفر دوم کشور بوده و اصلا در مورد خیلی از کار‌ها خودش تصمیم گیری کرده است. در یک مقطعی هم بنی صدر اپوزیسیون بوده و بعد از آن هم هاشمی، خاتمی و احمدی نژاد اپوزیسیون شدند و فکر می‌کنم روحانی هم در حال تبدیل شدن به یک اپوزیسیون است؛ البته تبدیل شدن این افراد به اپوزیسیون به معنای معیوب بودن سیستم نیست. معتقدم سیستم بیش از اندازه لوس است، چون باید یقه این افراد را بگیرد و به آن‌ها بگوید وضعیتی که امروز نسبت به آن اعتراض می‌کنید نتیجه تصمیمات خود شما بوده است، اما این کار را نمی‌کند.

وی بیان کرد: سیستمی که امکان اصلاح نداشته باشد و اجازه اصلاح را ندهد این سیستم فاسد است و حتما از هم فرو می‌پاشد و راهی هم جز براندازی آن نیست؛ اما در ایران راه برای اصلاح سیستم باز است تا جایی که در دولت خاتمی، احمدی نژاد و در دولت احمدی نژاد روحانی که هر کدام ضد دولت قبل از خود بودند رای می‌آورد و این بدان معناست که هم دموکراسی در چارچوب سیستم برقرار است و هم امکان اصلاح وجود دارد.

***

هشدار رئیسی به سفیر جدید انگلیس

 سید ابراهیم رئیسی، روز یکشنبه هنگام دریافت استوارنامه سفیر جدید انگلیس در تهران،  استقلال و آزادی را شعار اصلی مردم ایران خواند و تاکید کرد: کشور ما حقیقتا مستقل است و استقلال ما ادعایی نیست. شما با توجه به آشنایی خوبی که به زبان فارسی دارید، باید مفهوم واقعی این کلمات در ایران را برای دولتمردان خود تبیین کنید.

آیت الله رئیسی تاکید کرد: روح استقلال و آزادی خواهی در وجود ملت ایران است و هروقت احساس کنند که کشورهای دیگر زورگویی می کند، زیر بار زور نمی روند و عکس العمل نشان می دهند.

رئیس جمهور با بیان اینکه بهترین روش برای کارکردن و همکاری با ایران رعایت اصل احترام متقابل است، تصریح کرد: جمهوری اسلامی هیچ حرف نادرست و برخلاف حق را نمی پذیرد و اروپا و غرب بر اساس تجربیات خود باید به ایران به عنوان یک کشور مستقل نگاه کنند.

آیت الله رئیسی با اشاره به اینکه امروز حقوق بشر به یک حربه سیاسی برای ضربه زدن به کشورها تبدیل شده است خاطرنشان کرد: ما خود را موظف می دانیم به حقوق انسان براساس باورها و اعتقادات دینی احترام بگذاریم و شما می دانید خیلی از مدعیان حقوق بشر، چه رفتاری با ملت خود دارند.

رئیس جمهور خطاب به سفیر جدید انگلیس در تهران،گفت: حقایقی را که در ایران مشاهده می کنید به درستی و واقعی به کشور خود منعکس و منتقل کنید.

***

روحانی آینده‌ای در سیاست ایران ندارد

ناصر ایمانی تحلیلگر سیاسی اصولگرا در گفت‌وگو با ایلنا، درخصوص آینده این جریان سیاسی اظهار داشت: اصلاح‌طلبان کاری که می‌کنند این است که چند ماهی صبر می‌کنند تا مدتی زمان سپری شود، دولت اشتباهاتی داشته باشد یا خیلی نتواند به وعده‌های خود عمل کند؛ در آن زمان محل فعال شدن و انتقاد آن‌ها به وجود خواهد آمد و دوباره به صحنه اعتراضات و سیاست بازخواهند گشت. وگرنه اینطور نیست که اکنون نتوانند صدایی در جامعه داشته باشند بلکه فضا فراهم نیست، چند ماهی که بگذرد فضا برای آن‌ها هم فراهم خواهد شد.

ایمانی همچنین در پاسخ به سوالی پیرامون پیش‌بینی از آینده سیاسی حسن روحانی رئیس‌جمهور سابق ایران، ابراز داشت: درباره آینده سیاسی آقای روحانی من تصور نمی‌کنم که ایشان آینده خاصی به معنای اینکه در عرصه سیاست آینده‌ای داشته باشد، برایش چنین اتفاقی رخ بدهد.

