بازتاب گفتگوی جنجالی تاکر کارلسون در رسانه‌های عبری زبان

  4041203007

مصاحبه تاکر کارلسون مجری آمریکایی با سفیر آمریکا در تل‌آویو در رسانه‌های عبری زبان جنجال آفرین شد.

بازتاب گفتگوی جنجالی تاکر کارلسون در رسانه‌های عبری زبان

به گزارش تسنیم، تاکید کارلسون بر اینکه اسرئیل به باری سنگین بر دوش آمریکا تبدیل شده و اینکه احتمالا بسیاری از اسرائیلی ها  اصلا یهودی نیستند و همچنین درخواست برای انجام آزمایش دی ان ی از تمام اسرائیلی‌ها از جمله مسائلی است که در رسانه‌های اسرائیلی به شدت مورد توجه قرار گرفته است.

پایگاه خبری عبری زبان وای نت در گزارشی در این رابطه نوشت: تاکر کارلسون، مجری و مفسر راست افراطی آمریکایی، عصر دیروز (جمعه)، مصاحبه کامل خود را که در فرودگاه بن گوریون با مایک هاگبی، سفیر آمریکا در تل آویو انجام داده بود، منتشر کرد.

انتشار این مصاحبه که حدود دو ساعت و نیم است، در پی ادعای کارلسون مبنی بر اینکه افرادش برای بازجویی به فرودگاه بن گوریون برده شده‌اند، صورت گرفت.

به نوشته این رسانه اما به غیر از مسئله بازجویی (که رسانه اسرائیلی مدعی تکذیب آن توسط رسانه های آمریکایی و اسرائیلی شده) اظهارات جنجالی دیگری نیز مطرح کرد که (از نگاه وای نت) برخی از آنها بار یهودی‌ستیزانه دارند.

وای نت نوشت که کارلسون، در میان سایر موارد، پیشنهاد انجام آزمایش DNA بر روی همه ساکنان سرزمین (اشغالی) را داد تا مشخص شود کدام یک از آنها "نوادگان ابراهیم" هستند و اعلام کرد که اسرائیل خشن ترین ساختار حاکمیتی جهان و یک  ساختار پلیسی است که برنامه‌های نظارتی و کنترلی را بر روی تلفن‌های هر کسی که به آن می‌آید نصب می‌کند.

وی همچنین ایالات متحده را به آماده شدن برای جنگ با ایران "طبق درخواست نتانیاهو" متهم کرد - و گفت که قبل از فرود هواپیمای شخصی خود در فرودگاه بن گوریون، از او خواسته است که جزئیات سفر خود را از قبل به نیروهای امنیتی اسرائیل منتقل کند تا "آنها به اشتباه فکر نکنند که ما یک پهپاد ایرانی هستیم".

کارلسون در مقدمه خود خاطرنشان کرد که در ماه‌های اخیر سعی کرده است دیدار با نخست وزیر بنیامین نتانیاهو ترتیب دهد، به گفته خودش، برای اثبات اینکه از اسرائیل متنفر نیست و «اوضاع را آرام کند» - پس از آنکه بدون پرداختن به جزئیات ادعا کرد که نتانیاهو پس از انتقاد از او و اسرائیل و «مجازات» دو عضو خانواده‌اش، سعی در آسیب رساندن به او داشته است.

کارلسون افزود: «او بارها اعلام کرده است که به مفهوم خونخواهی و قوم «عمالیق» اعتقاد دارد. اگر کسی علیه شما مرتکب جرمی شود، نه تنها او، بلکه خانواده و فرزندانش را نیز مجازات می‌کنید.

در بخش دیگری از این  گزارش آمده است، با این حال، هاکبی سرانجام در فرودگاه بن گوریون مصاحبه شد، که کارلسون آن را ساختمانی بسیار "کثیف" توصیف کرد. او گفت: "پنجره‌های سالن آنقدر کثیف بود که به سختی می‌شد از میان آنها چیزی دید.

همه چیز تاریک و گرفته بود و زباله‌ها بیرون انباشته شده بودند. اینجا چیست؟ اینجا سالن دیپلماتیک اسرائیل است!"

او گفته خود را مبنی بر اینکه تهیه‌کنندگانش پس از مصاحبه توسط ماموران امنیتی فرودگاه بن گوریون برای بازجویی بازداشت شده‌اند، تکرار کرد، جایی که ظاهراً از آنها در مورد خود مصاحبه پرسیده شده است. و متهم گفت: "البته همه چیز در سالن دیپلماتیک ضبط می‌شود، همه چیز در اسرائیل ضبط می‌شود، اینجا یک دولت پلیسی است، یک ساختار اطلاعاتی است. شما به اسرائیل می‌آیید و آنها برنامه‌هایی را روی تلفن شما می‌گذارند و همه این را می‌دانند! آنها همیشه شما را زیر نظر دارند، شاید بیشتر از هر جای دیگری این کار انجام می‌شود".

مصاحبه بسیار پرتنش بود و کارلسون هاکبی را به کار کردن برای اسرائیل و عدم نمایندگی ایالات متحده در سمت سفیر آمریکا در تل آویو متهم کرد. از جمله موارد دیگر، کارلسون در مورد ملاقات هاکبی با جاناتان بولارد، جاسوس یهودی آمریکایی، و ادعای او مبنی بر اینکه یهودیان بر اساس وعده خدا به ابراهیم در کتاب مقدس مبنی بر اینکه فرزندان او این سرزمین را "از رودخانه مصر تا رودخانه فرات" به ارث خواهند برد، حق تاریخی بر سرزمین اسرائیل دارند، با او مجادله کرد

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین