حقه‌بازی ترامپ علیه ایران

بیژن ایرانی، گروه جهان الف،   4031218141 ۵۳ نظر، ۰ در صف انتشار و ۴۱ تکراری یا غیرقابل انتشار
حقه‌بازی ترامپ علیه ایران

دونالد ترامپ رئیس جمهور آمریکا به تازگی پرده ای جدید از فریبکاری های خود را در رابطه با ایران پیش چشم جهانیان قرار داده است.  وی در یک مصاحبه که به تازگی انجام شده و بازتاب های بین المللی گسترده ای نیز پیدا کرده مدعی شده که برای مقام معظم رهبری، نامه ای ارسال کرده است. نامه ای که به گفته ترامپ از تمایل وی برای مذاکره با ایران با محوریت پرونده اتمی تهران حکایت داشته است! 

با این حال، ترامپ با لحنی تهدید آمیز گفته است که البته اگر ایران گزینه مذاکره را نپذیرد، گزینه های دیگری هم وجود دارند که او مایل به استفاده از آن ها نیست. اشاره  ترامپ به انجام یک حمله نظامی علیه سایت ها و مراکز اتمی کشورمان بوده است. تهدیدی که ترامپ از همان نخستین روزهای حضورش در کاخ سفید به شیوه‌های مختلف آن را علیه ایران مطرح کرده و در مورد آن مانور داده است. 

نکته قابل تامل اینکه دفتر نمایندگی کشورمان در سازمان ملل متحد اعلام کرده که نامه ای از رئیس جمهور آمریکا دریافت نکرده است! در عین حال، مقام معظم رهبری نیز در موضع گیری که به تازگی در جریان دیدار رمضانی با کارگزاران نظام ایراد کرده اند به این مساله اشاره داشته اند که ایران هرگز تحت فشار یک دولت قلدر(اشاره به آمریکا) مذاکره نخواهد کرد. ایشان ضمن بی اهمیت شمردن تهدیدات تاکید کرده‌اند که ما نباید عقب نشینی کنیم. رهبر معظم انقلاب همچنین به این مساله اشاره داشته اند که غربی ها صرفا محدود به پرونده هسته ای ایران نیستند و پرونده ها و انتظارات جدیدی را مطرح می کنند که ما آن ها را رد می کنیم. 

بسیاری از این موضع گیری رهبر معظم انقلاب اسلامی به مثابه واکنش قاطع ایشان به شاخ و شانه کشیدن های ترامپ علیه کشورمان یاد می کنند. با این همه، در مورد ادعاهای اخیر ترامپ و ادعای ارسال نامه به مقام معظم رهبری و رسانه ای کردن این مساله، باید دو نکته را مد نظر داشت. 

اول اینکه ترامپ عملا در حال انجام بازی انحرافی است که در مدت اخیر مانور زیادی را روی آن انجام داده است. او از مذاکره صحبت می کند، گویی ایران مخالف با این مساله است! این در حالی است که ایران مخالف با قلدرمابی و تحکم های ترامپ و ترامپیست ها و مجموعه حکمرانی آمریکا در جریان هرگونه مذاکره با خود است. اساسا به همین دلیل هم است که تهران تاکید کرده تا اعمال فشارهای دولت آمریکا علیه ایران سرجای خود است، ایران تن به مذاکره نمی دهد. 

ترامپ می خواهد از رهگذر بازی تبلیغاتی با کارتِ مذاکره با ایران، اینطور وانمود کند که او مایل به مذاکره است اما ایران این مساله را رد می کند. او به صورت عامدانه نمی گوید که از ایران می خواهد کلیه توانمندی های خود در حوزه های موشکی، پهپادی و نفوذ منطقه ای را تسلیم کند و به کل به آنچه واشنگتن می خواهد تن بدهد. موضوعی که به هیچ عنوان پذیرفتنی نیست. 

نکته دوم اینکه ترامپ و ترامپیست ها تا حد زیادی همدلی و وحدت داخلی در ایران را نیز نشانه گرفته اند. آن ها سعی دارند نوعی دوقطبی خطرناک (حامیان و مخالفان مذاکره ادعایی آمریکا) را در داخل ایران تحریک و تشویق کنند و از این طریق، موضع ایران در هرگونه مواجهه با دولت آمریکا و فشارهای آن و دیگر قدرت های غربی را تا جای ممکن تضعیف کنند. درست به همین دلیل است که مقام معظم رهبری بارها و بارها بر مولفه انسجام و وحدت داخلی تاکید کرده اند و خواستار مقابله موثر و فعال با فتنه های دشمن شده اند. 