وی ادامه داد: یعنی هیچ کدام از دو جناح سیاسی و همینطور سیاسیون و اهل فن و کسانی که کشور را اداره می‌کنند، هیچ کدام تمایلی به اینکه آقای روحانی مسئولیتی در کشور داشته باشد و بخواهد اصطلاحاً به عرصه سیاست بازگردد، ندارند. من تصور نمی‌کنم این موقعیت حداقل الان برای ایشان مهیا باشد.

این فعال سیاسی اصولگرا همچنین اظهار داشت: ایشان به نظر من در همین شرایط کنونی خواهند بود یعنی نه عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام خواهند شد و نه عضو نهاد دیگری. ممکن است در یک اتاق فکری در جریان‌های سیاسی بخواهند از ایشان استفاده کنند که آن را هم بعید می‌دانم. در مجموع به نظر من فعلا وضعیت آقای روحانی همین شرایطی خواهد بود که اکنون هست.

***

تغییرات در طرح صیانت

به گزارش باشگاه خبرنگاران جوان, سید علی یزدی‌خواه عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی، : طرح معروف به صیانت هنوز در کمیسیون مشترک مورد بررسی قرار نگرفته و جلسه‌ای هم برگزار نشده است.

وی ادامه داد: در نخستین نشست کمیسیون مشترک طرح حمایت از حقوق کاربران و خدمات پایه کاربردی فضای مجازی، انتخابات داخلی برای تعیین هیئت رئیسه برگزار خواهد شد و تلقی ما این است که بررسی طرح حداقل ۴ تا ۵ ماه زمان ببرد. نشست‌ها با کمک نمایندگان و مسئولان وزارتخانه‌ها و دستگاه‌های ذیربط به ویژه وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات پیش خواهد رفت. البته به احتمال زیاد، تغییرهایی در این طرح اعمال خواهد شد.

عضو کمیسیون فرهنگی مجلس تصریح کرد: ضعیف شدن اینترنت خانگی ارتباطی به این طرح ندارد. مگر همیشه سرعت آن مناسب بوده است؟ چنین ادعاهایی با چه مستنداتی و دلایل متقنی است؟ چه کسی ابلاغ کرده و کجا اجرا می‌شود؟ این نوع ادعاها از سوی عواملی است که دیدگاهشان به سوی غرب است، زیرا همه حیات و مماتشان را در این موضوع می‌بینند و سعی می‌کنند تخریب و فرار رو به جلو داشته باشند.

***

توصیه باهنر به رئیسی درباره وزرا

به گزارش فارس، محمدرضا باهنر دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین در نشست ماهیانه این تشکل سیاسی، اظهار داشت: بنده اوایل پیروزی جناب آقای رئیسی در انتخابات ریاست جمهوری طی جلسه ای به ایشان و آقای مخبر عرض کردم که مراقب باشید به دلیل مشغول شدن به مسائل روزمره، از استراتژی ها و برنامه های عمیق غافل نشوید بنابراین حتما باید کارکرد های تخصصی برای نظر دادن در خصوص اصلاحات اساسی تشکیل شود.

باهنر با بیان اینکه متاسفانه امروز شاهد این هستیم که  ۲ هزار و ۵۰۰ میلیارد تومان روزانه به نقدینگی کشور اضافه می شود، به نشست خود با رئیس مجلس اشاره و تاکید کرد: من به آقای قالیباف گفتم که در مجلس ۲ کار را انجام ندهید  و آنان اینکه هزینه های دولت را افزایش نداده و دولت را بزرگتر نکنند. 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین افزود: متاسفانه امروز شاهد این هستیم که ۲۵ درصد به هزینه های دولت اضافه شده و با مطرح کردن مسائل متعدد دولت نیز بزرگ و بزرگتر می شود. 

وی با بیان اینکه عموما ساختار بوروکراسی کشور بسیار سنگین و لخت است، تصریح کرد: به آقای رئیسی هم گفتم هر وزیری که مسئول می کنید بگوئید پول نداریم اگر می توانی خلق ثروت کنید بسم الله وگرنه کاری پیش نمی رود. 

