گزارش نیویورک تایمز از مشارکت چشمگیر رای دهندگان آمریکایی در ایالت‌های "عرصه نبرد"

گروه جهان الف،   3990806105 ۱۸ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

روزنامه نیویورک تایمز از مشارکت "چشمگیر" مردم در انتخابات زودهنگام ریاست جمهوری آمریکا خبر داد و نوشت، حضور در  ایالت های موسوم به نبردگاه به میزانی بی سابقه افزایش یافته  است. 

گزارش نیویورک تایمز از مشارکت چشمگیر رای دهندگان آمریکایی در ایالت‌های "عرصه نبرد"

به گزارش الف، نیویورک تایمز افزود: با آغاز انتخابات زودهنگام در برخی ایالت های دیگر نظیر نیویورک، انتظار می رود مشارکت مردمی پیش از  روز رای گیری در سوم نوامبر بیشتر نیز بشود.

آریزونا، فلوریدا، جورجیا، میشیگان، مینه سوتا، نورث کارولینا، پنسیلوانیا و ویسکانسین  ایالات موسوم به عرصه رقابت هستند که هر نامزد از حزب جمهوری خواه یا دمکرات، در آن بازنده  یا برنده خواهد بود. ایالات پررقابت، در هر دوره از انتخابات، ممکن است تغییر کنند و عوامل  مختلف در این امر دخیل هستند.

<<کمتر از یک هفته مانده به روز انتخابات، بیش از 64 میلیون آمریکایی آراء  خود را به صندوق های رای ریخته اند، و حدود نیمی از آنها در ایالت های بسیار رقابتی موسوم به "عرصه نبرد" در رای گیری زودهنگام شرکت کرده اند.  اینها ایالت هایی هستند که برنده کالج الکترال را در نهایت تعیین خواهند کرد. و نکته مهم تر این که این آراء اولیه در مناطق نبرد، برابر است با بیش از نیمی از کل آراء این ایالت ها در انتخابات 2016.

به گزارش نهاد انتخاباتی موسوم به "پروژه انتخابات آمریکا"، تاکنون تعداد آراء اولیه حدود 46 درصد از کل آراء شمرده شده در انتخابات 2016 بوده است.

 به دلیل شیروع کرونا، بسیاری از ایالت ها قوانین رای گیری را تغییر و به میلیون ها نفر اجازه دادند برای نخستین بار از طریق ای-میل در انتخابات شرکت کنند. و بسیاری نیز به صورت حضوری در رای گیری شرکت کرده اند تا با ازدحام پیش بینی شده رای دهندگان در سوم نوامبر (13 آبان) مواجه نشوند. مشارکت های اولیه  در سراسر کشور نشان می دهد اشتیاق رای دهندگان چه علیه دونالد ترامپ و چه در حمایت  از او، در سراسر کشور به میزان بسیار زیادی تشدید شده است.

به نظر می رسد دمکرات ها نسبت به مشارکت در انتخابات زودهنگام اشتیاق بیشتری دارند. در پنج ایالت پُررقابت که در آنها نام نویسی حزبی گزارش می شود، تاکنون حدود دومیلیون طرفدارِ ثبت نام شده دمکرات ها، بیشتر از هواداران جمهوری خواهان رای داده اند.

در پنسیلوانیا – ایالتی که آقای ترامپ در سال 2016 با اختلاف بسیار کم در آن پیروز شد – تعداد رای دهندگانِ طرفدار دمکرات ها بیش از سه برابر جمهوری خواهان  بوده اند.

در فلوریدا و نورث کارولینا (کارولینای شمالی)، مرزبندی های حزبی هموارتر است.

