پاکستان خود را یک ذینفع کلیدی برای کمک به تنش‌زدایی میان ایران و آمریکا دانست

  4041206103

معاون نخست وزیر و وزیر امور خارجه پاکستان بر تعهد کشورش برای ایفای نقش سازنده در کاهش تنش‌های منطقه‌ای تاکید کرد و گفت که اسلام‌آباد خود را یک ذینفع کلیدی برای کمک به حل اختلافات میان جمهوری اسلامی ایران و ایالات متحده می داند.

پاکستان خود را یک ذینفع کلیدی برای کمک به تنش‌زدایی میان ایران و آمریکا دانست

به گزارش ایرنا، سناتور محمد اسحاق دار طی سخنرانی در مجمع حکومتداری پاکستان که امروز با حضور نخست وزیر و سایر مقامات ارشد این کشور در اسلام‌آباد گشایش یافت، دیدگاه دولت پاکستان را پیرامون معیشت پاکستان، همکاری‌های تجاری خارجی، تحولات منطقه‌ای و مسائل بین المللی تشریح کرد.

وی درباره ایران چنین گفت: در رابطه با تحولات جاری در مورد ایران، پاکستان به عنوان یک کشور همسایه و برادر، یک ذینفع کلیدی است.

اسحاق دار با استناد به رایزنی‌های تلفنی مستمر خود با وزرای خارجه ایران و آمریکا طی ماه‌های اخیر، تاکید کرد: ما متعهد به ایفای نقش سازنده در کاهش تنش‌ها از جمله از طریق دیپلماسی سطح بالا هستیم.

وی افزود: من شخصاً در ماه‌های اخیر بارها با مارکو روبیو وزیر امور خارجه ایالات متحده و سید عباس عراقچی وزیر امور خارجه ایران، صحبت کرده‌ و از دیپلماسی، گفت‌وگو، انعطاف‌پذیری و ضرورت یک راه‌حل مصالحه‌آمیز حمایت کرده‌ام.

وزیر خارجه پاکستان گفت: ما به همکاری با همه طرف‌های ذینفع برای ارتقای حل و فصل مسالمت‌آمیز مسائل و تقویت صلح و امنیت منطقه‌ای ادامه خواهیم داد.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین