روسیه ادعای لندن و متحدان آن درباره مرگ ناوالنی را «خیال‌پردازی» خواند

  4041126089

سفارت روسیه در انگلیس، ادعای لندن و متحدانش درباره نقش مسکو در مرگ یک منتقد سیاست‌های مسکو را خیال‌پردازی عنوان کرد.

روسیه ادعای لندن و متحدان آن درباره مرگ ناوالنی را «خیال‌پردازی» خواند

به گزارش ایرنا به نقل از دیلی‌میل، سفارت روسیه در لندن به بیانیه مشترک انگلیس، سوئد، فرانسه، آلمان و هلند درباره مرگ آلکسی ناوالنی مخالف سیاست‌های کرملین واکنش نشان داد.

سفارت روسیه در انگلیس با رد هرگونه دخالت مسکو در مرگ ناوالنی، نوشت: هیچ دلیلی برای پذیرش چنین یافته‌هایی از سوی کارشناسان غربی وجود ندارد. همانند پرونده اسکریپال، اتهامات پر سر و صدا، هیاهوی رسانه‌ای و پرسش‌های فراوانی وجود دارد که متهم‌کنندگان ترجیح می‌دهند نادیده بگیرند.

این سفارتخانه تاکید کرد: ما به ساده‌لوحی خیال‌پردازان غربی عادت کرده‌ایم. باید پرسید چه کسی این مزخرفات درباره استفاده از سم پوست قورباغه برای مسموم کردن ناوالنی را باور می‌کند.

سفارت روسیه در انگلیس تصریح کرد: آنچه واقعاً شوکه‌کننده است روشی است که اکنون سیاستمداران غربی ترجیح می‌دهند و آن تبلیغات بر پایه مردگان است. این جست‌وجوی عدالت نیست بلکه تمسخر مردگان است. حتی پس از مرگ این شهروند روس، لندن و پایتخت‌های اروپایی اجازه نمی‌دهند او در آرامش بماند.

ایوت کوپر وزیر امور خارجه انگلیس در مصاحبه با بی‌بی‌سی، روسیه را مسئول مسمومیت ناوالنی اعلام و مسکو را به اعمال تحریم های جدید تهدید کرد.

دو سال پس از مرگ ناوالنی در بازداشتگاهی در سیبری، وزارت خارجه کشورهای انگلیس، سوئد، فرانسه، آلمان و هلند در بیانیه ای، روسیه را متهم به مسموم کردن ناوالنی کردند.

دیدگاه کاربران


نظراتی كه به تعميق و گسترش بحث كمك كنند، پس از مدت كوتاهی در معرض ملاحظه و قضاوت ديگر بينندگان قرار مي گيرد. نظرات حاوی توهين، افترا، تهمت و نيش به ديگران منتشر نمی شود.

yektanetتریبون

آخرین عناوین