۲ الزام راهبردی برای ایران در جنگ‌ با آمریکا و صهیونیست ها

بیژن ایرانی، گروه سیاسی الف،   4041210113 ۲۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲۰ تکراری یا غیرقابل انتشار
۲ الزام راهبردی برای ایران در جنگ‌ با آمریکا و صهیونیست ها

مدت زمان زیادی از آغاز حملات تجاوزکارانه آمریکا و رژیم اشغالگر قدس به ایران و به شهادت رسیدن رهبر معظم انقلاب اسلامی و شماری از فرماندهان و مردم بی گناه کشورمان نمی گذرد. رویدادی که موجب خشم گسترده مردم در جای جای ایران و حتی منطقه شده و با بازتاب های فراوانی همراه گشته است. البته که رزمندگان سپاه و ارتش نیز بی وقفه اهداف و منافع آمریکا و اسرائیل در بخش‌های مختلف منطقه را زیر ضربه برده و به آنها خسارات قابل توجهی را وارد کرده اند. 

دشمن سعی دارد هرچه سریعتر به آتش بس با ایران برسد. محور آمریکایی-صهیونیستی جنایات خود را انجام داده و اکنون به فکر فرار از مهلکه است. درست به همین دلیل باید مجازات ادامه دار دشمنان را در دستورکار داشته باشیم. باید هزینه های نظامی و امنیتی و اقتصادی برای آمریکا و اسرائیل و البته متحدان آن ها در منطقه تا جای ممکن افزایش یابد. 

تنها در یک مورد گفته می شود تسلط کامل ایران بر تنگه هرمز و محدودسازی آن سبب خواهد شد تا قیمت نفت اوج گیری قابل توجهی باشد که این یک کابوسی بزرگ برای دشمنان و معاندان ایران است. در ابعاد گوناگون؛ ایران باید تا آنجا هزینه جنگ را برای دشمنان بالا ببرد که دیگر تصور حمله به ایران را هم نداشته باشند. نمی شود چند ماه دیگر باز هم شاهد ماجراجویی علیه کشورمان و ایجاد ناامنی در آن باشیم. باید همینجا تکلیف خود را با دشمنان مشخص کنیم. 

نکته دیگر اینکه ترامپیست ها و صهیونیست ها نگاهی ویژه به داخل ایران دارند و سعی می کنند هر طور که شده داخل کشورمان را به آشوب بکشند. از این رو اقشار مختلف مردم باید با اتحاد و انسجام ملی مانع از پیاده سازی طرح ها و توطئه های شوم دشمنان علیه ایران عزیز شوند. موضوعی که آگاهی و هوشیاری عمومی در مورد آن در وضعیت کنونی یک امر ضروری است و می تواند تضمین کننده منافع کشورمان باشد. آنچه واضح است دشمنان با استفاده از اهرم قدرت سخت نمی توانند ایران را به تسلیم وادار کنند. 

 

 

