خاندوزی: رشد نقدینگی در دولت سیزدهم به پایینترین میزان ۶۲ سال گذشته رسید
وزیر امور اقتصاد و دارایی گفت: در نقطه فروردین ۱۴۰۳ و اسفند ۱۴۰۲ در پایینترین رقم رشد نقدینگی ۶۲ ساله قرار داشتیم. یکی از بهترین رشدهای تولید ناخالص داخلی کشور سال ۱۳۹۰ بوده با این حال سال ۱۴۰۲ پس از ۱۱ سال نرخ جی.دی.پی سرانه به آن سال رسیده است.
خاندوزی: نرخ رشد نقدینگی به ۲۴ درصد رسیده است
سخنگوی اقتصادی دولت گفت: با سیاستگذاریهای دولت در اقتصاد کلان، شاهدیم که پایان سال ۱۴۰۲ نرخ رشد نقدینگی به ۲۴.۳ درصد کاهش یافت و از وضعیت بحرانی بالای ۴۰ درصد که ابتدای دولت با آن مواجه بودیم عبور کردیم.
داراییهای ارزی افزایش یافت/ انتطارات تورمی کم شد
رئیسکل بانک مرکزی اعلام کرد: در فروردین امسال میزان داراییهای ارزی کشور حدود ۲۰۰ میلیون دلار افزایش یافته که به معنای تراز مثبت ۲۰۰ میلیون دلاری خرید داراییهای ارزی نسبت به فروش آن است.
روابط عمومی بانک مرکزی اعلام کرد:تداوم کاهش نرخ رشد نقدینگی/ خلق پول بانکها و موسسات ناتراز محدود شد
روابط عمومی بانک مرکزی با تشریح اقدامات این بانک برای کنترل نقدینگی، از کاهش قدرت خلق پول بانکها و موسسات اعتباری ناتراز خبر داد.
رئیس بانک مرکزی: پیشبینیپذیر شدن اقتصاد، شرط هدایت نقدینگی مردم به سمت تولید است
رسانه KHAMENEI.IR در گفتوگو با رئیس کل بانک مرکزی، سیاستگذاریها و اقدامات لازم برای مشارکت مردم در تولید و همچنین برنامههای بانک مرکزی برای تحقق شعار سال ۱۴۰۳ را بررسی کرده است.
برنامه بانک مرکزی برای هدایت نقدینگی به تولید
معاون اقتصادی بانک مرکزی، برنامه و ابزارهای مختلف این بانک برای هدایت منابع ریالی و ارزی به سمت تولید را تشریح کرد.
نرخ رشد نقدینگی ۱۴۰۲ به ۲۴.۳ درصد کاهش یافت
با اقدامات بانک مرکزی نرخ رشد نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در پایان مهرماه سال ۱۴۰۰ طی یک روند نزولی به ۲۴.۳ درصد در پایان اسفندماه سال ۱۴۰۲ کاهش یافت که این امر بیانگر توفیق کامل این بانک در مدیریت رشد نقدینگی حتی کمتر از میزان هدفگذاری تعیین شده ۲۵ درصدی برای پایان سال گذشته است.
کاهش ۲۶ درصدی تورم در ۱۴۰۲/ هدفگذاری کاهش تورم به کانال ۲۰ درصدی
معاون اقتصادی بانک مرکزی گفت: سال ۱۴۰۲ تورم نقطه به نقطه ۲۶.۵ واحد درصدی کاهش داشته که هدفگذاری بانک مرکزی برای تورم نقطه به نقطه مصرف کننده برای پایان سال جاری،رسیدن به کانال ۲۰ درصدی است.
رشد نقدینگی ۱۸ درصد کاهش یافت
رئیسکل بانک مرکزی گفت: کاهش نرخ رشد نقدینگی از ۴۲.۸ درصد در مهرماه ۱۴۰۰ به نرخ ۲۵ درصد در پایان سال ۱۴۰۲ هدفگذاری شده بود که این هدف بر اساس آخرین تحولات متغیرهای پولی، با درصد موفقیت بالایی تحقق یافت.
