مرندی: نشانه‌های عدول آمریکا از مواضع پیشین دیده می‌شود

  4040131047 ۹ نظر، ۰ در صف انتشار و ۱۰ تکراری یا غیرقابل انتشار

سید محمد مرندی، تحلیلگر مسائل سیاسی با اشاره به مذاکرات ایران و آمریکا گفت: برخی با فضاسازی درباره مذاکرات، امنیت روانی جامعه را هدف گرفته‌اند.

مرندی: نشانه‌های عدول آمریکا از مواضع پیشین دیده می‌شود

سید محمد مرندی، تحلیلگر مسائل سیاسی، در گفت‌وگو با  فارس، به بیان دیدگاه‌های خود درباره روند مذاکرات اخیر پرداخت و با اشاره به برخی تناقضات در رفتار و مواضع مقامات آمریکایی، فضای کنونی را ناپایدار اما قابل پیگیری دانست.
مرندی با اشاره به مواضع اعلامی و رفتارهای پشت‌پرده ایالات متحده تصریح کرد: «طبیعتاً از پشت‌پرده مذاکرات اطلاعی ندارم، اما آنچه از ظاهر امر برمی‌آید این است که مواضع علنی آمریکایی‌ها با آنچه در جلسات غیرعلنی بیان می‌شود، یکسان نیست. به نظر می‌رسد در درون حاکمیت آمریکا نوعی دوگانگی و دو دستگی وجود دارد که این مسئله در اظهارات متناقض برخی مقامات آمریکایی نیز مشهود است.»
وی با تأکید بر نشانه‌هایی از عدول آمریکا از برخی مواضع پیشین خود افزود: «در حال حاضر، بر اساس ظاهر مواضع، آمریکایی‌ها قدری از مواضع قبلی خود فاصله گرفته‌اند. با این حال، همان‌طور که وزیر امور خارجه کشورمان نیز اعلام کردند، باید با دیدی خوشبینانه اما محتاطانه به مسیر پیش رو نگاه کرد. چهارشنبه مذاکرات کارشناسی در پیش است که به نظر من، مرحله مهمی خواهد بود و باید منتظر ماند و دید چه تحولاتی در آن رخ می‌دهد.»
این تحلیلگر مسائل سیاسی با انتقاد از برخی فضاسازی‌ها و شیطنت ها توسط رسانه‌ها داخلی و خارجی تصریح کرد: «برخی جریان‌ها تلاش دارند با ایجاد هیجان یا ترس، مردم را نگران کنند. این جوسازی‌ها در بسیاری موارد با منافع برخی گروه‌های اقتصادی یا جریان‌های ضدانقلاب گره خورده است. توصیه من این است که مردم با نگاه منطقی و بدون تأثیرپذیری از این فضاسازی‌ها مسیر مذاکرات را دنبال کنند.»
مرندی گفت: «متأسفانه امروز برخی رسانه‌ها از جمله الجزیره خبری منتشر کردند مبنی بر اینکه دو طرف اکنون در یک اتاق حضور دارند و مذاکره مستقیم در حال انجام است. این خبرسازی‌ها فاقد اعتبار است. البته من شخصاً این خبر را ندیده‌ام و نمی‌توانم به‌طور مستقیم درباره آن اظهار نظر کنم، اما اگر مبنای یک رسانه داخلی، گزارش‌های منتشر شده در رسانه‌های خارجی نظیر الجزیره باشد، این نشان‌دهنده یا عدم حرفه‌ای بودن آنهاست یا اینکه منافع خاصی را دنبال می‌کنند.»
وی در پایان تأکید کرد: «جز اظهارات سخنگوی رسمی کشور، سایر منابع در این زمینه قابل استناد نیستند. لازم است رسانه‌ها در انتشار اخبار مربوط به مسائل حساس، به‌ویژه مذاکرات، دقت و مسئولیت‌پذیری بیشتری از خود نشان دهند.»

دیدگاه کاربران

آزاده۳۸۵۹۵۷۳۱۱:۱۷:۱۱ ۱۴۰۴/۱/۳۱
تئوریسین زمستان سخت اروپا که در دانشگاه زبان و ادبیات انگلیسی تدریس می‌کند.
ناشناس۳۸۵۹۶۰۶۱۱:۴۹:۵۷ ۱۴۰۴/۱/۳۱
آقای مرندی از تحلیل گری بکش کنار.
ناشناس۳۸۵۹۶۱۲۱۱:۵۵:۵۱ ۱۴۰۴/۱/۳۱
اگر تحریم بیشتر بابت این نمی خواهید مذاکرات غیر قانونی را برای همیشه پایان دهید
ناشناس۳۸۵۹۸۹۱۱۹:۵۲:۳۴ ۱۴۰۴/۱/۳۱
دقیقاً بفرمایید مذاکرات با کدام ماده قانونی مغایرات دارد. و چرا مذاکره بین حماس و اسرائیل و بین لبنان و اسرائیل و تمام دنیا مجاز است و فقط برای ایران در زمان به قدرت رسیدن اصلاح طلبان ممنوع است؟؟؟
ناشناس۳۸۵۹۶۱۹۱۲:۰۵:۴۴ ۱۴۰۴/۱/۳۱
حالا نمیشه چند صباحی از این حرفا نزنید بلکه این مذاکرات به جایی برسد .
ناشناس۳۸۵۹۶۵۲۱۳:۰۶:۴۶ ۱۴۰۴/۱/۳۱
به امید خدا اختلافات دوکشور ایران و آمریکا حل خواهد شد.
ناشناس۳۸۵۹۷۱۱۱۴:۲۰:۴۱ ۱۴۰۴/۱/۳۱
هنوز تحلیل نادرست جنابعالی در خصوص زمستان سخت اروپا و نیازمندی آنها به نفت و گاز ایران یادمون نرفته
ناشناس۳۸۵۹۷۲۶۱۴:۴۱:۲۷ ۱۴۰۴/۱/۳۱
خیلی تحلیلهاش خوب و دقیقه .
ناشناس۳۸۵۹۷۹۵۱۶:۳۷:۱۶ ۱۴۰۴/۱/۳۱
کره شمالی هم همین شده که تازه دوطرف مستقیم دیدار کردن!!!
yektanetتریبون

آخرین عناوین