تذکر به وزیر راه برای حذف مجرد‌ها از سامانه مسکن ملی

  4040221005 ۶ نظر، ۰ در صف انتشار و ۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

نماینده شاهین‌شهر به علت صدور بخشنامه‌ای از سوی سازمان راه و شهرسازی که منجر به حذف متقاضیان مجرد ثبت‌نام‌کننده در سامانه مسکن ملی شده است، تذکر داد.

تذکر به وزیر راه برای حذف مجرد‌ها از سامانه مسکن ملی

به گزارش فارس‌، حاجی دلیگانی نماینده شاهین‌شهر، برخوار و میمه در مجلس شورای اسلامی، اخیراً به فرزانه صادق وزیر راه و شهرسازی درباره حذف متقاضیان مجرد از سامانه مسکن ملی تذکر داده است‌.
وی در گفت‌و‌گو با خبرنگار فارس در خصوص این تذکر گفت‌: « این تذکر به‌دنبال اقدام اخیر سازمان راه و شهرسازی صادر شد که بر اساس بخشنامه‌ای، متقاضیان مجرد ثبت‌نام‌کننده در سامانه مسکن ملی را حذف کرده است.‌»
نایب‌رئیس کمیسیون اصل‌٩٠ مجلس ادامه داد‌:« این در حالی است که بسیاری از این جوانان با امید دریافت مسکن، برای ازدواج برنامه‌ریزی کرده بودند.»
حاجی‌دلیگانی با انتقاد از عملکرد این سازمان بیان کرد‌: « طرح ثبت‌نام مجردهای ۲۳ تا ۴۴ سال با هدف تسهیل ازدواج آغاز شد و بسیاری از این افراد با دعوت رسمی سازمان، در سامانه ثبت‌نام کردند. اما حالا حذف ناگهانی آن‌ها بدون ارائه راهکار جایگزین، نه‌تنها بی‌عدالتی است، بلکه مانعی برای ازدواج جوانان ایجاد می‌کند.»
وی گفت‌: « ما خواستار این هستیم‌، متقاضیان مجردی که پیش از این بخشنامه ثبت‌نام کرده‌اند، همچنان در نوبت دریافت مسکن باقی بمانند. برای متقاضیان جدید هم باید پس از بررسی‌های لازم تصمیم‌گیری شود.» 
نماینده شاهین‌شهر بیان کرد‌: «این تذکر مطابق ماده (۲۰۷) آیین‌نامه داخلی مجلس به وزیر ابلاغ شده و انتظار داریم وزارتخانه راه‌حلی فوری ارائه دهد. نتیجه اقدامات نیز به مجلس منعکس خواهد شد.»

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۸۳۲۱۸۰۶:۰۲:۵۴ ۱۴۰۴/۲/۲۱
دیوان ابطال کرده ربطی به وزارت راه ندارد
ناشناس۳۸۸۳۳۵۳۰۹:۰۳:۵۱ ۱۴۰۴/۲/۲۱
حذف ناگهانی آن‌ها بدون ارائه راهکار جایگزین، نه‌تنها بی‌عدالتی است، بلکه مانعی برای ازدواج جوانان ایجاد می‌کند.»
حسین۳۸۸۳۳۵۷۰۹:۰۵:۵۲ ۱۴۰۴/۲/۲۱
باسلام بنده از سال۱۴۰۱ دنبال کارهای مسکن ملی بودم مجردم الان ۳۴ سالمه چرا همون اول اعلام نکردید حالا که ما رفتیم کلی وقت گذاشتیم استعلام گرفتیم پرونده تشکیل دادیم روزها همه ادارات داخل صف وایستادیم اعلام میکنید مجردها نمیتونن
محسن۳۸۸۳۵۹۵۱۲:۵۴:۰۵ ۱۴۰۴/۲/۲۱
همین الان هم مسکن ملی هزار ویک مشکل جدی داره .معلومنیست قیمت تمام شده و آورده نهایی متقاضی چقدر خواهد بود بسیاری از جمله خودمن بعد از چندمرحله آورده دیگر نتوانستیم جوابگوی چاه ویل آورده ها باشیم و بلاتکلیف ماندیم و...
ناشناس۳۸۸۳۹۵۹۱۶:۰۵:۰۳ ۱۴۰۴/۲/۲۱
تذکر جناب دلیگانی کاملا درسته و حذف تاییدشدگان کار نادرستی بود که به دستور وزیر انجام شد. تصور کنید که دعوت به ثبت‌نام کنن و تمام مراحل رو طی کنی و وضعیت نهایی که تایید بود به رد تغییر کنه...این کار زشتی بود و نارضایتی این قشر عظیم و موثر باعث تضعیف سرمایه اجتماعی خواهد شد.
ناشناس۳۸۸۳۹۹۰۱۶:۱۵:۱۰ ۱۴۰۴/۲/۲۱
خانواده های بی شماری با وجود زن و بچه هنوز موفق به ثبت نام هم نشده اند و شما نگران مجرد ها هستید خود من مجرد و 60ساله هستم ولی متاسفانه موفق به ثبت نام نشده و مستاجر هستم.ولی خانواده های مستاجر را در اولویت میدانم چرا برای هم گذشت نمی کنیم
yektanetتریبون

آخرین عناوین