گفت‌وگوی تلفنی پوتین و پزشکیان

  4040216076 ۱ نظر، ۰ در صف انتشار و ۶ تکراری یا غیرقابل انتشار

کرملین امروز (سه شنبه) اعلام کرد، پوتین و پزشکیان در تماسی تلفنی درباره گسترش روابط تجاری و سرمایه‌گذاری از جمله از طریق اجرای پروژه‌های بزرگ در زمینه حمل و نقل و انرژی، گفت‌وگو کردند.

گفت‌وگوی تلفنی پوتین و پزشکیان

به گزارش ایسنا، کرملین در بیانیه‌ای همچنین اعلام کرد، «ولادیمیر پوتین» و «مسعود پزشکیان» روسای جمهور روسیه و ایران توافق کردند که برای تقویت همکاری‌های عملی و هماهنگی در سیاست خارجی، همکاری‌های مشترک را افزایش دهند.

به نقل از خبرگزاری ریانووستی، وی همچنین ادامه داد، ۲ طرف درباره پیشرفت مذاکرات ایران و آمریکا با میانجیگری عمان درباره برنامه هسته‌ای ایران و همچنین توسعه همکاری‌های دو جانبه بر اساس پیمان مشارکت جامع استراتژیک صحبت کردند.

کرملین با بیان اینکه «پوتین بر آمادگی روسیه برای پیشبرد گفت‌وگو با هدف دستیابی به توافقی عادلانه درباره برنامه هسته‌ای ایران تاکید دارد»، گفت: «مسائل مربوط به توسعه بیشتر همکاری‌های روسیه و ایران بر اساس پیمان مشارکت جامع استراتژیک بین ۲ کشور که در جریان سفر رسمی رئیس‌جمهور ایران به روسیه در ۱۷ ژانویه امضا شد، به تفصیل مورد بحث قرار گرفت. دو طرف همچنین توجه ویژه‌ای به گسترش روابط تجاری و سرمایه‌گذاری متقابلا سودمند از جمله از طریق اجرای پروژه‌های مشترک بزرگ در زمینه حمل و نقل و انرژی داشتند.»

کرملین همچنین اعلام کرد، پوتین مراتب تسلیت صمیمانه خود را به رئیس‌جمهور ایران به خاطر کشته شدن ده‌ها نفر در انفجار ۲۶ آوریل در بندر شهید رجایی در جنوب ایران ابراز کرد.

رئیس جمهور ایران در ادامه این صحبت به پوتین و مردم روسیه هشتادمین سالگرد روز پیروزی این کشور را تبریک گفت.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۷۸۶۳۸۱۶:۱۱:۳۴ ۱۴۰۴/۲/۱۶
ایوانف: ایران اتمی تهدیدی برای منافع روسیه است رییس شورای امنیت ملی روسیه روز یکشنبه گفت که یک ایران اتمی به صورت مستقیم و غیر مستقیم تهدیدی برای منافع روسیه به شمار می رود. ایگور ایوانف، گفته است که روسیه هرکاری انجام می دهد تا مطمئن شود که این مسئله رخ نخواهد داد. آقای ایوانف که طرف مذاکره روس ها با ایران درباره مسئله اتمی آن است از تهران خواست که درباره پرسش های بی پاسخ پیرامون فعالیت های غنی سازی اورانیوم شفاف سازی کند. آقای ایوانف که طرف مذاکره روس ها با ایران درباره مسئله اتمی آن است از تهران خواست که درباره پرسش های بی پاسخ پیرامون فعالیت های غنی سازی اورانیوم شفاف سازی کند. به گزارش خبرگزاری اینترفاکس روسیه که فرانس پرس آن را بازتاب داده است ، آقای ایوانف این سخنان را در شورای سیاست بین المللی و دفاعی بیان کرد که مجمعی متشکل از مقامات روسی و کارشناسان سیاست خارجی است
yektanetتریبون

آخرین عناوین