دیدگاه کاربران

ناشناس۳۸۱۷۰۸۴۰۱:۰۱:۴۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
صدام هم همین دست فرمون می رفت و سر انجام... جهنم خداوند در آینده ی نه چندان دور این ترامپ را در آغوش خواهد کشید.
ناشناس۳۸۱۷۲۶۶۰۹:۲۲:۰۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
خیلی ها در ایران ذلنسکی را قبول ندارند. ولی می بینید که ذلنسکی حتی حاضر نشد روابط اکراین را با ایران قطع کند و هنوز سفارت های دو کشور باز هستند.
ناشناس۳۸۱۷۴۵۱۱۰:۵۹:۴۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
مگه با اوکراین درگیر هستیم یا علیه اوکراین کاری کردیم؟
ناشناس۳۸۱۷۲۸۴۰۹:۳۳:۰۸ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
ترامپ و اسراییل مستقیم و در ابتدا دست به اقدام نظامی نمی زنند بلکه زمینه ای را فراهم می کنند تا بنظر مقصر ایران در شروع باشد.
ناشناس۳۸۱۷۷۵۲۱۳:۴۳:۴۳ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
دشمنان هیچ غلطی نمی توانند بکنند ما همیشه از نفوذی های داخلی غربگرا ضربه خوردیم.
ناشناس۳۸۱۷۷۹۴۱۴:۰۵:۳۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
همانطور که دیپلمات قطری گفت دشمن اگر حماقت بکند کل منطقه درگیر اتش و جنگ و بحران اب و غذا خواهد شد.
ناشناس۳۸۱۷۸۵۲۱۴:۳۹:۲۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
تهدیدات توخالی است هدف دشمن ایجاد رعب و وحشت برای خلع سلاح ایران از راه مذاکره است .
ناشناس۳۸۱۸۰۸۴۱۹:۴۵:۰۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
ما نباید از گفتگو بترسیم و در عوض باید به دنیا نشان دهیم که ما مشتمان پر است و به اندازه کافی ادله و مستندات داریم، ولی بهیچوجه از منافع ملی کشورمان نخواهیم گذشت.
ناشناس۳۸۱۷۵۴۶۱۱:۴۷:۰۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
چرا آمریکا همش می خواهد ایران را با مذاکره فریب دهد؟
ناشناس۳۸۱۷۷۴۷۱۳:۴۲:۱۴ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
امریکا و اسرائیل بدنبال توافق هسته ای و موشکی و پهپادی و خلع سلاح و لیبی سازی ایران هستند.
ناشناس۳۸۱۷۸۵۳۱۴:۴۰:۱۵ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
باید از سرنوشت لیبی و اوکراین عبرت بگیریم و فریب نخوریم.
ناشناس۳۸۱۷۷۷۴۱۳:۵۰:۵۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
کدام مذاکره ،مذاکره مفهوم دارد این سناریوی تضعیف حداکثری توان دفاعی طرف مقابل پیش از حمله است ....
ناشناس۳۸۱۷۷۷۶۱۳:۵۲:۲۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
این سناریو جهت فریب عده ای برای آوردن آنها پای میز مذاکره و تحمیل تعهدات و تخریب صنایع هسته ای و دفاعی است گول نخورید ...استراتراتژی فریب است که ترامپ در آن توانمند است
ناشناس۳۸۱۷۸۳۳۱۴:۲۳:۵۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
اروپا در اندیشه سلاح اتمی در سایه تشدید شکاف‌ها با آمریکا یک رسانه غربی در مطلبی به این مسئله پرداخت که اتحادیه اروپا با توجه به تهدید فروریختن سپر هسته‌ای محافظتی آمریکا در دوران ریاست جمهوری ترامپ در اندیشه تسلیحات اتمی مستقل است. به گزارش خبرگزاری تسنیم، روزنامه اتریشی «دی پرسه»، در مطلبی نوشت: از زمان جنگ سرد، تسلیحات هسته‌ای آمریکا پایه و اساس بازدارندگی اروپا را تشکیل داده است. اما به نظر می رسد که ایالات متحده آمریکا دیگر شریک قابل اعتمادی نیست...آنچه مسلم است تضمین های امنیت هسته‌ای آمریکا با بازگشت ترامپ ارزش خود را از دست داده است
ناشناس۳۸۱۸۰۶۳۱۹:۳۰:۳۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