ایالت های پُررقابت (نبردگاه) 

تعداد آراء زودهنگام در ایالت پرجمعیت تگزاس، تاکنون بیش از  80 درصد کل آراء آن در سال  2016  بوده است. تگزاس پایگاه مهم جمهوری خواهان است اما به دلیل جمعیت رو به ازدیادِ رنگین پوستان، به نظر می رسد این ایالت امسال عرصه رقابت شدید بین طرفداران  دو حزب باشد. و تعداد آراء زودهنگام در آریزونا، فلوریدا، جورجیا، نوادا و نورث کارولینا تاکنون بیش از 60 درصد از کل آراء انداخته شده در این ایالت ها در چهار سال گذشته بوده است.

پیروزی های احتمالی بایدن

در ایالت هایی که احتمالا بیشتر طرفدار جو بایدن محسوب می شوند، رای دهندگان به تعداد زیاد در حال مشارکت هستند. تعداد آراء انداخته شده در این ایالت ها در مجموع بیش از یک سوم تعداد آراءای است که تاکنون به صندوق ها ریخته شده و رقم آن 43 درصد از کل آراء این ایالت ها در سال 2016 است. با آغاز انتخابات زودهنگام در برخی ایالت ها نظیر نیویورک، این ارقام احتمالا افزایش خواهد یافت. 

پیروزی های احتمالی ترامپ 

در ایالت هایی که احتمالا طرفدار آقای ترامپ هستند، انتخابات زودهنگام از  شدت کمتری برخوردار است. ساکنان این  ایالت ها عموما تمایل دارند نسبت به ایالت های طرفدار دمکرات ها و همچنین ایالت های نبردگاه جمعیت کمتری داشته باشند؛ لذا عجیب نیست اگر اینها بخشی کوچک تر از کل آراء در انتخابات اولیه را به خود اختصاص دهند. تعداد آراء زودهنگام آنها نیز کمتر است و درصدی از کل تعداد افرادی است که چهار سال پیش رای دادند. آقای ترامپ که علنا با  رای دهی ای-میلی به شدت مخالفت کرده است، بر مشارکت حضوری رای  دهندگان و "موج قرمز" (طرفداران حزب جمهوری خواه) در سوم نوامبر حساب می کند تا بر آن چه که ظاهرا امتیازِ انتخابات زودهنگام برای دمکرات ها است، غلبه کند.>>

