سفیر ایران در لبنان احضار شد، اما نرفت

  4040203115 ۱۴ نظر، ۰ در صف انتشار و ۹ تکراری یا غیرقابل انتشار

سفیر ایران در لبنان گفت که احضاریه وزارت خارجه این کشور را دریافت کرده است، اما نتوانسته است حضور یابد.

سفیر ایران در لبنان احضار شد، اما نرفت

به گزارش فارس، مجتبی امانی، سفیر ایران در لبنان، در گفت‌و‌گو با شبکه الجدید دلیل عدم حضور در وزارت خارجه لبنان را «مشغله کاری» عنوان کرد.او گفت: «از احضارم توسط وزارت امور خارجه لبنان به‌دلیل توییت‌هایم درباره موضوع سلاح مطلع شدم، اما به‌ دلیل مشغله از حضور عذرخواهی کردم و هنوز زمان جدیدی برای دیدار تعیین نشده است.»

وی افزود که هماهنگی‌ها برای تعیین زمان حضور در وزارت خارجه لبنان در حال انجام است.سفیر ایران تأکید کرد که روابط ایران و لبنان طبیعی و ممتاز است و وی با رؤسا، وزرا و تمامی اقشار لبنانی در ارتباط است. وی هرگونه صحبت درباره سوء روابط را غیرواقعی و تحریف‌شده دانست و گفت که اسرائیل تلاش می‌کند از طریق آن، خود را پیروز نشان دهد.

وی ادامه داد: «زمانی که یوسف رجی، وزیر خارجه دولت جدید، مسئولیت خود را بر عهده گرفت، با او دیدار کردم و برای هماهنگی دیدار جدید تلاش خواهم کرد.»

این اظهارات در حالی مطرح شد که برخی رسانه‌های لبنانی پیش‌تر گزارش داده بودند که وزارت خارجه لبنان قصد دارد سفیر ایران را به دلیل اظهاراتش درباره خلع سلاح حزب‌الله احضار کند. امانی در واکنش به این گزارش‌ها، گفت که روابط ایران با وزارت خارجه لبنان عادی است.

مجتبی امانی روز شنبه (30 فروردین) در پستی در شبکه اجتماعی «ایکس» اظهار داشت که «طرح خلع سلاح، توطئه‌ای آشکار علیه کشورهاست. در حالی که آمریکا به تجهیز رژیم صهیونیستی به پیشرفته‌ترین سلاح‌ها ادامه می‌دهد، از مسلح ساختن ارتش‌های دیگر کشورها جلوگیری می‌کند و با بهانه‌های مختلف، آن‌ها را تحت فشار قرار می‌دهد تا زرادخانه‌های خود را کاهش دهند یا نابود کنند».
 
وی در ادامه مصاحبه خود با شبکه الجدید، همچنین تأکید کرد که جمهوری اسلامی ایران بر اساس قانون موظف است از مظلومان با تمام ابزارهای موجود حمایت کند، صرف‌نظر از دین یا مذهب آن‌ها. در مورد لبنان نیز، ایران از هر آنچه که نهادهای لبنانی با مقاومت و احزاب لبنانی توافق کنند، حمایت می‌کند.

در مورد تهدیدات آمریکا و مذاکرات غیرمستقیم بین دو کشور، امانی اظهار داشت که ایران مجبور به انتخاب بین صلح یا جنگ نیست و مذاکرات غیرمستقیم با آمریکایی‌ها محدود به موضوعات فعالیت هسته‌ای ایران و رفع تحریم‌ها است.

وی افزود که صحبت درباره مذاکرات در موضوعات دیگر، که نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی به دنبال آن بود، بی‌اساس است.

امانی همچنین اعلام کرد که ایران تمایل دارد در بازسازی لبنان، به‌ویژه پس از جنگ تهاجمی اسرائیل، مشارکت کند و در این زمینه با دولت لبنان و برخی نهادهای بین‌المللی در حال گفتگو است.

سفیر ایران در لبنان اظهار داشت که مقاومت دچار شکست نشده است، بلکه برعکس، اسرائیل با شکست نسبی مواجه شده و مجبور به توافق با لبنان و حماس شده است.

وی تأکید کرد که مقاومت در سراسر منطقه پس از این جنگ‌ها با عزت و استحکام بیشتری ظاهر خواهد شد.

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۶۵۰۳۶۲۰:۵۶:۱۴ ۱۴۰۴/۲/۳
به قوانین کشورها احترام بگذارید مشغله کاری ؟!!!مثلا شما در لبنان چه کار مهمی دارید که مشغله کاری تلقی شود؟!
ناشناس۳۸۶۵۲۳۷۲۳:۳۱:۵۵ ۱۴۰۴/۲/۳
مگه آن کشور قوانین هم دارد؟
ناشناس۳۸۶۵۲۷۷۲۳:۵۴:۲۰ ۱۴۰۴/۲/۳
انشالا لبنان هم کشوری قانونمند خواهد شد
ناشناس۳۸۶۵۳۳۰۰۰:۴۴:۳۲ ۱۴۰۴/۲/۴
این خود بزرگ بینی افراطی را دور بینداز !
ناشناس۳۸۶۵۳۴۰۰۱:۰۶:۳۰ ۱۴۰۴/۲/۴
به خودشون مربوطه.
ناشناس۳۸۶۵۰۴۴۲۱:۰۰:۲۷ ۱۴۰۴/۲/۳
باید به حاکمیت ملی کشور های دیگر احترام بگذارید و اگر احضار می‌شود برود
ناشناس۳۸۶۵۰۸۳۲۱:۲۷:۱۹ ۱۴۰۴/۲/۳
بهترین کار .
ناشناس۳۸۶۵۱۵۸۲۲:۴۴:۳۲ ۱۴۰۴/۲/۳
دولت جدید لبنان باید به ایران احترام بگذارد. اگر ایران نبود لبنان سالها پیش توسط رژیم صهیونیستی اشغال شده بود و امروز سرنوشت سوریه را داشت. عجیب است برخی دولتمردان لبنان این مسایل را نمی فهمند. باید مقداری تاریخ را ورق بزنند.‌
ناشناس۳۸۶۵۲۴۰۲۳:۳۳:۰۱ ۱۴۰۴/۲/۳
حزب الله این دولت را کله پا کند
ناشناس۳۸۶۵۳۷۹۰۲:۱۹:۲۴ ۱۴۰۴/۲/۴
البته شما قضیه را از دید خودت می بینی. الان مسیحی ها و سنی های لبنان می گویند به خاطر حزب الله از یک طرف لبنان درگیر اسرائیل شده و از آن طرف با دولت جدید سوریه درگیر شده است. شیعیان باید با اقوام دیگر تفاهم کنند .
علی۳۸۶۵۵۶۲۰۹:۴۳:۱۳ ۱۴۰۴/۲/۴
برادر جان ایران در سوریه هم بود یه جای دیگه رو مثال میزدی
ناشناس۳۸۶۵۳۲۳۰۰:۳۵:۲۵ ۱۴۰۴/۲/۴
درود خداوند بر سفیر ایران.
ناشناس۳۸۶۵۳۴۱۰۱:۰۷:۱۷ ۱۴۰۴/۲/۴
مطالبی که سفیر توئیت کرد نه ربطی به لبنان داشت و نه دخالت در امور آن کشور. نظرش را گفت که اتفاقا صائب و اثبات شده است.
ناشناس۳۸۶۵۴۷۸۰۷:۵۸:۴۲ ۱۴۰۴/۲/۴
بله ایشون مشغله دارن
yektanetتریبون

آخرین عناوین