ترامپ : حتی واگذاری معادن کشور اوکراین برای بازپرداخت بدهی اوکراین و ادامه کمک ها کافی نیست
ناشناس۳۸۱۸۰۶۵۱۹:۳۱:۰۴ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
زلنسکی کسی است که با وعده همکاری با غرب و پیوستن به معاهده ناتو مردم کشورش را به فلاکت کشید و کشورش را نابود کرد در حالی که حتی کسینجر به آنها توصیه کرده بود اوکراین بی طرف مانده و حریم روسیه را حفظ کند تا مورد هجمه قرار نگیرد این کمدین یا جاسوس و خیانتکار به کشورش است یا بازیچه سناریوی کمدی که نتیجه بازیگری اش نابودی کشورش بوده...آیا این خدمت است یا خیانت به کشوری که می‌توانست مطابق توصیه کسینجر از موقعیت خود هم از غرب و هم از شرق امتیاز در جهت رفاه ملت خود بگیرد نه بازیچه لابی های انرژی و فروشندگان سلاح با سلاخی ملت خود قرار گیرد چگونه پاسخ وجدان خود را خواهد داد را
میلاد۳۸۱۷۰۹۵۰۱:۲۰:۳۳ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
آفرین به سایت الف ، با مطالب خوبش
ناشناس۳۸۱۷۲۸۰۰۹:۳۰:۳۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
امریکا حتی فشار هم نگذارد یا در خواست زیاد هم نکند نباید مذاکره برای دادن منافع ملی با این کشور یا هر کشور دیگر صورت گیرد
ناشناس۳۸۱۷۰۹۷۰۱:۲۷:۲۸ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
دقیقا درسته. جنگ که محتمل است ولی باید آماده بود و طوری رفتار نکرد که دشمن خوشحال شود باید آماده بود حتی برای شهادت به هرحال احتمالا آمریکای جنایتکار دست به بمباران شدید بزنه نباید ترسید . خون بر شمشیر پیروز است
ناشناس۳۸۱۷۱۱۰۰۱:۵۵:۴۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
منحصر به ترامپ نيست ، بعد از انقلاب كارتر را قبول نداشتيم ، ريگان را قبول نداشتيم ، جرج بوشها را قبول نداشتيم ، بيل كلينتون هم همين طور ، باراك حسين اوباما هم هكذا ، جوبايدن هم همچنين و حالا هم ترامپ !
ناشناس۳۸۱۷۲۷۵۰۹:۲۹:۰۵ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
یک مقدار بروز باش!!
ناشناس۳۸۱۷۳۳۵۰۹:۵۶:۰۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
به درستی قبول نداشتیم همه آن ها دروغگو بودند
ناشناس۳۸۱۷۱۲۶۰۴:۰۴:۱۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
این ترامپ دیوانه است. عقلش پاره سنگ ور میداره.
معلم تاریخ۳۸۱۷۱۲۹۰۴:۲۰:۱۵ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
امنیت اسرائیل اولویت اول امریکا است. تمام تلاش اسرائیل کشانیدن امریکا به جنگ است و امریکا سعی می کند وارد این جنگ نشود. تاریخ در این مورد قضاوت خواهد کرد.
ناشناس۳۸۱۸۰۵۷۱۹:۲۵:۰۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
صهیونیزم با دین یهود متفاوت است عملا یک فرقه نیابتی نژاد پرست نسل کش هستند ،افتخارش هم نسل کشی و قتل و عام زنان و کودکان در بیمارستانها و مدارس با جنگنده ها و سلاح های سنگر کن آمریکا است ...عملا خودشان که چیزی ندارند جز گذاشتن مواد انفجاری داخل پیجر ...
علی۳۸۱۷۱۴۷۰۶:۱۶:۱۳ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
ما باید ثابت کنیم که ترامپ دروغ میگوید
ناشناس۳۸۱۷۱۶۵۰۷:۱۶:۰۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
ترامپ را بزرگنمایی کردند ، با این سیاست های ترامپ نظیر بستن تعرفه به واردات کانادا ،مکزیک ،چین ،اروپا ،اظهارات استعمارگرانه تصرف جزایر اروپایی گرینلند و عصبانیت اروپا که در حال ارسال نیروی اروپایی برای دفاع از یکپارچگی اروپا هستند ،با سیاست مداخله در سیاست چین واحد ،با اعلام آنکه مطابق نظر کوشنر داماد یهودی ترامپ باید کل اهالی غزه از غزه بیرون رانده شده و اخراج شوند بزودی ترامپ منزوی شده و در معضل افزایش بهای کالاها در امریکا و نارضایتی مردم و انزوا قرار خواهد گرفت .