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۱۶۶۲۱۶۰۰۰:۲۸:۴۴ ۱۳۹۹/۸/۷
طی ۴۰ سال گذشته انقدر اقتصاد اولویت نبود که کشور همه چیزش بقدری ضعیف است که در گرو انتخابات امریکاست.
ناشناس۱۶۶۲۲۲۲۰۵:۱۳:۲۲ ۱۳۹۹/۸/۷
حاضرم قسم بخورم ایرانی های آمریکا نشین به ترامپ رای میدن نامردهای بی معرفت
ناشناس۱۶۶۳۰۵۶۱۴:۳۸:۲۴ ۱۳۹۹/۸/۷
نه عزیز جان. هیچ جای دنیا از لج یکی به یکی دیگه رای نمیدن. اونا هم مثل بقیه شهروندان نگاه می کنن ببینن که وعده های کی با منافعشون هم جهته.
ناشناس۱۶۶۲۲۴۹۰۷:۰۰:۴۸ ۱۳۹۹/۸/۷
دیروز جمعیت سیل آسای دهها هزار نفری از حامیان و طرفداران ترامپ در شهر کالیفرنیا که از این ایالت به عنوان کانون اصلی و قلب دموکرات ها ! نام برده میشود ، برگزار شد . با ترامپ تا 2024
ناشناس۱۶۶۲۵۶۰۱۰:۴۰:۲۳ ۱۳۹۹/۸/۷
نمونه ای از ضبط صوت طرفدار ترامپ با ضریب هوشی پایین، همین شماها بودید که 88 فکر کردید تقلب شده، اگه به خود ترامپ بگی توی کالیفرنیا برنده میشی به سلامت عقلیت شک میکنه! به جای توییتر، نمیگم سی ان ان، حداقل فاکس نیوز رو ببین!
ناشناس۱۶۶۲۲۵۴۰۷:۰۶:۵۹ ۱۳۹۹/۸/۷
ترامپ بازنده خواهد شد ، چون دستی از غیب نیست که ترامپ را بالا آورد
ناشناس۱۶۶۲۲۵۸۰۷:۱۰:۰۵ ۱۳۹۹/۸/۷
دموکرات ها به دنبال غارت و حیف و میل اموال و سرمایه کشور آمریکا به نفع خودشون هستند و مردم به این موضوع پی برده اند و درک و شعور و فهم سیاسی خودشون رو با حضور گسترده پای صندوق های رای به منثه ظهور رسانده اند .
ناشناس۱۶۶۲۲۶۰۰۷:۱۱:۵۷ ۱۳۹۹/۸/۷
ما که هر فیلمی دیدیم طرفدارای ترامپ حداقل ۴۰۰ برابر هوادارهای بایدن بودند
ناشناس۱۶۶۲۵۶۹۱۰:۴۴:۰۰ ۱۳۹۹/۸/۷
اولا شما دنبال فیلم ها نیستید و اون فیلم ها رو بهتون نشون میدند، چون هیچوقت پی خبری نبودید و نخواهید بود و فقط کپی پیستر دسته چندمی هستید؛ که اگر اینطور نبود فکر نمیکردید پراید توی عراق 900 دلاره و نصف خزر به روسیه باج داده شده، دوما طبق نظرسنجی هایی که تاکید میکنم همواره در بازه خطا صحیح بوده اند بایدن برندست، سوما اوج بیسوادی و کم هوشیه که با چهارتا فیلم درباره کشوری 350 میلیونی حرف زد، اصلا امار به همین دلیل بوجود اومده تا با مشاهدات محدود نتیجه نگرفت! همین شما جماعت کم هوش بودید که 88 بهتون دروغ تقلب رو خوراندند
ناشناس۱۶۶۲۲۶۸۰۷:۲۳:۲۶ ۱۳۹۹/۸/۷
دموکرات ها برای موجودیت آمریکا ، خطر و تهدید محسوب میشوند و مردم آمریکا به این واقعیت پی برده اند .
ناشناس۱۶۶۲۲۸۱۰۷:۳۶:۲۸ ۱۳۹۹/۸/۷
تا کنون اینقدر رسانه ها را مشتاق روند انتخاباتی آمریکا ندیده بودم . تجزیه وتحلیل انتخابات آمریکا از انتخابات ایران دقیقتر و پیگیرتر است
الياس۱۶۶۲۲۹۹۰۸:۱۴:۴۸ ۱۳۹۹/۸/۷
اگه اين عكس واسه ايران بود، يه عده دلواپس الان ميگفتن: نظام كرونا رو فراموش كرده و واسش انتخابات مهمه! جون مردم كه مهم نيست، اين همه مشكل ديگه داريم، [تلفات امريكا: رتبه يك دنيا براي مرگ كرونا به ازاي جمعيت]
ناشناس۱۶۶۲۳۰۱۰۸:۱۷:۳۶ ۱۳۹۹/۸/۷
بایدن میخواهد آمریکا رو دو دستی تحویل چین دهد .
ناشناس۱۶۶۲۵۷۹۱۰:۴۷:۲۷ ۱۳۹۹/۸/۷
با وجود امثال تو و ضبط صوت های با ترامپ تا 2024 وطنی، اصلا تعجب نمیکنم که یکسری برای دیدن لوگو پپسی روی ماه به خیابان ها امدند
ناشناس۱۶۶۲۳۳۱۰۸:۳۰:۳۴ ۱۳۹۹/۸/۷
برای ایران فرقی در عمل نخواهد داشت کی رییس جمهور امریکا شود. هر دو جناح منافع کشورشان را در زیر سایه لابی صهونیسم دنبال می کنند.
ناشناس۱۶۶۲۳۶۱۰۸:۴۰:۵۰ ۱۳۹۹/۸/۷
درست مثل زمان دولت اول روحانی شده وقتی که مردم از دولت احمدی نژاد آنقدر ترسیده بودند که یکی دیگه مثل او بیاید و مملکت رو به فنا بدهد ریختند و به روحانی رای دادند. ترامپ ورژن احمدی نژاد امریکاست. البته آقای رئیس جمهور در این چند سال بلایی سرمان آوردند که همه رای دهندگانش برای احمدی نژاد خدابیامرزی آرزو کردند
ناشناس۱۶۶۲۸۹۵۱۳:۳۹:۱۸ ۱۳۹۹/۸/۷
حالا معلوم نيست چرا خيلي ها اميد دارند كه ترامپ برنده بشه !!!!!!!!!!!!!!
ناشناس۱۶۶۳۱۴۱۱۵:۱۸:۴۰ ۱۳۹۹/۸/۷
طبق قانون اساسی در آمریکا مردم رئیس جمهور را انتخاب نمی کنند و هیچ نقشی در آن ندارند. رای مردم صرفا برای انتخابات درون حزبی هست و رسمی نیست... نمایندگان ایالتی و فدرال هستند که رئیس جمهور را تعیین می‌کنند.
yektanetتریبونخرید ارز دیجیتال از والکس

