دبیر انجمن خودروسازان ایران: افزایش قیمت خودرو در بازار کار واسطه گران است

  4050210042 ۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

دبیر انجمن خودروسازان ایران در خصوص قیمت‌گذاری‌ خودرو در بازار گفت: قیمت‌هایی که اخیراً در بازار مشاهده می‌شود، منعکس‌کننده معاملات واقعی نیست و بیشتر ناشی از اعلام آگهی‌ها توسط واسطه گران و دلالان است.

افزایش قیمت خودرو در بازار کار واسطه گران است

احمد نعمت بخش روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: خودروسازان تاکنون افزایشی در قیمت‌ها اعمال نکرده‌اند و قیمت‌ها همچنان در سطوح سال گذشته باقی مانده است؛ شاید تنها افزایش‌های جزئی ناشی از تغییرات تعرفه‌های گمرکی وجود داشته باشد.

وی ادامه داد: این افزایش‌های غیر منطقی عمدتاً در بازار توسط واسطه‌ها اتفاق می‌افتد.

دبیر انجمن خودروسازان ایران با بیان اینکه تا پایان سال نگرانی از بابت تأمین ورق خودرو و مواد پتروشیمی نخواهیم داشت گفت: با مساعدت‌های صورت گرفته در تأمین مواد اولیه تولید در صنعت خودرو تا پایان سال جاری بدون وقفه ادامه یابد.

وی ادامه داد: وزیر صمت و مدیرعامل شرکت فولاد مبارکه، از تعهد این شرکت برای تأمین کامل نیاز خودروسازان به ورق تا پایان سال خبر داده است که این خبر نگرانی‌های موجود در خصوص یکی از چالش‌های اصلی صنعت خودرو، یعنی تأمین ورق، را برطرف می‌کند.

نعمت بخش در ادامه به موضوع تأمین مواد پتروشیمی مورد نیاز صنعت خودرو اشاره کرد و گفت: با حضور وزیر نفت در جلسه‌ای که برگزار شد، ایشان قول مساعد دادند تا مواد پتروشیمی مورد نیاز خودروسازان، که برای تولید هر خودرو حدود ۵۰ تا ۶۰ کیلوگرم مصرف می‌شود، تأمین شود.

نعمت‌بخش همچنین به تسهیل فرآیندهای گمرکی اشاره و ابراز امیدواری کرد: با مساعدت‌های صورت گرفته در خصوص ترخیص کالا از گمرک و همچنین رفع موانع ثبت سفارش برای کالاهایی که هنوز ثبت سفارش نشده‌اند، شاهد استمرار تولید باشیم.

دبیر انجمن خودروسازان ایران خاطر نشان کرد: همکاری وزارت صمت و نهادهای مربوطه نشان‌دهنده تلاش‌های صورت گرفته برای رفع موانع تولید در صنعت خودرو و اطمینان‌بخشی به تداوم روند رو به رشد این صنعت است.

 

دیدگاه کاربران

سعید۴۲۰۳۱۷۰۱۵:۴۱:۴۹ ۱۴۰۵/۲/۱۰
سلطان سکه اعدام شد ولی ....
ناشناس۴۲۰۳۱۷۱۱۵:۵۵:۳۶ ۱۴۰۵/۲/۱۰
خداروشکر علت اصلی پیداشد!!!
ناشناس۴۲۰۳۱۸۴۱۶:۵۸:۳۹ ۱۴۰۵/۲/۱۰
آقای نعمت بخش چطورس قیمتای خودرو رو به قیمت بازار برسیونی بعد قیمتها متعادل بشه خوبه
ناشناس۴۲۰۳۱۸۹۱۷:۲۰:۰۹ ۱۴۰۵/۲/۱۰
چرا واردات خودرو را آزاد نکردید ؟
1۴۲۰۳۱۹۴۱۷:۲۴:۰۷ ۱۴۰۵/۲/۱۰
مسئولان محترم حرف درمانی چاره قیمت ها نیست .... بازار قطعات یدکی چطور ؟! آن هم دست دلال است ؟
پدرام۴۲۰۳۲۱۲۱۸:۴۸:۰۹ ۱۴۰۵/۲/۱۰
در شرایطی که افزایش غیرعادی قیمت ها باعث اعتراضات بازار و مردم در دی ماه گذشته شد و بعد از آن جنگی که آمریکا و اسرائیل به راه انداختند تا فشار بر ایران را به نهایت برسانند ، بنظر من تمامی خدمات دولتی و خصوصی و کالاها که هر روز گران و گران تر می شود ، همگی در راستای حمله جنگی اسرائیل است و در جهت کمک به انها برای ناراضی تر کردن مردم .
بدون نام۴۲۰۳۲۱۶۱۹:۰۵:۰۴ ۱۴۰۵/۲/۱۰
متأسفانه کاملاً برعکس است خودروهای ایرانی بالای سه میلیارد و چینی بالای پنج میلیارد شدند.
ناشناس۴۲۰۳۲۲۲۱۹:۳۰:۴۰ ۱۴۰۵/۲/۱۰
خب،دزد حاضر،بز هم حاضر. چرا بازداشت نمی شوند؟ مرغ و تخم و مرغ و چای و سیگار و ..... هم کار واسطه هاست؟ طلا و نقره چی ؟! دست بردارید
ناشناس۴۲۰۳۲۳۰۱۹:۵۶:۴۴ ۱۴۰۵/۲/۱۰
جدی میفرمایید؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین