یک ادعای سخیف درباره تهدید جانی علیه گروسی با منشا افراد مرتبط با ایران

  4040605055 ۲ نظر، ۰ در صف انتشار و ۲ تکراری یا غیرقابل انتشار

رسانه آمریکایی گزارش داد: مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی در هفته‌های اخیر تحت حافظت ۲۴ ساعته توسط نیروهای امنیتی اتریش قرار گرفته است.

یک ادعای سخیف درباره تهدید جانی علیه گروسی با منشا افراد مرتبط با ایران

به گزارش ایسنا، «فردریک دال» سخنگوی سرویس مطبوعاتی آژانس بین‌المللی انرژی اتمی نیز در پاسخ به وال‌استریت‌ژورنال گفت که یک واحد ویژه از سرویس‌های اطلاعاتی اتریش پس از آنکه سرویس اطلاعاتی این کشور داده‌هایی را در مورد تهدید علیه «رافائل گروسی» رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی از سوی یک شخص ثالث دریافت کرد، گروسی را تحت حفاظت قرار داد.

فردریک دال در عین حال، مشخص نکرد که تهدید علیه گروسی از کجا ناشی شده است.

منابع وال‌استریت‌ژورنال مدعی‌اند که مقامات اتریشی بر اساس داده‌های اطلاعاتی که نشان دهنده تهدید خاص علیه گروسی از سوی افراد مرتبط با ایران بوده، اقدام کرده‌اند.

به نوشته این رسانه، واحد ویژه «کبرا» که برای محافظت از گروسی در اختیار رئیس آژانس بین‌المللی انرژی اتمی قرار گرفته است، برای مقابله با جدی‌ترین تهدیدها استفاده می‌شود.

این روزنامه به نقل از سخنگوی سرویس مطبوعاتی آژانس اتمی نوشت که «ما می‌توانیم تأیید کنیم که اتریش یک واحد کبرا ارائه کرده، اما نمی‌توانیم بگوییم که دقیقاً تهدید از کجا ناشی شده است.»

دیدگاه کاربران

مهدی۴۰۰۹۸۲۷۱۵:۰۳:۴۰ ۱۴۰۴/۶/۵
این خونهای به ناحق ریخته در ایران، حاصل بی تدبیری و جاسوسی این مهره موساد است.
ناشناس۴۰۰۹۹۴۲۱۶:۳۵:۴۶ ۱۴۰۴/۶/۵
چه کسی پیشنهاد اعدام گروسی را داد؟ چه کسی در مصاحبه تلویزیونی گفت بعدا باید به حساب این افراد رسیدگی کرد؟
yektanetتریبون

آخرین عناوین