دیدگاه کاربران

ناشناس۴۱۶۶۴۹۰۰۹:۰۱:۲۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
این بار تا نابودی کامل این دشمنان شیطان صفت جنگ ادامه خواهد داشت. این کشورهای مستکبر خودشان را بالاتر از خدا میدانند. همانطور که در طول تاریخ مستکبرین یکی پس از دیگری نابود شدند، اینها هم به همان سرنوشت دچار خواهند شد. این سنت الهی است. فَلَا تَهِنُوا وَتَدْعُوا إِلَى السَّلْمِ وَأَنتُمُ الْأَعْلَوْنَ وَاللَّهُ مَعَكُمْ وَلَن يَتِرَكُمْ أَعْمَالَكُمْ پس هرگز سست نشوید و (از دشمنان) صلح (ذلّت بار) نطلبید در حالى که شما برترید، و خداوند با شماست و هرگز از (ثواب) اعمالتان نمى کاهد. (محمد/35)
1۴۱۶۶۵۴۸۱۰:۰۲:۴۴ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
اهداف اولیه: ۱-نابودی کامل پایگاه های منطقه ای آمریکا ۲- نابودی کامل لجستیک نظامی آمریکا در منطقه اهداف نهایی ۱- اخراج آمریکا از منطقه ۲ـ دریافت تضمین های امنیتی از اعراب در خصوص عدم ارائه پایگاه به آمریکایی ها
ناشناس۴۱۶۶۶۷۵۱۳:۳۰:۲۶ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
این بار نباید هیچ جایی برای حمله آینده باقی بماند. استراتژی محوری گرفتن تعداد کشته بالا از آمریکایی هاست به هرشکل و هرجا که باشند در هتل، سفارت یا هرجایی که یافت می شوند. حداقل به تعداد خون پاک دختران دانش آموز مینابی باید جنازه خوک نظامی آمریکایی را روی دست شان بگذاریم تا جهان به امنیت نسبتا پایدار برسد و این کاملا امکان پذیر است. نگران هزینه اش نباید بود چون در غیر اینصورت در فاصله زمانی کوتاه هزینه ای به مراتب سنگین تر خواهیم پرداخت.
ناشناس۴۱۶۶۸۸۱۱۸:۵۱:۵۶ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
باید برای کلیه کشتی های عبوری از تنگه هرمز عوارض نقدی جبران هزینه های جنگ تعیین شود ودر شرایط آتش بس به تایید کلیه کشورهای حاشیه خلیج فارس و امریکا قرار گیرد
ناشناس۴۱۶۶۴۹۱۰۹:۰۱:۳۵ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
اینهایی که فکر می‌کردند که جنگ ما با اسراییل و آمریکا است . الان بدانند که جنگ ما با کشورهای حاشیه خلیج فارس و اروپا هم هست .
ناشناس۴۱۶۶۵۴۱۰۹:۵۸:۳۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
دوران بزن درو شرورها به سر آمده و درهای جهنم به روی آنان باز شده و بلوک غرب به زیر کشیده خواهد شد و نظم جهانی رسما آغاز می شود
داریوش۴۱۶۶۴۹۵۰۹:۰۸:۲۶ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
برای جلوگیری از حملات مجدد اسرائیل و آمریکا باید از فرصت استفاده کرده و موشکها را به اورانیوم غنی شده مجهز کرده تا در شهرهای اسرائیل و پایگاه های آمریکا پخش شود که دیگر برای همیشه جرأت جنگ با ایران را فراموش کنند.
ناشناس۴۱۶۶۵۰۷۰۹:۲۴:۳۶ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
امریکا اگر میخواد اتش بس کنه، باید پایگاههای منطقه و خاور میانه رو ترک کنه، اتش بس صرف دیگه فایده نداره. دوباره نیرو جمع میکنند و دوباره حمله میکنند.
ناشناس۴۱۶۶۵۳۸۰۹:۵۶:۳۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
اگه قرار بر آتش بس بود ، اصلا جنگ شروع نمی‌کردند . منظورشان از مذاکره تسلیم است . نه آتش بس .
ناشناس۴۱۶۶۵۴۶۱۰:۰۲:۰۱ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
هسته ها در امریکا باید فعال شود و هم ترورهای مقامات امریکا و وقتی ضربه اساسی و کاری خوردن در منطقه مذاکره شود برای آتش بس که رفع تحریم و عدم داشتن پایگاه در منطقه ملاک قرار بگیرد
ناشناس۴۱۶۶۵۸۸۱۱:۱۴:۲۷ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
آمریکا باید خسارات جنگ فعلی و قبلی رو بدهد
ایرانی۴۱۶۶۵۲۲۰۹:۳۵:۴۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
چرا روی شبکه های ضد ایرانی پارازیت نمی‌اندازند
ناشناس۴۱۶۶۵۴۴۰۹:۵۹:۱۲ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
باید مقر آن شبکه ها زده شود
ناشناس۴۱۶۶۶۳۶۱۲:۳۷:۱۲ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
همه جا پارازیت داره
اتحادیان۴۱۶۶۶۲۸۱۲:۱۸:۵۰ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
نگران نباشید. آنهائی که وفادارند باقی میمانند. خودمان متحد بمانیم کافبست.
ناشناس۴۱۶۶۵۲۷۰۹:۳۹:۱۵ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
تنگه هرمز رو ببندید و بگید فقط کشتی هایی که نصف معامله اونها با ریال ایران باشن حق عبور دارن بمب اتم بسازید که اگر نسازید امنیت نخواهیم داشت.
ناشناس۴۱۶۶۶۰۳۱۱:۴۳:۳۰ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
تنگه هرمز بسته است.
ناشناس۴۱۶۶۶۹۶۱۴:۲۳:۲۱ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
کامل بسته نیست
ناشناس۴۱۶۶۵۶۶۱۰:۱۵:۰۶ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
چرا تمام پایگاه دشمن را با خاک یکسان نمی کنید و کم کم می زنید؟!!!
ناشناس۴۱۶۶۶۱۳۱۱:۵۱:۱۳ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
همانطور که اونا صداوسیما رو زدند ما هم رسانه‌ها شون رو بزنیم به خصوص اینتر نشنال.
ناشناس۴۱۶۶۷۳۵۱۵:۲۵:۳۰ ۱۴۰۴/۱۲/۱۱
خیلی به نظر نمی اید که دشمن سعی دارد هرچه سریعتر به آتش بس با ایران برسد.
yektanetتریبون

آخرین عناوین