نزدیک بودن حصول یک تفاهم میان ایران و آمریکا نقل همه محافل در این روزهاست. حتی ترامپ رییس جمهور آمریکا اعلام کرده که جی دی ونس معاون خود را برای امضای تفاهمنامه با ایران عازم اروپا خواهد کرد. در جبهه مقابل، مواضع مقام های ایرانی محتاطانه بوده و سعی داشته اند این نکته را به همگان منتقل کنند که تا منافع ملی ایران محقق نشود، امکان حصول تفاهم نیست و ایران بنا ندارد دستاوردهای خود در عرصه میدانی را از دست بدهد.
در این فضا همگان به ویژه افکار عمومی در کشورمان باید مراقب یک خدعه و فریب آمریکایی باشند. این فریب نیز چیزی جز تلاش آمریکایی ها جهت ایجاد دودستگی و تفرقه در ایران نیست. در این چهارچوب، طرف آمریکایی سعی خواهد کرد با توسل به مساله دستیابی به یک تفاهم با ایران، تا جای ممکن به زعم خود در داخل ایران دوقطبی ایجاد کند و کشورمان را برای ماه ها و سالهای آتی در وضعیتی شکننده قرار دهد. بنابراین همگان باید این نکته را مد نظر داشته باشند که چه مقام های حوزه دیپلماسی و سیاسی و چه مقام های نظامی و امنیتی کشورمان به صورت هم افزا و همراه با هم، تمامی ابعاد و جنبه های حصول توافق با آمریکا را بررسی و سپس به سمت آن حرکت می کنند. ورای این ها، حتما بایستی ملاحظات مقام معظم رهبری هم در رابطه با حصول تفاهم با طرف آمریکایی مد نظر باشد و البته که چنین خواهد بود.
از این رو، آنچه واضح است، اگر بنا بر حصول تفاهم باشد، حتما منافع ملی ایران لحاظ خواهد شد و اگر طرف آمریکایی بخواهد بازی های تکراری خود را به نمایش بگذارد و بدعهدی کند و یا علیه ایران دست به تجاوز مجدد بزند، ایران هم کارت های موثری برای رو کردن دارد و می تواند از منافع خود با نهایت قدرت دفاع کند.
اگر از این زاویه نگاه کنیم، حصول تفاهم با طرف آمریکایی می تواند در چهارچوب تجدید قوای ایران ولو به صورت موقت درنظر گرفته شود. از این رو، نباید از یاد برد که دشمن با هدف نابودی ایران به کشورمان حمله کرد با این حال همین که اکنون به سمت تفاهم با کشورمان حرکت کرده خود یک نشانه روشن از پیروزی ایران است. موضوعی که مخصوصا در داخل کشورمان باید به خوبی درک شود.




نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.