حرف مردم۳۸۱۷۲۴۵۰۹:۰۱:۴۴ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
شما بهتر نیست به فکر مشکلات اقتصادی مردم کشور خودت باشی.به فکر: -پدرانی که بخاطر مشکلات اقتصادی شرمنده خانواده خود هستند.--کارگرانی که یا بیکار شده اند ویا ماهها است حقوق نگرفتن -مریضی هایی که توان تامین هزینه داروی خود را ندارند. -مادران سرپرست خانوانده که توان تامین هزینه زندگی را ندارند -
ناشناس۳۸۱۷۳۴۴۱۰:۰۴:۵۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
دولت که این همه گرانی ایجاد کرده و کسانی که به آن رای دادند سزاوارترند که به فکر حل این مسائل باشند
ناشناس۳۸۱۷۵۰۴۱۱:۲۷:۳۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
زمان رییسی هم بود گویا شما ایران تشریف نداشتید ...
ناشناس۳۸۱۷۷۶۲۱۳:۴۵:۵۵ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
شهید رئیسی میراث دار دولت ورشکسته روحانی بود فراموش نکنیم که روحانی کشور را با 1500 هزار میلیارد تومان بدهی و 480 هزار میلیارد تومان کسری بودجه و خزانه منفی و صندوق توسعه خالی تحویل داد.
ناشناس۳۸۱۷۸۳۶۱۴:۲۴:۴۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
قدرت خرید تخریب نشد و نرخ سازی هم نشد!
ناشناس۳۸۱۷۶۶۱۱۲:۴۷:۲۰ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
مهمترین اصل در توسعه و پیشرفت اقتصادی یک کشور داشتن روابط سیاسی و اقتصادی درست با تمام دنیا خصوصا ابرقدرت هاست؟؟
ناشناس۳۸۱۸۰۶۱۱۹:۲۸:۵۷ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
امنیت خود را معامله نمی‌کنیم که بعدش شاهد بمباران های مکرر اسراییل و حمله کشورهای اطراف بواسطه تضعیف دفاعی باشیم .
ناشناس۳۸۱۸۰۶۶۱۹:۳۲:۳۷ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
اینجا خاورمیانه است قدرت نداشته باشی با این کشورهای حول و حوش ما با تضعیف قدرت دفاعی شما در منزلتان هم امنیت نخواهی داشت
ناشناس۳۸۱۷۱۹۲۰۷:۳۶:۳۳ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
 .دکتر مک آدامز که شخصیت ترامپ را به‌دقت بررسی کرده، معتقد است او در طول عمرش صفت‌هایی را به نمایش گذاشته است که شما از رئیس‌جمهوری آمریکا انتظار ندارید؛ برون‌گرایی بسیار بالا که با توافق‌پذیری بسیار پایین ترکیب شده است.
ناشناس۳۸۱۷۲۰۶۰۸:۰۳:۱۸ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
مگر نامه ترامپ رسیده که این موضع را گرفتید
ناشناس۳۸۱۷۴۴۹۱۰:۵۸:۱۹ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
دارد می‌گوید ترامپ نامه فرستاده و ایران می‌گوید چیزی به ما ندادن شما دنبال این هستی چی است؟ چیزی هم نیست همانند سال های گذشته امریکا در قبال ایران هست
ناشناس۳۸۱۷۲۱۹۰۸:۲۸:۳۶ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
ترامپ آدم پیچیده ای نیست. تهدیداتش واقعی است. مسئولان جدی بگیرید، فکر منافع کشور، زیر ساخت ها و نیروگاهها و پالایشگاهها باشید.
ناشناس۳۸۱۷۲۸۱۰۹:۳۱:۵۴ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
همان 52 نقطه کافی هست!! هرچند آمریکا دوست دارد سریعتر از منطقه جمع کند برود و برای همیشه از شرش خلاص شویم ما مشکلی نداریم
حرف مردم۳۸۱۷۲۴۰۰۸:۵۸:۱۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
با سلام هیچ مسئولی به فکر مردم نیست. واصلا برایشان مهم نیست که با این همه فشار اقتصادی چه بلایی سر مردم می آید.
ناشناس۳۸۱۷۵۹۵۱۲:۱۲:۱۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
دقیقا همینه .
