خشم فرماندار کالیفرنیا از جنگ ترامپ با ایران؛ چرا هنوز دلیل منطقی ارائه نمی کنی؟

  4041215065 ۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

فرماندار ایالت کالیفرنیا با تاکید بر خشم خود از جنگی که «دونالد ترامپ» علیه ایران به راه انداخته گفت: ترامپ هنوز هم نتوانسته درباره دلیل و چگونگی پایان این جنگ دلیل منطقی ارائه کند.

خشم فرماندار کالیفرنیا از جنگ ترامپ با ایران؛ چرا هنوز دلیل منطقی ارائه نمی کنی؟

به گزارش ایسنا، «گوین نیوسام»، فرماندار دموکرات کالیفرنیا تصریح داشت: «من بسیار به خاطر این جنگ عصبانی هستم. من از این نگرانم که چرا ما رئیس‌جمهوری داریم که هنوز نمی‌تواند به ما برای این جنگ دلیل منطقی ارائه کرده و بگوید که پایان آن کجاست.»

 

نیوسام خاطر نشان کرد: «ما باعث شدیم یک جنگ منطقه‌ای به راه بیفتد. ما باعث شدیم متحدان خود ما هواپیماهای ما را سرنگون کنند. ما باعث شدیم ۶ آمریکایی از جمله مرد جوانی اهل ساکرامنتو کشته شوند.»

 

دیدگاه این فرمانداردموکرات آمریکایی در حالی مطرح شده است که جنگ ناجوانمردانه آمریکا و رژیم صهیونیستی علیه ایران وارد هفتمین روز خود شده است.

 

نیوسام در بخش دیگری از این مصاحبه با متهم کردن «بنیامین نتانیاهو»، نخست وزیر رژیم صهیونیستی به اعمال آپارتاید در سرزمین‌های اشغالی تاکید کرد: «من از کارهایی که نتانیاهو انجام داده خشمگین هستم. من نمی‌توانم آنچه را که او در اسرائیل انجام می‌دهد بپذیرم.»

 

فرماندار کالیفرنیا همچنین پیش‌بینی کرد دموکرات‌ها در انتخابات میاندوره‌ای کنگره در سال ۲۰۲۶ پیروز شوند و در نتیجه این اتفاق ریاست جمهوری دونالد ترامپ ۲ سال زودتر از موعدش یعنی در سال ۲۰۲۶ و نه در سال ۲۰۲۸ به پایان برسد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۷۰۰۵۵۰۰:۴۹:۳۹ ۱۴۰۴/۱۲/۱۶
دلیلش مشخصه جزیره اپستین که ترامپ نصف عمرش اونجا سپری کرده
ناشناس۴۱۷۰۱۲۵۰۵:۲۹:۵۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۶
چون ربطی بهش نداره
ناشناس۴۱۷۰۱۶۶۰۸:۲۷:۳۹ ۱۴۰۴/۱۲/۱۶
نفت و منابع طبیعی ایران رو مفت میخواد. دیگه چه دلیلی میخواهی ؟!!!!!! . . خاک تو سر هر چی جنایتکار و سفاکِ .
ناشناس۴۱۷۰۲۵۹۱۱:۱۹:۲۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۶
کل جنگ های شما بی دلیل بوده ولی این بار با بد کسانی طرف هستید
yektanetتریبون

آخرین عناوین