دستگیری سریالی از کارمندان شهرداری تا اداره ثبت

  4040217094 ۷ نظر، ۰ در صف انتشار و ۳ تکراری یا غیرقابل انتشار

رئیس کل دادگستری استان آذربایجان‌شرقی جزئیات پرونده جعل اسناد و تملک املاک متروک و مجهول‌المالک و دریافت رشوه و کلاهبرداری در شهرداری تبریز را تشریح کرد.

دستگیری سریالی از کارمندان شهرداری تا اداره ثبت


به گزارش فارس از تبریز، موسی خلیل اللهی، رئیس کل دادگستری استان آذربایجان‌شرقی امروز با اشاره به دستگیری اعضای باند جعل اسناد و تملک املاک متروک و مجهول‌المالک در تبریز اظهار کرد: در این پرونده متهمان با ارتباط با کارکنان ادارات ثبت و شهرداری تبریز ضمن شناسایی اراضی متروک یا مجهول‌المالک و رها شده اقدام به انجام معاملات صوری و اخذ سند مالکیت می‌کردند. 
وی افزود: در این پرونده قضایی برای ۴۶ نفر از جمله رئیس ثبت تبریز، تعدادی از کارکنان ثبت اسناد و املاک و شهرداری و دفاتر اسناد تبریزبه اتهام رشا و ارتشا، کلاهبرداری و فروش مال غیر، جعل و استفاده از سند مجعول پرونده قضایی تشکیل شده است.
شناسایی و دستگیری باند دریافت رشوه و کلاهبردای در شهرداری تبریز 
خلیل‌اللهی گفت: پیرو تشکیل پرونده قضایی برای تعدادی از کارکنان ثبت اسناد و املاک تبریز، یک خانم که عمدتا در حوزه شهرداری فعالیت مجرمانه داشت، شناسایی و به اتهام کلاهبرداری بازداشت و برای وی پرونده قضایی تشکیل شد. 
وی بیان داشت: با انجام تحقیقات ۳ نفر از کارمندان شهرداری تبریز به اتهام اولیه دریافت رشوه بازداشت شدند.
رئیس‌کل دادگستری استان آذربایجان‌شرقی یادآور شد: همچنین در ادامه تحقیقات مشخص شد یکی از متهمان در انتصابات و پست فروشی و تصرف در عوارض پرداختی دخالت مستقیم داشته است. 
وی افزود: با ادامه تحقیقات ۶ نفر دیگر از کارمندان شهرداری تبریز و اداره میراث فرهنگی به اتهام دریافت رشوه و کلاهبرداری بازداشت شدند.
رئیس‌کل دادگستری آذربایجان‌شرقی تاکید کرد: رسیدگی به این پرونده با دقت و جدیت ادامه دارد و در رابطه با آن اطلاع‌رسانی لازم صورت خواهد گرفت.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۷۹۴۵۱۱۶:۲۵:۵۳ ۱۴۰۴/۲/۱۷
با وثیقه میان بیرون
ناشناس۳۸۷۹۴۵۷۱۶:۳۲:۰۲ ۱۴۰۴/۲/۱۷
همه شهرداری چی ها ، و افراد تبت مخصوصا قسمت املاک مشکل دارند
ناشناس۳۸۷۹۴۵۹۱۶:۳۳:۴۰ ۱۴۰۴/۲/۱۷
باید ثبت و شهرداریها کل کشور یک پوست اندازی و دگر دیسی کلی انجام دهند مانند نیروی انتظامی که الان بهتر شده
ناشناس۳۸۷۹۴۸۹۱۷:۲۰:۱۷ ۱۴۰۴/۲/۱۷
فساد سیستماتیک شده بدجور
بندر انزلی _ قاسمیان۳۸۷۹۵۸۳۲۰:۴۹:۴۸ ۱۴۰۴/۲/۱۷
باندی دقیقاً مشابه این باند در بندرانزلی با مبایه نامه ای که جعلی بودنش توسط کارشناس رسمی اثبات شده ملک موروثی خانوادگی ام را تصاحب کرده اند اما پیگیری های قضایی وکلای ما از بهار سال ۹۸ تا امروز به علت نفوذ فوق العاده وکیل این باند در ....... رشت و انزلی کاملا بی نتیجه بوده است
ناشناس۳۸۷۹۶۳۰۲۱:۴۶:۰۴ ۱۴۰۴/۲/۱۷
هر قانون جدیدی میاد که قولنامه های مردم رو بهم میزنه میشه رانت برای آیت ادارات چون میگن پول بده کارت راه بیفته
ناشناس۳۸۷۹۶۹۰۲۳:۰۹:۰۴ ۱۴۰۴/۲/۱۷
یک سری به ثبت اراک بزنید
yektanetتریبون

آخرین عناوین