عقبگرد نرخ دلار ادامه خواهد داشت/ اثر کاهش نرخ رشد نقدینگی به ۲۵ درصد بزودی نمایان میشود
یک کارشناس پولی و بانکی گفت: دو عامل موجب خواهد شد تا نرخ ارز روند کاهشی را ادامه دهد، عامل اول این است که شرایط و سیاستهای بانک مرکزی تغییری نکرده است و این بانک مصمم است تا نرخ ارز را تثبیت کند، دوم این که ریسکهای سیاسی و نگرانی های امنیتی در حال مرتفع شدن است.
فرزین: نرخ رشد نقدینگی بعد از ۵۵ ماه به پایینترین میزان خود رسید
رئیس کل بانک مرکزی با اشاره به اینکه نرخ رشد خالص داراییهای خارجی بانک مرکزی در دیماه مثبت ۵.۲ درصد شد، گفت: نرخ رشد نقدینگی نیز بعد از ۵۵ ماه به پایینترین میزان خود یعنی به ۲۵.۲ درصد رسید.
فرزین خبر داد: کاهش نرخ رشد نقدینگی به ۲۵.۲ درصد در پایان دی
رئیس کل بانک مرکزی از کاهش نرخ رشد نقدینگی به ۲۵.۲ درصد در پایان دی خبر داد.
رهبر انقلاب: رشد نقدینگی باید متوقف شود/ دخالت دولت در بخش خصوصی را نفی میکنیم
رهبر انقلاب اسلامی تاکید کردند: مهمترین وظیفه دولت بهبود فضای کسب و کار و برطرف کردن موانع آن است.
لیلاز: جلوی رشد نقدینگی را بگیرید، مرگ بر کسی که بگوید بنزین گران شود
لیلاز خطاب به جبرائیلی: شما با این رویه آقای رئیسی را هم به سرنوشت آقای احمدی نژاد دچار میکنید. من به شدت مخالفم که سالیانه ۵۰ درصد رشد نقدینگی داشته باشید و قیمت بنزین آزاد شود. جلوی رشد نقدینگی را بگیرید مرگ بر کسی که بگوید قیمت بنزین باید گران شود.
معاون بانک مرکزی: رشد نقدینگی و پایه پولی تا پایان سال کم میشود
معاون بانک مرکزی گفت: رشد نقدینگی به ۲۶.۲ درصد رسیده که در میانمدت با پایه پولی به همبستگی میرسد و با توجه به سیاستهای بانک مرکزی حتما تا پایان سال این دو متغیر کاهشی خواهد بود.
کاهش نرخ رشد نقدینگی به ۲۶.۲ درصد در آبان
رئیس کل بانک مرکزی از کاهش نرخ رشد نقدینگی به ۲۶.۲ درصد در ۱۲ ماهه منتهی به آبان ماه ۱۴۰۲ خبر داد.
بانک مرکزی اعلام کرد: تداوم روند کاهش رشد نقدینگی، پایه پولی و ضریب فزاینده
رشد پایه پولی در۱۲ماهه منتهی به پایان تیرماه ۱۴۰۲ در ادامه روند نزولی خود از ابتدای سال از ۴۵.۰ درصد در فروردینماه به ۴۱.۱ درصد در تیرماه کاهش یافت. ضریب فزاینده نقدینگی نیز در پایان تیرماه ۱۴۰۲ نسبت به پایان سال ۱۴۰۱، معادل ۱.۴ درصد کاهش یافت.
نرخ رشد نقدینگی به ۲۶.۹ درصد و رشد پایه پولی به ۴۲ درصد کاهش یافت
بر اساس اعلام بانک مرکزی، در راستای مهار تورم، نرخ رشد نقدینگی به ۲۶.۹ درصد و رشد پایه پولی به ۴۲ درصد کاهش یافت.