پربحث‌های هفته

  1. اقدامی  اشتباه، در زمانی اشتباه تر!

  2. نگاهی به مسیر بازیگرانی که مهاجرت کردند/ از بازیگری تا رقص و رانندگی تاکسی!

  3. با حلوا حلوا گفتن، دهان شیرین نمی‌شود!

  4. نظرات برگزیده مخاطبان الف: تکرار تجربیات شکست‌خورده درباره حجاب هیچ ثمری ندارد/ زیباکلام به دشمنی اسرائیل با ایران توجه نمی‌کند

  5. هیچ تردیدی در اجرای طرح نور نداریم

  6. اعتراض حواله داران پژو پارس به افزایش قیمت ۴۰۰ میلیونی

  7. حمایت اژه‌ای و رئیسی از طرح عفاف و حجاب فراجا/ انتقاد تلویحی روزنامه اصولگرا از حسین شریعتمداری

  8. گزارش میدانی از طرح نور فراجا

  9. جریان دائمی تجارت، به جای تعطیلی روز شنبه

  10. ساماندهی بازار مسکن و اجاره‌بها در خوان آخر/ اسب سرکش مسکن، آرام می‌گیرد؟

  11. نحوه رفتار متفاوت فروشندگان در برابر پوشش حجاب مشتریان

  12. رادان:‌ طرح نور با قوت ادامه دارد

  13. این ابهامات مناقشه‌برانگیز را برطرف کنید

  14. هشدار حسین شریعتمداری؛ فاجعه برجام در انتظار لایحه عفاف!

  15. نتانیاهو: احکام دادگاه لاهه را نمی پذیریم

  16. وقتی «بوقلمون» هم مقابل «رضا پهلوی» کم می‌آورد!

  17. آقای رئیس‌جمهور! لطفاً فراموش نکنید!

  18. آمریکا و ویتنامی دیگر؟۱

  19. وزارت راه در شناسایی خانه‌های خالی مسئول است

  20. یکی از مسائل مهم کشور، عفاف و حجاب است/ نظرات شهید مطهری راهگشا است

  21. حمایت معاون رئیسی از تعطیلی پنج‌شنبه‌ها/ تاکید رادان بر ادامه طرح «نور» فراجا/ انتقاد روزنامه دولت از کریمی قدوسی

  22. به زور کسی را به بهشت نمی بریم اما در برابر ناهنجاریها ایستاده‌ایم

  23. خلجی: آواربرداری از خرابی ۱۰ ساله زمانبر است

  24. حضور حسین حسینی در دادسرای فرهنگ و رسانه با شکایت فراجا

  25. موضع رئیس عدلیه در خصوص ورود فراجا به مسئله حجاب/ اژه‌ای: در قضیه حجاب می‌توانیم بگوییم «کی بود کی بود، من نبودم؟»

آخرین عناوین