دبیرکل جامعه اسلامی مهندسین تصریح کرد: سفره های آقای رئیسی به استانها کار خوبی است اما فقط کار این نیست. سفرهای استانی بر روی رشد سرمایه انسانی تاثیر دارد اما باید وعده ها محقق شود و بسیاری از مشکلات نیز از این مسیرها قابل حل شدن نیست. 

 

دیدگاه کاربران

پرویز۲۲۱۵۵۴۶۲۰:۳۴:۱۷ ۱۴۰۰/۷/۴
نه اینکه مردم برای اصول گرایان میمیرند.
ناشناس۲۲۱۵۹۵۰۰۹:۰۷:۰۵ ۱۴۰۰/۷/۵
زیباکلام: رای 2/5 میلیونی همتی تیر خلاص به شقیقه اصلاح طلبان بود.
ناشناس۲۲۱۵۹۹۳۰۹:۵۰:۳۰ ۱۴۰۰/۷/۵
اصلاح طلبان ابتدا باید خودشون را اصلاح کنند.
ناشناس۲۲۱۶۰۸۵۱۱:۵۶:۴۹ ۱۴۰۰/۷/۵
تنها راه نجات کشور و انقلاب ملی کردن تمامی ثروت های حرام و نامشروع و باد آورده از تلاطمات اقتصادی و غارت شده با استفاده از قوانین سند تحول قوه قضا با محوریت مشروعیت سنجی اموال و اجرای قانون اعاده اموال نامشروع می باشد و بس
ناشناس۲۲۱۶۱۷۹۱۳:۵۱:۰۱ ۱۴۰۰/۷/۵
به هر حال اصولگرا وضعیت بهتری دارند
ناشناس۲۲۱۵۵۵۴۲۰:۴۴:۰۸ ۱۴۰۰/۷/۴
خوب حالا کی هست این سفیر جدید انگلیس؟ همون بی ادبی که به ملت ایران توهین کرد؟
ناشناس۲۲۱۵۵۹۳۲۱:۲۷:۴۴ ۱۴۰۰/۷/۴
آقای مهندس بازرگان و آقای خاتمی نماد ادب و اخلاق و دینداری در سیاست این کشور هستند.
ناشناس۲۲۱۵۹۳۰۰۸:۴۷:۲۱ ۱۴۰۰/۷/۵
و همچنین نماد اعتماد به دشمن!!
ناشناس۲۲۱۶۰۳۷۱۰:۴۸:۱۴ ۱۴۰۰/۷/۵
کدام خاتمی همان محمد خاتمی. که 8سال بودجه وسرمایه کشور را به جیب خود وکابینه واطرافیان خودش زد بله. در لباس ادب. وزیرکی خودش نابودمان کرد. با این سبک که نه پیشرفتی نه پس رفتی اقای روحانی امد. انگار خاتمی امد دوباره. راه او را ادامه. وکارد را به استخوان ملت وکشور زد. واگر اجازه دوباره کاندید شدن داشت اینقدر نفوذ وقدرت داشت که به نفع خودش. وتاپایان سال 12 ریاست جمهوری با کمک کرونا ووارد نکردن واکسن همه مردم ایران. را روانه قبرستان می کرد خودش واطرافیان وطرف دارانش با داشتن کشور ایرا ن وسرمایه اش با درامدی بالا به پادشاهی خودش ادامه می داد که سرش به سنگ. خورد. باید ریشه اصلاح طلبان را در اورد وخشکاند نه اینکه درجای دیگر مسولیت داد واز فکرش استفاده کرد مگر اینها فکرشان. به صلاح مردم وکشور کار می کند تا حالا بدنبال پیشرفت اختصاصی. ایل وتبار خودشان. بودن اینقدر ذخیره مالی برای سه چهار نسلهای. بعد خود دارن که تمامی ندارد والان هم به دنبال بهم زدن. برنامه های پیشرفت. کشور ما تا داد مردم را در بیارن وثابت کنن که این دولت هم نمی تواند موفق باشد. چون ریشه فسادشان. خیلی عمیق ودر اوردن این ریشه ها سخت کوشی. واتحاد این دولت ومسولین اجرای عدالت. وحاکمه مسولیین قبلی باعث خشکاندن فساد در جامعه خواهد بود تا درس عبرتی برای همه. در اجرای قانون جدی برخورد کند. باعث پیشرفت مرد وکشور. خواهد شد واگر عمل نکند. برعکس مسلمان واقعی را به کافر وکشور را تقدیم مفسدان خواهد کرد. اصلاح طلبان فقط به فکر گرفتن مسولیت بدون خدمت وحقوق نجومی و تصرف. وفروش اموال دولتی یا در کل به دنبال رانت خواری وکاسبی برای خود واطرافیان هستن نابودی مردم مهم نیست فقط پیشرف خودشان. شرط اول عاقل. دیندار. صادق. دلسوز. تشنه خدمت نه تشنه قدرت. از گرفتن مسولیت بترسد. که نکند ناتوان در انجامش باشد مسولیت گرفتن صندلی نیست. خودش را زیر ذره بین خدا بیند وبه عاقبت کارخودش قبل انجام ان بیندیشد. که ایا خداپسندانه هست. پس درست ومردم هم می پذیرن. اگر مسولین. دولت گذشته عاقل ودلسوز وخدمتگذار. وجدی در اداره امور کشور بودن مردم باخیال راحت. وبا زندگی خوب بدون مشکل به زندگی خودشان ادامه می دادن. وضعیت ما این نبود. با زحمت این دولت ومسولین که یک پارچه ودلسوزانه خدمت به مردم ودر جهت رفع مشگلات. با تلاش شبانه روزی که دارن. مشکلات مارو حل. و. نسلهای قبل مارو. امیدوار خواهند کرد ما که 16 سال عمرمان تباه شده با ریاست خاتمی. وروحانی. تدبیر وامید والا برکته الله. سواد وتلاشش درگفتن همین ماشالله کم نمی اوردن در تقدیر از خودش وهمکارانش مسول باید عاقل. وهمه خصوصیات یک مسلمان. واقعی در عمل نه در شعار. وهنر در زیاد کردن مشکلات نه حل کردن ان وتماشاگر حل شدن مردم در مشکلات جامعه باشد این هنر مسول نیست. وتاوان بی مسولتی او دررجامعه را مردم. پس داده واه و گناهش به حساب مسول نوشته خواهد شد