ناشناس۳۸۱۷۲۶۱۰۹:۲۰:۱۴ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
اگر سیاست درست و معقولی در این سال ها اتخاذ میشد و مانند دیگر کشور ها به فکر توسعه داخل همراه با صلح با دنیا بودیم امروز کشور در این تنگنا ها نبود
ناشناس۳۸۱۷۳۵۰۱۰:۰۶:۵۴ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
وقتي دغدغه توسعه كشور و بهبود رفاه مردم رو نداشته باشي هميشه دنبال مقابله به مثل هستي
ناشناس۳۸۱۷۶۱۸۱۲:۲۶:۳۵ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
تسلیم در مقابل زورگویی نتیجه معکوس دارد. نمونه بارزش در همین عصر حاضر قابل شناسایی است! با پایداری در مقابل ترامپ و ترامپیست ها و اتحاد بین تمامی اقشار مردم نقشه دشمنان را نقش بر آب خواهیم کرد، انشاالله.
محمد۳۸۱۷۶۴۰۱۲:۳۶:۲۷ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
ترامپ حقه است اما قیمت دلار و اینکه صاحب بی ارزش ترین واحد پول ملی در دنیا هستیم حقیقتی است عالم تاب که هیچ کس نمی تواند آن را بپوشاند.
ناشناس۳۸۱۷۷۳۲۱۳:۳۴:۰۷ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
تو ذره ای به قیمت دلار شک نداری ؟ روسیه و چند کشور دیگه هم تحریم هستند . چرا اونجاها دلار طناب پاره نکرده ؟ هنوز فکر می کنید قیمت ۹۰ تومنی دلار صرفا کار تحریم هاست .
ناشناس۳۸۱۷۶۶۲۱۲:۴۷:۴۵ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
بله مسئولین محترم نه گوشت می خرند نه سیب زمینی نه کاری با دلار 92 هزار تومانی دارند.
ناشناس۳۸۱۷۶۷۸۱۳:۰۹:۱۱ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
دونالد ترامپ یک فرد کم سواد است و اطاق فکر صهیونیستهای کاخ سفیدخوراک فکری برای او اماده میکنند تا به خورد مخاطبانش بدهد. او فاقد شعور کافی برای این پست ریاست جمهوری امریکاست. اگر این فرد به اندازه یک ارزن شعور سیاسی داشت حداقل از این انبوه تحریمهای علیه ایران تعدادی را حذف میکرد و حسن نیت خودش را برای شروع وانجام یک مذاکره شرافتمندانه نشان میداد. اگر بخواهیم تحریمهای اعمال شده امریکا علیه ایران را فهرست کنیم بی شک یک کتاب قطور 200 صفحه ائی خواهد شد که این دونالد ترامپ رذل و فرومایه حتی حاضر نیست چند برگ از این کتاب را حذف کند.بهترین کار اینست که کلا او و اظهارات بی پایه اش را ندیده بگیریم .مطمئنا او و همدست خبیث اش اسرائیل جرات شلیک حتی یک گلوله به سمت ایران را ندارند.
ناشناس۳۸۱۷۹۱۰۱۵:۴۰:۳۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
آمریکا نه پولش را داره و نه اراده اش را که تهدید میکنه فقط میخواد با بلوف، امتیاز بگیره نهایت جنگ مربوط میشه به اسرائیل که ایران هم موضعش را گفته است حالا در جنگ با اسرائیل باید دید چه نقاطی از دو طرف زده میشود و چقدر درد دارد
فاطمی۳۸۱۷۹۵۱۱۶:۳۹:۳۵ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
اگه حرفها و تهدیدات ترامپ الکی بود پس چرا دلار و طلا اینقدر گران شد ؟
ناشناس۳۸۱۸۲۳۸۲۲:۳۴:۳۲ ۱۴۰۳/۱۲/۱۹
نکته ای که برای من تاثر برانگیز هست، هیچ کس در هیچ جای دنیا مشکلی با این تهدیدات ترامپ علیه ایران نداره. هیچکس علیه ترامپ چیزی نگفته!!در موارد مشابه مثل اوکراین یا حتی مکزیک و کانادا معمولا اعتراضات رسمی شنیده می شد.
محمد۳۸۱۸۹۴۵۱۱:۰۲:۴۴ ۱۴۰۳/۱۲/۲۰
ترامپ قمار بازی بیش نیست. مذاکره با قمار باز هم اشتباه است. اصلا مذاکره با آمریکا غیر ممکن است. چون جو بایدن زمان تبلیغات خود هم مدام از برگشت به مذاکره حرف زد اما قدمی بر نداشت.پس شخصیت افرادی که در آمریکا ریس جمهور میشوند مهم نیست. مهم سیاست غیر قابل انعطاف آمریکا در برابر ایران است.
yektanetتریبون

آخرین عناوین