واکنش ایران به ابراز تمایل ترامپ به صلح و گفتگو با تهران

  4040722015 ۱۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۱ تکراری یا غیرقابل انتشار

وزارت امور خارجه ایران در بیانیه‌ای با اشاره به سخنان اخیر ترامپ، تاکید کرد: آمریکا به‌عنوان بزرگترین مولد تروریسم در جهان و حامی رژیم تروریست و نسل‌کش صهیونیستی هیچ صلاحیت اخلاقی برای اتهام‌زنی به دیگران ندارد.

واکنش ایران به ابراز تمایل ترامپ به صلح و گفتگو با تهران

به گزارش ایسنا، در این بیانیه آمده است: اتهام‌های بی‌اساس و ادعاهای غیرمسئولانه و شرم‌آور رئیس‌جمهور آمریکا در رابطه با ایران را که روز دوشنبه در کنست رژیم صهیونیستی و در حضور جنایتکاران نسل‌کش ایراد شد، شدیدا محکوم می‌کند.

مردم ایران با ادای احترام عمیق نسبت به قهرمان جاویدان ایران و منطقه، شهید حاج قاسم سلیمانی، که نقشی بی‌بدیل در مقابله با تروریسم داعشی تولیدی آمریکا داشت، جنایت سبعانه آمریکا در ترور آن بزرگمرد و همراهانش را هیچ‌گاه نه می‌بخشند و نه فراموش می‌کنند.

وزارت امور خارجه تاکید می‌کند که تکرار ادعاهای کذب در مورد برنامه هسته‌ای صلح‌آمیز ایران به هیچ عنوان نمی‌تواند توجیه‌کننده جنایت مشترک رژیم آمریکا و صهیونیستی در تعرض به خاک مقدس ایران و ترور فرزندان غیور ایران زمین باشد. افتخار و اعتراف به جنایت و تجاوز، صرفا بار مسئولیت آمریکا را به‌خاطر ارتکاب این جنایت‌ها سنگین‌تر می‌کند و عمق خصومت سیاستگزاران آمریکایی نسبت به مردم بزرگ ایران را به نمایش می‌گذارد.

همدستی و مشارکت فعال آمریکا در نسل‌کشی و جنگ‌افروزی رژیم صهیونیستی در فلسطین اشغالی بر هیچ‌کس پوشیده نیست و آمریکا می‌بایست به خاطر نقش خود در بی‌کیفرمانی رژیم صهیونیستی، از جمله ممانعت از هر اقدام موثری علیه اسرائیل در شورای امنیت سازمان ملل و نیز کارشکنی در روندهای قضائی بین‌المللی برای محاکمه جنایتکاران اسرائیلی، مواخذه و پاسخگو شود.

سیاست‌های مداخله‌جویانه آمریکا در منطقه، حمایت از اشغالگری و جنایات رژیم نسل‌کش اسرائیل، به همراه فروش نامحدود تسلیحات به منطقه، آمریکا را تبدیل به بزرگترین عامل بی‌ثباتی و ناامنی در منطقه کرده است.

وزارت امور خارجه ابراز تمایل رئیس جمهور آمریکا به صلح و گفتگو را در تعارض با رفتارهای خصمانه و مجرمانه آمریکا علیه مردم ایران می‌بیند. چگونه می‌توان در میانه مذاکرات سیاسی به مناطق مسکونی و تاسیسات هسته‌ای صلح‌آمیز یک کشور تهاجم کرد و بیش از یک هزار نفر، از جمله زنان و کودکان بی‌گناه را به شهادت رساند و سپس مدعی صلح و دوستی شد!؟

ایرانیان با تکیه بر فرهنگ و میراث غنی تاریخی خود، اهل منطق، گفتگو و تعامل هستند و در عین حال در دفاع از استقلال، عزت ملی و منافع عالیه ایران با شجاعت و قاطعیت عمل می‌کنند.