ناشناس۲۲۱۵۶۱۲۲۱:۴۵:۵۱ ۱۴۰۰/۷/۴
آقای رحیم پور به جای این افاضات به مردم گزارش کار دهند که در شورای انقلاب فرهنگی چه دستاوردی داشته اند.
ناشناس۲۲۱۵۹۵۴۰۹:۱۱:۵۲ ۱۴۰۰/۷/۵
نه اینکه بقیه آقایان دارند کار می کنند!
ناشناس۲۲۱۵۹۸۱۰۹:۳۷:۰۱ ۱۴۰۰/۷/۵
دستاوردش توسط جناب غرب زده که اجازه اجرا داده نمی شد و فرد قانون مدار که وقتی آمد همه آنها را ابلاغ کرد
ناشناس۲۲۱۶۴۱۹۱۸:۰۶:۴۵ ۱۴۰۰/۷/۵
مگر در ۸ سال گذشته شورا درست برگذار شد که نتیجه ای داشته باشه
ناشناس۲۲۱۵۶۴۵۲۲:۱۰:۰۷ ۱۴۰۰/۷/۴
گندی که اصلاح طلبان زدند قجرها نزدند قیمت ارز را 10 برابر گران کردند.
ناشناس۲۲۱۵۹۲۸۰۸:۴۵:۲۵ ۱۴۰۰/۷/۵
تازه اولش صبر ن و ببین
ناشناس۲۲۱۵۹۳۱۰۸:۴۸:۲۱ ۱۴۰۰/۷/۵
اصلاحطلبان در زمان خاتمي سر كار بودند كه قيمت دلار ثابت ماند. زمان احمدينژاد عزيز تون بود كه كاغذپاره تحريم دلار را ٣ برابر كرد و ماجرا ادامه پيدا كرد.
ناشناس۲۲۱۵۶۴۸۲۲:۱۱:۵۶ ۱۴۰۰/۷/۴
روحانی مملکت را به قهقرا برد و فقر و محرومیت را در کشور توسعه داد محاکمه و مجازات او یک مطالبه عمومی است.
ناشناس۲۲۱۵۶۵۳۲۲:۲۲:۰۷ ۱۴۰۰/۷/۴
هنر روحانی و ظریف و عراقچی این بود که مردم ایران را درگیر فقر و گرسنگی کردند و اشک 80 میلیون ایرانی را در اوردند.
ناشناس۲۲۱۵۶۹۱۲۳:۰۳:۲۸ ۱۴۰۰/۷/۴
اگر عراقچی و ظریف راست میگن در تلویزیون با منتقدین برجام بصورت زنده مناظره بکنند.
ناشناس۲۲۱۵۹۹۱۰۹:۴۹:۰۹ ۱۴۰۰/۷/۵
مشکل این است که اینها جرئت مناظره با منتقدین برجام را ندارند.
ناشناس۲۲۱۶۰۴۰۱۰:۵۲:۳۱ ۱۴۰۰/۷/۵
اگه بعضی از ناگهتنی ها را گفتند تضمین میکنی که بعد از مناظره امنیت داشته باشند؟
ناشناس۲۲۱۵۷۸۵۰۱:۳۰:۵۶ ۱۴۰۰/۷/۵
باهنر آدم با تجربه اي است اين گفته ها يعني بوي بهبود زاوضاع به مشام نمي آيد
ناشناس۲۲۱۵۹۴۹۰۹:۰۵:۲۴ ۱۴۰۰/۷/۵
اینها اگر سکوت کنند مشکلات کشور و مردم به تدریج حل می شوند.
مصطفی۲۲۱۵۸۲۴۰۳:۱۶:۴۱ ۱۴۰۰/۷/۵
در خصوص برجام اگه امریکا به واسطه ی رئیس جمهورش ترامپ خارج نمیشد که واقعا اقتصاد ایران رو به بهبودی و پیشرفت بود ۰ در خصوص دولت جدید اینکه اقای باهنر توصییه ای که کردن دقیقا درست است و متاسفانه چنانچه این رویه ادامه دار باشد جز گرانی و تورم در نهایت چیزی نصیب مردم نمیشود بابد کارها رو اساسی و ریشه ای حل کرد تا بتوان جلوی تورم و بی ثباتی اقتصاد رو مهار کرد
ناشناس۲۲۱۵۹۴۴۰۹:۰۳:۰۰ ۱۴۰۰/۷/۵
نقض فاحش برجام از دولت اوباما با تصویب قانون تحریم ویزا برای اتباع 38 کشور که به ایران سفر می کنند و تمدید 10 ساله تحریم ایسا و غارت 2 میلیارد دلاری اموال بلوکه شده ایران شروع شد برجام نشان داد که اصلا"امریکا و اروپا قابل اعتماد نیستن.
ناشناس۲۲۱۵۹۷۷۰۹:۳۴:۲۷ ۱۴۰۰/۷/۵
در زمان برجام مثلا می خواستید با سرکوب اقتصادی شرایط را خوب کنید؟ دیر یا زود این روزها را رویت می کردید
ناشناس۲۲۱۵۸۷۸۰۶:۵۳:۲۰ ۱۴۰۰/۷/۵
اخوی اصلاح طلبان از دل مردم هستند شما فکر خودت باش بیین مورد توجه کی هستی مردم .خدا یا........
سمیه۲۲۱۵۹۹۹۰۹:۵۸:۳۰ ۱۴۰۰/۷/۵
به نظر من روحانی صبر کرده تا ضعف های دولت رییسی ظاهر شود تا به بقیه بفهماند که اعضای دولتش عمل کرد ضعیف نداشته
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های دیروز

  1. قحطی مانتوی بلند و دکمه‌دار در تهران!

  2. تضادی عجیب و پر ابهام!

  3. دیدار روحانی با وزرا و معاونان دولت یازدهم و دوازدهم

  4. پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!

  5. دروغگویی BBC برای خون‌شویی

  6. رادان: برهنگی و عریانی از دسیسه‌های دشمن برای نابود کردن خانواده‌هاست

  7. طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور

  8. اعلام جرم دادستانی علیه برخی خبرنگاران در پرونده نیکا شاکرمی

  9. پشت‌پرده استعفای مقام‌های نظامی-اطلاعاتی صهیونیست‌ها

  10. حقوق حداقل‌بگیران بازنشستگان تامین اجتماعی ۳۵ درصد افزایش یافت

  11. دادستان کل کشور: لازمه فسادزدایی نظارت هوشمند است

  12. فلسطین باید به صاحبان اصلی آن برگردد/ دانشجویان آمریکایی نه تخریب کردند نه شیشه‌ای شکستند اما این جور با آنها رفتار می‌شود

  13. مسعود اسکویی درگذشت

  14. تاکید وحیدی بر استقبال مردمی از طرح نور فراجا/ ارزیابی معاون رئیسی از همکاری مجلس با دولت

  15. واکنش رئيس صدا و سیما به موضوع عفاف و حجاب

  16. خشونت پلیس آمریکا علیه دانشجویان؛ پرتاب معترضان از روی پله!