دیدگاه کاربران

دنیا۴۰۴۳۷۳۰۰۹:۵۵:۵۱ ۱۴۰۴/۷/۲۲
زور میگه زورش میرسه بزرگترین ائتلاف را در جهان داره شامل 95 درصد کشورهای دنیا جز ائتلاف امریکا و غرب هستن نمونش هم دیدیم چین و روسیه بدون همراهی امریکا هیچ قطعنامه ای را در دنیا نمیتونن به تصویب برسونن قدرت اول رسانه ای جهان هم هست میتونه یک نفر رو در دید اکثریت مردم بکنه منجی یا جانی اسراییل هم خودش خراب کرد بعد هفت اکتبر تا قبل حمله به غزه قدرت رسانه ای غرب کاری کرد که حتی کشورهای عربی مجبور به محکوم کردن حماس شدن اما لجبازی نتانیاهو تمام اون مظلوم نمایی را خراب کرد.
ناشناس۴۰۴۳۹۴۸۱۳:۳۹:۲۴ ۱۴۰۴/۷/۲۲
دنیا درحال چرخش است و غرب دیگر کارایی سابق ندارد در جهان
چرخش۴۰۴۴۱۶۵۱۷:۱۹:۱۵ ۱۴۰۴/۷/۲۲
کدوم چرخش زوسیه و چین حتی نمیتونه پنج تا رای جمع حنه برای قطعامه هاش بعد میگین دنیا در حال چرخش هست....
ناشناس۴۰۴۴۲۳۰۱۸:۲۶:۰۰ ۱۴۰۴/۷/۲۲
اینم از آتش بس ...کد خبر 1756419تاریخ انتشار: ۲۲ مهر ۱۴۰۴ - ۱۰:۳۶ خط و نشان منبع امنیتی صهیونیست برای حماس یک منبع امنیتی در تل‌آویو مدعی شد که تصمیم جنبش حماس برای تحویل تنها چهار جسد از اجساد زندانیان صهیونیست، نقض توافق تبادل به شمار می‌رود و رژیم صهیونیستی با این اقدام مدارا نخواهد کرد. به گزارش مشرق، یک منبع امنیتی رژیم صهیونیستی گفت: تصمیم جنبش حماس برای کاهش شمار اجساد اسرای تحویل‌داده‌شده به اسرائیل در روز دوشنبه و محدود کردن آن به چهار جسد، نقض صریح توافق محسوب می‌شود. اسرائیل با این اقدام با مدارا برخورد نخواهد کرد و پاسخ‌های مناسب در راه است.
ناشناس۴۰۴۳۷۵۴۱۰:۱۳:۲۳ ۱۴۰۴/۷/۲۲
یک مقدار دقت کردید که مدتی است دستگاه دیپلماسی ما بجای عمل فعال فقط بیانیه میدهد ؟
ناشناس۴۰۴۳۸۰۹۱۱:۱۹:۱۸ ۱۴۰۴/۷/۲۲
باید یاد بگیریم حداقل ظاهر را حفظ کنیم تا بهانه ها کم شود . الزامی ندارد هم در ظاهر و هم در باطن یکجور رفتار کنیم و سریع آنچه در ذهن داریم را برملا کنیم . سیاست یعنی پنهان کاری .
رضا۴۰۴۳۸۷۲۱۲:۲۹:۵۸ ۱۴۰۴/۷/۲۲
نباید تسلیم شد .
کامران۴۰۴۴۰۸۲۱۵:۳۸:۲۱ ۱۴۰۴/۷/۲۲
جواب حمله موقع مذاکرات میشه اینکه ایران باید زمان همین ترامپ فاسد بمب اتمی خودش رو آزمایش کنه برید سریع بمب اتمی رو بسازید یا بخرید و بعد بشینید برای لاطائلات ترامپ بیانیه در کنید
ناشناس۴۰۴۴۰۹۸۱۵:۵۳:۱۶ ۱۴۰۴/۷/۲۲
ما فرصت های طلایی را مفت از دست می دهیم
ناشناس۴۰۴۴۳۴۷۲۰:۴۳:۱۵ ۱۴۰۴/۷/۲۲
آنها هم فرصت های طلایی فریب با مذاکره را براحتی از دست نمی دهند نظیر حمله به ایران در دور چهارم مذاکرات که قرار بود ویتکاف صهیونیست در عمان با عراقچی ملاقات کند
ناشناس۴۰۴۴۱۲۴۱۶:۱۸:۵۲ ۱۴۰۴/۷/۲۲
اگر سیاستمدار کاردانی داشتیم در اجلاس شرکت و فعالانه از حقوق مردم ایران دفاع میکرد در جایی که دوربینهای همه کشورها روی آن زوم شده بود نه اینکه بعد از اجلاس با بیانه های بی خاصیت بی عملی خودشان را توجیه کنند
yektanetتریبون

آخرین عناوین