  17. لشکرکشی پلیس آمریکا به دانشگاه کلمبیا/ دانشجویان بازداشت شدند

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. من عجله ندارم!

  3. نگاهی به مسیر بازیگرانی که مهاجرت کردند/ از بازیگری تا رقص و رانندگی تاکسی!

  4. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  5. اصلاح‌طلبان مقابل «نصیری» سکوت نکنند

  6. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  7. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  8. مشروبات تقلبی از جامعه پزشکی هم قربانی گرفت

  9. حقوق کارکنان وزارت کشور ترمیم می‌شود

  10. قحطی مانتوی بلند و دکمه‌دار در تهران!

  11. دور باطلی که تمامی ندارد!

  12. جریان دائمی تجارت، به جای تعطیلی روز شنبه

  13. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  14. حکم اعدام بابک زنجانی نقض و تبدیل به ۲۰ سال حبس شد

  15. برای این عکس شما تیتر بزنید

  16. تضادی عجیب و پر ابهام!

  17. دو ناوشکن آمریکایی در دریایی سرخ شکار شدند

  18. آقای رئیس‌جمهور! لطفاً فراموش نکنید!

  19. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  20. نظر جالب شریعتمداری درباره طرح نور و لایحه حجاب/ پاسخ خلجی به انتقادات نمایندگان درباره قیمت دلار

  21. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

  22. سقوط در آغوش پهلوی!

  23. آمریکا و ویتنامی دیگر؟۱

  24. نجات معجزه آسا از وسط سیل توسط لودر و راننده ماهر

  25. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  3. اصلاح‌طلبان مقابل «نصیری» سکوت نکنند

  4. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  5. آقای رئیس‌جمهور! لطفاً فراموش نکنید!

  6. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  7. نظر جالب شریعتمداری درباره طرح نور و لایحه حجاب/ پاسخ خلجی به انتقادات نمایندگان درباره قیمت دلار

  8. اقدامات قوه قضائیه درباره ماجرای صدیقی / واکنش اصلاح‌طلبان به سخنان اخیر مهدی نصیری/ تک و پاتک رسانه‌های دولت و مجلس

  9. اگر این صحنه‌ها در ایران بود...

  10. نگاهی به فرمان ضد فساد هشت ماده ای 

  11. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

  12. خلجی: آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

  13. پشت‌پرده بازخوانی مرگ نیکا شاکرمی توسط انگلیسی‌ها / چهار نکته درباره یک خودکشی خاص در محله امیر اکرم!

  14. دروغگویی BBC برای خون‌شویی

  15. معلمان تلاش کنند گره ذهنی دانش آموزان باز شود

  16. سلاح اتمی؛ جزو برنامه ریزی امنیتی و دفاعی ایران است؟ /تمام «نه»های رهبر انقلاب به سلاح هسته ای +اینفو

  17. وزیر تعاون: تمام دغدغه رییس جمهور معیشت مردم است

  18. سوء استفاده عباس عبدی از «ماچه الاغ ماده»!

  19. طراحی هواپیمای جت ۱۰۰ نفره به دستور رییس‌جمهور

  20. ناصر ایمانی: فرض کنیم یکی از این صحنه های ضرب و شتم ....

  21. جزایر ایرانی به سمت مسکونی شدن خواهند رفت

  22. سخنگوی دولت: هیچ مرجعی معطل تصویب قانون جدید حجاب نیست

  23. دشمن حتما در عرصه اقتصادی ناکام خواهند ماند/مسئولان اجازه ندهند کارخانه‌ای تعطیل شود

  24. همه رقیبان قالیباف در ریاست مجلس آینده/ توضیح معاون رئیسی درباره استقرار فراجا در بنیاد نخبگان

  25. رئیسی: مشکلات آبی و برقی کشور در حال حل‌شدن هستند  

آخرین عناوین